Меркел освиркана на предизборен митинг

Германският канцлер Ангела Меркел бе освиркана по време на предизборен митинг от привърженици на антиимигрантската партия Алтернатива за Германия.

Обратно в новината

Коментари - Меркел освиркана на предизборен митинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остава 1 месец до изборите и бабата е тръгнала на лов за балъци. Сега що лъжи ше се изприказват, ше замаже очите на избирателите, ше пусне некое трикче избирателно, ше нагласът резултатите, даже и Шулц е пуснат да се вари в изборната манджа, и ако нещо се прецака меркелд, ше си имат Шулц, който е даже по-голем буклук от Дзверкелката. демек сичкото е да гледате сеир, промяна на статуквото не се предвижда, починете си, съберете си плюнките, и направо избийте куманягите, защот оочевидно друг начин да се нормализира света нема! Ас ако бех един гемрнаце, шех да одим на митингите на бабата и да й пуснем некоя бомбица ......барабар с предателите около нея, има си нужда да се прочисти от плевели. И сички виждат и разбират дъртото бабе че лъже и маже, алчна за власт и за далавери и гнусотии! гиди една народна революция, искам да пада гилотината безспир, да пофторим 17 век - живо куманиЗко изчадие да не остане!

...а още по-добре е вие да слушате хората какво искат ...и не си позволявай да диктуваш живота ни ,Меркел!

Все едно,че чувам наш Боцо. Същите локуми. Остане ли фашисткото бабе на власт,с Европа е свършено.Ако на германците това им харесва,пълен край на чистата арийска раса.

И аз изсвирих яко, макар и от прозореца...

Днес нея освиркали, утре тя ше прай свирки, то в новия Германабадски съюз е така- пълно с гости чернилки{:-(

освиркванията няма да попречат тя да спечели едни натаманисани избори със 110%.

При нас.Все не ги искаме,а все на власт.Отврат

Меркелката май старческа склероза я лови след като не помни че ТЯ повика емигрантите ама видители ''неможели да си позволят повече това''???Ами като си ги поканила бъди добра и да ги обгрижваш не да ги прехвърляш на други дето не са ги канили и не ги искат

Когато наглостта и алчността са заробили кратуната няма как да се погледне от страни и да проумее колко ненавист е посяла в хората и продължава да се натиска да властва защото друго неможе да прави..

МЕРКЕЛ ще остане в историята, кота Хитлер номер 2! Защо? Защото Хитлер съсипа Европа, а Меркел направи същото и то без война! Хитлер изпрати танкове Меркел покани милиони мюсюлмани камикадзета в Европа! Хитлер=Меркел

Я не обиждай Хитлер, човека искаше да спаси белата раса от евреите и почти успе! По негово време, белите беха добре!

освирквашите яловицата са били НЕМЦИ, а не жидове с паспорти на Дойче Бундест Републик

Не е зле освен да се дърдорят глупости от време на време да се слушат и гражданите.

Могат да свиркат. Могат и цигански колела да правят. Докато не гласуват могат две неща да очакват - данъци и хрантутници. И тук-там по някой толераст от съвременната полиция на мисълта, който да им обясни да почнат да мислят политически коректно, че иначе ще има демокрация.

Меркел, либералите, педалите и т.н. са много добри раздавайки ризите на другите, но не своите. По комунистически принцип.

А не им ли е казала ЗАЩО и поканени от КОГО се изсипаха милион мигранти на гърба на германския данъкоплатец? Колко от тях се интегрираха, образоват се и работят? Има ли и 1% от общата сбирщина? КАКВО ще правят с останалите? ДОКОГА ще я търпят германците? Нея и "гостите" и?

Чрез клишето -"интеграция на ромите" се усвояват едни огромни пари и потъват в някои джобове.Чрез същите може би клишета- "интеграция на бежанците" други средства ще потъват в правилните джобове. А ни е дните ни другите ще се интегрират ти да си видял интегриран ром или циганин и те така !!!?

И да има някой друг интегриран индивид, преодолял циганията, то той е изключение. И само потвърждава правилото.

Как няма да е изкукала, нали е родом от любимата ти носталгично Източна /по-скоро източена/ Германия, подвластна на още по-любимия ти Брежнев, който казваше полупиян БолХария, не можеше да произнесе БЪлгария! Намерихте си вие дружно у нас своята "Малая Земля", дума да няма. Абе ти въобще знаеш ли за какво говоря или си недорасъл и недоучил? Имам съмнението, че само се хабя.....

Ха ха то май ти си пиян и нищо не знаеш от руския ! Питай Инждев той по го знае и ще ти каже кога и къде руснаците казват и пишат Х или Г питай го той е от вашите !!!!

Maй само ти си знаеш какво си искал да кажеш. Ама от соросоид - толкова! Злобата рано сутрин не е полезна за здравето!

КОГА Хамбург е бил в Източна Германия бе шуши?!? Щото баба ти меркел там е родена!

и да освиркват, и косите си да скубят, това бабе ще продължи да управлява германия и европа , така са решили кукловодите , от обикновения човек нищо не зависи .

поне пишете къде е това градче и провинция. А освиркването си е нормално макар че германеца не обича да освирква или ръкопляска, а да действа- това ще се види след месец макар че за германия коалиция между десни и леви е удобен компромис иначе ни чака отново 1932-1933г.

Бабата е съвсем изкукала. Скоро ще я замерят и с камъни. Тя съсипа Европа с имигрантите и санкциите, които наложи на Русия. Съсипа и България.

дръжка на микрофон. от нея квот се искаше - биде изпълнено. сега я чака много богато и много безгрижно бъдеще зад океана. а може и да победи на изборес и да си остане действаща.................