ИДИЛ заплаши Иран с нови атентати

Сунитската джихадистката групировка "Ислямска държава" заплаши шиитски Иран с нови терористични атаки в столицата Техеран.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ заплаши Иран с нови атентати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сега? Самият ИДИЛ обявява за враг Иран, който също така е обявен за враг и от САЩ! Какви ли са мотивите на ИДИЛ и САЩ да имат един и същи враг в един и същи регион?

Не би трябвало да е такова заглавието, а Америка заплаши Иран с нови атентати....нали ИДИЛ е отроче на Америка, каквото и каже тя това става!!!

Нормално, нали бившия израелски военен министър се изцепи преди 3 месеца, че през ноември м.г., ислямистите се ИЗВИНИЛИ, че без да искали стреляли по израелски военен патрул по сирийската граница.

Нали уж ги разгромиха тук и там и бяха пред крах? Някой нещо ни рути.

Само едно не схванах. Калашника дали е наше родно българско производство.

За една седмица американците свалиха Садам Хюсейн, а някакви дрогирани отрепки даже не са и войници не могат една година да ги отстрелят, и то не знам си колко държави играят в тоя цирк.

САЩ,СКОРО ЩЕ ОБЯВЯТ ОФИЦИАЛНО ФАЛИТА СИ!!!ТОГАВА СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ МНОГО СПОКОЙНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

колко скоро? няма да живея 1000 години още

Мамицата ви мръсна американска!

Нормално е ИДИЛ да следва своите създатели и началници САЩ и също да заплашва Иран: "...Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Да го заявим ясно, защото това има последствия: това са САЩ...", ("...Général Vincent Desportes... "Quel est le docteur Frankenstein qui a créé ce monstre ? Affirmons-le clairement, parce que cela a des conséquences : ce sont les Etats-Unis..."), заявява в прав текст дивизионен генерал Венсен Депорт пред френския Сенат. Може да се прочете на сайта на френския Сенат като се напише в гугл: Général Vincent Desportes Quel est le docteur Frankenstein

Путя пак обърка конците.....Изпусна юздите на отрочето си ИД и тя се насочи към верния му ислямистки приятел Иран !!! Да не забравяме, че ислямската революция в Иран е дело на СССР и с тяхна огромна подкрепа. Преди това Иран е бил почти като европейска държава, но знаем любовта към исляма на рашките !!!

Кадиров??? Да изпусне юздите??? На ИД или на Кремълското джудже??? ТАКЪВ ФИЛМ НЕ Е ИМАЛО, НЯМА, НЯМА И ДА ИМА!!! Москалската мафия продължава да разиграва собствената си държава и света с тия 2 чучела (и май-май Кадиров е по-главната марионетка от ЛилиПутя:):)

На шибанитите да им го...., а на цунитите да ме цунат отзад!

Мосад, ЦРУ = бащите на ИДИЛ

А майката на ИДил и Путин!Така,че САЩ и МОСАД ФАКтически им таковат майката на ИДилците защото ги избиват със стотици и хиляди,а Асадистите и Путиновите алкохолици станаха за смях Палмира!

Ами погледни картата с територията на ИДИЛ, и ще видиш, че точно на границата с Израел ИДИЛ имат територия и никой не ги пипа там... Освен това израелци се бяха изказвали,че Асад е по-голямото зло а някакъв израелец препоръчваше ИДИЛ да не се унищожава.

Тия от ИДИЛ много мразят враговете на САЩ.

Бе тия олигофрени от ИДИЛ да внимават да не издразнят Иран....Че дойде ли КСИР (Корпус Стражи на Ислямската Революция) в Сирия и Ирак, ще им се стори тесен света! Защото ако тия Джихади Джота си мислят, че само те са фанатици! Са в много голяма грешка! Тия от КСИР, са не по-малко фанатични!

Иранците добре помнят войната от 80-та г. и какъв бой са яли а м/у другото точно тогава и СССР и САЩ са помагали с оръжие на Ирак а сега КО стана.....всеки си гледа интересите на държавата само нашите предатели селски ушанки са в услуга на чужда държава......Видьов ден идвааааа

"Видьов ден идвааааа" - по това си личи крайният ти наивитет ;)

Бе, интересно, тези "ид" сащ плашат, Русия, зап.европа, Аржентина чак заплашиха, сега Иран, палестинците в ивицата Газа заплашиха... пък за Израел, ни дума, ако да им е подръка, дет се вика. Все едно, че няма такава държава Израел в района и че не извършва периодичен геноцид над палестинците мюсюлмани. Що тъй!?

Защото си наистина балама и няма как да разбереш.....трябва да отидеш на една малка екскурзия до Израел и ще проумееш много неща които тук твоите другаре не ти казват

Попроси Кадиров!

ТО Е ЯСНО,ЧЕ ТАЗИ БАНДА ОТ ЗОМБИТА Е ПОДДЪРЖАНА ОТ ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ НА НЯКОЯ СТРАНА....НЕ МОЖЕ НЯКОЙ ДА СЕДНЕ ДА УБЕЖДАВА ОБРАЗОВАНИ И ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА,ЧЕ ШЕПА ЗОМБИРАНИ ЕКСТРЕМИСТИ СА ТОЛКОВА,АМА ТОЛКОВА СИЛНИ И ВАЖНИ,ЧЕ ДОСЕГА НЕ СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО,ВОЙСКА,СЛУЖБИ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ДА СЕ СПРАВИ С ТИЯ УБИЙЦИ И ПЛАДНЕШКИ ОБИРДЖИИ...НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА,БЕ ХОРА???В КАКЪВ СВЯТ И В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ? НЕ Е ЛИ СРАМОТА???СЕДНАЛИ ДА МИ ГОВОРЯТ ЗА ''ГЛОБАЛИЗАЦИЯ'',''ЧОВЕШКИ ПРАВА'' И РАЗНИ ТЕХНИ ДРЪНКАНИЦИ,КОИТО ДАВАТ ПРАВА НА КОЙ? НА ЦЯЛАТА ИЗМЕТ,НО НЕ И НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА....И ТОВА МИ БИЛО ПОЛИТИЦИ,ВОЕННИ И ОБУЧЕНИ ТАЙНИ АГЕНТИ...ОБУЧЕНИ,АМА СЕ ПИТА ЗА КАКВО????ДА СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ И ДА БЪДАТ ТОЛЕРИРАНИ РАЗНИ ЗОМБИРАНИ РАДИКАЛИСТИ....ТОВА Е ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНО...СЕДНАЛИ ПОЛИТИЦИТЕ ДА ИСКАТ ДОВЕРИЕ ОТ ХОРАТА...ЗА КАКВО ДА ИМ ИМАТ ДОВЕРИЕ КАТО ТЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА НАЙ=ГАДНИТЕ ПРОБЛЕМИ В СВЕТА...НЯМАМ ДОВЕРИЕ НА НИКОЙ,ЗАЩОТО НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ Е ДОКАЗАЛ,ЧЕ НАИСТИНА МИСЛИ ЗА СВЕТА ПОВЕЧЕ,ОТКОЛКОТО МИСЛИ ЗА ДЖОБА И ШКЕМБЕТО СИ...

Миналия месец САЩ посочи че Иран са тяхен враг! В един момент ИДИЛ обевява война на Иран!? Тва не е ли доказателство че ИДИЛ = САЩ?

рибата плува и стиропора плува, значи стиропора е риба

КОЛКО НА БРОЙ СА ИДИЛ ТА НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО,ВОЙСКА,СЛУЖБИ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НЕ МОГАТ ДА ГИ ПРЕСЕКАТ И ДА СЕ ПРЕСТАНЕ С ТЕЗИ СПЕКУЛАЦИИ ''ИДИЛ ТОВА'',''ИДИЛ ОНОВА''...ЧЕ МИЛИОНИ ДА БЯХА ДОСЕГА ПРАВИТЕЛСТВАТА ТРЯБВАШЕ ДА СА СЕ СПРАВИЛИ С ТЯХ...НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА???

Ало, Ало, няма да повтарям!!! Хахха ама ти не разбрали че ИДИЛ са произведени и поддържани от САЩ и Запада бе?

и въоръжени с Калашников,доколкото знам това са руски автомати

Инарците пак съвсем бързичко ще им спетнат една наказателна акцийка като миналия път - идилците така и не разбраха какво им се случва до последно...

"Саудитската групировка". По- ясно е някак. Разбира се, откъде идват и защо воюват срещу Иран.

да се чете САЩ и СА заплашиха Иран с нови атентати.... Оръжието може да дойде от нашата окупирана територия

Сега се налага рязък завой пропагандните коментари. Няколко дена ще е хаос, после ще поемат по новоизмислената и препоръчана от началниците посока. Иран всъщност подкрепяше ИДИЛ, заедно с Русия, въпреки, че много хора са убедени как САЩ правят това, нали? Да видим новата измислица.

Ислямска държава се спонсорираше от 40 държави. Част от тях бяха от Г-20.

МАРШАЛА,АШКУЛСУН,ЕВАЛА! БРАВО,УРКИ!ИЗТРЕПЕТЕ СЕ САМИ ДА НЕ СИ ЦАПАМЕ РЪЧИЧКИТЕ!

Тез мангали от ИДИЛ да ВНИМАВАТ с кого си имат работа, това НЕ са ИРАК или СИРИЯ....

"сунитската джихадистка групировка смята шиитски Иран за един от най-големите си врагове в Близкия изток..." Врагът на моя враг е мой приятел. Излиза че Русия съвсем правилно има Иран за свой съюзник. САЩ например обратното - смятат Иран, врагът на ИДИЛ за свой враг. Да не би нещо там в ИДИЛ да са им приятелчета?

Тоа па......нема шанс САЩ да подкрепя джихадистите с оръжие, пари и тренировъчни лагери....

Не зная хората в североизточна България от жегите ли,от сушата ли но нещо не сте в ред като хората......ако можеш да четеш а не само да пишеш тук ще разбереш,че в този регион интересите на САЩ и на русия доста често се срещат или покриват....попрочети повечко за периоди преди войната през 80-те год. м/у Иран и Ирак и може и да понаучиш нещо