Борисов разпореди проверка заради такса ”празен стол”

Премиерът Бойко Борисов разпореди проверка на заведение, начислявало пари за незаети места, съобщи пресцентърът на министерството на туризма.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разпореди проверка заради такса ”празен стол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тези сто дни ще се помнят аферите на ГЕРБ и неспособността да управляват. Особено впечатлени ми прави и ще го помня цял живот проблема с таксата празен стол, с което се занимава и най-важното хвали ББ. Той ли е луд или аз съм луд да се занимава с такъв проблем и даже се хвали, та няма ли в територията наречена България държавни органи и институции, до там ли стигнаха нещата. ГЕРБ с нищо да не могат да се похвалят, освен с корупционни сделки, та с такива неща започнаха. Тогава да им пожелая и със суджука да се хвалят, с НДК да се хвалят и с безбройните си провали да се хвалят.

Не е нормално премиер и вицепремиер да вършат работата на служители от средно ниво, които имат задължение да контролират спазването на законите. Безредиците у нас са повсеместни, години наред много хора са правили каквото е угодно за личните им интереси, независимо дали е законно. Друг въпрос е колко работа вършат самите закони. Тъй, че за да се въведе ред, трябва цялото устройство на държавата да бъде ревизирано. Да се започне от партийните пристрастия и връзкарството, които създават условия некомпетентни, неподготвени хора да се занимават с неща, от които не разбират. Така постепенно, макар и бавно, всичко ще си отиде на мястото.

Дребни PR акцийки, за хвърляне на пах в очите на избирателите, а основните проблеми остават отново на заден план или направо в шеста глуха!

Това не са акции от средно ниво. Това са действия, които най-залупения чиновник от местната община би следвало да извършва докато му се свари кафето сутрин...

Добре е да се организира и посещение на вси1ки хотели за да се проверят $звездите$ им- само на хартия-няма обслужване няма рфелакс- само пари се вземат и текат-може би и към тези дето ги категоризират със $звезди$напоследък е особено неприятно много неприятно-да не говорим че няма персонал и удобство за настаняване

Как може това да е Главна новина?

Премиер- ресторантьор Вицепремиерът- баунсър в дискотека Яка, яка, яка държаваа. Парламентарна сцена "Сълза и смях" целогодишно. Идилия.

Добре де, Тиквата няма ли да разследва и хотелите. И там ако резервираш, но не отидеш те карат да плащаш. Освен това Тиквата няма ли да забрани кувертите. Смисълът на кувертите е същият като тоя ресторант. Плащаш (примерно 20 лв куверт) и ако не отидеш, не ти връщат парите. Ами да вземат да забранят и купуването на билети за мач. И там ако не отидеш не ти връщат парите за билета.

Цял премиер се ангажира за един ресторант и 20лв. Сериозна работа в сравнение с алкохолният туризъм унищожаващ туризма по черноморието..... Най-лошият мениджмънт (управление) е, когато всички решения се взимат от един единствен човек!

отиде ресторанта в историята, бял ден няма да види собственика, а ресторанта ще бъде закрит от НАП, РИОКОЗ,Пожарна безопасност и борбата с градушките, но пък суджука ще бъде изяден до конец

добре дошъл съчинен и раздухан скандал, който да отвлече вниманието от важните въпроси - КТБ, Лукойл, Калиакра, ремонтът (отново) на Орлов мост (с предния Боко се би в гърдите итн итн). ааа, да не забравим и кокошкарските акции в Корал - смях и сълзи в няколко действия...

явно няма работа, за да се занимава с проблеми, които са за неговите корумпирани чиновници. Ама защо не нареди проверка, кой нареди на държавните фирми да си оставят парите през първия му мандат в КТБ? Явно не му стиска! А сега се натоварват за това данъкоплатците.

савсем достоина намеса на един парви министар.понеже всички останали проблеми са решени, та ...... пален нещастник

Явно някой от правилните хора е хвърлил око на ресторанта :) Такава медийна кампания се е разгърнала... мили Боже! Някой плаща, при това яко, щом от един незначителен инцидент, каквито има стотици всеки ден, се раздуха такава афера!... :) И най-интересното е, че отново, както с референдумана Славун Трифонеску, се разчита на елементарното човешко качество "алчност", а и "завист"! Там уловката беше "премахването на партийните субсидии", а тук - "да дадем урок и да унищожим алчния търгаш, дето иска да печели от празни столове". Тъпо, примитивно и първосигнално. И въздействащо.

Дребнава работа- и за ресторанта, и за Бойко, че се занимава с подобни простотии.

Да, но забележи колко координирано тръгна кампанията по всички възможни медийни канали! Явно групата, която е "потърпевша", умишлено е търсела какъвто и да е скандал. :)

Защо бойко не разпореди разследвне на цената на чадъра 20 лева на плажа в Царево пред х-л С....,дали е случайно ,а мълчи.Ега си двойният морал!

той да е само битовата престъпност, а много други неща се правят, докато ви отнемат вниманието, всеки си прави каквото си пожелае...излишно е да изброяваме и казваме...явно(нямаме доказателства) купуват скъпи камиони, трактори и мн.др. на високи цени, а се водят на хасан цигането, и обяснява той хахаха...и го гледат и се маят ... щял да избие парите, той завалията да го съжалиш , багер да има ... голям сеир, а наивниците да ги съжалиш, може и да му вярват... карай да върви, по-добре да гледаме богатите, отколкото клошарите ровещи по кофите през нощта. малко майтап да става, че много сивота се е насъбрало у народа, 1% добре живеещи поне има

Това за мен се нарича едно властие! Тогава когато един човек макар и премиер решава всичко страната няма как да върви и тя неслучайно не върви! Г-н Борисов всичко Вие ли трябва да решавате в тази държава? Къде са Ви министрите?

С ТОЗИ КАЗУС ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА ЕДИН ПРЕМИЕР???АКО ИМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ ДА ВЗЕМЕ ДА НАКАРА ОРГАНИТЕ НА МВР ДА СЕ БОРЯТ АКТИВНО С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ!!!

Тоя няма ли да спре да създава анекдоти!? Борисов, кокошките ми спряха да снасят. Разпореди, ако обичаш, на земеделския министър да извърши незабавна проверка!

ма много бърз тоз Борисов брях...ама тия ресторантьори кат не знаят какво да правят с мутрите на мутриера и ги глобяват така става....

Г-н Борисов, моля Ви, не се правете на Месия, какво значи "разпоредил сте се"? Не може един министър-председател да се занимава с "празен стол", до кога ще се излагате!!! Заемете се с нещо полезно и престанете "отменям" и на следващия ден се разбира, че няма да има отмяна /случая Калиакра/. Не се разпореждайте, вникнете в нещата по-мащабно, както би подхождало на един ръководител на държавата /ако въобще е останало нещо от нея!!!/.

Пак гледа да се докара пред електората. Аман от тоя. Голям проблем,та чак премиера лично трябва да се занимава. Под него има цяла държавна машина.Ако премиера се заема с проблема, те за какъв такованка са? КАКВО Е РАЗПОРЕДИЛ ЗА БРУТАЛНОТО ИЗНАСИЛВАНЕ ВЪВ ВАРНА? НИЩО ЛИ? АЗ ПЪК ЧУХ, ЧЕ НИЩО!

Ресторантьорите ли започнахте да коментирате тук, че изместихте темата към Борисов? Какво ли е качеството на храната, щом цепите стотинките на две и не ви пука с какво впечатление ще останат клиентите? Гастроентеролозите отдавна съветват - не яж нищо на Черноморието, в Гърция - може.

според мен корена на проблема е не самата такса, а факта, че не са го споменали предварително, мисля, че простаците са клиентите в случая, аз на тяхно място щеше да ми е съвестно и щях да се чувствам неудобно, че 4 човека стоят на маса за 8.

Без да съм запознат с казуса, но я се замислете вие - ако имате заведение и 3-4 хитреци ви резервират места за 8, заради което не можете да си ползвате капацитета на заведението, няма ли да се опитате някак да се компенсирате? То така следващия път двама ще резервират цяло заведение и после - пръц...

ама ако нямам късмет и ми дойдат гейберсти иче го отнеса от справедливия всевишен...

Абе Бойко що се занимаваш разни мизерни проверки по морето, това не ти е по ранга,ти трябва да се занимаваш с проверките за милиони откраднато от гласоподавателите ти!!! Тия проверки по морето трябва малоумните държавни чиновници сами да се сещата да ги правят и ако не се сещат ти трябва да им биеш шута барабар с министъра който отговаря за сектора или те е страх че вече не останаха кадри и за министри в мизерната ни държава???? Ако си решил да си правиш евтин пиар с такава дребна проверка значи мизерията е стигнала и до теб и толкова ти е нивото на министър председател !!!!!

Ние знаем как се краде .Разсейвайте се сега със столове и очаквайте следващия случай.

Кой разпореди да се правят стадиони в селца с по 50-на пенсионери и ремонти на кметства с по 40-на пенсионера с европейски пари за милиони ? Да се проверят всички , които имат движимо и не движимо имущество за много милиони ! А за стола за ресторанта, за забраната да играят децата в ресторант в Ст. Загора - право на собствениците на ресторантите .

четири стола празни. да не са на цвъки и цвъковица, бойко и бориславовица хахаха, ако са на тях не 80, а 100 Х 80 = 8000 лева да платят, парата е у тях, щом и Сидеров каза, със самолет, с чували, в ,,,,цънцари/скръндзи, от богат човек една стотинка не можеш да вземеш, веднага посягат...... за рестото_анонимните

е огледало на ГРОБарското управление. Мутра-премиер - мутренска държава.

суджуците и мутресите, това вече е норма , въведена от една мутра

Не забравяйте кой му е дясната ръка

Баце, бе! Да свиеш сармите на бургаския кмет, че у морската градина тоалетните са с работно време от 10.00 до 21.00 ч.!;) Бива ли така да караме гостите да се стискат или да опикават околните храсти?!

Тоя хитрец ква яка реклама си направи за без парив трайм тайма... размахва менюто с надпис - името на ресторанта пред камерата... толкова изтренирано и професионално, че сигурно цялата работа с тия столове е ала бала и нагласена, чак и винету ще идва да похапва... снимаха му заведението в сякакви планове и кадровки... а БостанТВ даже не се усетиха... БРАВО ТЪЙ СЕ ИЗ-РАБОТВАТ РАЗНИ ГАВАЗКИ... НЯМА ЛОША РЕКЛАМА

Реклама?? Сигурно ще се вдигне посещаемостта...какво се учудвам-3 пъти се преизбира човек, който избирателите гонят после

Разпуснете всички агенции, комисии, министерства, служби. Бойко ще мете, Бойко ще лови бандити, ще събира данъци, ще храни децата в детските градини. Чиновниците не си мърдат пръста ако Бойко не тропне. За какво са ни тези мърде? За какво храним администрация, полицаи, прокурори, съдии? Каквото каже Богът - това става.

ПРАВИЛНО, АМА КОГА ЩЕ ПОЧИВА?

а кога ше кара 'жипа и кога ще хардахушка суджука? а пък тия лехуси дето ще ги разпуснат, ако вземат да ги сложат някъде на някаква работа, колко ли поразий ще сътворят?

за незаетите места в Гърция не са ме таксували, ама като си поръчам една ракия ми носят 2 големи.... и много ме кефи после как ми таксуват 1 ракия.....

НЯМА ЛОША РЕКЛАМА!!!

Баце, бе! Да те питам така: ти наясно ли си какво са гласували депутатите в Закона за концесиите - визирам опцията държавата или общините да покриват "загубите на концесионера" ( твърди го Минчо Христов, не аз)?! Ако това е "вкарано" наистина в този закон, вие сте откровени престъпници и не замазвай очите на хората с "грижи" за техните права като потребители и с кирливите 20 лева "такса стол"! И новата далавера вече лъсва отсега - концесиите ще се дават на "правилни фирми", които ще хвърлят прах в очите на хората с небъдни цени от 1 ст. за сянак и шезлонг, докато с другата ръка ще си "покриват загубите" за стотици хиляди ПАК ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ!!! Пък те, "правилните фирми", знаят ка да разпределят "загубите", нали?!

Бойко нареди, Бойко заповяда, абе тия министерства и тия министри за чий чеп са?

Дебила пак записа името си с поредната тъпотия белким хората позабравят за реалните му гешефти..Само се питам кога и такса тоалетни ще да се занимае тоя че там ти вземат левчето ама касов бон не ти издават баце,,.

Бойко, тъпанари и селтаци си извеждат кучетата в детското игрище пред блок и децата няма къде да ритат мач. Общината и полицията не си мърдат пръста. Кога ще разпоредиш проверка?

Разпуснете всички паразити в разните там комисии, агенции, министерства. Имаме си Вожда.

Ние докога ще плащаме за свободен Министър-председателски стол?

Борисов за друго не става, толкова му е капацитета. Осъдихме човека преди да е изслушан за мотивите си! Бахти държавата и медиите , и тъпите гербери!

Проверете чие е заведението

на селски мутрафон

Раздава, плаща, повишава, нарежда, отменя, ... и други стари шлагери и лакърдии, за които прескъпо си плащаме, а някои дори му вярват.

Борисов по-добре да разпореди проверка на обществените тоалетни, че са гадни....

Така става когато се дават заведения по морето на селяните от гората.

6666666666666666666

НАП да разгледа снимката на "бона" добре. Това не е фискален бон (касова бележка).Това е бележка, от принтер за поръчки. Някой май скатава от данъци.

На била е системен ама нещо наповците дето пазаруват от там не го забелязват...

Браво Тиква! Както винаги, решаваш само "медийните" проблеми в държавата ..... със жизненоважните и сериозни проблеми няма смисъл да се хабиш, нали?