Огромно дърво падна и уби 12 души на Мадейра (видео)

Тринадесет души загинаха, а 49 бяха ранени днес при рухването на огромен дъб по време на религиозен празник на португалския остров Мадейра, предаде Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Огромно дърво падна и уби 12 души на Мадейра (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дори бог мрази тия религиозни отвратителни сртупвания... явно си е рекал: - как хубаво сте се събрали, по лесно да се цели

Хайде, вкарайте повечко политика - нали така става у нас! Гръм да падне се търси виновен, дърво да се прекърши - кмета да дава оставка, проливен дъжд - цялото правителство да се оттича!

Дам... 200 годишен дъб е паднал в ботаническа градина... на остров, португалски. И в моя град има доста подобни дървета, на повече от 200 години. На кой му светва лампичката? има ли в бг поне едно толкова старо дърво в ботаническа градина? Как ще има :) "великата" българия с 1300 години история има такива дървета (великата мура) в дивата гора, но не и в нито една градина или парк. Историците? що така? Великаните? Великата българска история?

Напълно оправдаваш ника си - ИДИОТ!

искам да питам, тия неща не ставаха ли само в БГ ?

Природата си ни го връща...Не може да се гъбаркаме с нея....

Трагедия. И в там не си гледат работата.

Видеото не показва това, което сте написали, че показва...

Да бе..наистина няма видео..но пък има коментари. Което значи- не знам какво, но ще кажа нещо! Храна за агнетата. Обобщавам нагледно и накратко какво представляват коментарите ни под новините-храна за овцете? Ебаси кефа за овцете. Ни можете ни спря, ние сме на всеки километър....и ви дебнем..ха сте ни пуснали новина и ние сме я зобнали.... Ха да видим кой кого...вие ни манипулирате, ама ние сме умни...като овце

Добре, че каза нещо! Не знаеш какво значи, но ти все пак да си кажеш!!! Добре че си ти да обобщиш "нагледно и накратко"! Различния, когато се научиш да се изразяваш, ще дразниш по-малко с претенцията си и няма да си по-смешен и от "овцете"!

Оказва се че общинарите и държавните служители са едни и същи мърльовци навсякъде.

В "Зоотрополис" ги бяха дали като ленивци (животното ленивец). Защо ли?

Или са почитали грешният бог, или не са го правили както трябва. или са сигнализирали добродетели които не олицетворяват. Това е проблема с религията, всеки път когато автобус с вярващи бъде смачкан в катастрофа или дърво падне и ги убие. Не става ясно Бог ядосан ли е, прибрал ли си ги е по рано благодарение на тяхната всеотдайност, вярващите това ли са искали или нещо друго. изобщо има ли бог или някакви индоктринирани в една от еврейските религии фанатици са си повярвали.

По-добре не се напъвай с неща които не разбираш

според боярищниците :)