Нова нощна акция на Валери Симеонов в ”Слънчев бряг” (Видео)

Под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в „Слънчев бряг“ продължиха проверките на дискотеки, барове и ресторанти, като бяха установени нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Нова нощна акция на Валери Симеонов в ”Слънчев бряг” (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери Симеонов е прав! Дано да се справи с проблема, защото ако не той, някой, все някога трябва да го направи!

Ето до къде го докарахме с тая свободия и разсипия ! А и искам да попитам тоя нашият 'вице премиер', защо след тоя цирк не последва едно здраво държавно 'респектиране/репресиране' на всички тия пияници, наркомани и бабаити ?

Гледах по телевизията ( дават го навсякъде ) този диджей Станчо. Наистина ли има толкова глупави и дебилни хора в България, които дори определят какво се слуша в заведенията. Простотия, наглост , правеше се на ударен. Той '"отговарял" за артистичната част на шумотевицата, а за шума " ОТГОВАРАЛА АПАРАТУРАТА" тОЛКОВА ЛИ Е ПРОСТ ИЛИ НАС МИСЛИ ЗА ПРОСТИ.

Беше нервен, защото сутрин не слага нищо под езика...

ХАХАХА, тая цялата работа е един голям кьор фишек, а иначе някаква избирателност на проверяваните обекти се наблюдава, случайно ли е или може би не, да не би да го е страх Винкела, скоро да му не ходят бавно.

Най-мръсното качество българско е злобата... На колко от вас им пречи шумната музика в Слънчев бряг? Колко от вас не можете да спите от нея? А шумните цигански гета не ви пречат, така ли? Ей затова сме на това дередже. И ей затова няма да се оправим.

Идиот нещастен, който троли тук! Оъ ъакива като тебе България не може д асе оправи! Музика гърми и на Слънчев бряг, и в последното българско село, къде идиоти като тебе се радват на жалкия си живот с денонощна музика и пиянство! И ако в градовете някой може да се заеме с този тормоз, в селата няма спасение

Ти си маКОУМНИК, кОЙ ТИ Е КАЗАЛче музиката в гетата не пречи/ Но понеже тя пречи нсамо на БЪЛГАРИ - затова не предприемат нищо. А на морето ни "излага пред чяужденците"

Що реши че циганските шумове не пречат, Много женска логика имаш. С противопоставяне и разделяне. И едното и другото пречат. А че на теб и идиотите около тебе може би не, ами остани си с ушна кал, чладисан и с бЕло около носа

Валерка , стягай едно БГ подобие на СС , че мицифайците ще те предадат :-).

Някои граждани недоволствали. Кои са тия граждани? Някакви пияни и дрогирани лапета които още не знаят как да си бършат задниците сами. Добре че са мама и тати. Граждани били....ха... то тях ако ги питаш най-добре е цял живот купон. Да ама не ... на сутринта в огледалото виждаш в какъв боклук си се превърнал. Тия още не са граждани. Още бая има да повръщат докато станат граждани. А някои от тях дори никога няма да бъдат такива.

Браво! И стига сме обръщали внимание на тези "протести". Колко хора от тях са платени. Нека властта да не се плаши от крясъци, защото мълчанието на нормалните граждани е страшно.

Браво. Тези си мислят, че могат да си правят каквото си искат. Хората не могат да спят спокйно с месеци от тях.

Хубави им са инициативите, но не се прави по правилния начин, а по байганьовски. Констатират се нарушенията, привиква се управителя и му се връчва глобата, после - по-голяма, а след това затваряне на заведението. Какви са тия тъпотии за изземване на озвучаването и т.н. Те си викат DJ, казват му пускаш музика от 23 до 5 и готово. Той няма взимане даване с проверяващите, а заведението с тях.

Спират тютюнопушенето в "мишкарниците"---ПРОТЕСТИ;спират "чалгата"--ПРОТЕСТИ ;спират рева на тонколоните---ПРОТЕСТИ Да не говорим за безобразните "реклами" ГАНЮ СИ ОСТАВА ГАНЮ

Е...качете го това видео, де! Някакъв фейсбук ми се отваря, вместо видеото!?

А що не почна Далавери Симеонов с циганските гета и безконечните им сватби, кръщенета, банкети по повод "колко баби сме обрали тоя телефонен сезон"?! Щото там не слушат тихо Шопен, налЕ!

Като свърши сезона на морето да погледнат вътре в страната. Няма ресторант в който да не се "надува" уредбата до степен оглушаване. За младежките заведения не говорим. Там това е нормалния шум.

По такива дупки ходиш ти. Аз не съм попадал в такова заведение.. (изключвам дискотеките и нощните барове).

Не съм му фен на В. Симеонов, но приветствам тез негови действия , дано да доведе нещата до успешен край.

"Имало е и нови случаи на наличие на храни с неясен произход и такива с изтекла давност." - С изтекла давност? Абе вие нормални ли сте?

Не знам какво иска да постигне тоя вице премиер , но май си е кръгъл глупак!

Нормални неща иска да постигне, но за да го разбереш трябва и ти да си нормален!

кой еб.л еб.л кака Мара се ужени вече не кур.ва

Хората отиват на почивка да ПЕЯТ ,ТАНЦУВАТ,ОНОЖДАТ,ПИЯТ ,ХАРЧАТ ПАРИ,НО НЕ И ДА СПЯТ.Спи се само в народното събрание. А и това ли е работата на вицепремиер на държава.

Като не я върши този, на когото му е РАБОТА!!! А Слънчев бряг вече не е курорт, за съжаление! Затова българите ходят на почивка в Гърция и Турция.

А знаеш ли че в хотелите по крайбрежната на Стария Несебър, които гледат към Слънчев бряг не може да се спи заради музиката. Въпреки че по море са няколко километра. Я пробвай да направиш купон до сутринта в София освен на Нова година и гледай к`во става... Иначе вицето просто си прави PR.

Първо да влезе и изчисти ромските гетата и тогава да проваля туристически сезон.

Той не го проваля, а го подобрява.

Sm3hurk0

пази Боже сляпо да прогледа.... Дай му власт на .... и му гле'и сеира!

Bedroom и Cacao не са такъв голям проблем защото са на изолирано място и покрай тях няма хотели, така че не пречат на никой. Ако общинската наредба няма изключения в подобни случаи, то общинската наредба може да се промени. Интересно защо вицепремиер прилага в действие общинска наредба, но да кажем че курорта Слънчев Бряг е от държавно значение. Трябва да се има в предвид че точно тези клубове привличат туристи, за разлика от клубовете предишната вечер, но пък не върви да провериш едни, а да не провериш други. Валери може да е всякакъв, но трябва да му се признае че има кураж да отиде в тези големи клубове и видяхме как беше посрещнат, като на нож. Човек може да си помисли че през ден ги проверяват, а това е сигурно единствената подобна проверка на Какао за 10 г. Май собствениците на тия клубове трябва да бъдат свалени малко на земята. Ако съм на тяхно място, ще се извиня на Валери за просташкото поведение на някои от охраната им!

+++++++++

Викаш Несебър кучета го яли

КАТО ЗАТВОРИ ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМА ЗАПЛАТА-НЯМА ДА ИМА ПРИХОДИ В БЮДЖЕТА?

че сега има ли?

Евауа Вауерка. Само така, може и ние от провинциата да почнеме на ходиме по нашето море, Суънчев бряг, Ахтопоу. Омръзна ми таа Гърция

Валери решил си да спираш шума добре ама защо в края на сезона.Ще ти кажа и друго туристи на слънчака сами са избрали шума те за това идват.Ако искаш да набереш точки спри шума в циганските махали защото живеещите около тях трудно могат да сменят дистинацията.

Ако страдащите нощно време от излишна енергия не мирясат се очаква аверът му Къркъ-чанов да ги прибере в задължителната казарма, да им връчи по един "Калашников" и ги прати да защитават нашествениците от ... Динко.

Дано се заеме и с мотористите!

Тоя ще го отнесе.

Браво на Симеонов! Най-после един държавник да покаже на разни разюздали се мутри и търгаши в България, че не могат да си разиграват коня както си искат и да тормозят хората с тяхната безнаказана простащина! Ред е на ръмжащите посред нощ мотори, които не оставят хората, които трябва да се наспят, за да могат на другия ден да работят. На вандалите, дрогирани, пияни, нахални, които чупят, драскат, пикаят посред бял ден по кьошетата, без да им пука. На изнасилвачите на бабите по селата, на пребиващите и ограбващи старците в провинцията. Тук писалите против господин Симеонов са от тези простаци, които искат страната ни да прилича на джунгла, в която властват те с напомпаните си мускули и липсващи изобщо мозъчни клетки.

Е то се некой трябва да му се върже , не може па капо да е. Това е удобното на тълпата за такива управляващи тъпаци , че е разнолика.

боклук сбъркан наведен , пфуууууууууу

Тази държава с акции ли се управлява или със закони?

Вицепримиер ... много му ходи ... шибана държава

Да не му се е притаковало барманка или пилонаджийка? Или руска, немска или британска баба-туристка след 30-тина шотове на тезгяха?

...В следващата серия... прiстига винету на хеликоптер... здраво дъни Вагнер... а по Микрофона нежно му нашепва: - Валерка, го бак Враца, го бак резервата!

отиде бизнеса на Костоф и др. риститути от прехода както и на Митьо Слепия и др. знайни и незнайни келеши.

Ей, не се научиха, че клипчета се снимат хоризонтално, защото телевизорите и мониторите са повече широки, отколкото високи.

а какъв е смисълът? Нали всички ходят на Слънчев бряг заради денонощната дандания? Иначе за НАП и инспекцията по труда съм съгласен - контролът трябва да е железен. Аз лично не познавам семейство, което да ходи на Слънчев бряг. Други дестинации са далеч по-подходящи.

Питал ли си ги всички, че твърдиш това? 90% от почиващите вечер са извън дискотеките и от определен час натам започват да страдат от шума. Нали не мислиш, че дискотеките могат да съберат 150 000 човека?

Смисъла е може би да се постигнат поносими граници за всички от комплекса,и най вече за околните които искат да спят,а не точно оглушаване,от което собствениците се възползват!Иначе какво,гостите излизат надрусани,с опразнени джобове,пияни,фалшив алкохол, е чак толкова разпасаност!А и някои англичани в такова състояние тренират " балконинг",който завършва с плонш на земята!

то всички ходят и на плажа , но не на всички им харесва мръсният пясък и разни остатъци заровени под пясъка.

А тормоза от циганските махали в населените места извън крайбрежната ивица, кога ? Или те тия будали да слушат маанета по цял ден, все пак плащат някакви си данъци. К'во искат повече... Важното е на туристите да им е добре. Абе, тая държава, кога ще си влезе в правомощията най-после?

Направи заявка,какво чакаш!А и там у циган си е у тях,повече по сватби,но сега е туристически сезон,не е циганско лято!Кво се правите на слънчасали?

Като оправи слънчака с какво ще се заеме? С другите курорти? С циганските сватби, които огърмяват цели градове и села? И там не може да се спи. С наркодилърите? С проституцията? С търговията с жени? С ало-мафията? С джебчийките? С циганската престъпност по селата? С корупцията в редиците на самата полиция? Чакаме.

С тия сватби (пък и не само) се оказва такъв тормоз върху честният човечец, че не си е за разправяне. Две бебета имам, а съпруга ми работи на смени. По цяли дни и нощи не спират. Няма мира. Звъннеш на 112 и оттам ти искат адрес (откъде да им го намеря, като се чува от 2-3 км от нас) или пък ти кажат че само от 1400 до 1600 било забранено ( сякъш през останалото време имат право да те тероризират с тая мухаджидинска музика... БЕЗЗАКОНИЕ И БЕЗДЪРЖАВНОСТ!

В Банско съм. Джаз феста свърши снощи. Вдига се шум до 12 часа, после тихо. Кеф ти забавление, кеф ти почивка.

Г А З И !!! Все някой трябваше да я свърши работата с тая селска чалгоастралопитекщина най-сетне .

Така трябва да е всяка седмица, докато останат само по-кротките мутри. Останалите - в затвора! Да се действа с много твърда ръка!

Щом наркоманите и нравствено деградиралите отрепки са недоволни, значи човекът е на прав път.

Това което прави Валери Симеонов е САМОПРАВСТВО! СЪЩОТО, КОГАТО БЛЪСКАШЕ ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА НА БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА! ВЛИЗА С ПОЛИЦИЯ В ДИСКОТЕКАТА, ЗАТВАРЯ Я И АРЕСТУВА ДИСКОВОДЕЩИЯ, ЗАЩОТО НЕ СИ Е ДАЛ ЛИЧНИЯ ЛАПТОП! КАЖЕТЕ МИ КАКВО ЗАКОННО ИМА ДО ТУК? Явно Валери Симеонов не осъзнава каква АТГИРЕКЛАМА прави на българския туризъм! И БЕЗ ТОВА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ " СЛЪНЧЕВ БРЯГ" ВЛИЗА В КЛАСАЦИЯТА НА 10-ТЕ НАЙ-ЛОШИ КУРОРТА В СВЕТА!!!

Кой каза ,че става въпрос само за лаптоп?А дори да е така,нали чрез него пуска музика,а и именно диджея контролира новото на звука!Има си норми за наднормен шум,граници да ги научи ,да ги спазва и тогава да работи!И глобите да ги вдигнат максимално!Прочети наредбата за обществения ред и Закона за шума и се светни! Освен това ,точно за държавната граница,случая с жената ,няма връзка със Симеонов!

Сериозно ли? Значи е Ок да нарушават закона само и само да идват да се напиват и надрусват??? Нека да помислим от друга гледна точка - вместо курортът да има слава на място за напиване и надрусване, може да придобие славата на тих курорт и да привлече по-нормални хора и семейства. И като влиза в тази класация какво? Да оставим мутрите да си правят каквото искат ли и да си седи курортът в тази класация??? Тебе да не са те ударили по джоба, че ревеш с такъв глас???

Митак, грешиш. Полицията може да прекрати продължаващото нарушение, да задържи извършителите и да изземе предмети, свързани с нарушението. Ако Станчо си беше сгънал кротко лаптопа в чантата никой нямаше да се сети да му го прибира. Ако не беше ставал съучастник в повторно нарушение - също. След като нарушава реда трябва да си има едно-две наум - ще претърпи санкции и неудобства.

най-лоши защо, кажете?

Тоя Слънчак трябва да се бомбардира направо от авиацията ( или поне от това, което е останало от нея)... Валка, кажи на твоя авер- Каракачанка- бомбете направо, и не се плашете...Слънчакът трябва да бъде сравнен със земята, за да бъде изринато гюбрето от там. Ще им накривите оная работа на псевдо-мутрите като ивайловския селянин Божо Кравата с тия проверки. Още утре смятай, че колоните пак ще дънят. Той( или неговите началници) си плаща, там, където трябва.

Като знам двуличния му живот, балонът скоро ще се спука и ще му лъсне долния корумпиран задник!

Да ви пикая на Слънчака. Пияни, дрогирани , татуирани келешчета. Май-ната ви. Ходете да кОпате картофи на нивата.

под вещото ръководството на вожда Валери Симеонов......., всичко ще бъде наред........

...Малко е късно за тези мерки! Четвърт век бутилката е отворена и духът е излязъл! Такава концетрация на мутри и мутри в политиката, не се забеляза в нито една постсоциалистическа държава!

По добре късно,отколкото никога!А в случая се неутрализират нарушения,какъв ти е проблема?Много добре ти ясно,чети и тогава дрънкай врели некипели!

Живите все още мутри от прехода, наред с ком крадци-приватизатори, т н. днес тур бизнес начело с Рагин, Иванова, Гергов, Баневи, Арабаджиеви, Шарлопов и т . н. няма как и ще протестират... Те са научени само да крадат и Симеонов им обърква плановете - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!! Само така за тези мръсни и крадливи пост ком гниди... Истински тур бизнес в България има само на Албена, където има и истински тур мениджър, който нищо не презастрои и унищожи, а го реновира и доразви - това е Красимир Станев...! Да ходят всички останали български тур кретени и да се учат от Албена и Станев...!!!!!! Иначе ОСТАВИ, но и "мъжете" в ръководството на мафия БСП и те обърнали резбата и мечтаели за по дебел и дълъг Бойков СУДЖУК...!?!?!?

С червената сган. Ще подкрепят мафията за всеки опит на правителството да се справи с нея.

Тези проверки трябва да са постоянни, и шефовете на регионалните данъчни, икономически и т.н. да бъдат уволнявани, инспекторите също... докато не започне масово да се издават касови бонове и да се работи извън сивия сектор. От Калиакрия до Синеморец за 10 дни касов бон не видях никъде...

То проблема е повече в местния феодализъм на самизабравилите се собственици на заведения!Докато Борисов търси сметки за " празния" стол,Симеонов оправя затлачени с години проблеми!