Мигрантите се пренасочват от Италия към Испания

Притокът на мигранти е спаднал в Италия, но е нараснал в Испания, съобщи граничната агенция на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Мигрантите се пренасочват от Италия към Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ммм какви са убаве и са са усмихнале за цнимка... до един ще станат режисьори и журналите....

Стига ссте подмятали хорицата насам-натам! Хайде прибирайте си ги и да приключваме...

ви гонят бе, лъжци професионални. Тази снимка е от индийски сериал. Виждал съм доста от тия набожни момчета, които много леко колят и не забелязвам никаква прилика с артистите от снимката. Даже боята им е по- светла.

Нашенските са само мургави. Хиталианските са толкова черни, че направо синеят. И са бъкани с редки вируси, дето западната медицина не ги е чувала. Както и с не толкова редки, като този на СПИН.

Айде, сега ще прецакат още една средиземноморска страна. Аман.

Дейли Мейл написаха че няколко от такситата превозващи тези от снимката са закотвени на Малтийския бряг.Екипажите споделили че са притеснени за плаващите на надуваеми лодки.А вие?

Мигрантската политика на ЕС доказа многократно, че е политика на двойния стандарт към европейските членки. Отсъствието на мисъл в тази политика означава отново, че по-бедните като БГ ще носят основната тежест от последиците, а богатите ще създадат система за подбор на най-качествените и образованите. Пържолите за тях, за нас - кокалите. А за примамка на глупавите ни управници - голи обещания с мирис на Шенген и еврозона. Трай коньо за зелена трева!

Пренасочват ги. Логично беше бандата на Сорош да има и план Б.

а, след като Италия арестува кораби на уж правозащитници, които просто са част от трафика на нелегални.

И като дойдат в Европа, какво? Шанса да си намерят работа е нулев. Ще стоят докато не започнат граждански войни.

Че те да не идват да работят?! Идват за безплатни домове, помощи и някое изнасилване..!

Помните ли бежанците които се натискаха да емигрират в британската подмандатна територия Палестина... и как в един момент взеха че си направиха държава;)

Дано се насочат към франция. Там им е родата.

кандидати за бежански статут са. Не са нито бежанци, нито мигранти. Реални бежанци се оказват 905 от 280 000 и това са цифри от официалната лъжемедия на меркел - ди велт !!!

Нека испанците да последват примера на италианците и да започват да проверяват доходите на тези международни престъпници, наричащи се сами "Правозащитни организации". Вече е проверено на практика, че при засилване на контрола, притока на "бежанци" рязко спада и се насочва към страни, където се пипа по- меко.

Ааа не може бате--Хелзинското ще реват и пак на тяхното ще е.Не ги трясна и тях някоя бом...ба.

Има просто решение - просто няма желание. Всички които пристигат в Италия и Испания моментално се натоварват и връщат откъдето са тмръгнали. На самодейците - спасители корабите се конфискуват в национални води и дават за скраб,а самодейците трафиканти събиращи и превозващи нелегални емигранти - съдени и в затвора. А не да събират измета от Африка и Азия и да се опитват да ни го "пробутват". Прави са унгарци ,поляци и др. - които ги е канил да си ги " гледа" тези "вишисти"

Поредната снимка с "мигранти", на която има САМО мъже. Къде са майките им, жените им, сесетрите им, дъщерите им? Миграция ли? Айде бе! Каламитет му се казва на това нещо!!!

Не ва бате--това е Шекер махала наредена за социалното помощ.

А може да е ламбада в колонка :)))))))