Ердоган искал да се сдобие с атомна бомба

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган иска да се сдобие с атомна бомба, пише гръцкият в. "Димократия", като се позовава на британския "Експрес".

Обратно в новината

Коментари - Ердоган искал да се сдобие с атомна бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aйкан Eрдемир е от групата на турските провокатори, човек на терористичната организация на шарлатанина фето , същият е в Aмерика ,не може да дойде в Tурция защото знае че ще го опандизят и ще влезне в кодеса, защото същият е родоизменник и работи за чужди разузнавателни служби. Tака че тази новина която дава българската и гръцката медия е насочена срещу законно избраният турски президент господин Eрдоган и срещу законно избраното турско правителство. Tова показва че всичко е демагогия и е продиктувана от силната, независима политика на Tурция. Hикак не е трудно Tурция да се придобие с това което го имат нейните съюзници от HATO , щом братската страна пакистан притежева ядрена военна сила , защо някои си мислят че пакистанските ядрени инженери няма да сътрудничат с братските турски ядрени инженери и физици.

Естествено, Турция трябва да има атомна бомба! С какво чифутите я превъзхождат и имат ядрено оръжие? Или Северна Корея? Това е вътрешна работа на всяка страна. А вестник Ефимерини означава на гръцки "Еднодневка". Има такива мухи.

ChatGPT

Допуснал си правописна грешка Пише се измет

САЩ дестабилизират цялата обстановка в света и сега разпалват поредната война. Без войни те не могат да живеят защото печалбите от войни е условие за тяхното забогатяване. Необходимо до се пролее чужда кръв и не тяхна територия. След всяка война стават все по-заможни. Агресивното поведение на бандитска държава САЩ, която напада всеки по-слаб, кара други държави да придобият атомно оръжие за да се защитят. Друг начин няма.САЩ зачитат само собствените си интереси, не спазват международно право и разпространяват вътрешното си право на други държави, се намесват навсякъде без да зачитат интереси дори на съюзниците си камо ли други държави. САЩ се страхуват само от сила равностойна на тях и това го виждат други държави. На американците им е страх да посегнат на Сев.Корея, заради атомно й оръжие, но нападат малки и слаби като Панама, но позорно бягат, когато получават отпор както в Сомали. Страхливи и подли. Нека да нападнат Русия, няма да могат колкото и до си искат. Знаят,че от тях ще остане пепелище.

Ще има АЕЦ , а който има АЕЦ-ове , има и атомна енергия , ако няма , Русия ще му услужи с някоя друга . Резултат , ...ЩЕ ИМА ! САЩ отиват на кино , вече са подгонени от всички държави , само източните страни като България , Румъния , Литва, Латвия и Украйна им слугуват , НО ТЕЗИ ДЪРЖАВИ НЯМАТ НИКАКВА МОЩНОСТ , БИЛО ИКОНОМИЧЕСКА ИЛИ ВОЕННА ..

"Ще има"! -В друг живот и на друга планета?-Ако дадеш на ЛУД, пушка, чакай някой близък да бъде убит?

Русия също нема да му даде, това е ясно. Нема толко лут а Путин не е лут, да въоръжи лудия Ердоган и сам да си сложи таралеж в гащите. Какво ше му е на Путон да даде бомба на Ердоган и същата тая руска бомба да зацъка срещу Русия - НЕМА ТОЛКО ЛУТ!

Всички луди искат атомни бомби?

Защо , САЩ и Русия ли трябва САМО да имат ?

Ти да видиш - докато правеше теманета на САЩ, беше велик ръководител и отговорен държавник. Скара се с най-големите демократи, и веднага стана кръвожаден тиранин, екстремист, и разни местни от американски фондации започнаха да плюят... Никак не съм му фен, ама истината е очевадна...

защо да не се здобие?

не че харесвам Ердоган, но западната пропаганда действа безогледно. Сега Турция ще я наредят до Сев.Корея!

аЗ В НЕКАКЪВ СМИСЪЛ ОДОБРЕВАМ В СЛУЧАЯ НА ЛУДИЯ ЕРДОГАН ДА СМАЖАТ ТУРЦИЯ С ТАКЪВ РЪКОВОДИТЕЛ. Не може да трепеш хората в собствената си страна, а после да се правиш на ущипана госпожичка пред света по въпроса за атомна енергия и други цивилизационни придобивки. Цивилизацията върви със спазване на човешките права. Той коли и беси за един криФ поглед, а сега рИве за бомба...кой е лит да му даде бомба, като в мига, в който дадът на лудия бомба, и той ше я използва? Щом нема персонал за поддържане на текиви високотехнологични инсталации, значи има за какво да немат бомба. Дай на диваците бомба и глей сеир в арабската пустиня.....

ами ще се сдобие. А нас нашите 'съюзници' от натото ни разоръжиха, нарязаха ни ракетите и ни оставиха с един гол х*й в ръце...

в задника е.

Що? Някой те е нападнал ли? Нямаш кво да ядеш, ама дрънкаш оръжие.

много средства. Просто трябва да влезе във военнатабаза на САЩ в Инджирлик и да си набави от там необходимото. Точно в противовес на инсталирането на ядрени ракети от САЩ в Турция, руснаците започнаха да инсталират ракетите в Куба през шестдесетте години на миналия век. Е сега ракетите са по-малко защото част от тях бяха дислоцирани през миналата година в Румъния. Ако някой се чуди иде реч за неутронни бомби.

В Турция никога не е имало ядрено оръжие на САЩ - НИКОГА

Напротив, в Инджирлик има, и се охранява от американците. Разбира се, кодовете също са в американски ръце. Дори да открадне някоя бомба от там, най-много направи мръсна бомба от нея.

Да удари едно темане пред Хуйло и оня ще му даде. Както даде на Чайна и на други.

Остава и този луд диктатор да се сдобие с ядрено оръжие и съвсем "ще я втасаме"... Слава богу, това е малко вероятно, след като този маниак недвусмислено си показа рогата пред Света и разкри истинската си същност - отявлен ислямист с имперски амбиции и тежки комплекси... Страшна комбинация, наистина!

Защо така бе NICK? Къде отидоха евроатлантическите ценности? Та Турция е основен член на НАТО и притежава най-голямата армия. Да напуска ли НАТО или от УСА ще и подарят технологията. Може и Исраел да им я даде.

Абе, умнико съмнителен, а не мислиш ли, че сдобивайки се с ядрено оръжие Турция може да бъде сериозен проблем за любимата ти раша?!

Само прост до самонадеяност диктатор може да обезглави генералитета и офицерския състав на армията си.

Напротив. Зависи на коя страна са.Садам пострада именно от предателството на генералите си.

ердоган ще получи атомна бомба само ако русия позволи

Плутоният за ядрено устройство се създава при работа на АЕЦ от уран. Путин ще направи два АЕЦ на Ердоган, знчи след един цикъл на зареждане Ердоган ще има достатъчно плутонии за ядрено устройство работещо с имплозия. Ердоган очевидно няма да го метне към нас, щото сме твърде близо до Истанбул. Но по Москва може и да го метне

Руските реактори в Турция ще са тип ВВЕР, с които не може да се добива плутоний. Плутоний се добива чрез обогатяване на отработено ядрено гориво в реактори тип РБМК например.

Без центрофуги и то много, атомна бомба не се прави ...

А България от Козлодуй колко ядрено оръжие притежава вече?

Първо, АЕЦ ще е готов след 5 години. Дотогава Ердоган може да е гост на Аллах..... с неговите болести... .

Ще се сдобие... Само дето не е уточнил дестинацията, където да "получи" балистичната - в Анкара, или в Истанбул?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Много е прав Ердоган. Американците, последните 20 години покзаха на ВСИЧКИ, че която държава няма Атомна Бомба, може да бъде унищожена - Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия ...

...абе, по-добре, точно тоя, да не се сдобива с ядрено оръжие за масово поразяване...

"...Ердоган вече е отстранил 160 от всичките 324 генерали през последните месеци, а също е свалил и хиляди военнослужещи от високи постове. " Deja vu - Сталин е направил същото в навечерието на Втората Световна война.

Когато някой ненормалник е на власт, всичко може да се очаква. Тоя ако има атомна бомба, ще шантажира целия свят. Крайно време е Тръмпчо да си прибере вересиите, че освен Северна Корея още един проблем се очертава. А Ердоган както си иска, така и ще я използва ако я има. Предците му що народ са изклали и що държави са ликвидирали, та той ли ще мисили. И на целия този цирк защо ние доброволни си ликвидирахме потенциала - да се чуди човек на простотията ни. То същото като с циганите - те имат право да ни бият, нито нямаме право да се защитаваме.

Ухаааааааааа, започва медииииийния напън за оправдание на военна намеса за сваляне на правителството в Турция...шъ има материал за центове

Абе, що му пишете и трите имена? Да не би да има и друг Ердоган, на позиция президент на Турция?

Садам се обади. Чакал те.

ChatGPT

Много ми е интересен този казус с атомните оръжия. Уж наложена забрана, а САЩ, Русия, Китай и кой ли още не си има няколко. Сега и комшито иска една... а на нас ни нарязаха и обикновените ракети

Пропускаш най-важните Исраел и Германия. Те притежават атомни оръжия и показват агресия.

Германия няма атомни бомби

къде бяхме ние, когато ги нарязаха. Защо го позволихме. Сега съжаления. Нема нужда.

Всеки луд с картечница!

Тръмп към Ердоган: -Пич какво искаш за рожденния си ден? - Ми атомна бомба. - Я стига тъпотии, до кога ще ги редиш такива? Кой е шефа тука в тоя вилает!!? - Разбира се Доналд, ти си шефа. Обаче ако имах атомна бомба...

Корейците едва ли ще откажат да му продадат. Пари ако извади, вероятно и технологията ще му продадат.

Една такава сделка няма как да остане незабелязана. Никой няма да позволи тя да се осъществи, струва ми се, защото районът изведнъж ще стане наситен на ядрени оръжия.

Крайно време е Ердоган да бъде поръчан. Наигра се, стига му толкова.

Ми да му пуснат една в сараите.

ХАХАХАХА :)