Изхвърленото бебе е убито, обвиниха две жени

Окръжната прокуратура в Перник повдигна обвинения за убийство на майката на бебето, което бе открито мъртво в пернишкия квартал „Тева“, и на още една жена.

Обратно в новината

Коментари - Изхвърленото бебе е убито, обвиниха две жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????ЗАЩО????

Имам бебе на 6 месеца. Спомням си като го родих, колко крехко и безпомощно беше, как се бореше за живот. Това беше най - прекрасния момент в моя живот. Гледам го как расте и не мога да му се нарадвам. Умът ми не го побира, как може някой да посегне на едно крехко и невинно създание! Тези майчинско чуство нямат ли? Това хора ли са?

ти за бебета правени с любов и други не такива май не си чувала или какво?

Като не е правено с любов, се пави аборт в първите 3 месеца. След това раждаш и го даваш за осиновяване. Не се изхвърля през балкона като цигарен фас. И какво постигнаха тия двете (особено майката на родилката)? Съсипа живота на дъщеря си-на 20 години ще я тикнат в затвора и довиждане. Дъртата и тя довиждане.

Имам бебе на 6 месеца. Спомням си като го родих, колко крехко и безпомощно беше, как се бореше за живот. Това беше най - прекрасния момент в моя живот. Гледам го как расте и не мога да му се нарадвам. Умът ми не го побира, как може някой да посегне на едно крехко и невинно създание! Тези майчинско чуство нямат ли? Това хора ли са?

нормалните хора позлват презервативи или хапчета. Перничани го чакат да се роди и после го душат.

французойка убива бебето си удавяйки го в близкия поток веднага след раждането -заченато е от изнасилване от немски офицер по време на френско-пруската война през 1870 година когато германски щаб е разквартирован във френска къща -въпреки че в последствие бащата го е искал ...-автора е Ги Дьо Мопасан-майстор на късия разказ във френската литература писан по действителен случай и възхваляващ величието на човешкия дух и женското достойнство -дано ганьо го разбере"Непокорената"

Отнемането на човешки живот насилствено е на първо място грях и на второ престъпление - факт безспорен за всички разсъждаващи същества - демек хора. Никой велик творец, който може да е пример за много неща, не може поне мен да убеди, че в този акт има нещо човешко нито пък величие. Въпросната и аз не знам как да я нарека е имала щастието да живее в 21 век и ако не е умствено изостанала е трябвало да знае, че съществува аборта, дали е нямала финансова възможност, дали детето е от нежелан мъж, дали е от изнасилване няма абсолютно никакво значение. Нищо, ама нищо не я оправдава. Едно време може да е нямало възможност за аборти, нямам представа как е било, но няма причина разумни същества да убиват рожбите си.

Сравняваш различно време, нрави и възможности, което е морално недопустимо. Сега е 21 век - абортите са достъпни и легални. От детето може да се откаже още от родилния дом като подпише съответните документи. Тези жени нямат НИКАКВО оправдание, НИКАКВО!

морала от 2 000 години е един и същ!

Примерът ти не може да се отнесе към днешно време в нашата действителност, въпросната французойка е живяла при своите така наречени поробители, историята изобилства с примери на изнасилени жени от поробители, в днешно време също - говоря за изтока и зверствата които се извършват там, но ако трябва да спорим за непокорени и женско достойнство, ако тази е трябвало да пази величието си и женското си достойнство да се беше самоубила, историята има много примери, а тя е решила да убие детето си и тя да си продължи живота, но видиш ли непокорена и величествена.

защо да се самоубива -така щеше да изгуби себе си а не плода на престъплението -ти правиш ли разлика между двете?

Дай по твоята логика да се върнем още по-назад в мрачното средновековие, където са убивали бебетата, защото например първородните не са били момчета и прочее.

Не знам какви нечовеци трябва да са, за да постъпят по този начин. Обаче със сигурност са адски тъпи, щом новородено изхвърлят през прозореца , че и кървав нож до него, дето сигурно е целия в отпечатъци. Реално има десетки начини, по които да успееш да постигнеш, което са постигнали без да те хванат. Обаче то ненормална работа - да го изхвърлиш под дома си, че нали първо тебе ще дойдат да разпитват и на 1-вата минута вече ще е ясно, че убиецът си ти. Дъщерята не знам, ама майка и (бабата) няма акъл за 2 стотинки или са някакви психично болни и двете.

Бабата защо не е удушила щерка си преди да забременее .

а що не е удушила забременителя?????

Защото в България мъжете по презумпция се смятат за невинни и децата са само на майката.

След дългогодишни наблюдения и след като се убедих,че българинът не е просто прост,а органически прост,най-тържествено обявявам,че това е последният ми коментар в Дир.бг.Може да не е по темата,но все пак,благодаря на администраторите на Дир.бг,както и това,че им прощавам за изтрите ми коментари!Благодаря!

На бас, че утре си пак тук ;) И не се коси, не всички българи са прости. Пък ако видиш чужденците, колко са тъпи, ще припаднеш. От личен опит ти гарантирам, че поне на 4 развити западни държави съм се убедил, че са ненормално тъпи дори в сравнение с най-тъпите българи. Така че укроти се!

ама какво ни занимавате със тия цигани стига те се множат като животни всяка година раждат и е краино време да се казва истината

Защо решихте, че са цигани? Поне последните 2-3 случая с изхвърлени на боклука новородени бебета си бяха чисти българи.

Не чисти!!!! Българи, но не чисти!!!

тия мигранти дето прекосяват средиземно море с лодки -почти всички жени там са изнасилени още на африканския бряг и пристигат тук бременни но никой не дава гласност на това а само се говори за жени и деца...в примитивните общества е така -там масово се изнасилват защото мъжете там са като примати та и тия тук са горе долу такива-защо жените само да са виновни ако изобщо са виновни

Да,като гледам,всичките циганета,дето излизат от домовете за отглеждане,са все са станали банкери,счетоводители,архитекти,програмисти.....!

Важното е да не краде.

И защо не го дадат за осиновяване? Толкоз хора чакат години. И тук и на запад. Здраво дете от здрава майка.

...са тъпи патки.

Защото са цигани най вероятно. Бабата на 45 години... Което не оправдава убийството на новородено по никакъв начин. Ако не искат да се грижат за него, държавата трябва да се погрижи.

Напротив, малко осиновяват. Къщите си продават за по 100 пъти инвитро при разни шарлатани, но няма да осиновят дете

А ти колко деца имаш осиновени? И поради каква причина смяташ, че грижата за изоставените деца в домовете е единствено и само отговорност на бездетните? Да не би ти да им даваш парите за ин витро, че им гледаш в паничката? По същата логика ти защо ходиш на почивка или си позволяваш някои екстри като интернет или нови дрехи, а не вземеш да отгледаш едно изоставено дете?

В чужбина има опашки от години за осиновяване. 65

Хора, какви оправдания търсите, не мога да разбера?!?! Убит е човек от роднините си. Толкова.

убит еплодът на престъплението

Ревете за циганчето,ревете!Като ви набият в други ден циганите,друга песен ще запейте!

Ако цигането беше попаднало в дом за отглеждане, можеше да стане човек.

решихте ,че е изнасилване? И ако е изнасилване си има легален аборт. Не е необходимо да се убива новородено живо бебе,

ако имаш пари и ако можеш да го осъдиш междувременно докато не си родила

ако младото момиче е искало да задържи бебето си, но бабата да е казала НЕ, ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ от него, ти остави на мен, тогава за какво говорим. Млада жена на 20 години, в почти безпомощно състояние, какво може да направи срещу здрава жена на 45 години, решена да се отърве от нежелано внуче?

А хич не е била безпомощна като то е правила това бебе, нали? Да се е пазила! Или поне да е направила аборт.

Хайде сега,бабата виновна!Все възрастните хора са ви виновни,бе!

човек на 45 години е в разцвета на силите си. По никакъв начин не попада в категорията 'възрастен'. Във всеки случай е по-разумен от 20 годишно момиче. За 'правенето' на бебе - то едва ли е успяла да го направи сама. Трябва и мъж, за който не се говори в драмата, явно няма лице. За поемането на отговорност дори не става дума.

при циганите изнасилванията са доста чести ....

Кастрация и затвор!

говориш за бащата нали!

а бащата? за него нищо не се казва....в българия все жените виновни

Бащата е неизвестен!Ако е бил само един.....!

викаш може да са няколко...по-голяма тъпотия не можа да измислиш

А ако се е .... с двама или трима за кратко време, месец-два да кажем?

И бебето има трима бащи така ли???

Някои ги сменят с честота половин час. И даже не знаят имената им.

може да е била изнасилена и тогава е логично да го убие -четете разказа"Непокорената" от Мопасан!

Майката е родила детето и си е лично нейна работа,какво ще го прави!Стига сте ревали на чужд гроб!

Да дойде тогава майка ти да те заколи, защото те е родила? А ние да ръкопляскаме, защото си е нейна работа.

тя майка и я е родила от любов а тук става дума за друго -изнасилване и нелюбов

Българинът не е виновен!Толкова му е акълът!

Гробът не е чужд,а на народа ни родил такива изродки.

Ку-ку, ку-ку.

Момата на 20, бабата на 45. Майката на момата някъде по средата 32.5. Излиза, че бабата е родила на 12.5, майката на момето също на 12.5. Момата що се е мотала до 20?

Цигани ли има във форума, поне двама, двата минуса (-)

Става въпрос за бабата на новороденото, която е на 45г. А майката на новороденото е на 20г. Нещо не сте разбрали.

Опа 5 минуса. Нещо неясно ли има в сметките, мотивирайте се.

Просто го правят и много българи. Също и всякакви други нации.

"бабата на новороденото момченце - 45-годишната Ваня Т." пише!!! Чети по-внимателно, дето се бараш за гоуем българин, "патриоте" !!!

иНАЧЕ НЕ СТАВА, освен ако не са раждали на по 12-13 годин32

За патладжани ли говорим ? Те са прекрасни родители, затова държавата ги закриля, подкрепя финансово и не ги кастрира. А Кунева иска да им дава стипендии.

БРЦК

За такива - задължителна и необратима кастрация!

ujabg

Не мога да повярвам!!!

Вярвай. От край време е така. Още баба ми разказваше, че през 50те години една нейна съседка заедно с майка й удушили незаконното дете, което родила. Чисти българи, за тези, които се интересуват от това. Така и не се разбрало официално и навреме. После жената родила близнаци - законно. И сега е щастлива баба. Има ги такива, колкото по-назад отиваш (и по-патриархални са били обществата), толкова повече ги има.

Има го и в други страни. Справка: "Тръстика и кал" от Висенте Бл. Ибанес.

това е пернишки контрол на раждаемостта

Какво злословиш срещу Перник? Подобни новини имаше доста в последните месеци. Изроди има навсякъде. Независимо от къде са заслужават сурово да бъдат наказани.

Не ви разбирам тези -нормалните, де! Уж ромите ви са виновни за всички нещастия, уж ви заливат с демографски щорм, пък, като се самоизбиват, и това не ви устройва. Как да ви се угоди?

Обеснявай го на умни хора!

Пълна безотговорност! Родила го, а после го убила. За мен това е почти престъпление! Да й треснат една яка глоба, примерно 5000 лв. да видим следващото дали ще го души!

Това не е ПОЧТИ престъпление, а си е истинско убийство, за което ще лежи в затвора...

То не е "почти", то Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Престъпление е и куче да убиеш.

Мисля,че 5 000 лв са малко!Най-малко трябва да я глобят 6500 лв.!

Жена убила детето си не може да бъде наричана майка. Майка е тази, която би дала собствения си живот за да спаси детето си. Правете разлика.

Въпросната жена е единствено "родилка".

Като чета коментарите,оставям с впечатлението,че България е заселена само със съдисти,палачи и канибали!

Съдист е който съди, нали така?

Да, а другите са кънибали и пълачи

Аз друго нещо се чудя. Ясно е - не са искали бебето. Акълът им е толкова - решили са да го убият вместо да го оставят някъде, за да го вземе друг. Само не ми е ясно защо са си направили труда да изхвърлят човешки труп посред бял ден в градинката между блоковете, та да ги види целия квартал. По-лесно (и по-логично) щеше да е да го изхвърлят в някой контейнер за смет. Ей тази мистерия не ми дава мира.

Ти представяш ли си колко им е акълът?! Колкото на една кокошка. Ама не знам дали и кокошката ще постъпи по такъв серсемски начин с пиленцата си...

Има доста хора, които са с умствени отклонения и се размножават безконтролно. После се усещат, когато е късно.

И доста добри, умни и почтени хора, които не се размножават изобщо. Дори само като започнеш от Христос, Левски .... и много, много свестни хора.

че са от Перник разбрахме, но каква им е боичката -не! Мангалска работа... не ми се мисли какво щеше да е ако не бяха цигани- врява, снимки, показване по всички медии, до сега щяха да са разпънати на кръст(не че не го заслужават) Мисля ,че границата на търпимост към тази сган отдавна е премината! Човекоподобни даже не са!

"шефове"на медиите започват винаги с лошите,гадните,античовешките "новини".Хубавата,добрата новина ,не била новина,но жестоко грешат,защото народа не ги гледа и слуша,защото е турбо тъпо да ти сервират за вечеря,обяд или закуска -убийства,смърт,катастофи,дамски превръзки,диарии,мензиси,повръщане.Тези са направо ментално увредени.Ментално увредени са.Както по магазините с музика,музика до дупка с цел,подтик за купуване,но предизвиква обратен ефект-аз бягам.Ограмотете се бе нещастници прости.

Да дадеш живот на рожбата си и със собствените си ръце да го отнемеш след минута!?... Тази трябва да бъде кастрирана и след това доживотен затвор без право на замяна! И пак ще и е малко на такава изродка! И бабата в затвора заедно с нея!

И тук възниква един въпрос без отговор, или по - точно с толкова неприятен такъв, че се правим, че го няма...... Такива индивиди, паднали толкова ниско, че да убиват бебе - как да ги накажеш? Ще разберат ли защо биват наказани и заслужават ли да бъдат наказани?? Най добре е да се спре с толерантността и да се разбере, че и в престъпленията има граница на търпимост!! Най добре, да погледнем истината в очите и да се отворят урановите мини! Най добре е ,да разберем най на края, че между нас живеят човекоподобни.... Човекоподобни - хем едноклетъчни генетични грешки, хем зверове!! Дали не е време да погледнем истината в очите и да спрем да се правим на "хуманни", когато това ни превръща в съучастници на най отвратителни престъпления, или в най добрия случай в непукисти??

смкам,няма начин да се случи това,което предлагаш.някои имат интерес нормални хора и престъпници да живеят един до друг.така нормалните хора са в непрекъснат ступор,страх и безизходица и не им остава време да осмислят кой и как краде ресурсите на страната и народа,камо ли да се организират за някакъв отпор

Циганска работа! Тия трябва да се унищожат до крак! Тва даже и към животните не могат да се приравнят!

Защо бе, изродиии???!!! Това не са хора!!! Жени!!!??? Майки!!!??? Да ги удушат и двете!

Защо бе,изрод,да удушават жените?Ти,човек ли си?

нямат пари да гледат бебето, а имат желание да се клецат на поразия.

Sm3hurk0

Трябва мат'рял за България ! Кой ще работи за благото на управляващите ? Ако има вина, то тя е на тези, които правят закони... С какво да го гледат това дете, след като се е появило на бял свят ? Не че ги оправдавам, но и това е решение пред безизходищата в която са поставени. Всичко е сбъркано в България!

кой закон е виновен?

Sm3hurk0

Никой естествено... подобно на казуса на КТБ... Ако всичко бе наред и имаше нормални доходи за хората, които се трудят, нямаше да има толкова българи зад граница...

Знаят как се прави секс и да си правят кефа, а незнаят как да се предпазват от бременност... Колко начини има за предпазване ,а ??? Не може хем да искаш кеф, хем да не си поемаш след това отговорността и ТУК ВИНА ДЪРЖАВАТА НЯМА ВИНА !!!!!

не всяко преживяване на сексуален контакт може да се нарече КЕФ !

И сега Пак ние трябва да издържаме тези същества ! Храна напитки и спане !

Моля, престанете с тези ужасни и демотивиращи новини !!!!! Дайте нещо хубаво или няма нищо за днес!

Ми,недей ги чети такива новини,щом те стряскат!За другите хора,може да е интересно!

а бащата той вина няма ли?

А ТОЙ ДАЛИ ВЪОБЩЕ ЗНАЕ?

някой си е задоволил нагона а сега той невинен ни лук ял ни лук мирисал а майката и бабата виновни

Те бебетата не се появяват изневиделица. Но ти май не си запознат(а) с въпроса.

И майката, и дъщерята не са никакви хора, това не са човешки същества, нито изобщо животински! Дори и животните не убиват така малките си, дори осиновяват изоставени малки от друг вид, а тия двете престъпници са убили живо и здраво родено момченце! И то по такъв жесток начин! Толкова семейства искат да имат деца, искат да си осиновят здраво бебе, как поне не го занесоха в някоя болница да го оставят пред вратата, повито и изкъпано, както всяка една нормална жена би направила с новороденото си дете?! ... Нямам думи просто, не са хора, тия са едни фабрики за лайна, нищо друго!

За жалост са хора, дистанцирането няма да помогне на никого!

Не мисля, че всяка нормална жена ще изостави бебето си изкъпано пред болница. Повечето нормални жени си гледат децата, независимо от трудностите в този скапан живот. Тези, които изоставят децата си са безмозъчни същества, а тези двете, които са убили това невинно същество, за тях в българския език не съществува дума, с която да се опишат. За мен лично публичен линч на площада, за да не ги хрантутим в затвора, ако изобщо бъдат ефективно осъдени.

Изроди. Доживотен затвор да им дойде ума в главата колко е ценен живота.

Да се използва умалително (умилително) на труп (дори да е за бебе) е проява на изключително лош книжовен усет.

Боже, този народ съвсем полудя...

Че е 20 годишна перничанка разбрахме, но италианос ли е, тъмнозелена ли е, не става ясно от новината.

Споко, не всички сме расисти като теб.

Бяла е, българка.... успокойте се! Нямам на представа колко е умствения и багаж но по не последни данни бебето не е удушено а вероятно е хвърлено от голяма височина. Резултата е ясен и дано Весвишния ги накаже бавно и мъчително.