Загинал мъж и двама тежко ранени при катастрофа

21-годишен мъж е загинал при катастрофа на бул. "Освобождение" в Пловдив, съобщиха за от пресцентъра на МВР, цитиран от Агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Загинал мъж и двама тежко ранени при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Келеша да го съдят за непредумишлено убийство ! Затвор поне 5 години, а не да се измъкват с условни присъди и да продължават да трепят невинни хора. Докога бе, булгаристанци ?

Защо родителите на тези малки тиквеници не са ги възпитали ?

d4

законите на физиката са безмилостни. лошото е, че не всички "водачи" ги познават. жалко за младежите.

на ляв завой видимостта е ограничена от крайпътни дръвчета или обекти. има причина явно не прибързвайте с коментарите.

И като е ограничена видимостта,ко прайш? Газ до ламарината и прас у дирека. Късмет, че е било в по-късен час, та е нямало наоколо хора. А може и стълбът да е предпазил невинни.

ами то и на теб може да ти се случи. зад волана никoй не е гарантиран. има си обективни и субективни причини. ако не си зад волана си най на безопасно.

А стълба добре ли е?

келеш. Много е далеч от това да бъде мъж!

На 21 е загиналия! Не виждам в новината да е спомената възрастта на шофьора!

Гъзлета шетат с таралясници по пътищата и избиват хора... Докога? Няма ли кой да ги озапти? Другата група убийци са тунингованите мадами, на които са им подарили луксозен автомобил. Вчера една такава, с цигара в едната ръка, с телефон в другата, ме изпреварва на две плътни линии, почти отнасяйки нещастника отсреща... Свирнах й, тя ми показа среден пръст. Ето, тука е така...

Е-е-е-е, не сте прав,понякога и те дават фира.Както казва един познат "От глад умри, гъзар бъди"

когато чакахме за кола по десет години. Сега - тъп ли си, ненормален ли си, имаш ли пари купуваш книжка, а може и без нея - сядаш и си мислиш, че си Шумахер. Ха-ха, по тъп народ от българите, но и по -самонадеян - НЯМА.

Има и по-тъпи, но само тук простотията, вместо да се наказва, се поощрява.

Според статистиката на КАТ по бай-тошово време жертвите в ПТП са били над 1000 годишно, а от няколко години са около 700 годишно, въпреки многократното увеличение на автомобилите.

Нищо подобно. Бай Тошовата статистика я извадиха сега и сериозно лъжат...много по-малко бяха жертвите. Вадят я сега за да имитират работа..видите ли намалихме жертвите с мерките, които взехме...

за съжаление олигофрена водач е жив

От липсата на коментари,става ясно,че подобни"новини",вече са мрачно ежедневие,а не новини. Дано пострадалите се излекуват и оправят без усложнения. Когато и човек да посети безбройните новинарски сайтове,непремено ще намери поне 2-3 подобни публикации.В един сайт-една,в др.2 и т.н. Планетата Земя видимо се пренаселва.Не стигат храната,водата,енергоизточниците. Не знам защо,точно българите са решили,че всячески трябва да решават проблема с пренаселването,като систематично и ежедневно се избиват масово по родните"пътища и магистрали".

Като се има предвид, чв загиналите годишно са малко над 700, в ПТП средно загиват по двама на ден, така че жертва на пътя не е новина. Но пък е лято и новини няма. Ако разгледаш статистиката на КАТ, ще видиш, че по бай-тошово време жертвите са били над 1000 годишно, т.е. средно по 3-ма загинали на ден. Но тогава не пишеше нищо в "Работническо дело".

Пътувах по пътя София-Петрохан, от двете му страни паметници на загинали, като в гробище, какъв е този мерак да се правят паметници по пътищата, това го няма никъде по света, как се разрешава от държавата пътищата да се превръщат в гробища...?

В боливия и болгария, там са и най големите експерти по писане на закони за движения по пътищата.

а гледай и се учи

Ideqta e kato vidish kolko narod e izmrql tam da se pozamislish, da otnemesh gazta, da ne izprevarvash nepravilno... Ne kazvam, che ti karash taka bezrazsydno, no pri tolkova mnogo pametnici qvno drugi go pravqt.

А ,иди да видиш в Гърция! Там не паметници , цели параклиси правят.