Макрон се опитва да ”омайва” източноевропейците

На 25 август френският президент Еманюел Макрон ще се срещне във Варна с българския премиер Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Макрон се опитва да ”омайва” източноевропейците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В чужбина има неписани закон!...НЕДЕЙ ДА РАБОТИШ ЗА БЪЛГАРСКИ РАБОТОДАТЕЛИ!!! Ако искаш да ти се плаща , търси си работа със местни работодатели, и всичко ще бъде наред! ...

Макрон е млад. Бойко го харесват 18 годишните (сложете червена точка), така че я виж някоя се е завъртяла и е омаяла г-н Макрон. Само на 39 години е господин Макрон. ЖЕЛАЕМ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ. :)

Аз не знам не се ли страхуват управляващите, че въпреки всички ексцесии и извращения, на които сме подложени, ние пак оцеляваме. А това означава, че ставаме по-силни благодарение на тренировките в апокалиптична среда. В един момент ще станем неконтролируеми. Някои хора сами създават чудовища. Западняците ги държат в подчинение, чрез добрия стандарт. А нас ни тренират с глад и мъчения вече 10 години. Ще станем от стомана. Скоро няма да има какво да ни уплаши и какво да губим.

на ден ставате все по-угнетени, примирени, смачкани, без всякакви инстинкти са самосъхранение на достойнство и чест.

управниците в България се правят на разсеяни и игнорират напълно обвиненията отправени от Държавната администрация на САЩ и това неминуемо ще доведе до безпокойство и размирици в обществото което едвам изтърпява да гледа как е ограбвано и угнетявано ежедневно от чудовищната корупция във всички сфери на управление, престъпно е премиера Бойко Борисов да не вземе отношение и да изрази ясно своята позиция по отношение на разтърсващите събития от последните дни, включително и грубите заплахи отправени към журналисти с цел да прекратят репортажите си за сенатското разследване на престъпната дейност на ДАНС и Прокуратурата довели до ограбване на КТБ и вложителите ... не ни отклонявайте вниманието с второстепенни проблеми, които са единствено от компетенцията на руския агент в България, Ахмед Доган, хидро-инжинера получил солидно възнаграждение за проектирнето, или такива който още не са се състаяли като посещението на Маркон което и без друго може да бъде отменено, както вече се случи с европейските срещи в НДК

Нямо защо Макрон да ги омайва повторно. Източноевропейците вече излизат от първоначалното "омайване" и констатират двойния стандарт наложен от "големите" батковци -европейци. Макрон просто иска да удължи мандата на голямата сладка лъжа. Европейските бюрократи добре усвояват дивидентите от този хубав но остаряващ балон. Кога ли ще се спука? Дано да е преди някои глупаци да решат да ни вкарат в еврозоната!

В морето Макрон ще използва пожарникаря за шамандура.

Обръснете моля с фотошопа на фотото шопа.

Макрон иска да ни отнеме най-голямото "постижение" на демокрацията - правото да работим без пари на запад .

един екс-президент направи от това милиони !

Как се е налендзил , мастията му тлъста...

Логично е, ЕС първенците да търсят начини да разкарат източноевропейците, че им трябва място за ислямистките джагали: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", пише бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", POSTED BY LA RÉDACTION ON 21ST MAI 2017. "Ислямизация на Европа и мондиализация" ("Islamisation de l'Europe et mondialisme - Vidéo", 24 Juillet 2017, Démocratie Royale). "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). "Италия: затвор за онези, които се противопоставят на реквизицията на второто им жилище за да настанят мигрантите" ("Italie : prison pour ceux qui s'opposent à la réquisition de leurs maisons secondaires pour les migrants", Article publié le 24.11.2016, Les Observateurs).

Бойко Борисов трябва да в затвора с доживотна присъда само заради случая с Чакъра! В нито една държава от ЕС и в света дори не е застрелван човек с гранатомед РПГ-7. Вие разбирате ли какъв човек сте сложили да ви управлява, който издава пряка заповед като главен на МВР да убият, не да бъде задържан и след това процесиран както се прави в нормалните държави, да да бъде застрелян извергски с гранатомед, който, когато достигне целта и се взриви точковата температура достига над 2000 градуса!!! Затова ви казвам, че само заради това Борисов не трябва да излиза от затвора докато е жив!

Ха хааааааа 'гранатомеД' - зет като мед.

не подценявай хумор техен , все пак Йерусалим си е било преди 1000 години перлата на Симсалабим . така че , щом смяташ ей тука-така-тамагочи , тогава : напред , комраде !

май , преди 1000 години българия си е била "ханство " .

тъу че , кога да почнем да бройм "освободени " българи ? според мен 1989. атогава изникнат свързани с това други въпроси за които телевизионната общественост не е готова . или с други думи , още от време и преценка на социалистическия строй : в българия има модел на два слоя - едните смятат че могат, другите знаят че искат .

Идва да "изпомпва" последните интелигентни и подготвени българи предлагайки им европейски заплати. Тук ще остане "мърдата": неграмотните цигани,проститутките,наркомани, пияндета и други ,които да се трудят в ЕОД на таркатите. Изобщо - още по светло бъдеще

Yes man-а е ясно че ще козирува директно срещу интереса на съгражданите си... Ала Мат'ряла верно е некачествен, заслужава си го...

Да отскочи и до Коиловци.

Народ дето сам не се уважава, няма кой друг да го уважава.

приемаме, ама да сложим мита на френските стоки, щото, като няма движение на хора, не трябва да има и на стоки и капитали... разговорът бързо ще приключи.. ако имаме държавник, де... Ама последният такъв е починал отдавна - Иван Асен 2 - през 1250г.

Последният държавник-СТАМБОЛОВ го съсекоха руснаците--

да се чупят оттук, закриваме го тоя нещастен ес и точка! То за тях само ползите- за нас - мизерията! Англичаните за тва излязоха - страх ги е от нас, че ще ги превземем!Сега немците и французиите са под заплаха. те за тва не закачат арабелитр -те не са им конкуренция, ние сме. за тва е рева! В английските университети англичанчетата не могат вече да се вредят от нашите със златните медали, това е истината!

Прав ти път в Сибир да пиеш шампоан за вана.

Разхожда бабичката.

лили иванова ли е ?

Французите вече не са омаяни от него,нас ще омайва. Еврогейски смешки пишете.

Макрон вероятно приема Борисов за български президент, защото нормалното е да се срещне с президента.

...Mакрон може да омаива само баба си (жена си )...и разбира се нас B.B.

Май много от коментиращите още не са разбрали , че живеем в ЕС и заплатите се определят от пазара , а не от държавата.А за това дали са справедливи отговорноста е обща и на всеки четри години можеш да промениш статуквото.При Костов имаше най-голям прираст(при най-голям спад на външния дълг) но лакомията ви изяде главата.А сега можеше да сме , като чехите.Айде сега ме оплюйте и после потъркайте на Пеевски златната пирамида , нали за това живеете.

Добре казано, но не съпада с реалността. Навремето Иван Костов трябваше да започне приравняване на всичко в България към Европейските стандарти и норми. По въпроса за заплатите, Иван Костов няколко пъти се изцепи на международни форуми към чуждте работодатели и инвеститори: Елате на евтините но добре квалифицирани български работници. Та така и до днес.

Като пазара определя нещата, защо Макрон идва да решава на държавно ниво въпроси, които пазара отдавна е отрегулирал сам?

Ха ха ха франсетата много тъпи. Англичаните прилагат този трик в call центровете. В малки градове в източна Европа включително и България правят такива центрове които обслужват Англия. В тях работят млади завършили езикови гимназии или студенти. Така спестяват от английски заплати и данъци. Смятайте ако трябва да плащат такива заплати в Англия. Call центровете са във цялата палитра на услугите билети, пици, компютри и каквото се сетите. Англичаните въртят английски телефон обаче телефона звъни в източна Европа. Помните как едни телефони на сомалийски пирати бяха с английски номера сега е същото обаче на сушата.

Не разбирам защо Макарон ще се среща с Бобо, а не с Радев.

...ами защото Pадев притеjaва интелект и ще му е много по трудно !...Boiko е футболист,поjaрникар ,"генеал "...охранител ...с него нимама проблеми+ това слуShа "началниците " и т. н.

- този да върви на майната си, онзи и по-далече. Само ние сме велики - щото сме най-умни. Само питам винаги защо синовете на най-големите комуняги - на Курнелия и на президента доведеното са в САЩ?, а не на майната си в Русия?

Бе то и боковата щерката барабар със зетят май са извън страната и в америчко.

Елементарно е. Земята върти от запад на изток. При въртенето атмосферата приплъзва спрямо земята. Горните слоеве приплъзват по-бързо. Който успее да скочи на високо се озовава на запад докато Земята се върти.

БоБо да не забрави да му нагъне петнайстина суджука, да си ги носи Макрончо за Франсето, че да си хапнат с Брижит балканско мезенце за бордото вечер...

псуват Макрон да бе да - това не е Путягата да го хвалят. Да, ама давал малки заплати на българите, ами да ходят в Русия на големи заплати ха-ха.

Макрон= микрон ...да върви на майната си (на бабината си)..И без това прецакват всячески нашите работници за минимални заплати,сега наглеца дошъл у нас да си прави пиар.Да отива да намалява заплатите на францизите от арабцки и африкански произход,дето масово гласуваха под строй за него.

почти ги изритаха от африка и сега на нас се опитват да си пробутат високомерието . Скоро Българин ще е президент на Франция .Оле Оле Оле

Гледам много хора са възмутени, че заплатите са ни ниски, но и не искат да получаваме добри заплати, дори и като работим навън, ако сме изпратени от наша фирма... :))) Това е като да се възмущавате, че няма къде да паркирате и затова ще паркирате където си искате, докато псувате, че не можете да си стигнете до колата, защото всички идиоти са паркирали на тротоара. :))

1. Цените на храни, горива и т.н. - в цяла Европа еднакви. Даже в Бг малко по-високи от Германия. 2. Никой не се притеснява, че за една и съща работа (дори на тяхна територия) Източно-европейците получаваме в пъти по-ниски заплати. 3. Западняците се чудят как да не им подбиваме пазара на труда. А "нашите" "политици" и "бизнесмени" кога ще се замислят за нашите заплати, които уж, може би, някога щели да се "доближат" до западно-европейските? А Британците през 2016-та година се опитаха да прокарат общо-европейски закон, според който източно-европейците където и да работят, да получават заплати - цитат: "като в собствените си страни".

в гемания соцiaлистите се опитват да прокарат този закон, но категорично не мина. тук бизнесuт е почти 90 % частен и има фирми в които за една и сушта работа разликата в заплаshтането е до 20 пuти. до такива фирми и места в тях обаче не може чуженец (дори западно европеец) да се докопа тук.

ЕИ НЕ МИ КРАДИ НИКА, БЕ!!!

дали, ще му се похвали, колко папи са го галили по главата, за да го впечатли??;)

има ли друго останало , освен люти чушки в оцет ? който може , багаж и бегом .

Бабоевеца щял да идва при Мутрата. Има жена макар и стара, а нашия е сам като куче. Така става като животът ти се превръща в крадене и пазене на кинти. Нашенската мутрафонка има повече обаче.

Макрон е бесен и разгневен като предствител нависуту общество на франкофоните-геронтоили идва да търси сметка на Бойко а думите муизречеи публично пед внуката бойче-джуниър ;Не е страшно мойто момче да си дядо;СТРАШНО е да СПИШ с БАБИ .Макрон ще поиска Бойко да се извини и публично да умие краката на възрастни ромки от варненски квМаксуда .Иначе глоби и спиране на ЕВРОфондовете

каква ти е работа с малцинствата , както и възрастното им население ? нали , щом чуеш чужбина нещо за българин , средно-статистически гастролор , чуеш за сводници , побойщини , компютерни хакери , взривени банкомати , ала-ало и прочее ...

боце този трябва да госрешнеш в косово ане в бг този нема статута на митеран и де гол така че от надути рокфелерофци в бг нема място !!!!!!!!!!!!!!!!или пак ще заробиш бг с кредит по добър за тях от колко то за нас !!!!!!!!!!!!

Поведение на среднокачествен популист, с нисък потенциал. Очевидно е, че Франция вече няма да е сериозен фактор в европейската политика.

очевидно е , че строителство български тип не си струва отпуснатите от банки пари .

колкото по млади толкова по големи некъдърници в политиката !!!!!!!!!!!!!!!!!!този е на заплата у рокфелер и ще пее каквото му кажат ане че е френски президент !!!!!!!!!!!!!дрънка само дивотии и реитига е спаднал много надолу!!!!!!!!!!!!!!ако боце е умен ще го натири този там от където е дошъл

Макарон идва да омайва Цецка.

моят швейцарски инженер имал само един единствен коментар : Сауди Арабия.

Правосъдие ли? по европейски ли? ако някое западно зомби или агент се оплаче от нещо си пристигат пожарни, линейки, плицяи, прокуратура, съдии, джурналя от цялата земя, жени с голи гърди поемат оплакванията , писари го записват... хващат поне десетина туземци и публично ги линчуват! ако някой тузмец все пак реши да се оплаче от постоянния терор на западните агенти и зомбита то ...... го обгръща космическа пустота и тишина! защо така, а?

какво да спорим ? Държавата се рони , подобно стените на язовира Цанков Камък . След като е съборетина , обрат има ли ?

Макарон може да "омайва" изкукали френски бабички, но за източноевропейците да забрави!

те са все още омаяни от Москва

след като си се еманципирал от бабината ти трънка , сега като топъл хляб,гефрек ? Абе ,Нутелла !

Маркон ще да е за последното посещение, щото сега като му треснат санкцийте по закона "Магнитски" даже и Турчина няма да му дойде на свиждане

при положението че даже Цанков Камък са го построили с солен морски пясък от някоя дуна , южнобългарският бряг , май , Макарон ще дойде още няколоко пъти . Щото при Майстор Трйчко даже от съборетина следа не остава .

ама Макрон ще води баба си на почивка ли хахаха...всички гербаджии и те във Варна, баравар с тиквоний, ма много работят бе...

барабар...извинете за грешката

Тик Тик вар не е барал.

Тази година Макрон , догодина Микрон ще посрещнем

няма нужда да развенчим тука брачният съюз помежду Макарони и Суджуци . Ще стане Шпагетти Болонезе , висок стандарт , няма да е датчанско-шведско Кьот-Булар. Но друго ме вълнява . Мой познат , архитект-инженер от Швейцария ми дошъл на гости . Още при влизане в вход повдигнал вещите си , а в самият апартмент , какво да каже , бил изумен от летите колонки-стени, тез които носят цялата конструкция . Голяма изобратителност , хем залят, хем на място където в случка по-скоро потроши отколкото закрепи. Толкова по тема френският макарон в българският суджук . помежду друго : който пуска стерео-уредба да лежи в Стара Загора , поне 5 години , минимум .

Гугъл все още не се е научил да превежда добре от руски ...

абе , пиши на китайски !

социума брато, мани панелките и съпромата в главите на обитателите, строителите тоест зидарите на на българското общество са превърнали материяла в кирпич, ти неостъргач от кирпич, виждал ли си инертен ганьовец как реагира на събитията които определят живота му ... ?!?

да не би Макрон попаднал на идеята да ходи на минерална баня в SunnyDays ли ? нали видяхме каквото възможно .

НашиО е замаен ,а не омаен.

Интересно, като как Макрон си представя че Борисов може да му помогне да се справи с дъмпинга на трудовия пазар във Франция, може би му се иска Българи да въведе изходни визи или изпит по специалността и знаене на език за отиващите да работят в чужбина, ама се струва че с тия работи Нинова ще се справи много по-добре;)

Щом си прави труда да бие път до тук, може да си сигурен, че има нещо наум. Само нашите "екскурзианти" се шляят по света за едното подмазване.

Макрон ще разкаже истината със стара дата , как Плевналиев е станал милионер - хахахахах