Втора катастрофа край с. Микре, има жертви

Жена и дете са загинали при катастрофата на главния път София - Варна между селата Микре и Сопот.

Обратно в новината

Коментари - Втора катастрофа край с. Микре, има жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кон ли си, какъв ли си като не съм права що питаш кой е изпреварвал, нали и аз това казвам в непряк текст?! Щом нямаме задължението да се съобразяваме с всички препятствия по пътя и скала да ти падне , и извънземно да е кацнало ти пак ще си караш като кон с капаци директно в него?! Себе си убивай, несъобразявайки се, ама като такива като теб като убият друг тичат при най дибрите адвокати щото те са все невинни!

Стига се пеняви - повторението на грешната теза, че само шофьорите са виновни не те прави "права". Глупост пишеш.

Журналистът услужливо е пропуснал да напише, кой е предприел неправилното изпреварване.

Четейки коментарите установявам, че виновни са : политиците в частност ГЕРБ, лично Путин, КАТ, жените шофьорки, пътищата, маркировката, времето и се зачудих тези коли КОЙ ли ги кара? Ми те май на автопилот. Никога няма да се оправим с това дебелашко самочувствие и опростачаване! Ами като са ви лоши пътищата , времето и кво ли не ,всички като изрядни и перфектни шофьори караме ли съобразявайки се с тези условия? Що си затваряте очите пред дебелашкото самочувствие на голяма част дебили по пътищата дето се правят на велики и се кефят всеки път, когато ти излезнат в насрещното или засекат някой? Ако ще и пътищата дс станат идеални тези идиоти недоразвити пак ще ни избиват.

Нямаме задължение да се съобразяваме с всички немислими препятствия по пътя. Ти си пишеш мантрата на КАТ отпреди 30 г, която досега обслужва крадливите местни власти да строят пътища-боклуци. Но изобщо не си по темата този път.

Сопот е град!!!

Катастрофата е станала до село Сопот. Град Сопот е отделно селище.

Проблемът е в ужасяващото опростачаване на нацията, свеждане на 60 процента от българския етнос до нивото на циганския по отношение на интелект, правоговор и поведение. Другото са подробности.

Напълно съм съгласна. Опростачването на нацията е факт неоспорим!Та това личи и от неграмотното писане. Наистина сме стигнали интелекта и културата на циганите.

Валне дъждец и...

Инфраструктурата на България не е подходяща за такъв огромен и интензивен автомобилен трафик, пътищата са тесни, разбити, шофьорите са неуки, прости, нагли..прасосъдието липсва, пътната полиция е корумпирана и не си върши работата. В резултат на всичко това ежедневно загиват хора в катастрофи..

Продажните тролове използват всеки случай, за да плюят всичко руско. И затова сега решиха, че рускинята била виновна.И явно няма кой от господарите им да разбере, че това има само отрицателен ефект. Аз много често пътувам по този маршрут и няма случай, когато поне няколко нашенски олигофрена да не изпреварват рисково на най-опасните участъци. Дори последния път един съвсем роден ненормалник с монтански ТИР тръгна да изпреварва на завоя до отклонението за Лесидрен и когато отсреща излезе кола, с ремаркето си щеше да ме хвърли в канавката. На такива малко им е боя.

Избихте се бе , дебили !? Няма кой да бачка !

тоя път 50% от трафика е само камиони. Не може да изпревариш, карат бавно, супер изнервящо

как ще карат бавно? 100 км/ч бавно ли ти е за двулентов път?

Падне ли дъждец, сцеплението на гумите с асфалта намалява. Това важи за всички, дори за скъпите коли и гуми, защото върху асфалта има прах, който се превръща в невидим слой кал.

Лошо карат, особено жените! Сигурно рускинята е виновна.

Путин е виновен, тролче!

Няма кой друг, Путин е виновен, разбира се. Него и за измирането на ихтиозаврите биха го обвинили, но не върви много, че се е случило малко преди раждането му все пак.

Това ,че е Руска гражданка не значи ,че е рускиня.Младата жена е Българка моя позната и не е виновна тя,и не е карала тя.Блъска я някой който не спазва правилата за движение и уж бърза за някъде.ПОчерни нчколко семеиства и затри няколко Човека

Неправилно изпреварне те карат ненормално добре че карам само като ми се наложи че като се кача и мина само по главната на ловеч познаите какво ми виждат очите това всичко се очакваше в последните години малко останаха хората съвестно които работят по тоя повод искам да попитам ония дето им дават документ наистина ли някои са идеални и съвест имат ли защото господа пътя не прощава и дано имат съвест

'Ко рйечи?

Кифлооо! Дано твоят да те пуска по "главната" само пеш и никога да не излизаш на шосе.

като свине.

между селата Микре и Сопот...

има и село Сопот и е на пътя София-Варна

нали съм прост...

Сопот и Копривштица са 2 съседни села в..... Пиротска опщина:):) Светът е тъй малък!

Чакайте бе! Нали вече няма знаци за камерите? Нали това щеше да накара шофьорите да карат по-внимателно? Това щеше да е панацеята! Нали бе, суджук банкянски? Бах ти и простака!

Чакай бе! Карали са с 80 км/ч, за чий чеп са ти камери. Ти разбираш ли какво четеш? Бах тъ у главанака!

Руснаците са също толкова невъзпитани като българите. Какво да правиш, манталитет.

герберските малоумни калинки ,вместо да направят подбалканския път от софето до загоре през казанлък ,път с четири ленти ? ще стоят разширение за турските гъстарбайтери по магистрала гракия???

Много си е добър пътят, пътувах по него и деижение нямаше, но има малоумни шофьори, които и с30 км да карат са като камикадзета. Без инстинкт за самосъхранение си карат в насрещното и не ти се вярва, че това е истина. Има си и знаци и маркировка и пътят е хубав само главите им кухи та избиват и невинни.

Докато валери обикаля по дискотеките с милиционери, матриала се изтребва. Може ли и министъра на вътрешните работи да пообиколи малко опасните пътища ?

Това е бойковия капан - постоянно щрака.

Въпреки широко обявените мерки на КАТ...То бяха камери, то махах знаци... Все тая! Да вземат да я разпуснат тая служба... Или пък да караме месец-два без тях... Гаранция че няма да има промяна в жертвите!

Днес, случайно установих, че техническият ми преглед е изтекълк преди 1 месец. Не се горде, виновен съм. През този период съм навъртял 2000+ км, никой не ме е спрял, никой не ме е погледнал. Всъщност, КАТ не са ме спирали за проверка през последните 3-4 години!

ама като те спрат ще те питат - "50 лева фиш или 200 лева акт?"

явно пак е причинено от русофил.

че си тъпо говедо!

пукни до кофите, говедофил.

Като деца тате ни возеше и минавахме оттам. Имаше вкусна скара в ханчето. А в Яблланица лапахме прочутата халва на конци топла-топла и си носехме с килограми за София.... Горе на стария път на Вакарел на билото имаше ресторант и отсреща гранитна статуя на мечка. Само Шкодите можеха да изкачат наклона, Москвичите тътреха и пухтяха като трактори и загряваха с вдигнати капаци на пръчка, а ние им се смеехме...Е-ех, спомени, спомени.... Хубава беше България, а и хората се държаха дружески, всички на пътя бяха като роднини и си помагаха, даже първото ми гадже беше дъщеря на случаен автоводач и срещата с наште му излезе солено като баща, ха-ха-ха. А сега - тъпи говеда, тръгнали на мощни машини вместо да ходят да пасат сочна трева на селската ливада в родното си място! Хак да им е!

Култура,култура плюс възпитание и малко човещина,това ни липсва независимо от село или град,както и в случая с теб!

"Москвичите тътреха и пухтяха като трактори и загряваха с вдигнати капаци на пръчка, а ние им се смеехме" - ниц де! Аз тогава карах ЗАЗ 968А, а шуреят - Москвич. По тези "стръмнини" нито пухтяха ("като трактори" - въх!), нито загряваха ("загряваха с вдигнати капаци на пръчка" - ха!), вървяха си нормално. "Е-ех, спомени, спомени....", а? Бива си те и тебе с този тънък "25-и кадър" ;-)

Стига с прехласванията по това минало. Простаците на пътя си бяха същите, КАТастрофите - в пъти повече при в пъти по-малко автомобили! А КАТаджиите си придаваха такава огромна важност, хем глобяваха за без нищо, хем и рушвети прибираха, за да не тръгнат да се заядат за 2-ро, 3-то и 10-то! Изобщо такава идилия беше, москвичите, запорожците и др. чудесии на техниката не минаваха з00-ч00 км, без да им се наложи ремонт. А Балканчето на село - е те тая идилия втора няма като нея! Цяло чудо е, ако мине 200-300 м без да изгасне, и след това да не му разглобяваш карбуратора, или да не лу чистиш зацапаната свещ, или с часове да му настройваш запалването. Даже съм си мислел, че съм страхотен късметлия да ми изгасне близо до нас, а не да мина 10-на км по селския път и тогава да се случи случката! Голяма идилия, няма що!