Черна неделя: Четири жертви при челен удар на пътя

Четирима души загинаха при тежък инцидент на пътя Плевен - Ловеч малко след село Брестовец, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Черна неделя: Четири жертви при челен удар на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за по-малко загинали е обявяван национален траур, но по-важен е пътят за Гърция , пътят за Турция , пътят за не знам си къде, само северна България не е важна .

Съвсем закономерно е невъзпитаните ганьовци да измират по пътищата и заедно с тях и децата им.

Така е. Тринайсто число...

Убийци , изтрепахте си децата , засрамете се най -после.Като развързани сте по пътищата.

спрете се бе, баси

Пътищата в БГ са проектирани и построени по Тошев време, за 200-300 хил. автомобила. Но... след като комплекси ранният български селянин изкупи западните таралясници и започна да избива комплекси-така ще е!

Според официалната статистика на КАТ, публикувана в интернет, по бай-тошово време е имало повече жертви на година, отколкото сега (над 1000 годишно за годините 1968-2009), за миналата година са 708.

катастрофата е в района на Кантона, но интересно, че очевидно не са карали много бързо. колата (форд комби) не е много ударена, но автобуса е излетял от пътя. в лекия автомобил се удря и друг автомобил. според шофьорът на втория автомобил форда се е движил нормално, но изведнъж е завил рязко и челно в автобуса се е нацепил. очевидно в случая не става дума за несъобразена скорост, а за разсейване, заспиване (съмнява ме) или прилошаване.

Или фиктивен преглед с цел да се спести някой лев от ремонти!

Днеска е направо черна неделя. Тъжное,че пак загинаха хора. Пътищата станаха стресиращи. Не само високите скорости са опасни. Има шофьори,които рядко карат през годината.Като тръгнат на дълъг път забият на 60км. скорост и мислят,че са в безопасност.Стават причина за образуване на колони,изпреварвания и катастрофи.

"Пътищата станаха стресиращи." 'ми не, просто журналистите се чудят какво да пишат, и само цитират сводката на МВР. По бай-Тошово време по пътищата са загивали над 1000 души годишно (т.е. по 3-ма на ден всеки ден), но тези неща не ги пишеха в "Работническо дело".

при такива жеги измираха воловете, конете и кокошките...Хората стояха на сянка.Сегашно време-измират хората, животните стоят на сянка!Нарича се еволюция!

Много съжалявам за загиналите. Дано почиват в мир... Съболезнования на близките.

Страшно е , когато на пътя се срещнат два селтака !

Възраст на виновните за катастрофите ?!

Щом са "мъж, жена и две деца", вероятно шофиралия е бащата/майката, които очевидно няма да са малолетни! Няма да са и много дърти, защото никой не си дава децата на съвсем одъртели/изкуфели баби/дядовци!

кажеш!?С нарушителите и камара от невинни жертви!?Обезумяло и подлудяло народонаселение, загубило ума и дума, къде се намира и на какво се е качило, да кара!?Сякаш са облъчвани със специални лъчи, да придобиват тая налудничавост!?И на волски каруци да ги качиш, пак ще намерят начин да се пребият!?

А главния каиш на Републиката- Премиера Слънце, преди един- два месеца обяви как ще премахнат знаците за камери, ще вдигнат за пореден път глобите, ще дадат отново право на катаджиите да се крият на хранилка по храсталаците и готово- решават въпроса с катастрофите. Да, ама не. Това не ти като да въртиш с бухалката и всички да ти се плезят раболепно колко си велик. Велик тъпак!

Въпросите с катастрофите се решават с безконфликтни пътища. Всичко друго е ляляне. Който не вярва, да види статистиката на КАТ за броя жертви по вид на пътя. Дори на третокласните пътища има повече жертви, отколкото на магистралите, въпреки драстичната разлика в броя пътникокилометри.

4ELNO e safsem nipravilen izras Furmulirovkate bi sledvalo dae : Fruntalen sblasag. FRUNTALNO.

Притежаваш невероятен изказ. Ако беше и правилен ...

Ти срещал ли си циганин с правилен изказ ?! Щото аз , не !

Бавно, но сигурно, един по един всички кретени. На пръв поглед не е добре, но като се замисли човек, няма начин да оцелеят с такава драстична липса на гънки в мозъчната си пихтия.

Не ни трябва тероризъм. Имаме си го по пътищата родни. Най-ужасното е,че и дечица гинат. И др.катастрофа е взела детска жертва.Наистина черна неделя,като цяло-черен август.

13-ти е и още не е изминал.

Най-малко 15 загинали и з2 ранени при атентат в пакистанската провинция белуджистан,не са много ние даваме същите жертви за ден в мирно време без атентати,военни деиствия и тероризъм,мисля че винетките трябва да станат 100 лева на месец и ремонта и новите пътища да се отнемат от фирмите на суджук паша и да се дадат на симеонов бей

Бай Ганьо пак "раздава" газ.

Водача е загубил контрол над возилото, с каква ли скорост се е движил, а пътната настилка дали е била хлъзгава...?????

Пътната настилка изобщо не беше хлъзгава...съ всем нормално и сухо шосе...

Броят на колите по родните пътища нараства като броя на хлебарките и движението им е подобно на тяхнато хаотично, без правила за голяма част от участниците и бъкат отвякъде.

Жертвите ги пишете на гърба на винетка- тя оправи така тези тесни и разорани "пътища". Народа няма вина, че талигите от 3 млн. станаха сигурно 5 млн. и вече пътуването е ад.

Никъде не се спазват знаците, да не говорим за подготовката на шофьорите. Виждал съм кола с 5 педала (т.е. учебна) не спира на пешеходна пътека. Моята кола не е амфибия,затова не бих пробвал с нея по дъното на някой водоем, ако някой не ми "помогне". Но има хора си вярват.

До 10 дни видими резултати, каза премиера. Една събота нямайки мачле събра всички отговорни кесяковци и обеща моментални промени! Резултатите са видими! Суджуклийска работа! Всичко е от опростяването и оскотяването на българина, което се нагнетява от горе!. Не искам да си мисля ако следващата събота пак има събиране по безопасността! Но друга грижа има премиера - учителските заплати,т.е. електорална подкрепа! Това вече наистина ще обърне каруцата!!!

С нашата простотия се мъчим и господа да изпреварим с трошляците си,а после всички ни са виновни!Нямаме елементарна култура и възпитание!

Какво ги мислите и ненавиждате учителите! Много сте жалки! Знаете ли, че от това столевово увеличение те ще получат чисти" 40 лева! 60 лева от това"увеличение" под форма на данък ще отиде за помощи на същите тези многочелядни мЪймуни, които трошат нервите на учителите. Ако т.нар. увеличение беше оформило една брутна сума от порядъка на хиляда лева, тогава сигурно щяхте да имате право да недоволствате! В момента печелившите щще бъдат отново едни особени социални слоеве от обществото, които ви се надсмиват и си живеят живота на 7 по Фаренхайт, а вие си лайте, колкото си искате! Това си е лично ваш проблем -покрай всички други проблеми, които имате!

ааа сега не може да се събираме извънредно заради некакви си катастрофи.чакаме макрон и леля му

Много са малко жертвите при този див начин на шофиране. Прабългарите, като се качат на трошките си и искат всичко, което се движи преди тях, да остане зад тях. Тепърва поголовно ще гине народ по пътищата...Жалко за невинните жертви на диваците....

Прост народ - много катастрофи. Изтрепахте се бе, кретени!!!

Все пак тенденцията е положителна. За последните 5 години жертвите са около 700 годишно, докато при бай Тошо са били над 1000 годишно (данните са от статистиката на КАТ в Интернет).

Mario Draganov

Навремето бяхме и с 2млн човека повече. Общо взето нищо не се е променило.

Бай ви Тошо остави България с 9 млн. население... Не че нещо, ама сега и с клизма не можеш да изброиш 7 млн. на същата територия. От тях 700 "дават фира" всяка година по пътищата, голяма част от които не са виждали асфалтополагаща машина от времето на същия бай Тошо... Не че нещо, ама не става само със сравнения, трябва и акъл...

d4

баси! до тук, само за днес 6 човека фира! а до утре сутрин колко ли ще станат?? тежко ранените не ги включвам в статистиката...

до тук са 8.ужас и безумие