Ким ”даде шанс” на САЩ, но нареди пълна готовност за стрелба

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун обсъди с висшите военни плана за ракетно нападение в района на остров Гуам - американска територия в Тихия океан.

Обратно в новината

Коментари - Ким ”даде шанс” на САЩ, но нареди пълна готовност за стрелба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фат Ким са изстреля поне една ракета срещу САЩ. Това ще повод да бъде изтрит от лицето на Земята. САЩ са доказано ефективни в избиването на диктаторчета

Трудно за разбиране..той ще я изпепели с руско китайски ракети-и ако фаш ги нападне трагедия и за това те само лаят.

КРАВАРИТЕ! КЕФ!!! ОТКЪДЕТО НЕ ОЧАКВАХА,ОТТАМ ИМ ДОЙДЕ! ТО ТАКА СТАВА КАТО СЕ САМОЗАБРАВИШ!!!

Много омраза

Прасчо е изключително проста пръчка! Да се заяждаш с глупак като Тръмпи, който има зад гърба си Голямата Тояга ака Американската армия си има цена...къде са Кадафи, Садаам , а скоро и Башар?

Същите тъпанарчета са симпатизантите Прасчо, чскащи краят на САЩ - лузери, анархия-комунета русо-сифилистични и пр измет.

Бо Бо

Вие провокирате война драги Американци. Какво майкината си търсите в Корейския залив на десетки хиляди км от САЩ!?

Грижат се Южна Кореа и Япония да не си направят ядрени оръжия.

Не знам защо толкова народ се прави на неразбрал? С циркаджийското си поведение артиста Ким налива вода само и единствено в една мелница - тази на САЩ. Последните са задлъжнели до безобразие и това е начина да изкарат доходи от продажби на оръжие и защита на преференциални цени на региона - Ю.Корея и Япония най-вече, щото те спряха да купуват. Освен това Тръмп прави опит на натика Китай в един конфликт, който досега не съществуваше по остта Пекин-Пхенян, вместо китайците да си гледат икономиката и печалбите. И като решение на конфликта, защо САЩ? Ами помислете - Русия и Китай са си там, до Ким - по един път да се изплюят, край със Северните. Ама не, Щатите трябва да са в А група винати. Щото те се справиха успешно с досегашните си врагове, нали? С Русия, с Китай, с Ал-Кайда, с ИДИЛ, със световния тероризъм, с американския расизъм, с маниакалната нетърпимост към този, който управлява Щатите в момента, а си слага още един таралеж в гащоте. Явно проблема пак е да се изразходват количествата залежари боеприпаси и техният ВПК да зарабити на големи обороти,щото иначе фалит. Това е истината.

"нареди пълна готовност за стрелба" Ама с ограниченият си арсенал ще трябва да избира да ли по Америка ще ги изстрелва всичките или по Китай и/или Япония. Доста трудно ще му е да избира пред вид факта че е заобиколен от врагове и няма шанс да оцелее ако посегне и на един от тях.

Ким "даде шанс" на САЩ..., а Тръмп си го премести от единия крачол в другия.

само русия може да разреши кризата в корея

Да -има интерес за конфликт корея фаш и ако последния ги нападне тогава става страшно е за това фяш куче лае и няма да смее знае какво ще стане.

мрекеретата руски от 11 останали 4 - решетников отрязал хахаха и вие ще вървите майната си ... скоро....

за Тръмпи, е да си ги разклати

на тъп комунист му дай война, милиционерщина, шапкари, униформи,терор, простотии, произвол... ние още не можем да се отървем от това... А Ю Корея е властелин в комуникациите, автоиндустрия на световно ниво и пр...Стандартът им - 10 пъти по- висок от тревопасните севернокорейци, ама комплексарите няма с какво да отговорят на това и - много сме велики, големи сме шапкари. Същата като путин - гол, ама въоръжен до зъби!

След всяко голямо изкачване следва голямо спускане

Щука

КЦТА - Корейска централна терористична армия?

Може пак да бутнат два блока на краварите

Ако САЩ не са в състояние да прихванат и свалят една или няколко ракети, които летят по 15-20 минути, това говори много лошо за техните умения и технологии. За какъв ракетен щит говорят тогава, какви пет лева. При конфликт с Русия да речем, ще трябва да прихващат не 5 ами 5000 ракети. Нито Ким ще стреля, нито Тръмп ще го напада в близко бъдеще. Санкциите на ООН са жестоки и след година две ще дадат резултат ако наистина се спазват.

Ауууу кога пък САЩ са се съобразявали с ООН?

Нали точно те са авторите на последната резолюция и лобираха активно с Русия и Китай за подкрепа.

Ким да не се появява повече на открито да приема военни паради. може да получи рак... А руските мекерета - хапчетата се пият 3 пъти дневно! Айде, време е, мн. се превъзбудихте! Ще викам дежурния лекар!

Ким само го е надървил!!! даже не го е допрял до халката на Тръмп и той реве кански!!! какво ли ще стане ако му го отпери в бозавия пърдялник??????????????

този ким е луд и това е опасно, а народът му страда истински

В писане на глупости в нета а прати помощ на бетстващия народ.

Кимчо си прави майтап с телетата, а животното >>> квичи от злоба, и обяснява колки бил смещен Кимчо. Аве чирак, ти си смешен, щот си напълнил вече кюлотажа, и квичиш от страх и безсилие}:-)))

блокираха му на Свинчо сметките, спира вноса на стомана и др. стратегически материали - нека квичи! И рублите на грантаджиите ще спрат скоро! ще ви блокират в интернет, чао!

Ше те блокират тебе чирака у некоя цитрусова плантация!мбухахаха

Защо Ким се е концентрирал върху тази воняща инфекциозна дупка Гуам? Защо не насочи ракетите към Хавай? Верно в Гуам има няколко хиляди окупационни плъха, но в Хавай природата е по-привлекателна.

Шишкото за сега е на пряко мерене. Липсва му насочвач за по-далечни цели. Засега може да насочва ракетите си само към небето с риск да паднат обратно на главата му.

Политиката търгува с държави :) Китай получава "китайско море" и островите а САЩ ще смачкат един луд диктатор въоръжен с атоми бомби.

Тръмпи го хапе кучето! Не му стиска срещу Кимчо, сега ще ядоса и Китай, а пък Пътин си умира от смях, удобно изчаквайки, при всеки гаф на тоя малоумник.

Нопе, просто нямат открит петрол там, ако имаха, нещата щяха да стоят другояче и отдавна хората щяха да забравят за кимчо

И да има петрол там Китай и Путин удрят през пръстите ако Тръпчо нещо поиска

ким да заплашва сащ е много по-смешно от това болен сидеров да се изправи срещу джошуа в боксов мач :))))

Сидоров не го знам ама пищите като преколяна свинкя даже тичате при тов Си за съвет и помощ...

Ким е като ДИР-ски трол - на думи е много силен, репчи се, а като опре ножа до кокала - и почва да подсмърча.

Кога е подсмърчал Ким бе, сороски глупак??

На Ким му е писнало САЩ да си разполагат военните оръжия около Корея и да строят нови военни бази около него. САЩ трябва да се съобразят с ядрената държава, това не им е Югославия - бомбардираш и разполагаш сини каски, техните ракети могат да достигнат до САЩ. САЩ като нищо могат да започнат война срещу Северна Корея и Венецуела - нали на войните и печатания долар без никакво покритие се крепи тяхната икономика. Корейските ядрени ракети, предвид тяхната техника, вместо САЩ уцелили Австралия, но грешки стават затова се безпокои Китай.

нищо лично съгласен съм сащ да се махнат от там но япония и южна корея да си направят техни ядрени ракети :)))) кимчо ще се върти като прасе на шиш

Най вече господарят ти ще се върти като дърт пръч на чеверме!

САЩ са там по молба на Япония и Ю. Корея. Хората се притенсяват от болни мозъци като Ким. Навремето така дядо му реши да въведе комунизъма и с помощта и подкрепата на СССР и Китай нападна. Сега внучето му го раздава по същия начин. А луд с ядрено оръжие е много опасен луд. Затова всички се притесняват. Момчето заплашва всички и не се знае кога ще се направи на велик. Това ще е последното, което ще направи династията Ким за държавата си.

не лъжете хората! КНДР няма ракети , стигащи до САщ! много назад са! 50г. след маймуните са ! Те заплашват собствения си народ - корейците от юга, изродите!

Нас българите ни правят на маймуни всеки ден, защото нямаме ядрено оръжие, нито космически технологии, нито можем сами да се отбраняваме. Напълно зависими сме - българските стоки и българските промишлени преприятия изчезват заради управниците ни тъпунгери. България може да се сравнява само с африканска държава, ти погледни нашето развитие, мани ги корейците.

ким има още един проблем ! всички държави - ООН му наложиха санкции а той горкия има само 5 ракети!

Той няма проблем с всички държави а само с говедарника дето си пъха носа навсякъде без да са го питали и ивикали!

Пет зер, пет! Ще видиш пет! Вземи разрови малко в интернет и прочети. Има достатъчно информация. Ще видиш и за какъв радиус на действие става дума! Не пиши глупости! Ще ти намалят заплатата!

Да не мислиш че някой му чете глупостите? Плащат му на бройка а не на съдържание. Ако беше на съдържание до сега да е пукнал от глад.

Всъщност са 2 или 3. Технологично няма как да е добил материали за повече за това време.

Явно ще има война, щом шефа на военните е на посещение в китай причината е само една, да им кажеда не се намесват между шамарите ако не искат да го отнесат и те.

Хахахахахах и затова отива да челобитства лично на крак а не с грама?!?!?!

Корейците са казали в кой случай ще използват това което имат. Само, ако един снаряд или ракета падне на тяхна територия. Не по рано!! Тоест това ще бъде ответна/защитна/ реакция. Глупост е да се смята, че страна която има далеч по скромни военни възможности от САЩ ще предприеме първа активни действия. Това няма да стане. Ако обаче, американците решат да я "накажат" като Югославия например, ще видят откъде изгрява слънцето. Това дето щели с един масиран ракетен удар да унищожат всички ракети на Северна Корея и нищо няма да може да излети, са пълни глупости.Могат да пострадат и съседни държави и самите САЩ. Снощи показваха бомбоубежищата в Сеул. Голям майтап. Та те нямат технологично време да влязат в тях.И изобщо, по силата на каква логика, корейците трябва да стоят като мишена и нищо да не правят? А не са ли прави за това,че чичо Сам е стоварил една камара ядрени оръжия край техните граници?!

Ракетите на КНДР нямат никакъв шанс да поразят близки цели, както и на САЩ!!! Почти всички държави в близост разполагат с модерен антиракетен щит! Виж, може би нас ще успеят да поразят, нас никой не ни пази...

Турци румънци италянци всички нас и тиквата пазят неотлъчно!

Ако въпросният "Щит" го имаше и беше 100% ефективен, до сега американците да са приключили със Северна Корея. Изобщо нямаше да ги бавят. Логично нали? Само че, нещата май не са така. Японците щели да съборят ракета, която за 16-18 минути достига до остров Гуам. Дрън, дрън! Това не е електрона игра!А това което казват корейците, че притежават ракета, която достига до САЩ не е блъф.

Дори без ракети, експлозии на атомни бомби и на територията на Северна Корея биха довели до радиоактивно заразяване в части от съседните страни, Ю. Корея, Китай, Русия, Япония и кой знае на къде ще духне вятъра.

Тоя същия свръх модерен ракетен щит дето над израел не можеше да спре ракетите Скъд (модел от 50-те години), по време на войната в залива. Израел ги спаси само че ракетите бяха супер допотопни и не можеха да улучат целите ...

Ракета "Скът" изстреляна от Садам Хюсеин беше проспана от американският "Пейтриът" и се стовари върху училище в Израел оборудвано за казарма на американски войници. Загинаха 86 американски военнослужещи.

пълна готовност постоянна повишена и изведнъж американците на желе оставят ги да живеят желирани абе страшен е тоя ким

Шило

А ЮК и Китай какво правят?

Добре, че махнаха казармата, щот иначе сега щеше да има задръжки докато дебелото корейче и патока Доналд си премерят шките :)

Още ли сънуваш кошмари бе бомбе? Хахахах

Падни за 30 бе КИР !

Да дойде Ким-чо в Слънчака, за да се справи с шума набързо и дългосрочно!

е вие обяснявате че ким ще срине сащ и очаквате някой да ви вземе на сериозно??? но е логично логично е човек който вярва на кгб издънката путин да вярва и на ким :))))))) то си е почти едно и също нещо

Шило

Вярно си зочбиран и освен Путин, нищо друго не казваш. В случаят играта е на китайците, толкова ли не можеш да излезеш от Матрицата?

Плащат му на Путин и кгб явно?!

Добре казано. На част от пишещите в този форум очевидно основната опорна точка е критика срещу Путин. Независимо дали новината е за ураган на Сейшелите, нов модел на Мерцедес или парламентарни избори в Уганда.

Големи изпитания стоят пред този млад лидер. Дано е събрал цялата мъдрост и сила на дядо си и баща си за да успее да запази и дори да обедини цяла Корея в едно.

Значи трябва да се гръмне и въпроса се решава за минути. Южна Корея ще прибере и другата част от Корея, а гладните ще нахрани, както прави и сега де.

Комунистическа монархия - това достижение е единствено севернокорейско.

Комунизъм никъде не е имало, защото алчната човешка природа се оказа непосилна да го изгради. Но пък капиталистическа анархия и разсипия нарсякъде може да видиш, включително и у нас.

Кое е общото между младият лидер от Корея и дъртият коментатор от България? Общото е КОМУНИСТИЧЕСКОТО мислене и безнравственост на едни и същи бетонни глави жертва на еврейската зараза на комунизЪма.

Капиталистическо нравствено?!?!?! Хахахах капиталистическо нравствено мислене...голем смех...хахахахаха

За всеки е ясно, че няма как да се използва ядрено оръжие срещу този дебел пигмей, който си мисли, че е голям герой, като излага на смърт хората, които живеят в тези земи. Защото не само, че ще пострадат те, но и останалите като Южна Корея, Китай, че даже и част от Япония. Навремето генерал Маккартър беше спрян от китайски войници, а не от комунистите на Ким Ир Сен, но сега изглежда САЩ иска това да не се повтаря. Така че-войната ще е сухопътна с конвенционални оръжия. Вероятно с цел избягване на жертви ще е по-скоро позиционна, докато свърши ориза и настане голадомор, защото ще бъдат блокирани за хранителни доставки- най вече от Китай. Единственият проблем е дали системите на противоракетните сили, че могат да неутрализират атомните ракети на Северна Корея.

Шило

Война няма да има. Китайците, както правилно си отбелязал, нямат интерес от такава. На тях СК им е необходима като буферна зона. Но Ким сигурно ще бъ де сменен точно от китайците. По този начин от една страна ще запазят влиянието си, от друга- ще намалят напрежението. Въпросът е кога и как.

САЩ да се готвят за преминаване към севернокорейски вон!

Мъчи се путин със сетни сили да отклони вниманието на хората от Сирия,ама никой не му вярва.И Ким и Асад са пътници.Ще трябва да ги приютява в подмосковието.По евтино ще му излезе да ги остани на любовта на собствените им народи както направи с Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи

Шило

Стойчо, в Сирия всичко свърши! САЩ спряха парите, Турция и те спряха финансирането на "умерените". Театрото "Сирия" приключи. Асад е в играта.

"Съединените щати, които първи разположиха близо до нас голямо количество стратегически ядрени сили..." какво ще правиш кимчо ако много по-напредналите япония и южна корея направят техни ядрени ракети??? ясно е че лъжеш само твоя гладен народ но и в далечна България има лумпени които ти се хващат на глупостите

Шило

Е, Ким ги принуди пък да блазят на колене пред Китай.

Шило

Доколкото се разбира, янките търчат в Пекин да просят помощ...Харесва ли ви или не- няма никакво значение. Не изпитвам никакви чувства към Ким, щото той съществува благодарение на Китай, но фактите са си факти.Драконът оскуба орела.

И най-смешното е че точно тези лумпени, благодарение на демокрацията сега изливат лайната си по форумите. По времето на комунизма щяха да са по затворите за израз на лично мнение. Ако пък проявяваха такова в Северна Корея - вече да са разстреляни и те и фамилиите им

И какво бе готин са много по-напреднали тия окупирани държави Ю.Корея и Япония? Да не би вече да не ходят по голяма нужда?

Удивително е как дебелия Ким човърка дебелияТ американски г.., внимавайки все пак да не го залеят гов.ната. Накрая великодушно ще прости на САЩ и ще си пребере ракетите. До следващтото театро :)

Последните гърчове на САЩ. Че и театралничат даже. Не ръкопляскане, ами и ръка няма кой да им подаде. Гнус.

русия и кирай подкрепиха санкциите срещу ким в ООН

Русия и КиРай подкрепят разоръжаването и мира на Корейския полуостров и в региона. Американците са си още с пещерното неадекватно мислене. Нямат никакви шансове срещу Русия и КиРай.

на капитализма преди век и половина, ама още чакаме ... ;-)

Ти само си чувал за Маркс бе неграмотник и повтаряш разни глупости като латерна при това раздрънкана!

краят му наближава и за тва се е разпенил! споко другари! много сте отчаяни завалиите, да залагате на кимчо да катурне америка хахахах. Щото Путака е некадърен и не може. тва е като оня виц за комарите, дето нападнали слона и накрая останал само 1 отгоре му. другите завикали - давай пешо, удуши го, утрепи го!хахахха и вашата е същата! Ще утрепете слона хахах комари нешастни!

е според мен ядрените ракети на путин и китай са по-близо до ким от американските... и ким може ли да забрани на япония и южна корея да си направят техни ядрени ракети??? тогава какво ще прави???? простотиите на ким идиота и тук русофилките и на него вярват

И кво написа или се изсра, а?

Блъфира. Има нЕква игра. Кимчо си е швейцарско колежанче с лондонска специалиция.

Играта е на Русия. Насъскват Идиота, за да вкарат американците в скъпоструваща авантюра.

Бъркаш - играта е на борсите! И я играята заедно и САЩ и Северна Корея. А на бас!

Много ти слаб матряла бе! Икономията- майка на мизерията! С некачествени к..ви - слаб бардак! Слабо! много слабо! Само толкова ли можеш? Изволнение!

такава глупост само в България я има. Пишете пълните имена на главното лице или лица в статията. Ким коя или кой? Ким Кардашан или Ким Бейсинджер? Ким е и подправка за храни. Хората не са длъжни и не винаги знаят за кого става дума. И още това е нарушаване на достойнството за някои хора например излиза че журналиста и ръководството на сайта написал статията са първи приятели с това лице. Главния редактор или написалият статията кога се срещна последно с приятеля си Ким и може ли подробности какво пихте и какво ядохте? И за коя или кой Ким става дума?

Искаш да кажеш че и фамилиярниченето не е препоръчително...

Ким е фамилия, в Корея на първо място е фамилията, после презимето, и накрая името.

Споко, докато Путин не разреши на Тръмп и Ким, тези луди няма да воюват.

мда живееш си в лала ленд и ти е добре

Путин назначил ли е трамп или не е я да ни светнеш!!!

Здравейте.Русия и Китай отгледаха ким с идеята да трови живота на американците.само че ако недай си боже нещо стане планетата земя ще се върне 50/60 години назад а може и повече.за мен ким е диктатор параноик и няма никакъв механизъм в северна корея за контрол върху ким.той взима решения без да дава сметка никому и ако стане накриво или жена му не му пусне може да натисне копчето.единствения абсолютен диктатор който има термоядрено оръжие и върху който никой няма контрол.факт е че русия разположи свойте пво и ги постави в пълна бойна готовност тоест не знае дали няма и тях да удари.а сега и иран обяви че може да възобнови своята ядрена програма.и защо не?щом северна корея може защо другите да не могат?

ким е напълнил яко гащите

Отива Сам до къщата на Ким. Строи си къща и я пълни с оръжие. Ким не е съгласен, но Сам ум казва "гледай си работата". После Ким започва да си гледа работата и също си купува оръжие Тогава обаче Сам побеснява - не можело Ким да купува оръжие, можело само да гледа и да търпи. И Сам започва да крещи, че Ким е луд. Такива ми ти работи световни. Въпрос: ще продължи ли светът да битува под логиката на Сам или ще се върне към нормалното световъзприемане - към правото на Ким? Въпросът е с понижена трудност... и все пак демосратичните телета да си пасат тревата и да не четат - смисъл няма...

Ппропуснал си половината приказка. Ким нападнал къщата на Сам Сунг, заедно с Путлер. Тогава другият Сам дошъл на помош и наритал боклуците. Тогава Ким започнал да си пълни къщата с оръжиер в отговор и Сам Сунг почнал да си пълни къщата с оръжие. Ким започнал да заплашва за щяло и нещяло. Сам Сунг дълго не му обръщал внимание, дори му давал храна за децата. Въпрос: ще продължи ли светът да битува под логиката на Ким и тоя зад него Путлер или ще се върне към нормалното световъзприемане - към правото на Сам Сунг? Въпросът е с понижена трудност... и все пак идолопоклоническите телета да си пасат тревата и да не четат - смисъл няма...

Точно си го написал като всяка холивудска боза на Марвел!!! Нищо общо с действителността -а изопачена до не знам къде простотия!

Шанс бил дал, мнее - просто ластиците са му къси на този шопар.

Всяко нещо си намира майстора един ден.Крайно време е шибаните американци да си намерят своя майстор.Ша си ура от кеф Ким да ги пукне най -сетен тези дето осраха света.

стига тая елементарна опорна точка! нямат капацитет да ударят САщ! Ясно?Те запалшват сънародниците си от Ю Корея, собствения си народ! Толкоз си умен!

на комунистите - Кимчо , както и ердоган, са умни. Те самои лаят, без да хапят. Щото се сещат кво се случи с Кадафито и Саддам. А и некои южноамерикански лидери починаха от рак... Тва е само за вътрешна употреба - вижте ме колко съм велик, репча се на батката! И няма капацитет да заплаши Америка - той плаши протежето Япония и сънародниците си (!!!!) от юга. Все едно ние да плашим с атом Македония! Ето това е изрода Мим!