Две нападения над спешни медици в Сливен

Две нападения срещу медици от Спешния център към болницата в Сливен са станали само в рамките на два дни, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Две нападения над спешни медици в Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има кой да ги спре - обществото трябва да се защити - т.е. т.н. народни представители да направят промени в законите, като за посягане срещу лекар, учител, полицай и магистрат присъдата да бъде минимум 5 години. Глобите да бъдат също много солени и ако не бъдат платени доброволно от виновните да се спрат помощите им за безработица, детските, да бъдат лишени от помощи за ток и т.н. Защото ако нещата продължат така скоро всички ще бъдем лишени от здравеопазване - просто няма да има лекари ...

Когато не си плащат глобата 1 год. независимо от измислените причини, да им се бута къщата и конфискация.

Интересно тези глоби плащат ли се. Да искаш от циганин глоба и абсурдна работа.

От сърце им пожелавам на тези, дето така смело раздават шамарите, почти 100% съм убеден, че са циганци и цигани, да умират и да няма кой един аналгин да им даде! Кърлежи!!!

То и сега често няма кой да ти го даде тоя аналгин. Има много читави лекари и сестри, но има и доста такива, на които шамарите са им малко. Поразпитайте близки и познати- ще чуете за не един случай на арогантно и непрофесионаллно отношение от страна на медици.

Това е недопустимо! Учудвам се защо т.н. народни представители все още не са предприели адекватни мерки спрямо тази сган, защо не защитят обществения интерес. Резултата от това бездействие ще бъде, че ще останат само калпавите лекари и сестри и няма да има кой на окаже и най-елементарна помощ.

Сега да не сте посмели да обвините циганите за това лошо нещо? Сакън, недейте, не е хубаво, нали? Трябва да им се въздейства, да им се говори, да им се дават помощи - перманентно, за да може да раждат непрекъснато, може и от 13 години, нали така? Те лекарите вече са свикнали да ги поотупват малко, не много, но редовно, нали така?! И да не укорявате онези от Хелзинкския комитет, че ги защитават. Циганите са беззащитни и онзи тунеядец Красимир ли беше, той си знае работата... Скоро ще дойдат новите избори, нали така?! Да не сгрешим, де....

Обяснете на циганите, че раждането на деца без да са готови само увеличава мизерията им, и доброволно да им се запушват родилните тръби. Колкото по-малко деца имат толкова по-добре ще живеят. Това е факт. Помогнете им да не раждат толкова!

Да накараш циганин на нещо с убеждение особено да си ограничи децата е нещо напълно невъзможно.Да не забравяме ,че има силен натиск за етническия проблем в България и ренегатите управляващи го следват неотклонно за това всяка стотинка за обикновения българин се постига с борба и то когато вече я е изяла инфлацията

- да мре . те не са хора. Те са генетично увредени. Живеят като свини. Как може родителите да не ги пращат на училище - единствена възможност за по-добър живот. Но да крадеш, да се чукаш и тряскаш не трябва училище. Докараха ни дотам, че да съжаляваме за Хитлер и Тато. Животни.

d4

нали уж промениха НК?? за нападение над лекари, мед.сестри и пр. се предвиждаше ефективно наказание по бързата процедура. ама явно за тъмнозелените с "битовите особености" НК не важи..

И аз това се питам.

Орки? Съзнателно се оставят да безчинстват. Диригентът има далавера едните да мразят другите. Нарочно се създава социално напрежение и в един момент ще бъде отпушено с някаква цел. И орките и другите са жертви в една игра. Медиите естествено го раздухват по специфичен начин. А толкова е просто да се изпълнява законът и да няма напрежение и всеки да си знае мястото.

Изобщо не ми дреме за медицинското съсловие, не са само те ощетените в тази държава за да се държат, като ощипани. Постоянно вдигат шум за щяло и нещяло, а те винаги ли добре си гледат работата, никога ли не вземат рушвети и поставят диагнози чрез които яко да източат здравната каса. Като са им нарушили правата, нямат само те права, има си ред, а не само да вдигат олелия до небето, не са само те под слънцето.

С малката разлика че са ощетени по време на работа! И аз повечето лекари ги недолюбвам, ама тези в спешните центрове не заслужават такова отношение и да не ни се налага да опираме до техните услуги!

Те толкова и работят...

Те пък лекарите в Сливен освен да се напиват и да обладават мед.сестрите, като че ли за друго стават. Пияни, некадърни лумпени!

ИМАТ ПЪЛНО ОСНОВАНИЕ ДА ОТКАЗВАТ ЛЕЧЕНИЕ НА ЛУМПЕНИТЕ С МУРГАВ ЦВЯТ !!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ - НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЗАЩИТА !

вече нещата са много на кантар. Непукистите медици от Спешна помощ, дето повечето пъти те гледат като парче говеждо. Срещу побойниците пациенти, вероятно цигани. Човек не може да вземе страна в симпатиите си.