Продажбата на противоатомни укрития в САЩ e скочила двойно

Продажбата на противоатомни убежища в САЩ е скочила двойно след началото на поредното изостряне на кризата със Северна Корея

Обратно в новината

Коментари - Продажбата на противоатомни укрития в САЩ e скочила двойно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За луксозния вариант са пропуснали Параклис и...стая за попа и попадията!?

Това бизнеса е голяма работа! Но добре, че поне американците имат пълно доверие на техните управляващи:)

...Луд умора няма, само се поти!... Щом има балъци, които да си мислят, че бункерчетата ще ги спасят, нека се меткат на гюмето! Така или иначе, в Щатите ВСИЧКО е бизнес...

След ядрен удар, независимо с каква сила, най-добре е да се отправите бавно, към най-близкото гробище! Никой няма да оцелее независимо дали е в бункер или подземен град. Не радиацията е най-страшното нещо. Следват тайфуни, урагани, земетресения и вулкани, след това малка (около 14 години) ядрена зима с температури около -45 градуса под нулата и 4-5 години БЕЗ ВИДИМО СЛЪНЦЕ! Който не умре от бомбата ВЕДНАГА, го чака МЪЧИТЕЛНА гладна или СТУДЕНА смърт! Колкото до американците - ДЕБИЛИЗМА И КРЕТЕНИЗМА ИМ Е БЕЗГРАНИЧЕН! ХАУ!

оказва се, че и нивото на идиотията в сащ е скочило двойно

Изобщо не е скочило, винаги си е било едно и също.

тези бункери са закрила от руската тъпотия безгранична и авторова такава....

Тези крави си мислят че ще се спасят от голямата мечка ха ха тъпо.

...каза безнадеждният глупак...

абе кат ги пишеш тия идиотски статии, малко се информирай! С. Корея няма ракети с далечен обсег, с които да стигне до щатите! това е световноизвесттен факт!

Ами руски китайски индиски няма ли

Но има подводници и много фанатизирани кретени! Ако трябва на гръб ще ги пренесат и инсталират в САЩ!

за китай, нерде пък русия в ква връзка го пишеш? ни в клин...

Чети тъпо шорошче - 29 юли 2017 Северна Корея днес потвърди, че е изстреляла втора междуконтинентална балистична ракета "Хвасон-14", което определи като "сурово предупреждение" към САЩ, предаде Ройтерс, позовавайки се на Корейската централна телеграфна агенция. В обсега на МБР на КНДР е целият свят.

с подобни статии фейк по новото Ес законодателство - без авторство, фейк, дезинформация и руска пропаганда, ще тр. да закрие! Още не е дошла вълната насам, щото сме последната скорост, ама няма да ви подмине.! Правете профили в джобс.бг!

авторчето, че не си пишеш именцето, статията за кимчо нещо се бъгна, изгубихте мурзилките боя и се наложи да измислиш нов фейк, а? КАк звучи - САщ се наакали! Нещастници жалки!

кравите откачиха !!!!!!!!!!!!!!!!11

Луди крави мучат в степта!

Хората добавят бетонно "мазе" към дървената си къща. Тези бетонни мазета се ползват повече при торнадо, защото им отнася колибата. Така че не ги мислете за толкова глупави американците. Като гледам що умен матр'ял е налазил този форум ...

а като им е паянтова колибата на краварите кой им е виновен че живеят скотски,а и ти се присъедини успешно към матряла

AbuTalib

Абе да върви търговията.Ядрена война ще има едва когато стане възможно преселването на друга планета.

в Русия усилено копаят землянки.

А ти усилено бИреш пАртАкали у италиянската цитрусова плантация , под строгия надзор на италиянския надзиратель!хахаха Чирак смешен}:-)))

имат землянки от ПСВ. Потърси за града под Москва за да ти стане по-ясно.

и карат нпотата да ги копаят.така де,да си оправдаят краварските пари

Я виж къде бил ключа от палатката! Оръжейната индустрия с невиждан ръста а? После пак да си говорим за демокрация и човешки права.

Забравихте да си купите памперси..

Те докато разберат, че е стрелната атомна ракета, вече ще са станали на пара.

Абе, тоя Ким Чен Ун да няма някакъв бизнес с бомбоубежища ? Щото или война няма да има, или ако има, те са безсмислени. Така че от всичко печелят само тези, дето ги продават.

Не знам само, като оцелеят гадовете, кой ще им слугува ?

Такива като теб са най-компетентни в слугуването бе! И наблегни на дюлите, за по-грапав език. Ще ти трябва.

OmPoBeH

Много добра година за военно-промишления комплекс. Като се изтърка плашилото С.Корея, ще намерят друго, но важното е, да се развърта оборта и да няма фалити като през 2011. Оранжевия вече си преизпълни поетите ангажименти към индустрията. Не бих се учудил и Ким Чен Ун да е гушнал дебел хонорар от цялата работа.

средата на 60-те.Всеки беше длъжен да има за семейството месечен запас в мазето.....Хрусчов беше наточил ракетите около Куба.

Малумието и човешката глупост и тъпост са БЕЗкрайни, без род, без Родина! С бензин не се ли запасяват тия кдоуни?}:-)))

Няма да им трябва! При съвременното автомобилостроене, след ядреният взрив няма да работи нито един бордови компютър, а кретенизма обхванал масово консуматорският свят няма да им позволи. да си свържат кабелите директно в таблото! ХАУ!

Противоатомен краварник. Това е оригинално.

а за наште соросчета имаме готов бункер,ще ги вържем на бузлуджа,и без това искат да го бутат,та като дойде гъбата те ще са нависоко и дупето ще им се вее нашироко,ще бъде прекрасна картинка

МАЛЕЕЕ СТРАХ

поне това им се отдава на краварското племе,да правят пари на гърба на хората,но пък не е зле да се върнат в ерата на енвер ходжа,да живеят по дупките си като скотове

Родоначалниците на тази държава са престъпници от основаването и та до днес ,но ядрената гъба може да отрезви краварите!?

Едва ли. Те са непоправими ...

Управлението за Национална Безопасност на остров Гуам е публикувало списък с препоръки към жителите на острова, как да постъпят в случай на ядрена атака. Препоръките са на две страници и се препоръчва на жителите на Гуам да запазят спокойствие и да се погрижат за членовете на семействата си. Напомня се, че не бива да гледат към ядрената гъба, защото могат да ослепеят. Да се скрият зад някакъв предмет и след взрива да си свалят дрехите и измият главата с шампоан без да използват балсам за коса..

Дано се вслушат да не използват балсам, най-важното.

Идеята на къпането е да острани раздиоактивния прах които е полепнал по кожата и косата. А балсама прави косата "лепкава" и допълнително запечатва радиоактивните частици... към главата. Така че съвета не е глупав, а и на американците е добре да им се обяснява по-подробно.

Дано са им казали и вода откъде да вземат, че в общия случай всичката при тях ще е радиоактивна. Макар че не мисля, че някой там ще има нужда от каквото и да било след ядрен взрив...

Някога и у нас се учеха някои елементарни неща как се действа при ядрен взрив защото колкото и да е разрушителен той все пак има ограничен обсег и извън него пораженията са по-леки и с првилно поведение можеш да избегнеш много от тях.Тези неща се учеха в часовете по военно обучение за което днес майчетата по форумите нададоха неистов вой ,че щели да научат децата им да убиват като разглобят Калашник .Учеха се не малко полезни неща но нали невежеството е велика сила а и овчето поведение да не загубиш стадото и да блееш в хор с него.Точно това искаха да направят от народа ни и са близко до тази цел.Дожаля ми за групите млади хора които участваха в протестите в Пловдив а и в Асеновград и други места как не могат поне да се движат като организирана сила а не като стадо по улиците .Кой да им обесни и научи че само под строй могат да бъдат единни в действията си а и да се пазят от примъкнали се към тях провокатори.

Нейоми Клайн описва много хубаво този парадокс в "Шоковата доктрина" - войната би трябвало да пречи на търговията и икономическия растеж, но се случва тъкмо обратното. Всяка криза довежда до бум в търсенето на строителни фирми, такива осигуряващи технологии за сигурност или оръжия. Затова трябва държавата САЩ да се грижи да има кризи.

КОРЕЙЦИТЕ НЕ СА СТРАШНИ, ДА НЕ ЯДОСВАТ РУСНАЦИТЕ, ЧЕ ПУТИН АКО ГИ ЙОБНЕ НЕМА ОТЪРВАНЕ.

Какво да правим при ядрен удар? Отговор - всички (които все още могат) незабавно се отправят към най-близкото гробище за да улеснят властите (ако такива са останали) в разчистването и оправянето на .... ако нещо е останало. Та това относно наивниците с бомбоубежища.

... при това увити с бял чаршаф и бавно, за да не си помисли някой че са откраднали чаршафа!

Основната причина на всички пороци и беди това е частната собственост и обусловените от нея противоречия на интересите - на личността и в обществото, на богатите и бедните, на разкоша и нищетата. Частната собственост поражда престъпления, които не могат да се спрат с никакви закони и санкции. Томас Мор, шериф на Лондон. През 1517 усмирява Лондон, където избухват масови бунтове против чужденците. После става лорд-канцлер. Един от основоположниците на комунизма.

"инфо" за идиоти.

... И НЕГРАМОТНИ ЗОМБИТА!

Луксозният за 8,3 милиона долара го поръчал Абрамович. Този с джакузито и гаража.

Медленно ракеты улетают вдаль, Встречи с ними ты уже не жди. И хотя Америку немного жаль, Лучшее у нас впереди. Скатертью, скатертью хлорциан стелится И забирается к нам в противогаз. Каждому, каждому в лучшее верится, Падает, падает ядерный фугас. Может, мы обидели кого-то зря, Сбросив пару лишних мегатонн? Клочьями летит кровавая земля - Здесь недавно правил Пентагон. 231

Термоядрен взрив в морето до брега на САЩ е идея на Сахаров от средата на 60-те години торпедо Т-15 смощност 100 Мгт. В момента в Русия се разработва торпедо Статус-6 (по кода на НАТО Kanyon). По изчисления на Сахаров, в резултат на взрива ще се образува вълна, която ще дотигне брега на САЩ с височина 400-500 м. Тя ще измете всичко на разстояние до 500 км, в зависимост от релефа. Други специалисти считат, че вълната няма да е толкова висока, но ще преодолее 1000 км с не по-малка височина от 30-40 м. Припомням, че Пхенян притежава темоядрени заряди предполага се около 40-50 бр. 231

Да, Статус-6 се разработва и без бързане се изпитва. До 1000 км навътре в сушата чак няма да навлезе вълна, но с крайбрежните градове и военно-морските бази е свършено.

Защо се разработва ядрено торпедо? Има обяснение - взривяване на ядрено торпедо в неутрални войни не се счита за агресия.

не знам вернои ли са. Например за удари с мегатонни бомби (мисла 20 мегатона бяха) по разломи и даже за отцепване на Калифорния от САЩ. Хрушчов искал тест с най-мощната бомба, но учените се уплашили да не отворят някой супервулкан и тествали по-слаба бомба - около 55 мегатона. По-голяма не съм чул да е тествана. А относно нашето пъчене и ежене срещу Русия няма да говоря. Безпредметно е. Мравка срещу слон.

По-точно умряла мравка срещу слон.

"Луксозни" ковчези за наивници.

То при атомна война, само джакузито и сауната могат да спасят едни истински аристократи от американското простолюдие...

.... знае ли някой кога ще почнат да продават и тук....? Шега няма! Ако бяха прецедента плювнев, къдравата Сю и присадената перука министър вече щяхме да можем да си купим за 100-200 х.л. и тук.......

А бе толкова ли сте смотани писачите като сайта. Та при атомна война спасение няма!!!!!!!!!!!!!!! Евтини бункери има от Инвер Хаджа.

Изчисленията и приготовленията са за оцеляване на до 4/5 от населението при пълна размяна на ракетно-ядрени удари - изпреварващ, насрещно-ответен и възмезден - по градовете. Като сте отсъствали от часовете по ГО, поне не пишете !

Скоро ще излезнат и резултатите на това с колко са скочили приходите на застрахователните компании ! ....е толкова дебилизиран народ няма никъде..

А на малкия шишко ще му дадат ли комисионка?

Осигурили сме за всеки доблестен американски гражданин по един евтин персонален бункер, тип "ковчег".

Тези са по-зомбирани от северно-корейците ! вервайте ми ! Не знаят къде се намира Северна Корея ,но си дават парите на вятъра !? Важното е бизнеса да върви , ще взимат още кредити от банките !?

"Поръчките скочиха със 100%" ..от една на две.

един сърч по името на фирмата в статията и ще се учудиш....:)))

dimka

Поредната изгъзица на американците.

Най-желаният ресурс на богатите, са невероятните идиоти ...

Да!

И най-желаната система за управление - "демокрацията" - "да спечелиш по-голямата част от глупаците на своя страна", според М.Твен.