Пълно обкръжение на ИДИЛ при Ракка

Подкрепяни от САЩ сирийски бойци се срещнаха при настъплението от изток и запад срещу "Ислямска държава" в Ракка.

Обратно в новината

Коментари - Пълно обкръжение на ИДИЛ при Ракка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия песни ги слушаме отдавна - обкръжили , ще унищожат ... а резултати никакви. След няколко дни всичко е пак по старому и битките продължават..

РАККА,ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ ДЖИХАДИТЕ,КОГАТО СИРИЙСКАТА АРМИЯ ПРЕВЗЕМЕ ГРАДА!!!

Ми, гледано от нашата - българската, камбанария - много добре. ИД е едно на ръка, но по-важното е, че са естествени противници на Турция и подкрепяните от нея, Саудитска Арабия и Катар други джихадисти в Сирия. Вярно е, че основната сила в СДС (сирийските демократични сили) са YPG и YPJ, но включват и подразделения от араби, християни, сирияци и т.н. Султан Ердоган ги е определил за терористи, щото били сирийският клон на РКК - не е вярно, но са съюзници. Опита се на няколко пъти да ги удари, но славната турска армия претърпя доста загуби - само в един бой загубиха 10-тина танка Леопард. И поне засега са се отказали.

КАК американците искат да победът ИГИЛ като досега не убили нито един ислямист А И НЕ ГОВОРИМ ЗА СКЛАД С ОРЪЖИЕ(МЕЙДЕ ИН ЮСЕЙ !!!) И НА В КРАЯ КРАЯЩАТА КРАЯ НА ДРУЖБАТА ИМ С САУДОВСКА АРАБИЯ НИКОЙ НЕ Я ОТМЕНЯЛ (МАКАР И ДА Е НАЙ НЕ ДЕМОКРАТИЧЕСКА СТРАНА КОЕТО Е ПЪК ХМЕРИТЕ КАТОЧЕЛИ СЕ БОРЯТ ЗА Д-И В СВИЧКИ СТРАНИ НО ТАЗИ СТРАНА ОЩЕ НЕ СА Я ЗАБЕЛЯЗАЛИ ) ПАК ПРОСТОТИИ ПО АМ-КИ

глупостите ти и безидейността на постовете ти, удивително ми напомнят на трола ДЕТРОЙТА.

пишеш като препил с бояришник малоумен почитател на пут( )ин И си жив пример до какво води дългогодишното пребиваване в русия!

Обучени от ФАЩ терористи са обградени от други пак обучени от ФАЩ терористи.

Нагъл военен ПР в стил "ние ходихме на Луната". нито силите им са достатъчни, нито ИД им е враг на янките. Хвърля се прах в очите на световната общественост, за да се омаловажи ролята на Русия и сирийската армия за разгрома на ислямския тероризъм. Който следи събитията на терен знае как американците използват медийните лъжи.

"екстремистите и хиляди мирни жители в Ракка." - във Ракка НЯМА "мирни" жители. Всички които са там трябва да бъдат считани за идилци и съответно унищожавани максимално бързо.

А какво стана с Мосул,бе? Нали и там ,,ги бяха обкръжили,,?

битка с ИД и успяват да побеждават. А 2-3 мурзилища люпят словестните си полюции като безмислени и злобни коментари, с надеждата да им платят някоя обезценена рубла. Жалки сте.

Ама ще има ли и някоя рубличка? ЧУДЕСНО! Щото тука ние така за ,,Бог да прости!,, .

Поредна статия, която ни дава възможност да се посмеем над глупостта на простестърите и бездарността на господарите им, които им пишат лиШчетата. :)))))))

БРАВО! УСПЕХ! УНИЩОЖЕТЕ ИДИЛ! УНИЩОЖЕТЕ ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ И ТЕРОРИСТИЧНИ ДЪРЖАВИ! ПРАТЕТЕ В АДА КИМ ЧЕН И ПУТИН!

Страннно американци против американци !!! нешо е в ред .и докога ?

Ха-ха-ха !!!! Нека позная - пак са убили Багдади ! Миндилите са под 100 хилки и вече пета година не могат да ги елиминират ?!!!! Т.н. " велики " / да се чете дебилни /сили ?!!! Тоя фък нюз / извинете за маймунския израз / ги продавайте на зомбитата зад океана :))) Моля се да няма невинни жертви - сватбари , лекари и журналя . Иначе различните отдели на цру и мосад могат да се избиват на воля. Все е от полза за Хората на Планетата ...

Ирак ве Шам Ислам Девлети( ИДИЛ) може да изгуби един град, но идеята трудно може да бъде победена с куршуми. Знаете ли, че основен спонсор на ИШИД е Саудитска Арабия - пръв съюзник на САЩ? Правят ви на глупаци!

Много лошо, язък! Сега България на кого ще продава оръжие? ДАЕШ бяха единственият й мющерия!

Pesh0

Сега САЩ спряха да подкрепят ИДИЛ и подкрепят нова групировка която даже няма име .... но държим да се знае че е подкрепяна от САЩ :) Е не са ли смешни новините ?????

ДОКАТО ГАДНИТЕ САЩ ОСВОБОЖДАВАТ СИРИЯ, КАПУТИН И АСАД СИ ШМЪРКАТ НАРКОТИЦИТЕ. Толкова им е войската на тях. Колкото да бомбят мирни жители и да бягат от ИД както направиха в Палмира кат видяха 2 танка.

да не забравяме как ИДИЛ изгони руснаците от Палмира, ебаха ги тотално. Превзеха руската база там без един изстрел , има клип в тубата. Вижда се как идилците се разхождат в празната руска база където , руснаците са им оставили много оръжие и боеприпаси. Че и танкове им бяха оставили. Страхливците бяха избягали.

Ако не беше Бойко Велики от България и чеп за зеле нямаше да комуникира коалицията!Нашия Бойко осъществи връзката между Путин ,Тръмп,Ердоган и Асад за да може да се изтрепят гаджалите! Бойко Български - император на 3 морета!

САЩ освобождава Ирак и Сирия , докато Русия само си играе на война и избива мирни жители. Сравни Алепо с земята след година обсада и изби хиляди мирни жители.

Ма то и за това се иска акъл да образуваш такава идиотска мисъл.

То и от вас тъпи ватници не се иска нищо, щото нищо не казвате бе боклуци.

Алепо, в сравнение с унищожения Мосул, е цвете.

Докажи? Или само изсра тука тая лъжа? Колко варелни бомби паднаха в Мосул? Я ни кажи как руснаците избягаха като насрани от Палмира?

Ракка от юни е в ПЪЛНО обкръжение. Това, което се случи сега е , че кюрдите превзеха кварталите до река Евфрат и ислямистите нямат достъп до реката. Това нищо не променя в обкръжението, тъй като и отсрещният бряг е под контрола на кюрдите, но си е сериозен напредък.

Обърках се. Нищо ли не променя, или е сериозен напредък?

И преди и сега обкръжението е ПЪЛНО. Сега кюрдите превзеха кварталите до реката, което си е сериозен напредък.

С други думи до момента терористите свободно са се движили около половината Рака, трупали са оръжие и боеприпаси, а може и отдавна да са напуснали града, но водената от САЩ коалиция чак днес се е сетила реално да се заеме с освобождаването града... или поне това което са оставили от него;)

путиновите цеценци загазиха ! кадиров и путин ще трябва да попълнят списъка на безсмъртният полк!

Наемниците на Пентагона ще разкажат играта на наемниците на ЦРУ.

Важно е CNN да заснеме репортаж, а Холивуд - филм по действителен случай.

Пълни глупости, ще разкажат играта на наемниците на ФСБ и ГРУ!! Ще ги ебат направо.

Е, добре се справят. Още 2-3 години и ще победят.

Не са смотани руснаци дето ядоха бой от ИДИЛ хиляда пъти. Мосул го освободиха за 7-8 месеца и то без да го унищожават напълно.

Тези все ги обкръжават и все нови се появяват. На бис ли ги викат, не знам.

А, Турция ще загуби 35 милиона кюрди от 80-те си милиона и половината си територия, хаха! БОли го фара, чичо ти Самсон!

Ти добре ли си? Само най-изпадналите курди не искат да са с Турция. По-умните знаят, че без Турция ще измрат от глад. Ти бъди рахат - тези цигани няма да имат държава. Щото после сами ще се изтрепят вътре в нея.

САЩ си играят с огъня, подкрепяйки терористите курди, но ще се опарят! Ще загубят 80 милионна Турция като съюзник заради един бюлюк келяви терористи!

Абе САЩ дали ще се опарят не знам ама както е тръгнало Путин ще построи комунизма в Турция.

В Турция победи демокрацията, не комузма! За разлика от България тя си има собствена политика, а не се върти като въртиопашка покрай поредния си сахибия!

Добре де, Yıldırım, това не го ли предвидихте като разпалвахте огъня в Сирия? Огъня се прехвърли и у вашата къща. Не очаквахте, а трябваше да предвидите този развой.

Не Турция запали войната в Сирия. Но Турция не може да гледа безучастно как избиват братята й туркмени в северна Сирия и как терористите от ПКК си правят квази-държава и бази край границите й!