Задържан е един от най-богатите хора в Израел

Израелската полиция задържа френско-израелския милиардер Бени Стайнмец и няколко бизнесмени в международно разследване на пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Задържан е един от най-богатите хора в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато има руски паметници ще има корупция

Докато има подобни простестърски изцепки, няма да скучаем. :)))))))))))))))))))))))

КВО МОЖЕ ДА ТЪРСИ ЕВРЕЙСКИ БИЗНЕСМЕН В АФРИКА ИЛИ БЪЛГАРИЯ ??? ... АМИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ДЪНДИ ПРЕШЪС Е ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА БАНКА РОТШИЛД КАНАДА :)))

Ах, тез Ваште плайуднати призорци у Детройт...:-))))))) - Стивън Полоз = СЕО БанкКанада - Джон Гудман - Отговарящ за Дънди Бегейское О-О-Дъ от страна на ДъндиПрешъсИнт... И ! - ИменноКойто Нонстоп води борба срещу (Срещу.) Рекета на 'държавата'-на-'наште' от страна на ДъндиПрешъсИнт.

ти като чуеш за пари и изпадаш в несвес, парите са направени за да зимаш и да даваш, парите са и стока за продан в това лошо няма, ама ти как да знаеш това като цял живот си клошар

След идването си на власт през 2010 г. президентът на Гвинея Алфа Конде започна антикорупционни разследвания, за да си върне контрола над полезните изкопаеми в страната си, отбелязва АФП. САМО ГЯУРИТЕ ИМ Е КЕФ ДА ГИ ЧУКАТ ЧУЖДИ И МЕСТНИ СУДЖУЦИ :))

У нас крадците милиардери никой не ги споменава, а някои даже управляват страната, след като ликвидираха държавата. Народен съд за хиляди, десетки хиляди диви капиталисти и техните до девето коляно! Тотални конфискации!

Даже и в Гвинея са по умни и действат по твърдо по отношение на корупцята от нашите главочи в парламента!!!

Ами, просто президентът иска цялата печалба за себе си!

На газовата печка манджите стават по вкусни

У нас може и 5 милиарда да накрадеш и нищо, хем сме бедни като мишки. А, и трябва да е Зилберщайн, не всичко е английско в този свят.

У нас няма корупция!Инфо от най високо място!

Значи Гвинея е по-напред от България в борбата с корупцията. В Българията златото се изнася вече десетки години тихо и потайно и корупционната тема е табу за настоящите политици.

така е нашите депутати са под нивото на депутатите от третия свят, и умствено и морално !!!!

СтриктноПроцедурно : - Незабавно при започване на НовияНюрнбергски - каним Техни Експерти ! .., И ! : --- виа Глобално Процедиране в Партниране със Съответните-Ни Работни Групи - ТихРазказ ! ...заплащане - Единствено&Само на база РеалниРезултати ! ..за или ЗА ?

Дали си е резервирал място във ВИП крилото на "почивна станция" Маасияху в Рамла, югоизточно от Тел Авив;)

Дискретно : - Французите го гонеха ...защото Там/Оттам бяха предимно вагабонтщините...към Израел - бе Само Целевото-му изтъкване че Е такъв... ... та НЕ знам ко Би станало Ако го емнат Хората-на-Визентал...

jingiby

Бившият президент на Израел е в затвора за сексуален тормоз, премиерът им сега е следствен за корупция и го влачат по разпити, а един от най-богатите евреи е арестуван за пране на пари. А какво да кажем ние като европейци, ама със свински цървули?

...просто Трябва да се Поучим как Се правят Нещата в Държава !

Публична тайна е, че и израелските фирми в Бг са под чадъра на ДС мафията и перат руски пари!

Грешка. ...- Е ТочноОбратното, Колега ! - т.е. у Нас - Единствено&Само тези Бизнеси : а. НЕ са на/чрез/от 'наште' десисти ...и б. НЕ перат и/или провождат парса на/към ДнешенКремъл.

Kой, какво пере, не е работа на редници от строителни войоски, те могат само да перат на ръка!!! Pазбрали бе, ром??;))

...и понеже Пак ливна Антисемизмът на 'наште' - Да отбележим страните/местата където РодътДавидов Е бил гонен : - 3райх и СССР/Русия (където И до ДенДнешен) ... пък ако 'наште'Тук Си падат по фараони&пирамиди (Хеле пък В кавички) - АнтиченЕгипет.

виде ли сега кво дразни, всичко дето не съвпада с твойто/еврейското мнение се трие на порзия

Стига глупотевици ако обичате, Колега ! ..- ами ако просто с Вас (Да - С Вас ...в thread-a дет изфиряса), понеже ме принудихте - просто Дефинирахме точката-на-...ъъъ...NoReturn ?

...и Се надявайки че Колегите от WT (WarningTrading) СА Тук - позволете да Им отбележа : - Видите ли бре, mes cher(e)s - как Става кат Чуете ВоистинеПриятелски упътвания ?! ...;-)

Мене никой не ме закача.

А нашите СеДеСе-айдуци 20г. никой не ги закача,за разграбването и обезкостяването на Държавата.Само Господ се сеща от време на време и ги прибира,за жалост не наведнъж.

Първото Се - Е излишно, както Всички знаем. - откъдето Отново Се адресираме ЗА НовияНюрнбергски у Нас.

Щом в такива държави има корупция на високо ниво, си представете в България какво е като знаем че правосъдието и правоохранителните служби са политически. Кой ще ги спре?!?!?!

Ние Всички Заедно. Със Съответната помощ на Цитираните в материала.

...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) там положително ще намерите евреи...- Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

dobrin

крадат...не тия.ония... тож не беше ли евреин

...и Как Х.Форд отлепи от Нищото, Колега ?!