Минчо Христов: Основният проблем у нас са ниските доходи

Оценката ми за правителството е слаб (2 +). Министрите трябва да се избират по тяхната квалификация и почтеност, а не според тяхното нахалство и сервилност.

Обратно в новината

Коментари - Минчо Христов: Основният проблем у нас са ниските доходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ГЛЕДАМ коментарите разбирам защо сме на посдлено място по всичко в ЕС ..... всенайковщина , простащина , надценяване , тъпанарщина , алчност ..... все черти на българският герой БАЙ ГАНИО....

А като погледна твоя коментар какво си помисли за себе си?

А Закона за концесиите кой го пише;)) И ако не знаеш, плажовете са изключителна държавна собственост;)), затова ката ден министърката се фръцка по плажовете, вместо да го прави нашия кмет да речем;)

Много доценти и професори в една твърде малка държава.

доцентът"!...Важното е, че има Съвест и казва Истината, за разлика от некомпетентните нахални и алчни лъжци, крадци наглеци, клакьори, подмазвачи и подлизурковци... Всички те, бягат от Истината като Дявол от Тамян и най-безсрамно лъжат, манипулират, извъртат ... само и само да се задържат във властта, за да не изпуснат "кокала и лапачката"! Всички мародери са за Народен Съд, защото "демоНОкратичният" такъв-работи в полза на нечестивите Олигарси, Концесионери и пр. грабители! Прав е М.Христов: " Министрите трябва да се избират по тяхната квалификация и почтеност, а не според тяхното нахалство и сервилност"!

Цената на труда в България е изключително ниска и то не като абсолютна сума, а като процент от оперативните разходи на фирмите. У нас само до 25% от разходите на работодателя отиват за заплати на работниците и служителите. За сравнение, средния процент в ЕС е 41%, а в САЩ 53%

Това обаче си има както минуси, така и плюсове.

В Германия субсидията е около 1 лев, в България е 11 лева и е най-високата в света. В Германия заплатите са около 4000 -5 000 лева, а тук са 400-500. Впрочем, след като партиите са прибрали досега стотици милиони, доволни ли сте от тяхната работа??? Минчо Христов и Стела Банкова са искали винаги премахването на субсидиите и не са си променяли позициите.

За средната работна заплата за България статистиката отчита, че е над 1000 лева. Повтарям - СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА. А това, че сивия сектор е голям е безспорно, което още намалява тази цифра за средната работна заплата.

добре, че ни каза Минчо! Тъй досега си живеехме в тъма! А, пропо, колко струва това интервю?

+

Забравяте, другарю Христов, че в началото на 1997ма заплатите бяха десетина долара на месец. Как искате за 20 години да стигнат върховете, след като през тези 20 години се извървяха Цар, Тройна коалиция , Орешарски и т.н.?

Много точен анализ,проблемът е че и той е заемал доста ключови постове и не е направил нищо, и въобще в България всеки знае какви са проблемите и как да се решат,но обикновено започват да говорят когато му вземат сладката службица

Драги УНУФРИ, същият този Минчо Христов прокара забрана за такса "електромер", с което е спестил на всеки българин (включително и на вас) досега над 600 лева. По негово предложение се въведе забрана за застрояването в междублоковите пространства и се премахнаха наказателните лихви за предсрочно връщане на кредити. Така че се поинтересувайте, преди да давате оценки.

Така е, ама нали не мислиш, че този разход ерптата са си го оставили за своя сметка? Просто са го прикрили в друг вид разход, който ни начисляват. Погледни си фактурата за ток и ще видиш как ти начисляват разход за възможността да те снабдяват с еленергия.

На ясно.Той със Стела Банкова опитаха много неща да направят,ама мафията не им позволи.Аз лично много харесвам изказа на г-н Христов,много реално говори, но избягвам вече да ги гледам,защото много се ядосвам от ,,голата истина,,и с управляващите досега не виждам изход от положението.За пресъстпноста и за доходи не могът да се справят.Те са спе иалисти по крадене на държавни пари ,затова имат низка отценка,а най жалкото ,че нямат и намерение да спират да присвояват до което се докоснат,а да търсят отговорност за минали кражби,АБСУРД

Закона за концесиите. Това е същият закон, който беше претупан в предпоследния ден на миналия парламент, със съдействието и на опозицията. Беше наложено президентско вето, но днес ГЕРБ отново го пробутват. В този закон например се дава възможност на концесионерите да получават пари от държавата или общините, ако докажат, че работят на загуба. " Аааа! Сега вече ми светна зашо концесията на плажа Бургас-север беше дадена на тази точно прясно регистрирана фирма, свързвана с определени лица , с 10 лв. уставен капитал! То било, за да ѝ плаща държавата за "загубите" от обявените от нея цени... Абе ей крадци гнусни! Насуджучване нямате, ей!

За глупака с минуса - май не си даваш сметка как с данъците си ще плащаш поредната управленска далавера!

А що ли стана с бай Боршош Честния, чорбаджията на НДК ?

Учи мама, да не работиш! Може един научен Анализатор да станеш.