Българи и македонци – с обща лотария?!

Инициативата за обща българо-македонска лотария ще привлече инвеститори. Договорът за сътрудничество окуражава бизнеса в двете страни.

Обратно в новината

Коментари - Българи и македонци – с обща лотария?! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямата награда суджук ли ще е или македонска наденица? Баце , стига еврогейски "ценности"!

Е няма що, понеже няма български канал дето хазарта да не дерибейства та решиха и по македонско да налазят..Икономикатан от където и да я гледаш с хазарт не се развива, защото хазарта нищо не произвежда освен да препира едни пари ...

"ало измамници"

ще има македонска наденицаaaa,,.....

АЛЕСКАНДЪР МАКЕДОНСКИ - ГАРАНТ НА БЪЛГАРСКАТА БАНКОВА СИСТЕМА !!! ИНОВАТИВЕН ПОДХОД ЗА НОВА КТБ !!!!!!!!!!!!!!!!

ChatGPT

Чета я тая статия и се чудя - "българските компании все повече ще инвестират в Македония"... ми това си е циментиране на гроба на р. България

Горките братя македонци,освен тяхната политическа мафия,сега едновременно и нашата,и американо-еврогейската ще ги мародерстват.Като у нас.Това си е брутална оргия с бг народ от двете страни на границата..

Бракя македонци, не го пущайте оной со лотарията со билетите кои се бришат. Он сега ви се прави на кротко прасе, ама после ке го видите каква голема свиня е. Верувайте ми!

Българските компании трябва да инвестират спешно във всички области на икономиката на Македония !!! Още ли не е започнал строежа на жп. линията ,та цар Борис ІІІ ви е направил 2/3 от трасето ...?

Време е и за общи избори- САМО ГЕРБ И БОЙКО ОТ ОХРИД ДО ДУНАВ И БЯЛО МОРЕ И ПОРЕДЕН ПОГРОМ НАД ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!!

простотиата крлай нема! КАК ТАКА ШЕ ИМА ОБЩИ ИЗБоРИ В СТРАНА ЧЛЕНКА НА ЕС И ТАКАВА, ДЕТ ДОРИ НЕ Е В НАТО? Наеш кво ше стане след "общите ти избори". Мощен шут и България вече не е в ЕС!

шиши си подписва смъртната присъда - най-после. щот кат се усетът шиптърите ка ги пързаля с ени белетчета.........................

ЗА 1300 Г БЪЛГАРИЯ Е СТИГАЛА СВОЯ АПОГЕИ НА МОГЪЩЕСТВО НА ТРИ МОРЕТА САМО ПРИ ТРИМА ВЕЛИКИ ВЛАДЕТЕЛИ- ИМПЕРАТОРИТЕ СИМЕОН ВЕЛИКИЯ,ИВАН АСЕН -МЪДРИЯ И БОЙКО БОРИСОВ - НЕПОБЕДИМИЯ!!!

Сложих ти плюс на сатирата в стил обеднинени патрЕоти.

не си уточнение

А македонската наденица ке я делиме или востание ке дигаме?

Не бе, ке я ручаме общо.

Ба ви мамата , веднага с комара ли се захванахте бе.

то това е убаво, ама много убаво не е на убаво. Явно българо-македонската лотария пак ще я държат гърци чрез Ирен Кръстева

НО ЖЕНИТЕ НЕ ! ЗАЩО? КЪДЕ СА КОНТАКТИТЕ, КЛУБОВЕ ПО ИТНЕРЕСИ, СВАТБИ, КРЪЩАНЕТА......ЗАЩО НЕ И ОБМЕН НА БАРДАЦИ ?

Ебахти бизнеса ебах ти инвестициите-комар!

Скоро и с обща валута-еврото.

Ти да видиш - вчера подписаха договора и днес бизнеса с билетчетата вече е налице;))) Тъй ми - да богатеят и комшиите от бг лаФката - нали това точно е смисъла на добросъседството;)))

и сега заедно ще търкаме билетчета? Е много важно нещо в отношенията между двете страни, голяма "инвестиция". Да попитам защо след като толкова години сме в евросъюза нямаме тяхното евротото? Това евротото дето трудно ще го контролират нашите олигарси?