Украйна отрича да е доставяла ракетни двигатели на Ким

Украйна отрече информация на в. "Ню Йорк таймс", че е доставяла ракетни двигатели на Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Украйна отрича да е доставяла ракетни двигатели на Ким | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е сега и укропите си взеха от зелето а порoшенко квичи невинен съм ама неисе в кюпа си бос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нищо ново, по-скоро висша евро-атлантическа ценност!? Те и САЩ и Великобритания отричат, че са доставяли и доставят химически оръжия на ислямистите, но вече нещата излизат наяве! След като сирийците, с помоща на Русия, Иран и бойците от Хисбула громят терористите-западни наемници и им завлядяват складовете...с натовските доставки! Включително и български...за Ислямска държава?!

Ха - ха -а . . . може, но май си е вярно. Днес руснаците разпостраняват един разговор с директора на Южмаш, абе от 14 - 20 години тяхното КБ "работи" и с Китай и с Корея . . . . Генпрокуратура на Украйна пък е образувала дело за финансиране на Хилъри от Укайна . . . . . . . мажат хамриканците на някой ските . . . . .но накой не се знае още . . . .

Обаче обогатеният уран за бомбите на Прасчо е доставен или от Пакистан или от Теро-Раша

Сам можеш да провериш кой им достави инасталациите, с които да си правят бомби. То бива да си трол, но поне чети.

"Южмаш" - Днепропетровск. Едва ли нещо се е променило от 2001 година. Днепропетровсс, Кривой рог, Днепроджержинск - центрове на тежката промишленост в Украйна. Към всеки завод имаше групировка, която отговаряше за всеки завод. Не можеш да сключиш сделка без да минеш през нея, НО и зад теб трябваше да има МАЛЧИКИ (крыша). Говореха си двете мутренски групировки. Когато на пристанището се договаряхме за кораб, при директора имаше един тюфлек от един от заводите, който си търсеше 10 000!!! тона арматурно желязо. Просто беше изчезнало. Така, че е напълно вероятно да са продали двигателите1

за коментара само +++++++++++++++++++!!!!

"Хочу уточнить по поводу источника двигателей для ракет Северной Кореи: "Южное" - один из возможных вариантов, есть и другие в России. Я не думаю, что украинское правительство одобряло или знало, если двигатели были из Украины. Наоборот - Украина арестовала северных корейцев в 2012!", - написал он.

През ВСВ в концлагерите охраната е била избирана от две нации украинци и усташи /Хървати/. Мислите ли че е било случайно. Капка вяра им нямам на украинците.

А на авторът вяра имаш ли? Жена му е РУСКИНЯ!

Тези фашисти са като нашите и майка си ще продадът за пари

най-големите фашисти са в Кремъл.

два пъти видяли сметката на пасажерски самолети, ама все са викали, че не са те... първи почнаха да хвърлят бомбите от самолет и да разстрелват мирни хора през юни 2014 година, до сега са убили в Донбас 200 дечица, ама викат, че не са те... баси лъжливо и хлъзгаво племе!

ако Путьо не беше влезнал в Донбас, демек да нахлуе в чужда държава, нямаше освен 200 дечица, да загинат и десетки хиляди възрастни! ГУлем си олиго.

Тя и България никога не е продавала оръжие на Ислямска държава и на Асад. Това, че в Сирия е пълно с българско оръжие, сигурен съм е дело на руските тайни служби, които искат да ни злепоставят! И един мармот завива шоколад в станиол ...

Този Путин е направо като Господ бе? Лови мечки с голи ръце, слага президенти в Фащ, издържа ИД, помага на Асад а сега и диктува на Ню Йорк таймс какво да пишат. Браво бе.

""Този Путин е направо като Господ бе? "" - e ..за тебе и другите руски отрепки, определено Путя е "Господ''. За нормалните хора е поредното диктаторче, което ще се озове след време при Саддам,Муамар и т.н..

Глупости.съберете 2 и 2.Путин стои зад тази фалшива новина и двигателите са или руски или китайски.за какво ще ходят до украйна като китай е съседна страна?китай си играе с огъня.да, ще предизвика праблем на европа и сащ но кой ще им купува боклуците тогава?битката е за световно господство и китай би бил щастлив да ядем купичка ориз и да работим по 16 часа на ден.благодаря.не искам.по лесно и доходно е да се елиминира ким.

се произвеждали в Украина, в град Днепр, преди 2 години не изплащали заплатата на работещите в завода-производител повече от 6 месеца и изведнъж са я изплатили, точно по това време севертокорейците са дръпнали в производството на тези ракети. н авсеки запознат е ясно, че точно тогава завода в Днепр тайно бил продал тези двигатели.

ee..щом в РТ и Близ така казват, значи е истина. Най-елементарен филтър между очите, ушите и мозъка ти явно няма!

И нашата военна промишленост продава презняколко посредника оръжието си на демоклатичните джихадисти. А Сименс продаде 4 турбини на Крим. Но така е. На война, като на война. По времето на СССР, соц. страните чрез арабски и азиатски приятелски държави успяваше да се добере до забранени технологии и високо-технологични западни продукции.

Путин е виновен!

И АЗ ОТРИЧАМ ДА СЪМ ЯЛ ЛУКАНКА ВЧЕРА ХА ХА ХА

Не може да сме сигурни в достоверността на изнесеното в медите, но те все пак са средството да се информираме, особено ако "четем и между редовете". И предвид че в политиката нещата никога не са такива, каквито изглеждат и щом 2+2=4 се питам, какъв ли ще е резултатът ако съберем: 1.Тази новина за Украйна. 2.Курабийките на Фиктория Фъкланд. 3.Новината "...На 16 май 1996, енергийният департамент разрешава на ABB Combustion Engineering Nuclear Systems да достави широка гама технологии и оборудване за проектирането, построяването, оперативното управление и поддръжката на 2 реактора в С. Корея. Енергийният департамент на САЩ отговаря и за ядрените оръжия и знае, че предоставените реактори и технологии могат да се използват за военна ядрена програма...", което съобщиха немалко медии, като например френският Резо Волтер на 11 януари 2016г. под заглавие "US-технология в северно-корейската бомба" ("De la technologie US dans la bombe nord-coréenne", 11 JANVIER 2016 Réseau Voltaire). и 4.В С.Корея се печатат "фалшиви" хамерикански долари. Фалшиви, ама досущ като истински, както писа канадският Мондиализасион под заглавието "Тайната на фалшивите американски супербанкноти" ("Le secret des faux "superbillets" américains", Par Klaus W. Bender, Mondialisation.ca, 22 janvier 2007). И хартията същата, от същите материали и по същата секретна специална технология, и боята, и всичко, та да се чудим, как Кимчо или баща му са се докопали до тия абсолютни тайнства на Федералния резерв?! Е, италианският журналист Джулито Кйеза го беше казал простичко, че третата печатарка на Fed., онази за доларите с които се плащат курабийките и в Украйна, и по цял свят, се намира в С.Корея, ама кой ли му вярва?! А сега може ли някой да сметне сумата от тези четири събираеми?!

Скандал в САЩ големи фирми от електрониката са обвинени че купват злато от КНДР чрез китайски посредници. В края на 2013 г. няколко медии, включително севернокорейската държавна агенция Yonhap, съобщиха, че Пхенян обработва и продава злато на Китай. Според данни на южнокорейското правителство от края на 2013 г. Пхенян разполага с около 2 000 тона злато. България има резерв 40 т.

Муууууу...Тъжно и протяжно мучат кравите в нощта. На умряло....

Да живее Ким Чен Ун - борец за свобода и справедливост! Долу империята на злото САЩ!

Бре ! Гледам и не вЕрвам на ушите си ! За пръв път от толкова години , виновна НЕ Е Братска Русия , а Демократично-фашистката Украйна . Да ! Тази същата , която ФАЩ и запада така щедро поддържат ! Тук нещо не е наред ...

Украина продава всичко, дори чернозем. Вырвят преговори с Китай за продажба на сыветски авиационни технологии А Северна Корея има много редки изкопаеми, които продава на Китай. И съвсем не толкова бедна, как я представят български медии. Но сега не е время да се обсъждат такива неща с българи. Вече не искат да знаят нищо. Например украинската "газова принцеса" каза, че предаване на двигатели в Корея е тотална катастрофа за Украина.

Рускиня (предполагам че си ти), Украйна ще дострои и продаде на Китай втория си екземпляр от Ан-225. Чува се, че освен машината, ще бъде продадена и документацията му, с което Китай ще може да започне сам да си го произвежда.

те Китай всичко могат да произведат но досега така и не успяха да копират в годно състояния какъвто и да е съветски /руски саломет или друг вид технологияот сферата на военнопром.комплекс, щото това не като да произвеждаш айфон компютър или други джаджи.

Преди ден имаше статия , че Ким преивикал посланиците си от Русия и Китай за инструктаж. Е , сега виждаме как руските партенки работят активо за да отклонят вниманието от това кой какво е доставил на Ким

и още един въпрос към мурзилките: Защо Украйна ще продаде на Северна Корея ракетна технология примерно за 1 милион долара (силно ме съмнява Ким да има толкова) и да си развали отношенията със САЩ, когато може да продаде същата технология за 1 милиард на Южна Корея и да си запази САЩ като стратегически съюзник???

Технологията е руска. В завода Южни се произвеждаше и съветската ракета "сатана". Но явно само са правели сглобката. Нямат сили за повече. А Ким изведе Северна Корея напред. Вече се съобразяват с нея. Достоен държавник мислещ за страната си, за разлика от българските подлоги.

Осведоми се преди да пишеш. Южна Корея вече изстреля ракета в космоса с помощта на руска технология. Нямат нужда да купуват от Украйна.

Шило

Вместо да се напъваш, що не прочетеш украинските медии и страха от санкции, който витае в Украйна?

Чета украинските медии и не виждам страх от санкции. Всички са на мнение, че това е поредната руска провокация, както и "новината" която тук пробутват дирниците! Съвсем са забравили да отразят в статията, че: (He said leftover RD-250 engines might also be stored in Russian warehouses.) такива двигатели се съхраняват и в РУСКИ СКЛАДОВЕ!

силно ме съмнява Ким да има толкова..Шорошче, ФАЩ обвиняват американските фирми за електроника, че купуват злато от КНДР чрез китайски фирми. Доказаните залежи от злато и ценни метали в КНДР се оценяват на 120 млрд. $.

Еврейски плач! Няма никакво значение, дали Северна Корея е създала своя технология или ползва разузнаването си за да я придобие. Най-важното е, че нейните ракети с ядрен заряд могат да достигнат територията на САЩ. За това вият евреите.

Страната, която изля най много милиони долари в частната фондацията на сем. Клинтън продавала ракетни двигагели на Ким. Странно съчетание.

украина отново трябва да стане част от русия!!

тъпи, украина никога не е била част от россия! беше част от ссср, всъщност един от четерите субекта подписали договорът за учредяване на ссср, и подписали и споразумението за разпускане на ссср!

именно, никога не е съществувала държава Украйна, освен като ччест от еврейското творение СССР. Винаги тези земи са били част от Руската империя, включително и Полша.

умньо, Харков, Херсон, Одеса Николаев и т.н. са основани от Екатерина Велика

Такова "споразумение" няма! В документите, с които СССР е учреден съществува и клауза, в която се указва как съюзът може да бъде разпуснат. Навремето, в суматохата, тази клауза не беше изпълнена. Площадни кресльовци обявиха разпада на СССР, но юридически това не е направено. Американците затова си траят, защото знаят, че "бурята", която създадоха чрез сеене на вятър и мъгла, още не е отминала...

ми не е доставяла на ким! доставяше на другарчето му путин, преди тоя деб..ил да нападне крим! и сега няма нито за ким, нито за путя нито ракетни двигатели, нито корабни двигатели, нито двигатели за вертолети и самолети! а отечественное производство россии може само самагон да произвежда!

ждрольо, чети повече, защото САЩ купуват от Русия ракетни двигатели.

купуваше, за да не умрете от глад и за да не ходите в С Корея и да правите там ракети! Сега има частни ракетни компании и днес изведоха в орбита един пътник, като ракетата носител се върна и кацна на земата.

да бе .. 'купуват' те ракетни двигатели чийто технологични патенти принадлеждат на Локхийд Мартин :)))) Аре прочети малко преди да блееш фейк кремълщини!

ся тука изникват следните въпроси: А с кво е платил Ким когато е под ембарго и няма долари? В Украйна все още севернокорейските пари не са разплащателно средство. И после- за къв чемер и е на Украйна да продаде на Северна Корея нещо което струва много скъпо за жълти стинки, когато може да го продаде скъпо и прескъпо примерно на Турция или Пакистан или Индия или Бразилия? И после ако допуснем теоретично, че е продала въпросната технология, то защо тогава Северна Корея и отнема толкова много усилия време опити и ракетите и не отговарят на качествата на украинските. Все пак Украйна само с едно изстрелване на ракета от първия път изпрати 250 псковски десантника на майките им като ГРУЗ 200. Ако Ким е купил тази технология ракетите му вече трябваше да са перфектни? Явно това е поредната руска партенка

и после, нали си спомняте че до вчера наще мурзилки бъхтяха табането- видите ли Ким сам си дялка ракетите и ядрените бомби, па ние в БГ сме светлини години изостанали, щот не правим ядрени бомби и ракети. Па сега излезе че Ким не бил ги направил сам, и че сме изостанали от Украйна???

Има ценна руда при него-върти търговия с Китай.Между Шанхай и С.Корея се намират най-големите китайски стоманолеарни.Плащат му в долари.

Специално ти чирака си изостанал от всички , и то умствено.. Квичиш от сутрин до мрак за паница бобена чорба, и кат не ти я дадат , започваш да квичиш още по-силно , но на два гласа, и двата на гладно!мбухахаха

В последния ден на поста Джон Кери прати чрез Юнеско 1 милион долара на Ким. А Северна Корея навремето прати специалисти да помогнат на Пакистан да си направи атомна бомба. Тъй че нещата по света са малко по-засукани отколкото си мислиш;)

Укрите винаги лъжат , а САЩ този път не затвори очи ! Укрите ако има начин и майките ще си продадат ! Жените си вече ги продадоха и те викат че са рускини , а не казват че са смръдливи украинки ! Този път ги хванаха УКРИТЕ на тясно , днес да си Укра значи тъп !

Не са те бре. Ние с Вуте ги правим в гаражо у заднйо двор. ПП между другото то и на руските крилати ракети двигателите се правят в Украйна. А ние балъците им правим санкции на Русия с доматите и пипера......

който не е гледал видеото на което американци показкват къде е Северна Корея да го гледа.... имаше само 1 познал. Но са готови да нанасят "удари" .... Лесно се воюва когато войната не е на твоя територия ... и ако ще стреляш ракети .... да ама няма да стане така лесно както си го мислят ..

Червените маймуни от Пхенян си мислят, че е лесно, тъпако! Само тъпак може да прави изводи за военната подготовка на една държава, като съди по акъла на телевизионните зрители.

в Кравария двойно е скочило търсенето на подземни бункери?? Голям дефицит от дупки на пазара са отваря..

Щом "Ню Йорк таймс" според Турчинов е задействана от тайните руски служби, можете съвсем нагледно да видите какви луди хора управляват Украина и какви параноични лъжи те постоянно изричат. И им вярват. Но това последното е вече прилича на пълна откаченост.

Ким Страшни е имал за кумир Крум Страшни. Евал мамата на демокрадите от ЕС.

Китайците ще му намерят цаката-ще го отровят.Първо се прави на по-велик от тях Второ може да предизвика международен конфликт.

Шило

Възможно е, но първо трябва да му намерят заместник и да обезпечат предсказуема "смяна на караула" в Пхенян.

dobrin

китажците маж и без това си го контролират...пък ъкраинците мозе и турските кораби да са задигнали.имат някакъв нжъх ,когато става въпрос за чюзди......стоки

Разбрахте ли шорощии? Корейските комунисти трева на пасат./народна поговорка/

Украйна напоследък продаде много военни технологии на Китай, така че се чудя, а дали не са продали и ракетни технологии, които после да са се озовали в Северна Корея.

Ха ха урките загубиха приятелството по сметка!!!

Шило

За мен наистина е опасно това разпространение на такова оръжие, особено в страни, на които бъдещето е неясно. Никой не знае какво ще стане в СК след падане на рода Ким. Кой ще дойде, какъв е...Ако сегашният дрънка оръжие, не се знае следващия на какво ще е способен и дали няма да го използва. Същото е и за други държави с несигурно бъдеще. Пакистан, например.

Нали и аз това казвам-бях в Шанхай-китайците направо са уплашени от лудостта на тоя Ким.Шанхай е на една крачка--200-300км.

Шило

Не съм прочел поста Ви, но споделям изцяло написаното от Вас сега. Никой не знае наистина, накъде ще му избие на тоя човек лудоста. Китай нямат интерес от война в СК. Било то заради бежанците или здаради пораженията при недай Бог, ядрен удар.

Ти можеш ли да посочиш кои държави с подходящо бъдеще? САЩ която първа разработи такова и побърза да го демонстрира ли? Повече от 350 хил.загинали и то семейства от два японски града.

Въпроса е че заради тоя Кимион може да се скарат САЩ,Китай и Русия и тогава няма връщане назад.

Шило

Можеха и трябваше да се спрат до първите- САЩ, СССР /Русия/, Великобритания и Франция. От тези държави поне, изненади не могат да се очакват.

Логично! След като САЩ доставиха на С.Корея всичко необходимо за ядрените й бомби, остана само киевските нацита да й доставят ракетните двигатели: "...Историята започва когато, след като е бил секретар по отбраната при Форд и съветник на Рейгън за стратегическите ядрени системи, Доналд Ръмсфелд става съветник на фирмата ABB (Asea Brown Boveri), лидер в енергийните технологии. Ръмсфелд използва цялото си влияние в полза на ABB за да получи тя разрешение от Вашингтон за доставка на ядрени технологии на Северна Корея... На 16 май 1996, енергийният департамент разрешава на ABB Combustion Engineering Nuclear Systems да достави широка гама технологии и оборудване за проектирането, построяването, оперативното управление и поддръжката на два реактора в Северна Корея. Енергийният департамент на САЩ отговаря и за производството на ядрени оръжия и знае, че тези реактори и предоставените технологии могат да бъдат използвани за военна ядрена програма...", писа френският Резо Волтер на 11 януари 2016г. под заглавието "US-технология в северно-корейската бомба" ("De la technologie US dans la bombe nord-coréenne", 11 JANVIER 2016 Réseau Voltaire). Може да се намерят множество публикации по въпроса, в т.ч. и хамерикански, като се напише в гугл: transfer of U.S. nuclear hardware or facilities to North Korea А по кого ще гърмят северно-корейците не се знае, но се вижда, че точно най-големите в света демократи, каквито са краварите и укрите, въоръжават най-големия диктатор.

Ако е сгрешил Порошенко--никой няма да му цепи басмата.Тези двигатели са за ракети опасни за света ,има си производствени номера-има и разследващи органи.

Остава и да потвърди. Ще отрича до дупка. Иначе нещата с "демокрацията" там, че и в ЕС, много ще се рамиришат!

He said leftover RD-250 engines might also be stored in Russian warehouses. Двигателите може да са дошли от руски складове!

"да са дошли" значи е "also be stored" ? ей палавнико!

in Russian warehouses

Много ме кефи как се правят на пернати руските тролове! Те рашистите цял самальотоносач откраднаха от Украйна тия за некви си двигатели се правят на ощипани! МУХАХАХАХАХА

какъв "самальотоносач" бе унуфри ? трудно ти е да пишеш на български май?

Айде прибирай се, намерихме ти халоперидола!

добре че България е нямала ракетостроене иначе нашите продажници да са ги продали много преди продажния режим от Киев. Да видим какво ще кажат братята хамериканци.

Разкрит си бе български селски гъз, трамбован редовно от неграта в Сарафово

пак путлер, пак простотии и опити да се прецака противника. няма да стане.

Шило

Така е,как да вярваш на други? Питай "аа", той знае истината такава, каквато е!

Хазарските евреи като Валманн и Турмчинов продават и майките си, камо ли двигатели за ракети.100% е вярна статията.

Шило

Добре де, що защитавате тези прустъпници? Не мисля, че тук има хора, които искат Украйна да се сгромоляса. Но точно тези ли са най-читавите? Украинците не заслужават ли едно друго управление? Което да ги обедини и да отлепят от дъното?

и тия са в зоната на ембарготооооо...

Останките от ракетите със сигурност вече са извадени и анализирани така, че пентагона със сигурност знае какви и къде са произведени двигателите.

Това е задължително. Детайлно са ги изследвали, мисля че някъде се и писа за това, но украинското чудо не очаквахме. Честно.

Копи пейст ........................................ North Korea's missile euccess is linked to a Ukrainian factory,investigators say

He said leftover RD-250 engines might also be stored in Russian warehouses.

Пълна излагация и гоУем смЕх. "Демократична" Украина почна да си показва рогата на международно ниво. Това се казва супер простаци. Значи имало по-гоУеми Уеваци от макетата, па и от назе.