Арестуваха 4-ма роми за побой над двама млади мъже

Добричката полиция е задържала четирима роми за побой над двама млади мъже в село Победа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 4-ма роми за побой над двама млади мъже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цигани тероризират Българи. Нищо ново под слънцето. Новото е само колко Българи са пострадалите, и къде и кога се е случил терора. Държавата не ги спира ние сами ще трябва да ги спираме. Подготвяйте се както можете да се защитавате от озверелите цигани. И гледайте да сте в групи от по 5-6 човека.

Четирима ?!!! Че магистралките са малоумни е ясно за цялото общество , ама все си мислех , че може да броят поне до десет ..... Циганите нападат само в тумба , после са дошли поне още един катун . И категорично НЕ Е ХУЛИГАНСТВО ,ТЕРОРИЗЪМ Е !!!! Крайно време е да се вдигне мораториума над смъртното наказание . Доброволно или ...... Търпението ни отдавна свърши ! Озаптете си смрадлия електорат ! Или си заминавате заедно с него..

Какво каза Борисов по въпроса? Нищо ли? Ами че, той за изнасилването във Варна пак нищо не каза. За убийството в Бяла и безчинствата в Асеновград и Смолян пак си мълчеше! Пази си електората! Защото без него на избори с едни "калинки" за къде е. А българите, да си траят! Вижте клипчето от охранителната камера. Как е? Харесва ли ви? Викате, че имало патриоти в това правителство. Тъй ли? По какво личи? Според мен, най-добре е да събират куфарите и да изчезват! Предлагам облог. Твърдя, че до 3-4 дни пак ще се занимаваме с цигански изстъпления!

Еййй селяни от Победа, защо спите? Събудете се...

България - жалка картинка. Thank you, Бойко.

ромите са дискриминари. бихме и сега ще ни бият. и с право.да го знаят и да не се страхуват.

а бе прош..ляко, що не се направиш на сърбин, и да ги почваш, гни.до русолюбска?

Хихихи, за теб вярно ли всеки, който говори срещу циганите, е гнида? Че и русолюбска? На него ли викаш гнида, а, любител на цигани такъв?

Евала, брат ми! В Сърбия щяха да им смъкнат кожата още на място, ама на жалкия българин все му е виновен я Сорос, я Путин, я ЕС за преклонената му главица! Гледам и че вече са ти натряскали минусите! ЖАЛКА, МИЗЕРНА И СТРАХЛИВА НАЦИЯ ОТ ПОП КРЪСТЮВЦИ СМЕ!

всичко опира до статистика и демография, естествено, че колкото повече се увеличават, толкова повече ще са в новините.

Евала, брат ми! Сърбите щяха да им смъкнат кожата циганска още на място, ама на жалкия българин все му е виновен я Сорос, я Путин, я ЕС за преклонената му овча главица! ЖАЛКА НАЦИЯ СМЕ!

давай синко!! направи се на сърбин, и ги почвай!

а бе юнаци наточени, ми то пише че едни ромскицигани са били двама. ама не пише тия двамата да са били не ромскицигани бе! пише, че имали не уредени отношения! а кой нормален човек има отношения с циганскироми бе?? и ония биячи на17, 18, 25, и 30 години, а младите мъже на ...23 и 25 години! ми те , всичките са си млади мъже , бе наде, и битите, и другите!

защо да нямат отношения, ромите вече са толкова много, че не виждам какво чудно има.

Крайно време е на мангалите просто да започне да им се случва същото

Хахахаха! Циганите вече бият българите където сварят, а жалките българи се възмущават по форумите или се правят на големи мъже, но пак по форумите! И после послушно отиват да си плащат данъците, винетките, поскъпналите за пореден път ток и вода и да чакат да ги пребият или убият някъде! Като овце на стрижба! Тия, дето се гордеете, че сте българи и викате безродници на ония, които ги е срам да се идентифицират с това мизерно племе - ЖАЛКИ СТЕ!

П*тко смотана, даваш ли си сметка, че ако я няма полиция след всеки масов протест срещу мангалите ще има поне по една направена на пепел мангалска махала? Иначе и ти си много смел от клавиатурата. Ама няма нищо, един ден ще се изтървеш и ще си го отнесеш с лихвата, ти и голямата ти уста.

П*тко смотана, даваш ли си сметка, че ако я няма полиция след всеки масов протест срещу мангалите ще има поне по една направена на пепел мангалска махала? Иначе и ти си много смел от клавиатурата. Ама няма нищо, един ден ще се изтървеш и ще си го отнесеш с лихвата, ти и голямата ти уста.

Птко смотана, даваш ли си сметка, че отлично доказваш какво казвам? Продължавай да се правиш на ербап и да раздаваш епитети по форумите като истинска българска мижитурка! Друго не може и да се очаква от такива птки смотани като теб!

П*тко смотана, даваш ли си сметка, че ако я няма полиция след всеки масов протест срещу мангалите ще има поне по една направена на пепел мангалска махала? Иначе и ти си много смел от клавиатурата. Ама няма нищо, един ден ще се изтървеш пред който не трябва и ще си го отнесеш с лихвата, ти и голямата ти уста.

На бойко и министърите му им е през оная работа, нема си развалят рахата заради циганските побойща, изнасилвания, убийства,

Хахахаха! Циганите вече бият българите където сварят, а жалките българи се възмущават по форумите или се правят на големи мъже, но пак по форумите! И после послушно отиват да си плащат данъците, винетките, поскъпналите за пореден път ток и вода! Като овце на стрижба! Тия, дето се гордеете, че сте българи и викате безродници на ония, които вече ги е срам да се идентифицират с това мизерно племе - ЖАЛКИ СТЕ!

Безродник е меко казано за тебе ти си миризлив боклук.

Охо, ето една жалка овца, която се смята за родолюбец, се засегна от фактите! "Записки по българските въстания" е написана за такива като теб, които плюят по онези, които им навират в очите, че са не народ, а мърша с преклонени главици!

Охо, някой май се засегна от фактите, а! "Записки по българските въстания" е написана точно за такива като теб, дето не са народ, а мърша, но съм сигурен, че не си ги чел! Щото като аз съм безродник, а ти си голям родник, се разквичаваш като ти наврат истината в очите и тогава тръгваш да доказваш на всеослушание какъв си родолюбец! Но иначе като цигани бият по улицата, си по-нисък и от тревата и само питаш докога или се репчиш по форумите! Ти си роднина на оня българин, който ограби фонда за лечение на болни деца, нали!

Неам думи, почвайте да режете цигански уши, носове и уища..

след тебе, динко! след тебе! идеята си е твоя, претвори я в дела.

Трябва спешно да създадем Ку Клукс Клан, по подобие на тези в Америка и всички циганьори крадци, побойници и убийци да бъдат линчувани и бесени публично по уличните дървета. ДРУГ ИЗХОД НЯМА,ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Е АБДИКИРАЛА, ПРЕЦЕДЕНТА, ПРЕМИЕРА, МИНИСТРИТЕ, ДУПЕТАТИТЕ И МАГИСТРАТИТЕ СА ЗАЕТИ С ЛИЧНО ОБОГАТЯВАНЕ И НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА НАРОДА.

Писна ми от тая сган правят ни на маймуни . ще ме принудят да си купя един патлак и поред ще пукам тия гниди мръсни прости . Да ги интегрира дедо Боже

стига бе, кажи верно?! мене ако питаш, изчакай малко юнако!

нямаше такава цензура. ДИРАДЖИИ СМОТАНИ,вижте къде сте.

DO STENATA TAZI ZGAN

Герберастите и комунягите толерират мангъзарите за да гласуват за тях, спомнете си филма с Чарлз Бронсон-архитекта, когато бандитите убиха жена му и изнасилиха дъщеря му, той започна да ги избива методично, един по един, докато ги довърши всичките. И ние ако сме мъже трябва да направим същото със циганите.. дошло е време разделно, или ние тях, или те нас, трябва ли да чакаме да станат повече от нас?...

Е, и .... ? Бойко Борисов дали въобще е чул за това ? .... или пак му е "влязло през десното ухо и му е излязло през левото ..... " ......

НА КАКВО СА ЖЕРТВИ НЕ РАЗБРАХ ? OU , би ли повторил ?.

до слепоците - само ми кажете - как видехте, че каката с бяла рокля се е намесила на страната на бай маал? я погледнете - тя почна да налага именно мангустата дето тъкмо бе съборил единия на земята...

ДИРници, защо ни дразните като наричате циганьороти "роми", какви роми са тези изроди, те са хищници и паразити и трябва да се изтребват с огън и меч.

хелзинки гледа ли?има ли бог за тези хора?ще ги оставите да ги утрепат расистите ли?ромите са евреите на 21век.

Време е Боко вместо магистрали да започне да строи газови камери и крематориуми, те са над 1 милион и друг изход за нас няма, или те нас, или ние тях. Животните се интегриратбпо лесно от мангалите.

те като чакалите, нападат като са много....... смърт за тия гентично увредени мутанти......

Нападенията от цигани ако не са за грабеж, то останалите са на расова основа, ще трябва да се въоръжаваме и съответно да се изменят наказателните закони при самоотбрана.

ЗАТВОР! Минимум по 5 години и двойна за лидера на групата! Всяко престъпление извършено в съучастие и при организиране в група, мисля че се преследваше по-строго от закона. М/у другото, тия закони е крайно време да се осъвременят и да се завишат наказанията и да се премахне намаление на присъдата за призната вина за всички престъпления, освен административните такива...Тия тъмните субекти взеха дасе мислят за много голяма работа и скоро ще замирише на изгоряла вълна!

толкова години ромите са жертви,на терор на дискриминация.правата им за нормален живот са им отнети. време беше да си потърсят място под небето. да се обърнат към брюксел,да разбере света че са жертви на расизъм.

не го духаш:)

не го духаш:))

близки роднини на дираджиите без бащите:))) Защо постоянно ме триете бе вашта кожа мръсна.

От 30 години не живея в България и при всяко идване се шокирам от терора на вилнеещите цигани:, псуват, крадат, бият, убиват, демонстративно не плащат ток, вода, данъци, здравни застраховки, транспорт,. И никой не ги притеснява: лекарите ги лекуват безплатно, иначе ги бият, контрольорите не ги проверяват за билети д не ядат бой, полицайте бягат от тях по същата причина,... това държава ли е или вонящ цигански клозет?

Не бива да се създават прецеденти, изказвания от рода, побоят е резултат от междуличностни отношения е непростимо! Така ще излезе, че всеки може да пребие и убие някой, който не му е симпатичен!

пробват да замажат фактите с лъжи. понеже е явно нападение от омраза към пасивен човек и най-вероятно омразата е от цигански расизъм, боклуците "обясняват", че жертва и престъпник се познавали и едва ли не, не ставало дума за организирано престъпление от най-гнусни подбуди, ами за някакви си отношения. такива отношения са имали и камериерката и шведът но понеже не е зелен, бхк не се намесиха. и разбира се, последното за което става дума са цифрите "криминални регистрации", които боклуците са направили на ортаците си по ценност.

запалете им къщите бре изгонете ги!

Добре че има камери и всичко се вижда както трябва ! Циганите сега няма да кажат че Българите ги нападнаха ! Сега трябва да се съсредоточим как Съдии и Прокурори ще се отнесат към нападението на циганите и как ще го категоризират ! Как БХК ще се отнесе към нападението ! Господин Прокурор вземете това дело под ваш контрол , много Българи ще са ви Благодарни !

Абе дира те цяла глутница бе кви 4 човека за тая сган ти требват 16 парчета олово!цел пълнител!И това не е заради неуредени сметки ,това е просто на расова основа ,не лъжете Българите!

Стадо чакали цигански

При избухване на една война а тя е близо, ви обещавам,че ще направя масови цигански гробове. Ще повторим сребърница само,че с гнусните цигани

Съгласен съм с теб,но редом с циганите и тия от парламента!

ти си мишок,не се прави.ще те кастрират за нула време

Гадините цигански , приличат на стадо Чакали.

Еххх майка му стара,все се надявам да ме нападнат такива роми,без причина,па да видят тогава,дали ще могат да се измъкнат от местопрестъплението.Но кво да се прави все си нямам късмет:((

Пуснете ги. Цигани са.

Дир.БГ извинявам се.

Коментарът е скрит,защото съдържа спам или не е по темата. Ало диражии,по клатени сте от баба ми.

сега ли го разбра ?! Дир-а са по продажни и от труженичките на околовръстното !

Това явно е бъдещето за българите...

Ясно се вижда, че нападателите са повече от 4 човека, има и жени, защо са задържани само 4-ма?

"човеци" ?

Kaкто арабелите, мангалите и те винаги ходят по 5-6 и са много силни, а когато са по 1 са по-тихи от водата. Животинска работа, за това не трябва да им се даваме, а да се борим, ако трябва и ние по много срещу един. Само че в случаят полицията ще се направи на луда, а ако 5 българи набият 2-ма мангали арестите и присъдите ще са жестоки !

Българи,да спрем да издържаме циганите-не хвърляйте нищо годно,като облекло или храна в кофите за буклук.

Те лесно ще решат това неудобство - директно ще идват да си го взимат от вас, както впрочем правят по селата.

Гатанка. Кой ром е най добрият, 1. Скопеният 2. Полумъртав 3. Мъртвият

И трите ромски вида са добри, но най добрият РОМ е този който още не се е родил.

Е, гаатанката ви е добра. Затуй "много хуманни нации" като например норвежците , са ги подлагали по закон, на задължителна химическа кастрация до 1972 година ...... (малко известен, но верен факт !)