Двама са ранени при стрелба, открита в Стокхолм

Шведската полиция е започнала разследване, след като двама души са били ранени при стрелба в стокхолмското предградия Йостергаторгет.

Обратно в новината

Коментари - Двама са ранени при стрелба, открита в Стокхолм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРИВЛЕКАТЕЛНО ДА СИ ИЗВЕСТЕН ПРЕСТЪПНИК , С ДЕСЕТКИ ВИСЯЩИ ДЕЛА, И ПАК ДА СИ НА СВОБОДА !!! ЗНАЧИ Е ИЗГОДНО ЧАС ПО-СКОРО ДА СТАНА ИЗВЕСТЕН ПРЕСТЪПНИК !

офци, некакви наркомани 20-годишни отрепки са се гърмели, престанете да злорадствате, .... Швеция е малка държава но произвежда оръжия повече от Германия погледнете какво е Bofors, какво е Saab-Scania и отгоре на всичко всички шведи са длъжни да ходат войници, както едно време в Бг а и много от жените вече се записват доброволци ... шведите са особен народ, всяка година хората подаряват от собствения си джоб милярди на бедните държави в света - "Sida - Styrelsen för internationellt ", ... шведите приеха 100 000 бежанци, най много от всички други държави сметнато на глава от населението ... новодошлите ще имат един променлив на мометни горчив шивот на емигранти, но техните деца ще получат всичко на готово от държавата безплатно висше образование, държавни апараменти като станат на 18 години и по закон държавата е длъжна да им осигури работа по специалност или специални курсове за добивне на професия, учейки получават заплата за това ... децата на арабите родени в Швеция няма да са арабите ще са шведи по мислене и по манталитет ... та те така

Платените тролове и майката ще си продадат за пари. Пожелавам ти да срещнеш един такъв скандинавец-араб да та видим колко ще ти е гот....и опред и отзад...няма спасение от тая сган...нали във Франция и Белгия от 50, че и повече години ги цивилизоват, файда (турцизъм) няма! Учи се да пишеш на арабски....

вече се изхаби - от шок това стана ежедневие и вече не олаши толкова. щото стрелялите явно са от интегрираните...

Ежедневие... Даже официална Швеция признава вече, че нещата са извън контрол. В Малмьо, Стокхолм и другите големи градове, има зони, в които арабите са си направили буквално автономия, а полицията не смее да припари - там цари терор, но политкоректните медии мълчат, за да не ги обвинят в език на омразата и расова и религиозна дискриминация - ТОТАЛЕН ЕВРО-ИДИОТИЗЪМ!

КЪДЕ СА ТИЯ ЗОНИ БЕ, Я КАЖИ ИМ ИМЕНАТА, Din jävla skitstövel

Културно многообразие или ляв фашизъм вие преценете кое ви харесва

Странен е самият израз "известни престъпници"... И в Швеция ли е като у нас?

Не е като у нас! При нас в Долно Камарци няма никаква стрелба.

Ъхъ ...... вие не знаете ли (седма Божа заповед) .....?!?

ти марсианец ли си бе вратче? или във фърмуера ти е имплантирана соц. програма!? само в силно развития социалистическия строй няма социални извръщения ;))) айде падни на земята! ;)))

"...стокхолмското предградиЯ..." ;-)

Не алахакбарът, а местното население е психично болно, че ги допуска такива с хилядите.