Още издирват майката на изоставеното бебе

Бебето, което в петък беше изоставено в столичния „Западен парк”, най-вероятно ще остане в болницата до понеделник. То е в добро общо състояние.

Обратно в новината

Коментари - Още издирват майката на изоставеното бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката е от ромски произход така, че няма причина да я издирват, просто да сложат детето в сиропиталище където да го издъра държавата 18 години, след отва ще започна да живее като останлите роми и държавата да продължава да го издържа ....

Това е навсякъде, приятели. Тази политика на геноцид срещу бялото население е навсякъде по света. В Канада /Квебек/ същата работа - работим, плащаме огромни данъци, тук пристигат бежанци, дават им помощи, храна квартири... до тук добре ок човещина. Това, което ума ми не побира е, че им дават билети за спектакли които са скъпи, като гранд бале канадиен. Билетите започват от 70 долара нагоре, което една част от населението не може да отдели за децата си. Не казвам, че е невъзможно да си позволим, но едно четири членно семейство, където двамата родители работят усилено и плащат данъци, трябва да изхарчи 400 долара за една вечер, а на бежанците им дават безплатно този спектакъл. Питам се от къде накъде и какво са направили за обществото. Та и Трюдо същата работа- правете любов, не война, взимайте от работещите и давайте на бежанците. Криво разбрана цивилизация.

Да престана да ни завмивит с циганските истолии. Коя циганка с кого се е на*ла на 13 години и колко циганета са се нароили, колко са изоставени, колко захвърлени и т.н. Като че ли незахвърлените имат по-добро битие от захвърлените. Говеда говеда раждат - това е природен закон.

Да дава мене държавата 300 лв и да окастрират мене ва! Силиман само вътре фърга и ас цялу машината приличам- сяка гудина прай по идин момича, затуй оставам парка - друг да гледа!

Моля, главния редактор на ДИР.БГ да не качва на сайта подобни новини! Губене на време и ресурс за тия лилавите, просто е излишно! Сякаш някой го интересува, че някаква неграмотна мангалка си е заеб...ла изчадието! Айде, стига вече!

Като снесе още едно ромче, самотната 18 годишна римлянка ще се "пенсионира" с 1200 лв. помощи на месец до пълнолетието им. Закона пази платения "гласоподавател". Да се обади девойчето къде е за да и платим тока, парното, водата, данъците и да и дарим някой лев за харчене.

Казаха, че зарязала всичко и хукнала с трети да се. Била на 18 г. вече с две деца. То на тях човек не може да определи никога с точност годините, започват търкане още невръстни.

.

НЕ СЕ ЛИ РАЗБРА, ЧЕ ИЗОСТАВЕНО ДЕТЕ НЕ БИВА ДА СЕ ВРЪЩА НА РОДИТЕЛИТЕ? ИМА ТОЛКОВА МНОГО СЕМЕЙСТВА, КОИТО БИХА МУ ДАЛИ ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ И БЪДЕЩЕ... НО НЕ ДА ГО ОТГЛЕЖДАТ ПО ДОМОВЕ...

Първо - няма нужда да викаш! Писането с главни букви в интернет означава викане! Второ - нали постоянно ни се натяква да уважаваме "културните различия"? Ами в такъв сличай да си го обгрижват културно различните. Аз не съм длъжен от моята заплата да се плаща тока, водата, социалните помощи, че и захвърлените им деца да обгрижвам. Имам си собствени деца, които няма да лишавам за сметка на културно различните чавета. Трето - храни куче да те лае. В случая е още по лошо. Казваш да му дадат прекрасен живот. Да ама кръвта вода не става! Прекрасният живот за него ще дойде, когато заколи осиновителите си, за да прибере имота и спестяванията им.

вероятно в момента е бременна с трето....и що не,раждането е безплатно,за чаавето после ще се намерят хора да го гледат,докато тръгне по нейните стъпки,,а тя само кефа да си прави...учените оттдана търсят звеното между човека и маймуната,ето къде е -циганина...

Хич не я търсете като зареди фурната трети път сама ще дойде за детските!

Да това е резултатът от мирният преход на българските диктатори от ЦК на БКП към европейска дрмокрация!Това статукво убива бългрите по мирен начин и ги обрича на бедност и безрспективност .

Примати, примати - е колко да са примати? Аз не съм чул примат да изостави малкото си, че да отиде при трети мъжки. За тая 18 годишна фабрика за бебета, майка и(бабата), все още взима детски сигурно. Нещата са трагични.

Ти откри топлата вода ! Това се знае още от времето когато са ги изгонили от Индия ! Самите цигани помежду си се обиждат на "циганин " !

Между тях се обиждат на МАНГАЛ, хем е черно хем цапа.

Тия едноклетъчни имат мозък по малко мозък от чехълче и амеба

Зашо коментарите се крият??????? Крийтее Трийте ноооо края на България няма как да се скрие!!!!!

Ще се сети ако и спрат майчинските ромката :)

Стига сте ни занимавали с престъпленията и безчинствата на човекоподобните мангали ! И животните стоят по-високо в йерархията на Майка Природа !

вие по-добре търсете къде са българите, защо ги няма в България, тъпаци, тия се плодят като гниди, какво ме интересува поредно гърло, което ще ми тежи на фиша на заплата, че да не съм длъжен да ги издържам тия, нека всички да се махнем уморихте ни, само и само държавата да толерира тези плъхове!

Стига сте ни занимавали с тази циганка де!

циганска му раабота

За изоставено дете, както и за сексуални престъпления - кастрация.

Много хора получават заплати, да се занимават с такива шушумиги, но май напразно им се плаща, щом 3 дена не могат да разберат дали са се занимавали с така наречената майка.

То за да разберат, трябва някой да издири как се казва, а "бащата" явно не знае! Аз също бях свидетел как една влязла за раждане, не си знаеше нито имената, нито ЕГН-то - върви я разбери коя е!