Няма да отнемат лиценза на завод ”Дунарит”

Опасност от отнемане на лиценза на военния завод “Дунарит“ няма и работещите в него ще запазят местата си.

Обратно в новината

Коментари - Няма да отнемат лиценза на завод ”Дунарит” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гербаджийски игрички и то под натиск отвън.Иде ми дойде ми,ама чакайте кво става-не е вярно. Явно Дунарит му са подготвили "чуждестранна" инвестиция, като е толкова печеливш защо не го национализират-откупят ама и тук ги стяга чипика.

Лицемерието на обикновения човек! Той "страда" за жертвите на войните, "кълне" се в мира и в същото време се бори за оръжейния си завод! Всъщност бомбите не се правят от олигарсите - а от същия този обикновен човек в хилядите оръжейни заводи!

Именно затова светът не се променя - масата не се различава от върхушката - винаги има достатъчно желаещи да я заместят

През март олигархът-Пеевски неочаквано се появил на Авиационно изложение в Индия. Там участвали над 650 компании от 32 страни, предимно с военно производство и въоръжение, както и образци на противовъздушната отбрана, ракети и муниции. В разговори с представители на военното министерство на Индия и други ведомства, свързани с отбраната и армията, депутатът от ДПС обещавал да осигури продукция от България за над 1 млрд. долара на цени, подбиващи тези на международни пазар. Информация за волните изпълнения на новопръкналия се оръжейник стигнали до зам.-генералния директор на руската компания Рособоронекспорт Сергей Гореславски. Той пък докладвал на министъра на промишлеността и търговията на Русия Денис Мантуров. ПОЗНАЙТЕ КАКВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ПЕЕВСКИ , БОРИСОВ И КОМПАНИЯ? ТЕ ВЕЧЕ СА НА КРЪСТАЧКИТЕ! КЪДЕТО ИМА БИЗНЕС С ОРЪЖИЕ НЯМА ЛАБАВО!! ИМА ТРЕПАНЕ И ТО ГОЛЯМО ТРЕПАНЕ!

Пълно разочарование! Заповедта не е издадена от банкянското божество. Да, забравих, Той решава кръчмарски проблеми.

БОРСОВ ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕДТА ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА РАБОТАТАТ НА ЗАВОДА. Той няма нищо общо с НАЙ НОВИЯ бизнес на ПЕЕВСКИ - ОРЪЖЕЙНИЯ. ДЕБЕЛЯН е влезнал като прасе в руския пазар на оръжие в ИНДИЯ подбивайки цените на предлаганите от рашките оръжия. КАТО РАЗБРАЛИ ЗА ПРАСЕТО ОТ КОЧИНАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ , РАШКИТЕ ПОБЕСНЕЛИ! Подготвили са му КОЛЕДНО ЗАБАВЛЕНИЕ в което главното участие ще е неговото. ПЕЕВСКИ Е ИЗЧЕЗНАЛ, А МЕСТНИТЕ СЛУГИ КАКВИТО СА НЕГОВИЯ МИНИСТЪР КАРАНИКОЛОВ И ПРЕДЛОЖИЛИТЕ ГО ПАТРИОТИ НА ДРЕБОСЪКА СИДЕРОВ СЕГА ЗАМАЗВАТ ПОЛОЖЕНИЕТО. ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СПАСЯВАТ НЕЩАТА.

То стига, че им отнеха директорите. Дунарит е пътник.