Босове напускат бизнес съвета на Тръмп заради Шарлотсвил

Още двама шефове на големи компании напуснаха бизнес съвета на Тръмп, несъгласни с недостатъчно категоричната позиция на президента за събитията във Вирджиния.

Обратно в новината

Коментари - Босове напускат бизнес съвета на Тръмп заради Шарлотсвил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въпрос към Дир-а: Някой ще обясни ли какво е "супермасиси"? Много ми е важно

"Супремасисти", не "супермасисти". Идва от "supremacy" - превъзходство.

Спуснали са им думичка, която не разбират, затова. Аз преди имах един доцент, който четеше лекция за охлаждане чрез конвенция. По едно време ни писна и един се обади "Абе г-н Доцент, не е ли конвекция", "Какво? А, да. Вярно. Конвекция" И те така...

си мислех, че САЩ изнасят толерантност и ценности, но не са пряко потърпевши от тях. Оказва се, че съм грешил. Наистина има тотална война срещу всяка нормалност, и в частност срещу държавността и бялата раса, като нейни основни пазители. Вероятно след това ще дойде редът на следващата по нормалност раса - жълтата.

С бялата раса е свършено. Процесите са необратими и няма как да бъдат спрени, дори да има желание, а то няма. При 1.38 плодовитост белите са обречени на изчезване. Реално погледнато надеждата за оцеляване на интелигентната част от човечеството е точно в жълтата раса. Искрено им стискам палци да успеят с експанзията, която в момента започват навсякъде по света. За съжаление няма да съм жив да видя резултата. Това, което мога да напрвя, е да махна семейството си от Европа, за да не се наложи дъщеря ми да носи бурка някъде към 2050-та година.

Толерантите воюват срещу нормалното. Уж че ги е грижа за аномалното, аморалното и ненормалното. Всъщност подкрепят гадното, единствено и само за да довършат нормалното. Когато гнусното победи, тогава и с него ще се разправят, като му противопоставят нещо още по-гнусно и причудливо. (Хилъри щяла да говори пред методистки вярващи за чистота и красота.)

Всъщност на Тръмп му извиват ръцете, за да се заеме по-сериозно с геноцида върху бялото население. Явно има някакъв краен срок за изчезванрто на белите щом последните години започна такава мощна офанзива срещу тях.

сърби ги босовете че хората са против негрите и латиносите,че ако ги изгонят ще трябва да плащат по големи заплати