Спряха незаконен внос на над 20 тона свинско

Пресякоха нелегален внос на над 20 тона свинско месо в страната, съобщиха от МВР. Контрабандната стока е влязла на 6 август през ГКПП-Русе.

Обратно в новината

Коментари - Спряха незаконен внос на над 20 тона свинско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо нередно не виждам в коментара на 72 дето сте написали дежурните си оправдания, но явно реалността не ви вълнува дираджии...Въпреки всичко тя е такава или както е казал Галилей ''И все пак тя се върти''...

бреи голяма контрабанда полвин камион с месо на стоинос 24000 е. замагляват хората за да скрят милиони

Е, от хиляди тонове годишно хванали 20 тона. Голяма работа. Яжте пържоли смело! Може и от Чернобил да са, знае ли човек.

Смъртна присъда за вносителите,които са масови убийци като ИД. Това е тероризъм,,който цели да измори бг народ с рак и други болести.

Вносителите...Знам кои и къде са вносителите...из Министерски съвет, народно събрание, агенции, комисии, Дирекции, Управления, ведомства...там са.

Съобщете за кого е това месо!Заради такива ДДС-ари се манипулира пазара, а производителите, които чинно си плащат данъците стават неконкурентноспособни.

като онова 20 годишно замразено говеждо от Ирландия. Аз се чудя защо котката ми не яде колбаси.

Голям цицелък! Не се научиха ,че като не плащаш на държавата ,поне на служителите И трябва да платиш!

Ало, Ваньо...нещо...Какво става със свинското? нали се бях обадил да го пуснат, бе, идиоти...Оплескахме ний ней кай...20 тона свинско са 100 тона суджук бе...

Името на производителя, платени лакеи. Иначе новината ви е НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНА!