Руските спецслужби предотвратиха серия атентати в Москва

Федералната служба за безопасност на Руската Федерация /ФСБ/ е задържала участници в терористична група, готвеща серия от кървави атентати в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Руските спецслужби предотвратиха серия атентати в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

забранената в Русия международна терористична групировка "Ислямска държава". ????? а незнаех в кои други държави не е забранена ???? дир.бг вие добре ли сте ???

В рая на земята Путинистан-атентати???? Като в Европа и САЩ??? Кво става бе? Нещо не е наред там! Путлер да не е легнал до Улянов-сифилистика???

Това е добре! Десетки невинни хора може да се каже, че са спасени. (Дано да не е само пропагандна кампания, че онези ненормалници от ИДИЛ могат наистина да се активизират)

браво и предполагам са им теглили куршума при опит за бягство! Е това е демокрация!

Сега ще лежат в руски затвор, вместо в западен!

Може и да има разлика съгласен съм с теб-В западен може и те да клецат мекокитковците а в руски може и тях да ги клецат ха ха !!!!

ШороШка злоба. Руснаците си знаятработата,ами вие гледайте тук да не ви резнат зелките,че никой няма да се разтича. Що си мислите,че сте неуязвими? Бай бабо да не те срещне мечка,но за вас няма да ми е жал.

Май това е поредният театър на Вовочка!Много зле режисиран от посредствен режисьор,тъп сценарист и още по тъпи и дървени актьори говорители на н'ам кви си руски

Известно е, че проавторитарните режими не само са смъртни, но и това, че умират внезапно. Що се отнася до режима в Русия, то неговият край може да настъпи след няколко години, но това може да се случи и след няколко седмици.

Руските спец части са със здрави китки и пипат здраво ха сега ще видят тези кон боб яде ли.НатоФските им създатели чрез "бежанския" поток ги вкараха в Европа но руснаците не си поплюват и не дават да им е..ат жените по площадите.

Здрави ръце и празни глави!Кой ли не ги е трепал руските спец части?!

Я дай пример поне с някой кой кой , можеш ли ?

Когато започват войната в Авганистан и съветският спецназ атакува президентският дворец в Кабул загиват много спецназовци включително и командирът им покосен от своите!

Ти беше с тях ли та знаеш и дали превземат за нула време двореца М ? А кой го е охранявал двореца и какво е станало със защитниците му ще пишеш ли ?

Лъжа. При тази акция, в която руските батальони Алфа и Вимпел, общо около 400 души, въоръжени с леко оръжие, успешно атакуват и превземат президентския дворец, охраняван от над 2000 тежко въоръжени гвардейци на Хафизула Амин (тотално са оборени постулатите на Клаузевиц) загива само един съветски спецназовец.

Сражават се дълго за двореца!Убиват президента и синът му!Не са били много подготвени даже и по тогавашните стандарти!Командирът в желанието си са изпълни задачата и да не позволи отстъпление заповядва на прикриващите ги десантчици да застрелят всеки който излезе от входа след като той и групата му влязат!И когато излиза за подкрепление го покосяват неговите подчинени! Бог да ги прости момчетата и командирът им!Те започнаха войната която кюмбикна омразният СССР и ми(ни) позволи сега да се разхождам из Лондон само с лична карта!

Скоро руски майки ще питат Вовочка, защо са убити децата им в мирно време в Москва. Вовочка да им обясни за изпълнената задача на дальный рубеж.

Измъкналият се от контрола на създателите си от руските служби тероризъм не е забава като като карнавалите наречени - паради в Русия.

"създателите си от руските служби тероризъм" Бог да ни пази от такива амеби като тебе....

явно протестите вече са на бузлуджа да бутат червения камик,абе момчета явно сте верно заблудените овци на прехода,като ви онождат поне да има за какво,а вие за един сандвич свирки правите,циганките по шосето са по добре от вас,поне знаят за какво свирят

Вие какво си мислихте ,бе? Че руснаците ще плащат извършените от тях зверства в Сирия само с посолството в Дамаск ли? Наричано - "посолски комплекс" от руските слуги тук поради руското им самосъзнание.

яяя, русские терористи от игил не искат вече в сирия, искат си в москва! добро пожаловать друзья!

Създаденият от Русия тероризъм стигна и до Москва. Днес в Москва утре и в Кремъл.

Щом са терористи-смъртници, ми- да им изпълнят желанието ...

Тези които издаваха и вечерно време задгранични паспорти и помагаха на ислямисти от РФ да стигнат до Сирия вече съжаляват.

Руските служби изглежда са загубили контрола над създадената от тях ИД. Рожбата взе да хапе майка си.

а защо няма арестувани терористи във голямата ферма,защото там е големия началник наречен цру,дето бута кули и после налага демокрация

Ще ги хванат веднъж, ще ги хванат втори път, но на третия Москва ще гръмне. Няма как да е иначе. Не се забравят лесно зверствата на руския окупатор в Сирия. Ще плаща. Жалко, че ще плаща и с кръв.

Какви зверства в Сирия бе педал? Руснаците ги хранят и снабдяват с продукти от първа необходимост!

С какво ги хранят, бе, комуноидно хюмне? С брезова кора или с касетъчни бомби?

Глупендер малоумен!!!

Млък! Пубер!

Сутринта си забравил хапчетата 1,2,3 ....

Друго е важно. Че ти си пила своите и можеш да броиш до три.

Уж американците създали ислямският тероризъм, пък участниците в него с произход - СССР.

Миле Китич как е?

Това ще са най-некадърните терористи, щом ФСБ са успяли да ги хванат....или са били дрогирани или пияни....а може и инвалиди, иначе не мога да си обясня как тия глисти от рашистките калпави служби са ги заловили

Не ти ли омръзна с агитацията против Русия или яко плащат?!?! Българите обичат руснаците и са братя, колкото и да се напъваш ще е куцо или ще се подведеш.

Братя? Как братя бе? Руснаците няма ли да купуват българите? И кат са братя що всяко трето българче бяга към САЩ, а не към братска Русия?

не- просто са поредните тъпи американски марионетки. то не че има други американски марионетки...

Американците тъпи, германците тъпи, англичаните тъпи, евреите тъпи. Само ти остър. Пък що нямаш 2 лева в джоба, никой не знае.

а бе гледам там по вашия люлинския край върви алъш вериша с бункери,та да те питам,ти и зетя дето му се синеят венците в кой контейнер спите?

Путн дали се е измъкнал!?

Личи си че в България учителите са взимали по 200 лв.заплата!!! Иначе няма как толкова да се образова една маймуна.