Ресторант с отстъпки според размера на сутиена

Китайски ресторант в град Ханджоу предизвика бурно недоволство заради това, че предлага отстъпки на клиентките си според размера на сутиена, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Ресторант с отстъпки според размера на сутиена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените с малки гърди са по-добри в леглото. Така че всяко нещо си има плюсове и минуси.

Това го твърдят изключително жените с малки гърди.

И мъжете с големи корове.

От опит знам, по страстни са.

То и аз правя отстъпка според размера на сутиена, и най - вече според размера на съдържанието му. Идеята е много добра и подкрепям ресторантьора с две ръце.

Мозъкът ми е като кайма - 60% свинщини, 40% говедо... и всичко това е предназначено за принцеси...

Хаахх:))))) Куха лейка - обида ли е??? Ако не е ,защо Тъпо парче се счита за такова?????

А какво да кажат мъжете със скромно достойнство? И жените избират, нали така? Силикон за питони има ли?

За всеки има място под слънцето:))))))

Като добре надарен мъж веднага ти казвам, че тия работи са женска алчност и нищо повече. Ако опитам да им предоставя цялото си внимание, така да се изразя, се оплакват в един момент, че почва да ги боли (май като стигна "дъното"), да не говорим, че в тая поза било неудобно, в оная поза боляло... За посещения през задния вход дори и дума не може да става, макар че някои дами все пак се навиват понякога, но си мисля, че процентът ми успеваемост щеше да е по-голям, ако нещо друго не беше чак толкоз голямо да ги стряска. И това е тенденция, вярно, че не при всичките ми "познанства", но напълно ясно изразена! Предпочитам да си бях по-"скромен" мъж, та да спра да се чувствам все едно се мъча да вкарам танкер в тясно пристанище.

супер идея, тоя месец отстъпки за големите, следващия за малките, после почват мъжете: с дебел портфейл ли е що му е отстъпка.

Маркетинг и реклама... Изглежда местната "общественост" се e надигнала едва след като е осъзнала че с тази реклама се привличат предимно мъжете, които искат да пооплакнат очите си посещавайки заведение в което могат да се порадват на нечии природни дадености;)

Хахаха, статията се превърна в преброяване на жените с малки цици. До тук преброих 3, да видим колко ще станат: - първи по отрицателен прираст1 - пупи - Таня

значи кравата ще яде безплатно там :-)

простащина, само простак може да се смее на това.

Ето още една - има силикон, щом са ти малки. Хвани си един чичко-паричко да ти го плати и готово.

И ще си го приспадне от отстъпката ли?

Чашка "А", предполагам?

Ако не си вижда чинията от циците, яденето е безплатно ;-)

Цицопутестите винаги се ползват с предимство пред мъжете. Тия с малките цицки го знаят и газ пикат, ама това е, какво да се прави. Нищо не пълни мъжкото око и душа така, както чифт тежки, стегнати, навирени и разголени големи цици!

Ха-ха-ха, знам, че може и да не ми повярваш, ама аз неведнъж съм писал тук, че за мен най-красиви са гаджетата с малки цици и малки дупета. За жалост такива мога да имам само като си ги платя, щото те обикновено са много млади. А аз понеже съм чиче на 40 и около мен по любов все се завъртат някакви лелички колкото мен, а те пък всички цицорести. Как става тоя номер не мога да схвана...

ако си платиш не са ти гаджета, а те задоволяват срещу пари, вътрешно изпитват отврат и се молят сеанса да свърши по-бързо, да вземат парите и да се махнеш - голямо удоволствие, няма що.

Наборче съм ти и аз, налитам на цицести, ама от време на време и мен кат ме удари ей така мерака за нещо с цицки дето на въже да скача няма да мръднат, и аз отварям портфейла.

ми много просто - след 35 бюста на жените започва да увисва независимо какво правят, а ако са раждали положението е по-зле.. от тук колкото по-малко "материал" имат на разположение, толкова гледката е по смущаваща. И така понеже повечето жени (къде 99,99999%) не могат да понасят да са "не красиви" се хвърлят на чичо доктор да изпъне кожата и напълни празните дисаги. Те затова около 40-те всички са цицорести. Трябва да се пробваш с азиатки.. физиономиите са им малко неспецифични, но дълго време са стегнати навсякъде.

Голямата цица разсейфа истинския е.ач! Стандарта е да е до обема на шепата на мъжа. Всичко над този обем не е гърда, а виме! И вие сте ми едни меки пищови... Ей зарад такива като вас жените плащат луди пари да си тикат силикон по зурлите и гърдите! И стават противни травестити. Всеки знае да е.е 18 годишни, важното е да не оставаш разочаровани и 40 годишните! Не се смейте на старостта, тя е вашето бъдеще!

Че кой се смее на старостта бе приятелю, нали всички натам сме тръгнали, дай боже. Това за мекия пищов ще го прескоча великодушно, щото да чукам на дърво още няма засечки, ама па се сетих един виц по случая. : Тръгват жена и мъж да се онождат, онзи някак го вкарва, но дамата отбелязва с нещо между недоволство и неприятно учудване: "Скъпи, много ти е мек..." А онзи, смутено: "Еми... за да не ти убива..."

Като гледам снимката на надписа, най-големи отстъпки се дават за чашка А, т.е. за най-малкия размер.

Боже, колко са прости българите. Все пак са избрали крадлив дедо, клепоух кремфирш и кур нинова.... Да се замисли, че това може да е цената, а не отстъпката, трудно ти е, сигурно, ама опитай....

Всъщност цялата тази новина, каквито и недостатъци да има по отношение на поднасянето, всъщност повдига едни интересни въпроси - като къде наистина е границата между дискриминация и частно мнение и отношение. Това бизнесът на човека, той решава, и както личи, е взел добро бизнес решение. На гласовете отстрани и натиска да се прекрати това в едно частно заведение, след като не е нарушен закон, не е извършено престъпление, трябва да им се покаже как по-ефективно да си пъхнат мнението отзад. Който не му харесва, да не ходи. При държавни институции, не трябва да има дискриминация, но при частен бизнес - това не е дискриминация, а преценка. Щом някой частник иска, да си пуска обяви, че търси секретарка с големи цици под 25 годишна възраст. Иначе това сега се прави неявно, включително и от държавни институции, което е вече лицемерие. Искам да мога в частния си живот, и в частния си бизнес да наричам нещата с истинските им имена, да казвам на циганина - циганин, ако е гнусен - че е гнусен, на идиота - идиот, на гея - педераст, без да ми се обяснява от потурковци, какво можело и какво не можело. Права, привилегии, дискриминация, език на омразата, я малко по-полека. Също и модериране поради неясни критерии.

пробави се в англия с твоя манталитет да видим какво ще ти се случи.

Феминистките ще го разкъсат жив, нали? То никой мъж да не те иска си води до ожесточаване...

СамърОф69

Що пък в точно в Англия? Бил съм дълго време там и кво от туй, като навсякъде другаде е, само дето има обратно движение и май като цяло погледнато - повечко обратни. И какво ми е на манталитета, мислиш, че и аз търся големи цици, не. Няма и да тръгна да говоря на жените - ти нямаш никакви цици, какво си и на колко години си, или какви са тия пластмасови бутилки, избиваме май комплекси. То това е въпрос на възпитание, но не говорех в този пост за възпитание, а за налагано лицемерие. И докато англичаните, според мен, стават все по-малко лицемерни и почват да стоплят някои залитания, то обратния процес тече в милата ни родина. Големината на гърдите на жените и там всякакви други белези са без значение. Щом една жена не е луда, уродлива, заразно болна, нечистоплътна, то тя проблем със свой размер на каквото и да било не би трябвало да има. Е, може би не трябва да бъде и проста и глупава също, но това може да се оправи теоретично.

Драскате тъпотии, а никой не погледна, че най- малкия размер е с най- голяма отстъпка.

Най-голяма отстъпка за умствено изостанали.

Изглежда човекът има големи ръце и малка ...

Ха-ха-ха, имам едно гадже - Танчето, ако я докарам тук май те ще ми плащат накрая :)))

На теб?

естет

Е, на нея де, неправилно се изразих :)))

Всички наши кухи лейки да хукват натам! Със силиконовите си придобивки ще вземат най-големия бонус, но май няма да остане място за други вътре. Знае се, че статистически ние сме лидери в света по идиотската мания за изкуствени цици и джуки.

Вероятно собственикът му е пластичен хирург.

отстъпка за туморни образувания???

Много тъп коментар.

Тъпак!

След като това стига до тук, значи са си направили добра реклама. ;)

Елементарно - пъхам памуци под големите чашки и взимам най-голямата отстъпка. Няма да ме карат да си показвам ц-те я!

А според размера на хоя отстъпки има ли?

Сега трябва да ходя до Китай:)))))))

И аз така :)))

"Управителят... се похвали, че откакто е започнала сутиенската акция, клиентите му са се увеличили с 20 процента" Добра идея явно. А недоволните, вероятно, са дами с гърдички тип цицка на кучка. Нека някой милозлив кръчмар да даде и на тях отстъпка, моля ;)

Разгледай пак снимката... Най-малките са с най-голяма отстъпка:)

как пък не се намери поне една читава редакторка или редактор, които да знаят, че А е най-малката чашка за сутиен. респективно, не става дума за по-голяма отстъпка в проценти при чашка А, а точно обратното-за по-висока цена.

Собственикът измислил тази велика глупост, да си снима члена, да го измери и да закачи снимката в заведението. Така ще е поне по честно.

Пупи ще стои гладна, щото има малки цици :))))

а отстъпки за яки патки ... питам щото един комшия ...

А? Да не те е плющял същия с когото се лашкундря от един месец?

Хихи, ето и първата дама под темата, която е недоволна, че няма да получи отстъпка в този ресторант!

гадни комунисти .. потъпкват бизнес идей ... ((:

Мойта Цеца, с овисналите терлици, без пари ще яде там.

Ало, каката редакторка, като преписвате от ББС, поне се придържайте към текста на професионалистите и не си измисляйте истории по снимка, след като и не знаете китайски, щото изпадате в противоречия в две последователни изречения и сте смешно-жалки. Никъде не пише, че има отстъпка от 9.5% за жените с най-голям бюст, а посоченото на снимката са цени - дами без цици плащат 9.5 юана за ястие, което струва 10, така че отстъпката е само 5%. Докато дами с най-голям бюст плащат само 3.5 юана, вместо 10, така че отстъпката им е 65%.

Ами то реално китайките са с размер "А" и тук там с "В"затова че отстъпките ще са само за туристките! -)))

Ало Дира, нещо не сте разбрали - А е най-малкият размер - тоест 9.5 не е % за отстъпка.

Да)

Абе подтекстът е, че надарените дами плащат по-малко. Одобрявам! Бих посещавал такова заведение. Пък и на феминистките ще им се отрази добре една порция отрезвяване. Без отстъпка от цената, знае се защо, хаха!

ми да папкат, та да им пораснат ;-)

Сичкото яйце в чорбата!

Какъв е проблемът! Жени много, крайно време е да свикнат, че има конкуренция и по-добрите дадености печелят! Няма само мъжете да се борят да се доказват пред тях!

На всеки според приоритетите и ума.

Факт! Затова и много жени в наши дни си остават без "внимание"!

Никога не съм носил сутиен, но винаги съм си мислел, че от А към G и нататък размера се увеличава?!

Не е зелен,а лети на север!

Това на снимката не са отстъпки, а цени - намаляват с увеличаване на размера. Журналята са неадекватни както винаги.