Американско списание: Писна ни заливането на Русия с кал

Американски журналист остро критикува политиката на САЩ по отношение на Русия, на фона на вмешателството на САЩ във вътрешните работи на други страни.

Обратно в новината

Коментари - Американско списание: Писна ни заливането на Русия с кал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

The National Interest е никой в САЩ, изразява мнението на този който му плаща. Както и този журналист. Той да не е от RT? И в САЩ има идиоти на които им плаща Москва, това всеки го знае.

"The National Interest" ИЗРАЗЯВА ПОЗИЦИЯ.Тя не се харесва на някакви нещастни антикомунисти някъде далече на Балканите...И какво?Светът се променя , независимо колко отдълбоко,отдавна и болезнено им кърви задника.Тъжно!

няма да заливаме русия с кал ,ще го правим само с оборска тор за известно време !!!

Продажници има навсякъде по света. Днес за рублички са готови да се освинят. Утре може би за юанчета пак ще се продадат.

1-ОТ 500 ГОДИШНО ТУРСКО РОБСТВО ,НИ ОСВОБОДИХА ЩАТИТЕ----------2-РУСНАЦИТЕ СА ЛОШИ ЗАЩОТО НЕ СИ ДАВАТ ДЪРЖАВАТА НА РАЗГРАБВАНЕ ,КАКТО ГО НАПРАВИХА ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ-----------------3-КОЙТО НЕ МРАЗИ РУСИЯ Е КОМУНИСТ ..

Комунистите са престъпници с престъпна идеология и БКП е престъпна организация обявена за такава със закон.

Оттам ВСЕКИ, който застъпва комунистическата идеология е ПРЕСТЪПНИК. ВСЕКИ, който ЗАСТАВА НА СТРАНАТА НА КОМУНИСТИТЕ Е ПРЕСТЪПНИК.

В РУСИЯ НЯМА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ,СОРОС ТИ Е НАТЪПКАЛ ГЛАВАТА С ЛАЙНА

ДА ДЕ САМО ДЕТО НЕ УСПЯХА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ТРИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ КАТО ВАС . НО ИНАЧЕ ТЕ БИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ .

всички комундета са с промити мозъци затова само им се привиждат извънземни и соросоиди ха,ха,ха.

да ти се изкензам на мизерните освободители,мен не са ме освободили,заробили са овце като теб!!!!

Американците си признават, че са империя на злото, а нашите папагали още се кланят на капитализма...

най-вече вие комунистите се кланяте след, като ограбихте България и станахте капиталисти! Некадърници ниедни, и с ограбеното не знаете какво да правите, та затова сме най-бедни в най-благоприятна среда за бизнес.

радвайте се русолюбци! вече и в щатите има един русолюбец! то и във франция имаше един, депардийо се казва, ама отиде в раша, видя какво е, хвърли си русският паспорт и избяга в белгия!

Няма смисъл никой да залива русия с кал.Той Путин и стига

Какво правите,бе хора,защо ги величаете те буквално са ни поробили.Наложиха ни да купува ме техните боклуци,не можех ме да напуснем пределите на България за да не видим,колко по добре е в гнилия според тях капитализъм!И последно колко от вас ползват руска техника,като ги боготвори те?

Не се чуди.Има много наследници на партийни секретари,млади пенсионери от ЗКПЧ и рубладжии.Другите сме нормални българи.

Много руски помияри има в това списание и във форума

Я манипулиращ бот :). Който не може да мисли. Колко пари ти платиха?

Колко простотия има в нашият Български народ -много жалко,е да се кланяме на поробители и наричаме освободители!

Я това прах в очите ли е?

Мръсната ционистко-терористична кочина ФАЩ заслужава или Йелоустоун да изригне или руснаците да ги редуцират до минимум.

Ех, Гошо, Гошо, момченце лошо, Гошо!

На Тед Гален Карпентър добре са му платили - факт!

Да ти го тура на. ..,,финансиста,, ! ..Може и в устата , щото си. .,,беззъб,, !? .. Писна им там на хората, бе пиндел, в кръчмите искат да идат..без талавизиите. ...

Т-14 АРМАТА, ШО НЕ СИ БЕШ МАМАТА? Върви си в русия мужико и не сери в българските форуми!

Типичен профил на необразован и озлобен примат. Нещо да беше написал, като реплика? Или с толкова интелект, толкова.

Малко уроци от 4-ти клас по География за това кой има вътрешни проблеми и ги решава с външни врагове. Брутен вътршен продукт: Русия -1.2 трилиона долара, Сащ - 18 трилиона долара. Политическа система : сащ са сменили 4 президента от началото на века, в Русия за това време има един управляващ и само един кандидат. Социални проблеми 'Русия е първа в света по социално нервенство, консумация на хероин, алкохолизъм и ръст на спин. Сега става ли ясно кой има нужда от врагове и защо Русия окупира и присединява територии на съседи, нещо което Сащ не са правили от над сто години.

Това го призна още Нуланд-кифлата - 5 млрд. долара отпусна САЩ за укрепване на бандеровските фашисти, които обучи и въоръжи в Полша и Литва. Американците тепърва ще се научат да ядат борш и да цепят върва в Сибир

Тъп си като селски бърдук и мръсен като селски цървул.САЩ анексираха 5 щата от Мексико и Испания. Изклаха и обраха индианците. Направиха първите концентрационни лагери. 300 г. експлоатираха негри.Всички нации в Русия са живи и здрави и имат обособеност в държави, краеве и т.н.Когато САЩ върнат анексираните Флорида, Тексас, Аризона и Калифорния, тогава Русия ще върне руския Крим и ще излезе от Руската Македония-Украйна

А пък другарят Сталин само 1937 г изкла 20 милиона мужици - А пък другаря Путин анексира Крим. Американците са били лощи преди 100 години - после им е дошъл умът в главата. А днес кръвопролитията и мизериите ги правят путиноидите. Прибери си рублите и млъквай!

Залейте ги с уиски - те това и чакат. Веднага ще си решите взаимните проблеми.

Бандитите ,които управляват Фашистка Америка са нагли и цинични ,а населението по-зомбирано от това в Северна Корея . Истинската причина за агресивното им поведение срещу Русия е че Путин им спря реките от богатства и ги накара да си плащат ,а те се надяваха чрез разграбването на Русия да се решат икономическите проблеми и въпроса с огромния дълг . Сега разбира се трябва да си намерят друга жертва за тази цел и това ще бъде Европа ! Дори не го крият и казват че Европа им била длъжна заради "плана Маршал " ,но се чудя ние с какво сме им длъжни за да ни карат да им купуваме прескъпото оръжие ,газ и хартията им наречена долари !?

Защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брата си?" (Мат. 7:3, 5).

САЩ са собственост на същите онези бандити които са собственици на Федералният резерв и чрез него безнаказано ограбват де що има човешко същество на планетата.Русия е само "обект" от МОНОПОЛИТО което горе упоменатите си разиграват от няколко века насам.

Дир с управител Монока Станишева цитира Епицентър , той пък някакво нечуто списание. Про соца червените непрекъснато цитираха някакъв нечут датски вестник и това се представяше за мнението на запада. Каквото и да си измислят шумкарите : в щатите избират президент с мандат , в Москва татароидите "избират" наследник наследмик на Чингиз хан и Иван Грозни със само една възможност - Путин, който ги обладава като послушни женички вече 18 години. Кой има нужда да ползва външната политика за вътрешни цели е ясно : този който има 15 пъти по-малък бвп и трябва да се крепи постоянно на власт 18 години , докато другите са сменили 4 президента. И не сащ са окупирали аглийскоговоряща Канада, А Русия рускоговоряш Крим.Другото са московски пръдни ,пренасочвани от Моника и позоваващи се на нечути медии.

...какво си седнала да лаеш против Rusia и да си губиш времето...я варви да те "обладае " генерал ,поjaрникаря ,мутрата ,премиер и да мирясаш !!!

НЯКОИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА САЩ САЩ е голяма държава, и по територия (9,833,520 км2) и по население (323,127,513 души). САЩ е богата държава, за сметка на безогледно изтребеното местно население и остатъците, напъхани в резервати. САЩ е държава с бедна история и култура. САЩ е държава, която безспорно притежава елит. САЩ е държава, която не може да съществува без врагове, ако няма такива, си измисля. САЩ е държава, в която болшинството от населението са откровени кравари. САЩ е държава, която иска да учи, дори и насилствено, други държави, често с хилядолетни история и култура, как да станат кравари. САЩ е държава, която успява в горното си начинание, засега.

САЩ е държава управлявана и ограбвана пладнешки от свръхбогати родове хазари приели юдеизма някога и мразещи всички истински хрияни и бели европейци.

аа, има е още! най много нобелови лауреати! в силиконовата долина измислят 95% повече иновации от колкото в сколково! всички успели русские са успели в щатите. там живият десетина милиона русские. и напират да идат поне още толкова! в щатите кал виждат само по телевизията! най голямата ,в пъти автомобилна и железопътна система! и имат долар, който е най търсената пара в россията!

Ти къде си в цялата схема! Ако си в щатите - ок.

САЩ бил 'заливал Русия с кал', обаче нейните платени сътрудници (като ей туй дърво) отвръщат на ниво - с 'добронамереност и обективност'..

писна ни да заливаме с кал ,сега ще заливаме с пикня!

като му е писнало да иде в русия да види кал и говна наживо!!

Шило

Хубав съвет! Възползвай се от него!

нали си малоумен като всяко комунде и трябва да ти се обяснява към кого е насочен съвета,жалако че не мога да ти го начертая със стрелкички както е нормално за комундета като теб ,нищо ти пак си папкай говненца продължавай ха,ха,ха!!!!

и мусур ест, и алкашите са навред! но по добре не ходи, а ги гледай по интернет, щото, като идеш там си и смърди!

калта с кал! Днес 13 авг. в 13 часа, на Майдана ще бъде развят най-големият флаг22Х33МЕТРА )на ИЧРЕРИЯ (ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ)! АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМАТ НИКАКВА ВИНА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ!

ГЛУПЕНДЪР КИТАЙЦИТЕ НАРИЧАТ РУСИЯ - ЧЕРНА БЪЛГАРИЯ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ Я НАРИЧАТ СРЕБЪРНА БЪЛГАРИЯ А ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ -БЯЛА БЪЛГАРИЯ .

Дам, сериозно списание... Спокойно можехте и няколко блога да цитирате. Същата тежест. И тука всички защитници на американчето, кажете, че не му чухте името днес за първи път. :))

Утре заминавам за Русия! Да се убедя лично как са нещата. Миналата година ми хареса.

никой не може да залее россия с кал! та тя россията е родината на калта! грязи, това е същността на россия!

...Shвести,ти какво знаеш за Rusia ,че се изказваш ?..или четеш написаното лисTChе подадено ти в геиските рачички от някое нпо ...ако греша ,то тi си само неразумен iуруд...не заслуjaващ и презрение дори !!!

МУСУР НЕИЗВЕСТЕН СИ ТИ, БЛЯДКА - ТРЯПКА, ПИЗДА СМОТАНА БЕЗИМЕННА.

истерия?! ненада!

Ох, милинкия... това все едно го е писал Решетников!

..колкото и да са облачени американците ...все има и свестни хора и измежду тях !!!..публична таина е че Aмерика не се интересува какво мисли OOH ако реши да води някоя от гнусните си воини в името на американската демонокрацiя !....Pусiя обаче ако трагне на воина вав OOH ще се садерат да реват за човешките права и всички американски васали ще обявят санкции !!!... цялата американска ваншна политика е толкова пошла ,безцеремонна и арогантна че ми се повраща !!! все повече хора по света го виждат !...наи -голямата безcмилица на този свят е американската "демокрацiя "!....в нея няма и грам демокрацiя !...там кадето Aмерика насади демокрацiя ..страната автоматично се превраща в американска колконiя и започва бясно разграбване ...примери колкото щеш !!!

Ти с каква клавиатура пишеш, че нямаш Ъ?

...с чуждестранна !... :-)))

ха ха ха Не притеснявай троловете.

Вълчанов

Лудото пише със сръбска клавиатура, кой знае защо наречена македонска :)

а ма луда леонидке, какво означава "облачени"?? да не би да са от облаци, или са лачени? и що не си поврАщаш в россията, ами цапаш форума тук??

...това че си Toy Boy си личи от километри !...ти ли ще даваш наклон на кака си бе...каде да повраща и каде не ?!?...швести,драж си геиските ценностi и не се заяждаи с мен ,че ще береш ядове ...не си ми в категорiята !

те това е човека! това е истинският справедлив американец! той вля нови надежди на русолюбците за справедливост! за сега е само един, но след столетия ще станат двама, и радостта ще е всеобща!

Правосъдие ли? по европейски ли? ако някое западно зомби или агент се оплаче от нещо си пристигат пожарни, линейки, плицяи, прокуратура, съдии, джурналя от цялата земя, жени с голи гърди поемат оплакванията , писари го записват... хващат поне десетина туземци и публично ги линчуват! ако някой тузмец все пак реши да се оплаче от постоянния терор на западните агенти и зомбита то ...... го обгръща космическа пустота и тишина! защо така, а?

колкото повече вазелин си приготви др. путлер, толкова по-справедливо ще бъде.

И сега какво ? Ще уринират върху русия за да отмият калта ?

viper

Тръмп първо заплаши Сев.Корея с война , а след нея и Венецуела И какво мислите казва ООН - ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ! А сега си представете , че Русия беше заплашила някого с война....ми в ООН щяха да си късат дрехите и да реват , като заклани

такъв вестник има такава новина няма

Истината за това което прави Русия и това което говорят Путин и подчинените му си е истшна!Калта е в главите на вярващите на путиновата пропаганда и на самия Путин!Щом си мислят,че хората са слепи и глухи?!

The National Interest ---- The Anti-Russia Inquisition Intensifies... автор Ted Galen Carpenter Всъщност това са камъни в градината на Демократите, г-жа Клинтън и др. подобни.. Статията е против дребнавото и злобарско заяждане с всяко действие на президента Тръмп и обвиненията, че е кукла на конци на Путин.

Звучи ! ...пък то Имайки предвид ВечеСтаващото из Елисейския, а И Систематичното BusinessIsBusiness из Овалния - ... (м'чи токуВиж Сме глобализирали Двустъпковата дориПреди тръгването-й у Нас)

Шило

Почнаха да казват вече на глас това, което се вижда и го знаят

а ми дааа! всяка крива линия, успоредна на априлската е права!

А за грубата безцеремонна намеса на САЩ В България кога ще се разкаже в нашата преса.

Е, В резултат на Завършването на казусаКТБ виа ЗаконаМагнитски --> Може И гилотенщини Да има.

Шило

Де сравняваш Василев с Магнитски

...и ако позволите - Отново отн. Платформата-ви, Дир.бг : - едва-ли ви трябват доксан-докуз Безсмислени и/или Целеви 'коментари' ... - едва-ли Е проблем Да имате Стриктност при Процедирането... - едва-ли ви Е от Полза да НЕ поглеждат Хората тук ... ...пък И - Платформата-ви Си остава Единственият продукт който Би осигурил Селекцията&Работата на Хората Знаещи&Можещи която Предстои ! (Успех !)