”Калашников” пусна пробно електромотоциклети

Концернът "Калашников" представи електромотоциклети, предназначени за пътно - патрулната и патрулно-постовата служби на полицията, съобщава vz.ru.

Обратно в новината

Коментари - ”Калашников” пусна пробно електромотоциклети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тачанка" на батерии..

изстрела в минута???

е упълномощена да заяви: Вчера в Сирия по зареждащ акумулаторите си електромотоциклет, беше нападнат с крилати ракети. След кратък диалог с РЕБ на мотоциклета, ракетите бяха убедени да се върнат на кораба майка. \\\\\от ТАССС съобщават, ме ако продължават инцидентите с мирно патрулиращи електромотоциклети, ще доставят в Сирия такива с вертикално излитане.

ШМАЙЗЕР и минаха на шир потреба! Електрически колела и мотопеди на запад можеш да си сглобиш от любителски части.

Ура! Индустрия. Треперете японци. Мъск също да трепери.

Не разбирам две неща: 1. За кво толкова се дърляте? Никой не ви го предлага на вас, а дори и да го предложат за продажба в чужбина, никой не може да ви накара да го купувате. Тяхна си работа - на руснаците, ако искат и брониран реактивен мотоциклет с ракети ГРАД да си направят - нас кво ни фрега?! 2. За какво изобщо ни съобщават това?

мотора Анка картечарката ,ли ще сложат Чапаев и Петка.

има ли вградено РПГ или установка за пехотни ракети.Ех, ако мотоцикъла е и със кош,ето ти нова тачанка,само че без кон,а на батерии.Хвала на новото руско чудо и приноса в световната техническа революция.Ех,ако бяха Чапаев и Петка да го яхнат мотоцикъла.

Батерията ми е позната. И електромотора. И контролера за управление. И задните амортисьори. И лампичките. Всичкото това го продаваме в Алиекспрес. Рамата е иновативна. Можем да направим толкова грозна, но никой няма да иска да я купи.

С теслата е сделано и дооформено с чук и нокторезачка.

За този модел не са ползвали нокторезачка. Само чук.

сдЯлано...и так дале......

сдЯлано...и так дале......

Как ти плащат стинките-на пост или на моточас?

Прекрасен за зимата !

Зимата е ,,кратка,,В Русия е такъв,,дисцип,,че и пеш ще хванат нарушителя.Сме ли някий да възрази на ,,обичаният им вожд,,

ЗАЗ-ът е украински, калашникът е руски!

Че то, добичето, откъде да знае толкова много...

е направил калашника. Прочети историята!

наистина гори в тази тема. Половината коментари са негови и все са простовати и злобни. Срутва се една основна опорна точка - как рашките не могат да правят техника. поне в представите на Морския.

Даа, соросчетата е ясно какво ще разправят за нещо си Сделано в России. Аз пък да ги светна, че в САЩ са полудели по руските високопроходими мотоциклети с кош Урал. На тях и колелото на коша е двигателно и минават по всякакви терени. Моделът Ural Ambassador Limited Edition се продава за $16 500 в Щатите, а марката си има фен клуб там и е нещо култово.

Разменят два Харлея за един Урал. За ковровец три дават.

Супер. :)

жалко, че този мотоциклет е на ток. ти толкова газ напика под тази новина, че щеше да има за 1000 мотоциклета да карат цяла година

Руснаците дълги години опитвали да конструират надеждни мотоциклети. Обаче все се повреждали. Най-накрая изпаднали в отчаяние и помолили за помощ военните. Те се хванали за главата, защото открили пълна липса на бойно снаряжение. Но след отстраняване на проблема, се очаква новите мотори да бъдат безотказни.

Колко пълнителя има?

ако пуснат и цивилен модел- веднага си купувам!

каква скорострелност и далекобойност имат тези мотоциклети?

До армия 2017, 15.33 Мно'у яко си се се объркал, брато! На Русия и трябват оръжия, за да не може никой да припари до Сибир и да бъде единствената държава, която да може без останалия свят, а светът да не може без нея. И да си плаща, постоянно и все повече. Ратая и да налага санкции на чорбаджията, файда йок, дет викат комшиите.

Пичин вече продаде четвъртот Сибир на Китай но това ви е забранено да ги знаете ... Ако Китай поиска още утре ще има цял Сибир

Този мирен, руски електро. мотоциклет може ли да стреля и лети???

Да правят оръжия и да оставят мотоциклетите на клетитите китайци.На Русия и трябват оръжия, много оръжия А да освобождават братските народи по цял свят и да ги ограбват до лушка, в която и държава да са стъпили с червените ботушки е фалирала.

Калашников пусна пробно електромотоциклети След пробното му пускане, десетки терористи са били застреляни.

че не е вярно дето руснаците не са се опитвали да правят читави телевизори и смартфони...Опитвали са се, но от производствената линия все излизали калашници...

Телевозорът се е появил благорарение на руснаците.

Колко изстрела в минута прави тоя електромотоциклет?

ЗАД ВСЕКИ ОТВОР Е ЗАРЕДЕН 7,62 ПАТРОН. ВЪРВИ БЕЗШУМНО, НО СТРЕЛЯ ШУМНО ВЪВ ВСИЧСКИ ПОСОКИ.

Германски инженери Калашников щеше да е забравен отдавна Както ще бъдат забравени електро- недуразуменията на снимката

Доста е удобно да си измисляш исторически факти нали? Ами че вземи прочети колко са общите неща между АК-47 и Mkb-42

чети кога (пробно един батальон е въоръжен) се появяват на фронта!

А.К.-47 и до днес няма патент?

АК има 4 заткрити патента. Един за метала един за възвратника и два по-дребни. За възвратника казват че е гениален.

клас ЕНДУРО - Бездорожник. Гледах го по ТВ

"электромотоциклы ИЖ для полиции"

ааайде сега плю,плю,плю... пък, идиот не липсва, все някога ще си повярват, че вътрешно горене с 45% загуба и ракова смърт е по-якУ

съветски електромотоцикъл, това ще да е нещо ефективно колкото ютия и ръбесто като москвич:) с една дума: ФАМОЗНО!

а батерията колко пъти ще може да се зареди? Питам, щото техническите характеристики са сведени до минимум... :(

Напиши коя характеристика е минимум!

Каква далекобойност имат?

Освен, че ще се движат и ще стрелят ;)

Максималната мощност на машините е 15 кВт, а пробегът с едно зареждане е около 150 км. Максимална скорострелност - 600 изстрела в минута. :))