Московиси: Неймар и Airbnb да си плащaт данъците във Франция

Футболната футболна звезда Неймар ще трябва да си плаща данъците във Франция. Същото ще трябва да стори и сайтът за резервации Еърбиенби (Airbnb).

Обратно в новината

Коментари - Московиси: Неймар и Airbnb да си плащaт данъците във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай гледай си работата ,бе бюрократ!Ще въвежда френския данък в ЕС,че и 33%,отделно здравни и социални!Ай бегай на бюрото!Тъпак,дето само получава,а не знае как се изкарват!

Московски ли?

Там е работата че ако Московичи утре изчезне, никой няма даже и да забележи. А ако изчезне Нейман или ЕърБиендБи ще забележат много хора. Интересно защо фирмата трябва да си плаща данъците във Франция след като е Люксембурска. Да не би Пежо да си плаща данъците в Германия след като продава коли в Германия?

Естествено, че си плаща данъците в Германия, защото продава колите си там чрез Пежо- германия, реализира печалби и си плаща данъците като поп.

А БМВ като са регистрирани в Панама,къде плащат данъци? Обаче да ме извиняват франсетата но 33% данък на никой не му харесва, затова бягат фирмите.Та намалете данъка,а не фирмите да се мъчат как да го заобикалят.Дори стига до 70% при някои доходи.И какво толкова прави държавата с тези пари,като точно Франция изобщо не е в завидно положение!

..."Футболната футболна звезда"... Дира откакто станаха рубладжийска медия само гафове правят!

Аман от нерубладжии, дето цвилят колко е рубладжийски дир-а :)

Кой щи плаща 33% да храниш араби и боклуци?! Кат беше сам и се мъчи кат грешен дявол, ни бог ни държава имаше...са искат данъци ХАХА :) НИКОГА!!!!