Трима ранени при сблъсък на ”Цариградско шосе”

Трима души са пострадали при катастрофа между таксиметров автомобил и лека кола "Рено" на столичния бул. „Цариградско шосе“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Трима ранени при сблъсък на ”Цариградско шосе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, мило Наде, като пишеш "в района на хотел Плиска", къде е това? Не се ли сещаш, че такова нещо отдавна няма? Останала е (не знам по какви причини) само спирката на градския транспорт, наречена "Хотел Плиска". Ако е станало в райно на спирката е едно, а ако не - къде е било това?

За софиянци районът тсм винаги ще ди остане хотел Плиска, както си остана например Кръста. За ноеите софиянци традиционните имена на квсртали, месности, плщади и т.н. са непознати.

Едно нещо не ми е ясно. Имаше стационарна "снимачка"-камера и по незнаини причини беше премахната. ЗАЩО? Явно е снимала някой от богопомазаните около 2000 човека в Бг, които управляват страната и с техните рода и близки живеят над закона. Ако беше нормална държава щеше да има поне 5 стационарни такива в двете посоки, а ганьо нямаше да кара като луд, защото знае да спазва правила, когато мъ бръкнат в джоба.

И немеца е същият а за италианеца да не говорим гръка и той е ганьовец!

да приятел. "ганьовец" го използвам като образа от книгата, а не като национална черта. ганьовец е образ и стереоптип на вид поведение.

Ей шопи, не цапайте с кръв шосето МУ, че ша фърли оставка-3!

Кои са шопи знаеш ли? В София-град броят им е намалял и е най малък от целия шоплук(малък и голям). "аре" трай с тъпотиите.

Един от най-гнусните и натоварени булеварди в София. Лумпените карат по него като отвързани кучета. Другият гнусен булевард е Симеоновско шосе; от планината се спускат селски боздугани, а по нанагорнището с пълна газ набират мутрите. Сблъсъците между тях стават в горния и среден участък на шосето.

Берлинско шосе с размерите на самолетна писта да ви направят пак ще се блъскате.Простотията ходи по пътя.

Ееех журналя.... В района на хотел Плиска-?!?!-такъв хотел отдавна няма.Сега е банка....

www . visitbulgaria . net/bg/sofia/hotels/pliska_hotel.html Спирка "Хотел Плиска" Добре дошли от село

За местните хора е достатъчно ясно, така се е казвало в последните десетелия. Гостите на града, нека се поинтересуват.

Търсиш хотел, а то станало банка. Предлагам спирката да се казва само "ПЛИСКА", за да няма объркване за български и чуждестранни гости на града.

Такива столичани като теб ако им кажеш къде е квартал Крива река например. Ще гледаш като теле, защото не си от района и не го познаваш, а квартала го има, а ако те питам къде е Буката, защото го няма вече също ще гледаш като теле, защото си от някъде другаде. Плиска е ясно като бял ден къде е .

СамърОф69

За съжаление сигурно ще бъде сменено. Предполагам на името на площада както е кръстен пред хотела - Капитан Петко Войвода, а от другата страна при бившето кино Изток, дето е Билла, е площад Радой Ралин. Няма лошо, хубави хора, обаче в даден момент ще има доста чудене за тия, които са свикнали от години. Но те пък вече са повечето измрели, а децата избягали.