Ще наблюдаваме силен звезден дъжд от Персеиди

Пикът на метеорния поток Персеиди през уикенда се явява като "подгряващо действие" за същинското шоу по-късно през месеца - пълното слънчево затъмнение.

Обратно в новината

Коментари - Ще наблюдаваме силен звезден дъжд от Персеиди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През тези облаци ще наблюдаваме чушки. По-вероятно е да видим градушка пък дано не е като предната, която остави следите по доста коли в софийско.

Който гледа ще стане кат в 'Денят на Трифидите' - тъй че аз ще спя за секи случай

разбира се че в сащ, а от остров Гуам се наблюдават най-добре

А суджуци няма ли да падат от небето над Банкя?

не, ще падат сливи

ще ти падне тъпата позитанска тиква, троле стотинкаджия!

Ето за това американците са най великата нация в света, защото си имат слънчево затъмнение. А руснаците какво имат? Водка само.

Този облак от прах е останал в космоса от времето когато Земята е била ударена от друго космическо тяло и има Земен произход. От удара, Земята се е строшила на няколко големи парчета и много по-малки. По същото време е загинал и живота на Земята. Измирането на динозаврите и другите видове едри животни. Големите парчета са: Земята - двойно по-малка, Луната, Венера, Меркурий и облака прах през който Земята минава всяка година по това време. Приказките за персеиди и комети са измислени от глупаци и за глупаци.

Хубав виц. Време е да спреш с телевизията. Ха-ха-ха А-а-а-а ха-ха-ха-ха....

Приказките за персеиди и комети са измислени от глупаци и за глупаци.......искаш да кажеш че големия тумбак от банкя го е измислил за българите?

Наблюдавахте ли ги? link

ако някой метеорит забрави да изгори

dobrin

и по мголеме да са от предвиденото наж много ,какво могат да направят...

От сеге да си купите билети и визи за САЩ.

По-добре дайте в различните райони на БГ кога точно ще се захлади. За СФ разбрахме довечера.

За щтракане на минуси ли им плащат на смърфовете? Сетринта при нас имаше хладна мъгла което е първи признак за наближаваща есен. Изкефих се. Заб. мразя тоя израз.

И какво разбрахте довечера?

Толкова ли не можахте сами да измислите статия за персеидите, та трябваше да превеждате такава от западна, в случазя американска медия ?

Надценяваш ги ;-)