Хакери атакували гости на хотели в Европа

Група за кибершпионаж, подозирана във връзки с руското военно разузнаване, вероятно е отговорна за атаки срещу гости на хотели в осем предимно европески страни.

Обратно в новината

Коментари - Хакери атакували гости на хотели в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

До като има ламери, ще има и хакери... Някой си разградил двора (компа) и после друг е виновен, че са му преслушали инфото... или са му оставили кон в троянската конюшня....

Ъхъм. Руснаците са виновни. И са навсякъде. И аз, в рамките на противодействието, редовно хаквам няколко по-младички и хубави комшийки от квартала, на които файъруоловете им са по-слабички. Хаквам ги за да проверя дали не са били хакнати от Путин. Досега не съм го хванал още. Но това е основателна причина да увелича броя на обектите на хакванията ми.

За какво им са пари? Че и крадени. Нали са добре заплатени в Русия?

Големи майстори...снифинг в мрежа... малеееее... бравУ. МногУ труднУ. Бря. Ама като са некадърни и немогат да си намерят работа в пРосия ... то тогава КРАДЪТ!!!! Крадеца си е крадец. Които го възхвалява е същия боклук.

Днес няма с какъв бълвоч да запълним вестника/рубриките . Нещо за бай Дончо по бели гащи няма ли ?

Руските хакери са най-известните хакери на света, защото винаги ги хващат.

Напоследък всеки който не се справя с работата си се оправдава с руснаците;)

Това са то рашките - долнопробни престъпници и нищо повече. При Путлер това е направо държавна политика.

Прочиташ;"подозирана" и "вероятно" и разбираш-това е измислица.

...еее ,що като искам да влезна тука ми изписва ,че страницата е счупена и не работи?

Руснаците са виновни.

виновни са

Брей тия руснаци бе...много опасни....

Русия "вероятно е отговорна"..

До кога ще го държите Путев на снимка. Стана 1 седмица стои. Иначе всеки да прави каквото може. Русия може да руши само,но реактивно до никъде няма да е докара освен до мизерия на мужиките. Те и за намесата в презид. избори на САЩ налапват дръвцето. Нека " Волът рие на гърба му пада ".

Те и за намесата в презид. избори на РБ,и в изборите на боико медузата, налапват дръвцето. Нека " Волът рие на гърба му пада ".

Май дървото само ти си го захапал яко! И не само захапал, ами и кривия му край ти се е забил дълбоко там дето слънце не огрява! Дръж го там докато махнат снимката на Путин!

Ако ме видиш ще разбереш колко се възбуждам от Алина Кабаева-ДА. Иначе съв висок колкото Гунди а този фърфалак Путев е точно с устата до чучура ми прав.преди Алинка може да му го НАХЪРКАМ при все ,че той е зибидия като хармански мъник клявка и се крие в ръжанката.............

Оруел все казваше, че книгата му е предупреждение, а не наръчник, но, кой да го чуе. Снимка на Путин слагат ли на десктопа за по- голяма достоверност ?

Москва категорично отхвърля обвиненията. ----------------------- Ееестественнннно! :)

Е, как може, в най-малко 7 държави .. а най-много колко .. пусни въшката на аристократа и му се радвай как се чеше като бъхливо псе под перуката изкукала! дай братушка, ръгни тая чушка!

Пак празни приказки и обвинения...