Десетки изпратиха Асен Гаргов, Лили Иванова плака на концерт

Десетки роднини, приятели и колеги изпратиха певеца Асен Гаргов в последния му път.

Обратно в новината

Коментари - Десетки изпратиха Асен Гаргов, Лили Иванова плака на концерт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо се смееше като го гонеше някога? Вярно, и той не беше цвете за мирисане, баща му генерал и прочее - нормално за епохата. Ще го помним като един от "мустяаците" на формация "Студио В" с Ани Върбанова, Петко Петков, Сия и другите. И това с бойлера и развода е много готино, направо вечно актуално за просташката страна до днес! Асене, оставаш си пич отвсякъде ,евала и доскоро! Приятелите.

към неграмотници и невежи:'така ми го транслетерира системата .а ти като си толкова грамотен,защо пишеш с главни букви? и отново да се вурна на темата и да вузкликна;иорданкее иорданке,намираш се в църква на на купон вечна му памет на Aсен !

Верно и Сульо си! И Пульо си! Ти сам го каза. Сам си даде характеристика. По-долу съм направил коментар на "грамотните" три драсканици!

Почивай в мир бате Асене !

почиваи в мир,ще ин липсваш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да почива в мир !

Коя е жена му на снимките?

Много пишещи глупаци има в нета Като не знаете какво да пишете замълчете Вечна му памет

Примата Лили се е отдавала за по дълго време на номенклатикурните другари от комунистическите върхове

Лили Такова.. била направила от гаргата славей срещу трикратен дневен секс?

Простотията няма срам и граници!

иорданкее,лорданке,не си ли гледала погребеня по телевизята? има все.пак някав дрес код,а ти си се разголила като садурзателка на публичен дом.поне мъничко респект към починаля.другата. овца до теб с роклята на цветенца не я знам коя е ,но и тя е тъпа леика

Верно си Сульо Пулев. Един неграмотен Сульо, който обаче е решил и той да се изходи по въпроса. ЙОРДАНКЕ С ПИШЕ С Й, А НЕ С И! ИЗРЕЧЕНИЯТА ЗАПОЧВАТ ВИНАГИ С ГЛАВНА БУКВА! ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ПИШЕ С -ИЯ НЕГРАМОТНИКО! А НЕ САМО С -Я, ТЕЛЕВИЗЯ! ПОЧИНАЛИЯ, А НЕ ПОЧИНАЛЯ КАТО ВЪВ ВИДИНСКИТЕ И ТРЪНСКИТЕ СЕЛА! ПИШЕ СЕ СЪДЪРЖАТЕЛКА НА ПУБЛИЧЕН ДОМ, А НЕ САДУРЗАТЕЛКА! НЯКАКВИ НЕГРАМОТНИЦИ И АЛИТЕРАТИ СА РЕШЕЛИ ДА ОПЛЮВАТ НАЙ-СПОСОБНИТЕ И ТАЛАНТЛИВИТЕ НИ ХОРА НА ИЗКУСТВОТО. И СА РЕШИЛИ ДА ПОКАЖАТ ПРОСТОТИЯТА СИ, КОЛКО Е ГОЛЯМА! ДЕТО ЩЕ МИ ПОЛУЧАВАТЕ ЗНАНИЯ ОТ ИНТЕРНЕТ ВМЕСТО ДА ОТВОРИТЕ ЕДНА ДЕБЕЛА КНИГА, ТОЛКОВА ЩЕ ВИ БЪДЕ И АКЪЛА. КАКВО СЕ ЧУДИМ СЕТНЕ ЩО СТЕ ТАКИВА.

Думата е Илитерат, не Алитерат! И текстът вероятно е транслитериран, от там и грешките! А Асен има място в хора на ангелите!

При 30 градуса как искате да е облечена???Да почива в мир Гаргов защото беше един от тези дето не парадираше с таланта си като бая други изкуфели ама ненаяли се ''творци''

Ако алчната и стисната баба Лили беше платила на Асен Гаргов за авторските права на писаните за нея песни, може би той щеше да има повече пари да се лекува. Ама тя е пословична самовлюбена пинтия - и защо, пита се? В гроба ли ще си носи всичките мангизи, които е натрупала в този си живот? Човек идва на тази земя гол, и гол си отива - каквито и скъпоценности да сложат в ковчега му. те вече не му трябват... Бог да го прости Асен Гаргов!

Бях свидетел когато Лили Иванова закупи апарат за болница.Не искаше да се афишира.Плати го през фирмата си. Не злослови за хората,когато нищо не знаеш за тях.

Факт е обаче, че не искаше да плаща на хората, писали песните, които я направиха известна. Асен Гаргов не беше единственият. Митко Щерев е другият ощетен. Той също и забрани да изпълнява песните му.

Човек не само идва гол и си отива гол от този свят, но и нещо повече. Някои драскачи на коментари и плюещи тук, идват с празна глава на тоя свят и си отиват от него с празна кратуна. Ето това е по-страшното! Обаче са решили да постнат тъпите си мнения и ние трябва да ги четем.

Дир-а, че проверявайте ги тези новини! Бяхте ли на концерта на Лили във Варна? Нито е пяла Детелина, нито е плакала, нито даже е споменато името му. Не си съчинявайте новини!

как няма да плачат като се огледат и видят че следващите между цветята са те

Всички ще сме "между цветята"...И никой -млад или стар, не знае кога...Човешкият земен живот е крехък и не е необходимо да си на 80, за да го осъзнаваш. Ако човек чете книги, ако има нужната чувствителност и в много по-млада възраст разбира, че и на 20,30...100 сме едни деца, учещи се, раними и ...временно тук.

А ти кога смяташ, че ще си между цветята? Това може и утре да стане. Никой никога не знае кога ще е краят му. Всички носим некролога в джоба си всеки божи ден.

Гадните и тъпо поднесени новини в ДИР-а винаги идват с Надежда Христова. Взмете я изгонете да ходи да бачка в някоя погребална агенция. За шофьор на катафалката може да вземе Насю Ментата, ако не е нальокан, разбира се!!!

Йорданка Христова много празнично го раздава нещо.

Ей туй Лили няма търпение човека да умре и да почне да му пее песните му. Казват, че анонимно е дала голяма сума за лечението му. Ми то не се вързва!

Бог да го прости...!!!!!! Отива си онова златно поколение, на Лили, неговото, на Йорданка, на Баргарита, на Мими, на Богдана...

Бог да прости Асен Гаргов! Не мога да разбера този който е писал статията. Толкова ли е важно от къде е пристигнала Йорданка Христова и къде точно се намира вилата й!?? Може би трябваше да отбележите какъв е бил цвета копчетата на роклята и от къде е купена... Баси жълтнята!!!

прав си ! и на никой не му прави впечатление, че никой от т.н. младо поколение творци не е присъствал да отдаде почит......нооо вярно важното е Йорданка Христова от къде е дошла пошлост.....журналисти???? не, копипейсчета... ПОКЛОН, ЛЕКА МУ ПРЪСТ

Пичове какво се чудите, че набляга на кака ви Йорданка, тя беше "партийният секретар" на гилдията от онова време. Да припомня, че е снаха на Григор Стоичков - един от дългогодишните министри на Тодор Живков. Кака ви Йорданка не е коя да е.

Да, кака ви Йорданка не е коя да е....и това трябва много добре да знаят такива като тебе и всички днешни грачещи еднодневки.

естествено

пич,онова време го няма,а кака ти Йорданка наистина пее добре.