Бебе падна от кола в движение (Видео)

Бебе падна от движеща се кола в руския град Липецк. Зловещият инцидент беше заснет от видеорегистратора на друг автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Бебе падна от кола в движение (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маминка се е пресегнала за бутилката с водка и е загубила самообладание... да е живо и здраво детето че с тази маминка....

dimka

Маминка нещо се е разсеяла явно повече от допустимото!

Това се случва всеки ден в Русия. Защо точно днес се сетихте да го покажете?

Може би вместо кърма е закърмено с алкохол и ето ти беля.

Този клип се върти от години в Ютуб, каква новина???

Тази новина седи на първа страница от вчера. Няма ли нещо по-интересно за в момента и от България?

У нас бебетата ги хвърлят от блоковете.

Има много по-интересни неща, но точно от тях трябва да ни отвлекат вниманието. Я с прахосмукачки, я с бебета, я с поредния катастрофирал пияница.....

И тук е пълно с идиоти,които возят децата на предната седалка без колан,понякога изправени...а за отзад ,да са в седалка и колан също е рядкост. Всеки ден виждам пишман бащи в квартала да карат даже с дете в скута!!!

Новости от Русия. Бебе изхвърча от кола в движение. Дс не го готеят за десантник? За парада на Победата?

Старооооо! Няма значение колко е стара новината, важното е да е нещо отрицателно за Русия и да има кликания и коментари!!!

Което за нас е отрицателно, при руснаците минава за нормално

абе руснаците са си като нас, ама по-зле. Мнооогоооо по-зле. Детски столчета, туй онуй, нещо?! С едно хубаво детско столче, не ти пука дали има врати. И защо не си е заключила задните врати с детско заключване?! Може и детето само да я е отворило.

В София масово се виждат изправени деца между седалките. Бебета се возят на предната седалка... Та , по-добре ли сме?

И при нас ги има същите безмозъчни родители. Седейки на предната седалка и държейки детето си без колан в скута и идея си нямат какво биха му причинили дори при лек удар.

Браво дир , последователи мои! Така трябва да се правят новини! Виждам само заглавия - това падна, онова падна, толкова убити, едиколко си умрели, заклани, одрани и т.н. Трябва да се държат овцете стреснати постоянно! Така по-малко се мисли. "ПАРАЛИЗИРАН ОТ СТРАХ" - познат израз, нали?

Добре тази по ли ти харесва? "Кукунева се уреди да бачка пак в Брюксел". Ще затваря глави, реактори и ще хармонизира там каквото ще хармонизира.

Дали ще е кунева (с малко "к") или друга богоизбрана - няма никакво значение. И ще прави там това, коети й заповядат боговете от центъра на империята.... И ако слушка ще папка е казал народът!

По принцип си прав, но има и едно важно "но"! Предпочитам да знам другарката пръмова (по мъж) да знам къде работи и от къде пак ще ни крои шапка. Виден "български" политик и консултант и световно признат "експерт", затварящ ядрени мощности преди да им изтече ресурса. Такива по-добре да ги знаем какви ги вършат! Сега като се сдуши с Марийка Габриел и Евето Майдел и само гледай, каквото и да е останало от български интерес в Европа ще го ликвидират много бързо...

Принципно разбирам какво се опитваш да ни кажеш, но от друга страна, информационното затъмнение и публикуването само на прекрасни новини също не е много по-добре.

Споко те тия новини толкова ще зачестят, че въобще няма и впечатление да ни прави. Хиляди, после и милиони наведнъж... скоро това ще е ежедневие.

Нищо му няма на говедото! Питам се, какво точно интересно има в тази новина? Мен/нас не ни интересуват чуждите бебета, къде щъкат, по-ни е важно, да знаем, нашите бебета, на чий хал са....

Абе "не ни интересува", ама най-малкото ще погледнеш дали добре си затворил вратата на детето преди да потеглиш!

Е скоро пък имаше такава случка в друга държава. Падна дете от колата и майката слезна да го вземе, но колата явно е автоматик, и тръгна назад и я прегази и нея.

Това клипче е в мрежата от години. Ама пусто като трябва да се изпьлнява норматива за хулещи Русия новинки от Амбасадата, ще се вадят неща от нафталина. Като предната новинка за откраднат джип. Всичко ясно откраднат, откраднат, само откьде се разбра, че в Русия отива...?

Не е вярно, клипчето е ново. Проверете в рунета за подробности по случая.

Ако си е ударило силно главичката може да остане идиотче до края на дните си.... но то там няма значение, защото всички са такива!

Явно и ти си падал на главата си, като бебе.

Ако си ходил на училище поне да бяха те научили как да търсиш информация. Има едни дебели книги думите са подредени по азбучен ред. Казват им енциклопедии. Сега си размърдай мозъка и ако има изобщо нещо в него го използвай да откриеш таи информация в интернет.

да пази Господ , случва се ....нашич щурчо е на 10 месеца и веднъж дръпна ръчката за отваряне ( не се отвори ) , въпреки че майка му е най- внимателната и любяща майка на света която може да има но всичко става за секунди ....така че по добре да не псуваме майката и случката ми да бъдем по внимателни и да се молим Господ да закриля децата ни

А бе аз като има инструкции и правила как да се държим в кола, самолет и кораб, на Господ не вярвам. Да вземе да си сложиш колана ли ко?!

То освен колан има и блокировка на вратата, но нали трябва някаква мисъл да тече, ама като няма...

Господ не пази от простотията!

Ако човек не може сам да се опази и Господ-Бог няма да може да му помогне. Пък на него много му пука за простосмъртните ;) Аз вярвам в извънземните и се уповавам на тяхната защита ;) а и имат летящи чинии, а бог само някакъв шлифер...

Колко прост трябва да си, за да не блокираш отварянето на задните врати отвътре като возиш дете?

Пияни казачоци

Споко, бебето си е отворило вратата за да отскочи до близката лафка за водка! ;)

Кво давате минуси, всички пием вода!!! хахах вие да не помислихте друго!?

Журналисти от типа ЕЖК - Една Жена КАза.

Голяма работа, паднало бебе. Ще направят друго.

Майката не скача. Тя слиза след като колата е спряла. Патка.

Да бе даже удряше спирачка в асфалта с крака си.

от 05.05.2011г.!!!

на Мануел, видеото тръгна.

Видеото е от 05.05.2011. Стига с тези новини, които всяват само паника!!!

Всяка съвременна кола има възможност за детско закллючване, за разлика от руските кофчези москвич и лада. Та за това явно пияницата не е знаел, че може да обезопаси задните врати.

Това учудва ли ви? От нафиркана с бояришник наташа какво друго може да се очакава? Това там не е инцидент на национален спорт, я бебе от колата ше падне, 200-300 човека ще изпият цистерна метилов алкохол, но неее Жужето прави олимпиади и световни първенства!

Къде е видеото?

Видеото е на много видно място - ти къде го търсиш?

Не върви!!!

При флаш плейъра - в интернет.

"Бебе падна от кола в движение" "Българин опита пресичане с мотор между две коли в движение. Не му се получи. Пазете мотористите" "Българин блъсна с колата си човек. Избяга" "Българче счупи краката на кученце. Уби го" "Българин простреля кучето на съсед в окото и в главата"

първата ми Шкода 100 С имаше блокировка на задните врати,може да се отворят само отвън.

pompai

Столче и колан ,да се отвори врата няма проблем.

Нека не заклеймяваме цели нации, заради глупостта на отделни индивиди. Ние последно време обаче, чупим всички класации с концентрацията на изроди на квадратен километър.

Да не заклеймяваме цели наци.. само българската. Руски троле, колкото и да се опитваме, по-зле от вас не можем да станем.

тъпаци има на всякъде... аз по сто пъти проверявам колани и врати дано детето се е разминало с уплаха и леко натъртване

Къде е Видеото ?

Още не са се научили как се поставя клип в страницата.

Не сте ли виждали неадекватна рускиня?

Рускиня не, но неадекватни българки и българи - колкото искаш.

Видеото е от 2011 г.!!!