КЕВР: Максимално глобихме EVN, лицензът им остава

Има нарушение от страна на EVN и то е санкционирано с максималната предвидена глоба от 1 милион лева, съгласно разпоредбите на Закона за енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР: Максимално глобихме EVN, лицензът им остава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро пак ще разберем че най - доброто е държавното а не тези западни кръвопийци. Просто трябва да има политическа воля да се следят държавните предприятия и няма да има нужда да си продаваме държавата на западняците както правим в момента.

При отнемането на лиценза това щеше да носи стотици милиони печалба за държавата

А другаря Банев кога ще влезе в затвора

Погалили сте ги с перце EVN!

Имам само 1 въпрос - Тази глоба включва ли се към разхода на фирмата - т.е. към сметките на хората????

Кое му е максималното тогава бе Иванчо?

Максималното съгласно закона.

симо

Иебем ти и законот..

Какво са 1милион за фирма от такъв ранг,отчитане на дейност на дквииии и прочие,и друго да ви кажа ,преди малко се засякох с една мака кола с надписи от страни -подарък на община поморие от лук оил бургас или нещо от този сорт ,и ми стана смешно и гадно,гледам в очетите им на лук оил от десет години са на загуба, не внасят и 1 стотинка данъци но с малки подаръчета тук там и никой не ги закача, и си живуркат добре на загуба ,но не фалирват как става това ,а това ми обяснете а на малкия търговет ще му съдерят и кожата на г,,а

Значи сега да очакваме във фактурите и тези пари....

Браво! щом все още успявате от фактурата да разберете за какво ви вземат пари! Поне да бяха от мека хартия.

Малиии, значи три години са мислили дали да отнемат лиценза на ТРИТЕ дружества защото неправомерно са прибрали едни пари от НЕК, на едното вече са решили да оставят лицеза щото се е съгласило да върне парите на НЕК, а за другите две тепърва ще мислят какво да ги правят;)

Лиценза остава, да си съберат глобата от потърпевшите клиенти.

Малей,жестоко са ги сцепили. Цел милион, ми това са им представителните разходи за тая седмица. Ше пият чешмяна вода днеска горките.

Останалото в касичката на Иван Костов! Крадци!

Боклуко, комисията е от 9 души, а Иванов има само 1 глас. Докато точно червените крадци имат 3 гласа с БСП, 4 с ГЕРБ, 1 с ДПС. Та ако отиват някъде пари то са при вашите пумияри.

Като слушам такива дебили що глоби ''налагат'' се чудя защо все пари няма за елементарни неща????Нали тези глоби си ги избиват ''глобените'' монополисти от нас какво ни грее това когато трябва да им се отреже пъхтя за кражбите т.е. отнемане на лиценза защото другото си е вашата поредна далавера..

Вън феодалните колонизатори на Родината EVN и останалите подобни паразити! Само взимат колкото те си определят за произведения не от тях ток. Конкуренция ?? Нека държавата си поеме функциите и отговаря пред нас за това колко й струва киловата (сравнен с останалите в ЕС) и по колко ни го продава, както и колко инвестира в поддръжката и обновяването на инфраструктурата. Само няколко числа са, които всеки може да сравни с предишно/следващо управление и прецени кой е по-добрия управник.

Вие глобихте EVN, те ще глобят нас, трябва ли да съм щастлив?

Ако българи ви пият кръвчицата,лошо.Ако са други вампири,пак лошо,а искате капитализъм.

Аааа, последното си е ваша интерпретация!

Разбира се че трябва да си щастлив,клиенте! Още по-щастлив ще станеш като видиш каква къща си строя в Драгалевци.

Пожелавам щастие всекиму, на едни преди, на други след затвора...

Червен нагъл лъжец.

Този търгаш е човек на Иван Костов.

Тоя до кога ще ни смуче

Боклуко нещастенр търгаш си ти, който за жълти копейки плюе по държавата си. Решенията се взимат от цялата комисия на КЕВР, където Иванов има един единствен глас. Ако някой е прибрал пари това са 3-те човека на БСП, 4-те на ГЕРБ, 1 на патриотите и 1 на ДПС.