Симеонов подаде сигнал срещу бургаски магистрат

Вицепремиерът Валери Симеонов подаде сигнал до Инспектората към Висшия съдебен съвет срещу магистрата Панайот Генков.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов подаде сигнал срещу бургаски магистрат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв "умен" поглед има само този човек! Гледа като бик в крава. Типичен психопат, параноик. И този човек ще управлява България. Сега той ще защитава циганите, защото благодарение на тях е на власт. но кога ли българинът че изока най- после пред Парламента и ще накара дупетатите да сложат ред в циганията.????

Симеонов си е въобразил, че е яхнал всички служби и ще рекетира здраво, чрез тях бизнеса и съдебната система , но като падне от власт, ще последва съдбата на приятеля си Сидеров , ще се кротне , може млада булка да завърти и за да слушка една условна ще му спретнат!!!

Симеонов, абе, в началото на лятото нали много се пенявеше срещу шумните заведения в Слънчев бряг, пък "Какао бийч" продължава да си ни тормози като всяко лято. Нещо имаш ли да кажеш по въпроса или темата е приключена в момента, в който приключи пенявенето?

Bалерка, директно кажи на боцето за този "магистрат" и да го "Oпраска" като ония двете каки бе!!;))

дано го разровят този "магистрат", ама поне 15 години назад, много работа ще имат!!;)))

Значи, за да я има България като Държава, трябва да има и СМЪРТНИ Присъди... Всякакви Бацили и вируси- корумпирнами Съдии, митничари, данъчни, Телефонни Бандити и всякакви Пришълци от Африка трябва да бъдат Убиивани... Иначе бацилите изяждат държавата и България изчезва... И по някое време идва някой, избива бацилите и вирусите и прави собствена държава в която живее добре...( По време на Турско, Турците избиха алчните боляри, но ние живеехме в робство)...

А какво стана с фалшификатора Атанас Вълков -бивш председапел на Адм.къд Бургас. Влезе ли в затвора? Защо в този съд стават стават нередности?

какво да стане?? нищо!! къф затвор,..те затворите са за кокошкари, а не за милионери!!

Боже, колко човешки боклук се е насъбрал тук! Най-после се намери един да търси сметка на тотално корумпираните магистрати и вместо благодарности, човешката гмеж тук го напада. Отврат, смрадливи, лаещи същества!

Някой може ли да отрече,че отрочетата на магистрати получипа поради бедност земи 1-ва линия на морето?Дори и човека парламент /бог да го прости/ се набута там.Това е подкуп-даваш част от откраднатата земя на магистрати и си гарантираш прекратяването на дела за кражби на земя.

Гадовете са си поделили България типично по мутренски - София и суджуците за ББ, Черноморието и провинцията за Далавери, Медиите и контрабандата за ШиШи, Външно е дадено на концесия между Брюксел и Козяк. Да ни е честито ОПГ-то на Боци 3! Според мен, ще изкара до есента и дори председателството няма да ги спаси тия...

От 79 акта на НАП - 79 акта са отменени от Бургаския съд- председателствуван от Генков. Поне да беше оставил един акт за статистиката.! Да, но в НАП не работят дебили, както и в съда не са ангели, но числовото съотношение е стряскащо. Очевадно е, че ведомството на съдия Генков е "куче-касичка", на подгонени от НАП грешници. Някой да има илюзии, че това са четни и почтени хорица, които с труд и пот изкарват къщей хляб за децата си? Едва ли! В огромният си обем това са мошеници- хотелиери и ресторантьори, които са правили далавери и когато са ги гепили от НАП са си платили в съда. Това е положението.

Да припомня-всички партии, представени в предишното Народно събрание, начело с ГЕРБ, гласуваха против проекта за реформа в правосъдието на Десния блок, явно предпочитат дълго да се гърчим от разправии само и само да не бъдат притиснати техните "началници-кукловоди!

Шило

Новото Яне. Или новият Дудук. Все тая.

Симеонов, ти първо обясни пред съд как взе мотела в Малко Търново от бившия Балкантурист и как сега там спят гранични полицаи, което е възможно, след като НС прие закон на същия Симеончо за строежа на оградата. Алоууууууу

Kако, сигурно още те обливат "горещите вълни", а??? пресъхнала ти е градинката ли вече, че плюеш за едно мотелче и то в Mалко Tърново??? Aма, изфъщяла лимонадо,... хората сараий имат, имения в швейцария, вили в гърция медии, цели заводи, тя за мотелчето? Kако, како,... научи се да си миеш косата,.. и тогава се появявай по форумите!!!! xaxaxaxa

"Апетита идва с яденето!" Днес лъжичка ,утре две. То не може от вратата- дигай краката. А някак си не мога да вярвам на политик ,който вече съм видял ,че не е почтен/ а тоя е такъв!/. На всички достатъчно интелигентни хора им беше ясно ,че при нашата сстепен на икономическо развитие НЕ Е ВЪЗМОЖНО да се "дава" минимална пенсия от 300 лв. Сигурен съм ,че и той го е знаел. Но това не му попречи да "бие тъпана" до като минат изборите и " стъпи крак у зенгия"!!!

Само като прочетох "сараий" и ми стана ясно колко си умен и начетен. Дочуване.

Комунизъмма , байно , со кротце , со благо нема да си иде , да знайш !

Тука не става дума за комунизъм, ами за върл капитализъм. Крадене, пари, измами, рушвети от частници и "съдии".

Ми те , нали комунистите въведоха тоя див капитализъм .

Предателите в съдебната система дори сами си признават че са отменили 82 от 91 акта, а се правят че не са - каква наглост!

и ний от маалата подаваме сигнал! всите магистрати гарнирани обилно с прокурори и адвокати - у панделата!

ЗАЩО ТОЗИ СЪДИЯ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪДА СЛЕД СКАНДАЛА ОТ 2010-ТА ???

деер

Ами да спретне ябълков протест! Къде беше, когато се протестираше срещу едни други хубосници със странни решения през 2016г.? Интересното е , че Зъбова и Пенева са и те "замесени" с едни имотни дела по черноморието в тази интересна 2010г. В България всеки действа самостоятелно, защото другите завиждат, че на някой му стиска повече от тях! Най-лесното е , да обвиниш български магистрат в некомпетентност, защото така са се самозабравили, че правото им куца отвсякъде. Защо не се говори, че в България няма втора и трета инстанция в 98-99% от случаите? Докладчикът си прибира рушвета и това си е . Колко съдии пишат мотиви за мнението си, когато не са докладчици? 1% и то не винаги, когато не са съгласни....Като в комуна са..Знаете ли , колко са кухи са лекторите, които са съдии? Иначе по авторитет в държанието и подлагане , за да им ближат г.зовете нямат равни...Затова записвайте винаги съдиите и задължително! Събирайте им некомпетентните им мнения.

Симеонов,това показва ,че администрацията на държавата е неграмотна и негодна да съставя административни актове по изискванията на АПК и ДПК!Ми,научете ги ,бе Симеонов,научете ги!Нали помниш "Ханко Брат" в един акт....

Съда никога не е виновен, нали, копеуе?

Само това е човекът който има желание и качества да оправи България. Другите не стават. Тепърва той ще се качи на самия управленски управленски връх.

Гнус ме е от този крадец. Много е тъп и повърхностен. Говори без да мисли. В Парламента е защото хората търсят нещо различно. С него помиярите се увеличиха.

деер

Пълният член го няма...

ти какво нали на другите избор си греда

Бе какъв е този, че се съмнява в Правосъдието?! На герберуга ми намирисва!

https://link