Тръмп обмисля военни действия срещу Венецуела

Доналд Тръмп заяви, че обмисля евентуална военна операция срещу Венецуела в отговор на действията на президента Николас Мадуро да консолидира властта си.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обмисля военни действия срещу Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ежи се на корея а дата видим колко си ербап..даде заден знае че държавата му ще гори.

След като оправя Венецуела и Северна Корея,започвам да въвеждам ред и сигурност по цялата планета! Разузнаването ме уведоми че правата на лесбийките в Малдивите са нарушени,така че ще се наложи да изпратя морската пехота. Чух лоши работи и за ескимосите в Гренландия,но с тях ще се заема по-късно.

Дъртият склеротик Тръмп ми напомня за откачения проф.Вучков.

Нали вече казах ма Пено! В момента съм бесен на Обанго Мабонго от Република Конго,защото чух че бил човекоядец.Затова обмислям военна намеса и в тази държава.

От погледа на този оранжев рубладжия си личи,че вече е изкукуригал,или както още се казва: хлопа му дъската.

Никога не съм харесвал този човек, но с последните си действия показа, че е истински АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ - такъв какъвто трябва да бъде президента на най-великата нация. Поклон и почитания!

За нацияли казваш от кол и въже..кръвопийци .

Мисля си, че да кажеш, че вдигаш кръвно от суджук е наглост 0,16 Тръмпа, а да заплашиш две независими държави с вояна или огън и жупел в рамките на 24 часа си е НАГЛОСТ 6ТРЪМПА!!!!:) 1Тръмп=МНОГО ГОЛЯМА НАГЛОСТ!!!!!:)))))))))))

ХАХАХА, "Куче, което лае, не хапе" ... Сирия, Ирак, Северна Корея, а сега и Венесуела щял да оправя ... ГЛУПАК!!!

Доларът отслабва. Русия Китай и Индия минават към разплащания в собствена валута. Американците печатат долари обаче нямат покритие в злато. Опитват се да покрият новите напечатани долари със нови завладяни територии. На американците отчаяно им трябва война.

за да нападне америка то трявва да има маршали и генерали ане пионки с медали за полет до луната !!!!!!!!!!!!!!!единствена страна която има жива академия за водене на воини е русия !!!!!!!!!!!!!1натикала не един високомерен идиот да иде там от където се е родил !!!!!!!!за недораслите котузов гурко столетов василевски родмистров ватунин и наи големият статег на всв жуков !!!!!!11е това в кравария е немислимо е немат такива хора !!!!!!!!!!!!имат надуто лиоцемериe по големо от това за кoето се представят !

Има главни букви. Аман от неграмотници.

Без САЩ през ВСВ сега Путин гордо щеше да носи свастики и да вика "хайл". А ние щяхме да сме на три морета...

Това е вярно, между другото. Затова често напомням, че трябва да се чете и мисли, да се знае историята, не фалшифицираната история. Така например има много сериозна причина Москва със зъби и но ти да крие и се ослушва и да не връща тоновете ни архиви и автентични документи, които е откраднала от България десетилетия наред, ДС досиетата и пр...

Путин ще поеме Мадуро!

Как ще му го поеме, отпред или отзад?

viper

Тоя е едва от 6 месеца президент , а вече се гласи да воюва на два фронта...куражлия

Шило

Някой да му покаже къде е Венецуела, че да не праснат Мозамбик, да речем. Че веднъж тръгнаха за СК, отидоха до Австралия, преди дни пък се оказа, че не знаят и къде.е Кирейския полуостров.

Шило

Корейския полуостров

Мъдуро заплащва янките с огромным члено е тука вярвам че може и да ги ударят щото са им "достоен" противник мъничка и слаба държава която не виждам как ще се защити срещу "демократизирането и" от страна на американците.то те могат да се ерчат и перчат само на много ама много по слаби отк тях.

Шило

Дончо май се отказа от война със СК? Явно търси по-слабички.

Смърт за американската пасмина

Хахаха, да позная ли Мадуро с какво заплашва янките...

Абе тоя сериал с основен сюжет - държава управлявана от "диктатор" трябва да я спасим и научим на демокрация не се ли изтърка? То бива прости американци, та вече няма накъде. Самите те са забравили какво значи думата демокрация и искат да налагат на света своите изкривени ценности, но най вече искат другите народи да са им подчинени и да ползват природните им богатства. Това се нарича окупация, репарации и загуба на суверенитет. Но иначе погледнато по глобално, може би страни като Венецуела с петрола си ще бъдат гарант за смяната и отказа на Китай и Русия от разплащането с долари.

Няма да си седнат никога на задните си части гангстерите, нали трябва да трупат милиарди, цената е без значение. И няма да оставят и света на мира, всички трябва да имат марионетни правителства, за да извличат богатства безпрепятствено и безнаказано. Виж нас как не ни заплашват. Засега. Щото слушкаме и делим папкането.

Военно действие на САЩ ще донесе падането на Порошенко и разпадането на Украйна защото Русия има пълното право защитено от ООН да навлезе с войски в Украйна и да защити руското население там-около 60% от населинието на Украйна.Тази война ще е кратка до 10 дни и Украйна ще бъде поделена между Полша, Румъния,Чехия и Русия.

оранжевия клоун, този път не в туитъра, а от голф клуба ? Охраната му при тези негови шоу разходки вече надхвърля пъти нормалните разходи за охрана на "обикновен" президент ???

Наглост и Тръмп са синоними.

В интерес на истината комуниста Чавес купи от Русия две ескадрили Су-35. За янките не остава нищо друго освен да мятат Томахавки от подводниците. Тръгнат ли на удар по въздух ще им трябват много памперси и ще мирише на пълни гащи. Особено ако Су-тата се пилотират от руските инструктори, които и до сега са във Венецуела.

Ако Чавес беше жив, САЩ още нямаше да смеят да припарят до Венецуела.

когато строили аифеловата кула, един специалист, като вас, предсказал, че тя ще се срине, когато стигнат до едикоя си височина. събрали се хиляди хора да гледат как се срива. останалото го знаете. та така и с америка :)

Аман от тая кръвожадна нация.

Там е збирщайн каква нация

Ми то къде се е чуло и видяло, гейове да умеят да воюват? Не могат горките и тва си е. Нито едно спечелено сериозно сражение в мизерната им история. Умеят само да хвърлят атомни бомби и да мачкат малки и слаби държавици, и дори и с тях в повечето случаи се насират с трясък. Списъкът е дълъг: Корея, Виетнам, Ливан, Сомалия, Афганистан, Ирак, Либия, а сега и Сирия. Единствените им "успехи" са Гренада и Панама. Жалка история.

Е да ама завзеха целия свят вече. Скоро ще започнат да превземат и галактиката.

Нищо не за завзели, отвсякъде ги изритаха като мръсни псета, единственото, което могат да правят, е да купуват продажни политически проститутки като нашите.

Ще е интересно да се върнеш 2400 години назад във времето и да го обясниш това на спартанците.

Тва е мит, измислен от съвременните гейове

е държава, която има наглостта да се намира върху петролни залежи на сащ-енците. Такиви държави бяха също - Либия, Ирак и още некоя, ма има и такиви, дето не ги гърмеа а просто си купиа правителствата и сичко ОК!!!

Само на Тръмп да не му се наложи да учи руски и китайски както и на останалите сбирщайни от цял свят. Ако Русия и Китай решат да действат нито тюлени, нито гларуси, нито ракети ще ги спасят янките.

САЩ искат петрола на Венецуела не им пука за демокрацията, дори сегашните размирици са плод на активните действия на ЦРУ. Под претекст тяхната псевдо демокрация САЩ се месят навсякъде по света, надминаха и Хитлер дори. Нима нашата Тиква е демократ, но им ходи по свирката и те си го крепят.

незнам колко е армията на ким ама 3,5 миллиона человек подали заявки на вступление или восстановление в рядах вооруженных сил КНДР на фоне противостояния Пхеньяна и Вашингтона после одобрения новой резолюции СБ ООН.е това е народ ане измет !!!!!!!1колко в бг биха направили това ако резаните ни се заканваха !!!?????

По време на първата световна война България пряко сили мобилизира 900 000 армия. Печели всички битки и... в крайна сметка губи войната. Подписан е Ньойския мирен договор от "говедото Стамболийски". "Говедото Стамболийски" - цитирам Атанас Буров. Това за сведение на невежата, проста и необразована комунистическа сган във форума.

не можеш да мобилизираш и 900 пияни и дрогирани демократично въшльовци. По Татово време при тотален запас имахме над милион армия. А историята я помним защото не сме бягали от час:)) То пък и учителите бяха едни "комунисти".....от царско време.

sps_hrsf@abv.bg

рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА! НИКОГА нема да защитавам и да се боръ за хора, организирали 10-ти ноември, хиперинфлациата, приватизациата, идването на царъ и КТБ! ДА, ЕНИ И СЪЩИ СА И ГИ ИСКАМ ИЗТЕЗАВАНИ ДО СМЪРТ. Секи техен враг е мой приател. Дори ако се казва КИМ или моше, или ахмед. Ше ми стане кеф тез отрепки да ЗАПОВЕДАТ мобилизациа, щотго некъв си турски полк бил напреднал в странджанско.

Хайде понеже съм много прост да ми обясните с какво Стамболийски е виновен за националната катастрофа?Какво е трябвало да направи? Да извади светлинният си меч и да използва ''силата ли''?Буров нямаше да подпише така ли?Тогава сме били окупирани понеже сме имали уникалната идея да обявим война на целия свят ако не знаете но заради хора неспособни да мислят и цитирайки сляпо цитатчета от тук от там сме на този хал.А САЩ бавно и сигурно вървят към своя край който няма да е никак приятен с оглед гадостите сътворени по цял свят.Просто природен закон от който не можеш да избягаш ако ще да имаш най съвршенните технологии и култура.Впрочем по отношение на културата САЩ никога не са били лидер.А последното ви изречение направо кърти -печелим всички битки и губим войната.Браво!!!Просто гениално!

Изключително просТ си!Знаеш ли що е то комунизъм?

Айде спирайте вече ХААРПА, че много жега днеска, бе...

взема да го вади много голям.Заплашва Северна Корея,Русия,сега и Венецуела.....да му припомни някой как янките се върнаха насрани от Виетнам.

Е тогава Русия помагаше на Виетнам. Сега вече Русия не помага на никого.

да кажеш за Сирия???

"С този екстремистки елит, който ръководи САЩ, кой знае какво ще се случи на света"... Те това е, де. Новата тактика на САЩ е да се правят на откачени, които всеки момент могат да натиснат копчето на ракетите. Държи ли му на някой да не приеме американските решения. Признавам Тръмп за най-големия артист. Прочетете книгите му и ще видите, че въобще не е глупакът на който се прави.

dobrin

сдано да гоптриематтт...както подобава.

Тоя, докато си лъска стика за голф---на С.Корея и Венецуела се заканва! И от двата стола--плок! ---в собственото говеждо л...---ПО ЛИЦЕ!:)))) Както винаги, САЩ!:))))))

Тръмп само намекнал,че в краен случай може да се стигне до веонна намеса,а онези крадливи индиански вождове се насраха буквално та чак в България взе да мирише.

А аз крадеца се научих да крада милиарди от кравария

дааамна чифтокопитните и марсянци им се виждат вече !!!!!!!!1то ким то мадуро то асад то путин то целият свят !!!!!!!!!!!!!!!!да да ама нееееееима кривак за тези лудите де то са се разбеснели като бодлива крава !има такова слово(на бодлива крава бог рога недава )така че наи добре е да си седнат на задниците и стига с тази демокрация и огулация !!!!!!!!!

Комунистическа Венецуела е страна която лежи върху океан от нефт, една от най-богатите на петрол страни в света и средната заплата е 5 долара. А хранителните продукти се продават с купони. Повече коментари са излишни. В комунистически булгаристан при Луканов и Жан Виденов беше същото. Смърт на комунизма. Булгаристанските комунисти вместо да смучат пенсии и да съсипват държавата да ги качим на корабите на Домусчиев и да ги изпратим във Венецуела да целуват на Мадуро мъдете. Смърт на комунизма.

Това беше най-свястното нещо дето си писал от години насам.

Аз много пъти съм казвал и повтарял и пак ще напомня: ЩЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА Обама! И за "войнолюбивата бабичка", "върл ястреб" и "Килъри" - Хилъри Клинтън, чукундури, които превъзнасяте Тръмп като голям борец против Статуквото! Народът има една приказка: "Ела зло, че без теб - по-зло!" Но тя не е за кретени и идиоти да я вденат! Ако приемем наистина, че Обама е лош:)

Глупако, ако беше Килъри президент, светът може би вече нямаше да го има! Аре налягай си козяшките опорки и си ги скрий там където слънце не те огрява!

Защото Хилъри Клинтън е тъпа и глупава, а идиот? Защото не й се живее и не й пука за децата и внуците й, които не съществуват като мизерни същества като теб, и защото тя няма информация, здрав разум, съветници,...,съпруг с огромен опит и не знае какви са последствията от едни или други нейни действия, а тъпак? Абе, идиот, колко войни започна Обама през двата си мандата и с Хилъри Клинтън като държавен секретар, кажи бе, кретен и промит мозък? И защо републиканските (и путиновите) мекерета му (им) се присмивахте, че били много меки и предпазливи, или и това вече забравихте, тъпанари! И защо сега плачете от "вашия" Тръмп, нали много го харесвайте, нали много точно него искахте, нали всичко той щеше да оправи, като стане президент, нали бил посветен борец срещу Статуквото... Защо плачете сега от Бай Дончо, от Тръмпи, бе идиоти!

Дали Хилъри или Тръмп няма никакво значение, двамата са еднакви.

Чудя се дали е вярно това, че Китай и Русия обмислят да спретнат едни дълги военноморски учения съвместно с Венецуела край Маракайбо? Или корабите са вече там?

Да там са на дъното на океана!

СЕГА Е МОМЕНТА ВЕНЕЦУЕЛА ДА НАПРАВИ ЕДНА РАКЕТНА БАЗА С РУСКИ РАКЕТИ В КУБА :)))

тия нагли педали искат да вземат петролеца на хората искат и в Русия ама удрят на камък

Американски престъпници, долу ръцете от суверенна Венецуела!

ООН мълчат като насрани, заедно с всички международни и неправителствени организации! Защото сащ може да напада когото си поиска, защото сащ може да налага марионетни правителства, сащ могат налагат икономически санкции, сащ могат да мародерстват !!!

Рим братчет, било е така вече.

Да не би да се счита за богоизбрани или те самите да са богове та си позволяват най-безцеремонно да се намесват в живота на всички държави и народи в света?! Не!!! Не са нито богоизбрани, нито са богове, ами са потомци на или са част от все още осъществяващ се мигрантски поток на бягащи от закона престъпници и авантюристи от цял свят или отчаяни от бедността си хора, за които не съществува нищо друго освен собственото им АЗ! Това е населението и това са и управниците на държавата самонарекла се САЩ, която иска да управлява целия свят не защото има някакви недостижими за всички народи човешки ценности, поради тяхното слабоумие или друг природен недъг, ами иска това защото личната им изгода и сребролюбието са основната цел и начина им на живот! Това са били, това и сега са щатите! Но парадокса е в това, че винаги се прибягват до употребата на сила само спрямо държави, които не са равностойни на военната им мощ, защото имат горчивия опит от редица войни, в които са бити като първите негодници и то са бити от далеч по-слаби военно му и икономически народи, но храбри народи които смело и себеотдайно са отстоявали националните си ценности, независимост и идентичност и са имали подкрепата на същите като щатите, икономически и военному силни съюзници! Хайде давайте янки! Не се знае в кое блато ще затънете отново, но ако от Виетнам се измъкнахте, то сега където и да затънете измъкване няма да има защото на всички им омръзна да се съобразяват с постоянните ви искания и ултимативни условия!

Считат се и още как! Виж кой реално управлява САЩ! След убийството на Кенеди САЩ не са нищо друго освен параван на световния ционизъм, на "богоизбраните". За тези хора всички неевреи са гои (животни), които трябва да се съобразяват със господаря - юдей! Тръмп просто падна в капана им. Сега или ще им играе по свирката или щего пратят на посещение в Далас!

И НИЕ КРАДЕМ СУДЖУК КАТО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА , САМО ЧЕ В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ :)))

Дойде ми до гуша от американската демокрация. Ние не щем такава демокрация. По добре диктатура.

Бягай бързо към родната ти русия там те чака диктатура дето ще ти свалят и дрехите от гърба и ще те оставят да се напиеш с препарат за баня понеже е по-евтин и по-бързо ще умреш след като те оберат и не си им нужен вече.

не е лесно,не е лесно да съм тиква

Ти не си тиква, а интелигентен и свръхчувствителен гей...

мамин благ педерас,това ли ти е мисията в живота,да си педеррас и да те ебът космати педераси

Доста му е широк фронта на тоя. Познаваме доста които в исторически план са катастрофирали от агресивни политики на широк фронт.