62 хил. се облажиха с 236 млн. лв. от санирането

Към края на юли МРРБ е разплатило общо 235 987 521,60 лв. към Българска банка за развитие за 232 обновени и въведени в експлоатация многофамилни жилищни сгради.

Обратно в новината

Коментари - 62 хил. се облажиха с 236 млн. лв. от санирането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Облажиха се гърбавите ,със завишени пари за санирането и некачествена работа на фирмите

В РУСИЯ не правят такова саниране,а направо събарят панелките и изграждат наново блока с 2 реда тухли- по един дебел външен и един тънък вътрешен!

задните части с малко вазелин, а после да ги уважа няколко пъти, дирници. Защо пишете заглавия в стил Нощен труд и ШОК?

мойто къще кой за го сънира То ты не е арно Я за бачкам кат вол за да платя на търтей с имот в панел сметката му Ай да гу иба не хуу да ма доят След като са му вдигнали цената на имота да му дигат и данъка

СЛЕД КТБ ТОВА Е СЛЕДВАЩИЯТ ПЛАДНЕШКИ ОБИР НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ЗА САНИРАНЕТО САМО НА БОГОИЗБРАНИ ГЕРБЕРИ И ТЯХНИ ХОРА ДА ИМ СЕ САНИРАТ СГРАДИТЕ И ТЕХНИТЕ ФИРМИ ДА УСВОЯТ ПАРИТЕ И ДА РАЗДЕЛЯТ КОМИСИОННИТЕ.С ТЕЗИ ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИТЕ ДВЕ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ КАТО ЦАНКОВ КАМЪК И ПОЛОЖИТЕЛНИЯТ ЕФЕКТ ЩЕШЕ ДА Е ЗА ЦЕЛИЯТ НАРОД.

Вие сте уважаван информационен сайт, избягвайте манипулативни заглавия като това на тази новина. Пожелавам ви безпристрастност.

Те отдавна са всичко друго, но не и "уважавани". Целият тролски боклук се е събрал тук и "коментира". За качеството на писанията, наречени "статии", няма смисъл да говорим.

Към края на юли МРРБ е разплатило общо 235 987 521,60 лв. към Българска банка за развитие за превръщането на 232 многофамилни жилищни сгради в потенциални факли! Справка: Лондон, Дубай...

По-точно фирмите и техните подизпълнителни фирмички се облажиха. И престанете да говорите за саниране. Това е топлоизолиране. Ако беше саниране трябваше да закрепят връзките между панелите, да сменят ВИК и ел. инсталация и т.н. Лепенето на 8 см стиропор не е саниране, а едно замазване на очите на хората пък и да не говорим колко е пожаробезопасно и стабилно. Това е една голяма пералня за пари и то в национален мащаб.

Това не е саниране ,а НАПУДРЯНЕ ;)

за първи път парите от данъците на хората отиват при хората. Втори въпрос е да се затворят всички, които се опитват пак да ги откраднат.

ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ ОТИВАТ САМО ЗА НЯКОИ, ДРУГИТЕ САМО БИЕМ ТЪПАНА.БОКО И КОМПАНИЯ СА ЗА ЗАТВОРА.

Това със санирането си е от голяма полза. То няма как да се опише или изчисли колко получава всеки обитател като комфорт, но поне следваше да се изчисли каква ще бъде икономията и за колко време се очаква да се изплати на живущите в санирани обекти. И още нещо, аз съм се санирал сам, с мои средства, дори без заеми и некакви си 20 процента, които да останат за банките. О.К. кеф е! В това няма спор, но аз като данъкоплатец не одобрявам някой с МОЙТЕ пари от данъци да санира и то точно определени модели апартаменти. Всеки сам си носи отговорност за своята собственост. Ролята на правителството е да осигури безплатна или поне безкрайно евтина енергия, както това става в белите държави, а не да се разправя с апартаментите на хората...

Всички данакоплатци платихме за ремонта на апартаментите на 1% от хората в България. Няма никаква обосновка защо им ремонтирахме жилищата и защо точно на тях. Аз например имам нужда от ремонт на колата.

Подай молба!

парчета панели падат върху пешеходци, грозни са. А хората вътре със свои пари си правят последващия ремонт, който не е никак евтин.

Извинявай, но не те разбрах.