Цеков: Борисов със силно полувреме, кабинетът допусна грешки

Премиерът Бойко Борисов направи най-силното си полувреме през 100-те дни на кабинета. За сметка на това отборът му - правителството направи много грешки.

Обратно в новината

Коментари - Цеков: Борисов със силно полувреме, кабинетът допусна грешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всяка сфера на живота, нивото спада всеки ден. Дори придворните лизачи вече лижат някак пошло и вяло. Самите те не си вярват.

Не съм защитник на Боце, но не съм съгласен да приписват седерасткия комсомолски секретар на ГЕРП. Боршош прави "кариера" като оглавява измисленото седерастко младежко седесе. Докопва се до НДК, краде до пръсване, разрушава и деструктурира (като всеки истински либераст), натискат Боце да не го даде на прокурор още преди 3 г. и сега казват " ама то герб ...." ?! НЕ БОРШУШ ЦИЦА ОТ ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА НА "ДАЙ БЪЛГАРИЯ" И ДЕФОРМАТОРИТЕ НА РАДАН-ИВАН-ЛОЗАН И ХРИСТО ! ТЕ ВСИЧКИТЕ СА КРАДЦИ !

Дрън, дрън, та пляс.

се слага на сикаджията премиер ???

Баси лизача и кое е силното му, бе дебил!?Ужас, край нямат наколенкаджиите в тази територия!!

Обикновен скапан лизач на задници. Този кретен е пряко отговорен за съсипването на няколко детски живота, защото като част от "Новото време" по негово предложение се криминализира притежанието на каквото и да е количество марихуана. В резултат на това има осъдени около 20 деца(18-23г., ако предпочитате младежи) на 1-3год. затвор за притежание на 1(една) цигара марихуана. Абсолютен кретен и нещастник.

като гледам как плюят бесепарите - много са изгладнели - ама няма власт, няма-а...

Да бе на Кристофър Явашев пари... На мръсни като който оплют родината си

Тоя на снимката е пълен палячо. Цеков... Ха-ха-ха... Ха-ха-ха-ха-ха...

Страниците на дир.бг заприличаха на статиите на в. Дума. Кой е този Цеков и с какво се е доказал, та да му се дава всеки ден трибуна за да ръси простотии? Изглежда е любимец на Станишева- един от собствениците на сайта.

Е как кой, който и да е, нали славославя банкянският тъпанар!?

А бе, докога тези поръчкови сороси като това мекере ще се бъркат в българската политика. А не знам някой да е избирал някой си цеков, а той с претенции.

Та . . . чукаме тяхната страница и д-р Иво Инджев (и тоя стана доктор, като оня Иван Иванов от оная независимата комисия), Ралица Агай - тя ги надроби едни в КФЗ, спирам дотук и няма да гледам ДОНОРИТЕ, сиреч дето поръчват музиката Значи Треньорът на българския отбор по футбол в срещата с . . . . . . показа визия, виждане в играта, прогнозиране, разбиране на проблемите, добра комуникативност при водене на играта, . . и т.н обаче играчите - пълна скръб, изобщо не бяха в час, не разбираха какво им се говори, тичаха по терена, като муи без глави и . . . провалиха Треньора - основна вина имат ИГРАЧИТЕ . . . . Писна ми от тия намазаните . . . . То не бяха Институт за либерални стратегии, институт за модерни политики . . . .и . . нищо. В резултат. вчера и последния член на семейството на мои приятели пое през Терминал 2. Нейните деца може да дойдат някога в България, но внуците и - НИКОГА - това е 25г резултат на тия Институти по многознайство, за да осъществят личните си амбиции - ще унищожат физически страната си.

Борисов 3 е един ялов кабинет и нищо добро за българите няма да се случи във вътрешен и външен план.

Е, хубаво де, ама "Суджукгейт" как се възприема? Като редовен гол,или гол от засада. Демек, той от към страните на "градежа" ли е, или от към грабежа!

+++++

Гледал едно полувреме на "Бистришките тигри" и хоп - анализ.

А Борисов Трети демонстрира хиперактивност в ролята на "доброто ченге", критикуващо държавата, че не си била свършила работата "тогава", сякаш точно той не е управлявал еднолично тази държава през последните 8 години. А като прибавим и 4 г. преди това кмет на София, в която са една четвърт от населението и икономиката на България, и още 4 г. преди това Главен секретар на МВР (което си е почти премиерска роля, защото който държи структурите на сигурността, специалните служби и въоръжените сили най-общо, си е на практика управителят на една държава) - значи, че Борисов от 2001 г. насам не си е бил на мястото, като ръководител на държавата. Но иначе крепи яко олигарси, хазартни босове, банкери-мошеници и т.н. едра криминогенна паплач - нали и той е от същото котило...

Цеко - Янето целува гъза на вожда , срещу хиляди декари пасища, ти какво искаш да получиш?!

ТОВА ПОРЪЧКОВО ПЕРЕКЕНДЕ КОГА ЩЕ МЛЪКНЕ. НЕ МУ ДАВАЙТЕ ТРИБУНА!!!

Колко е прогрознял и остарял Цеков - от тревоги как да спаси Мака България ще да е. А някога беше толкова хубаво момиченце, но каузата взима своите жертви!

Този Цеков от какво се оплаква и на какво дава оценка? Да не би да не са включили него и братчето му в делбата на парите? Срам и позор? Толкова кадърни момчета. Господин Борисов трябва даим хвърли по някоя троха. Толкова хвалебствени слова по негов адрес отдавна не бяхме чели.

И този гелосан се прави на футболен разбирач,но трябва да каже,че силно полувреме в българското първенство е чиста двойка в сравнение с европейският и световен футбол!!силно полувреме......идиотизъм!!

този винаги е бил слънчоглед и не заслужава даже да го споменаваме

лап суджука, лап суджука....

Кой беше този Цеков и кой го моли за оценка?

Този пък палячо се изходи неподготвен... Какво става в тази държава, без ТОЙ(да се свети името Му) да е разпоредил???

до мене - премиера, картофи ще садя тъй рече - премиера. Овце ще поведа, до мене - премиера, ах как ще ги доя, да пие - премиера. И църкви ще строя, до мене - премиера, да вярват хората, и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат премиера. Виж, нов се път строи по него - премиера, и журналист търчи: Хвала на премиера! Обект се нов откри. От кой? - От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе - премиера, и блей, овца бъди прославяй - премиера.

няма ли някой да му пусне на този престъпник един контролен в тиквата.

Бугари, да идвам ли вече?

БОРИСОВ,ВЗЕМИ ГО ТОЗИ ЦЕКОВ!ТОЙ ЗА СЕГА Е НАЙ-ДОБЪР В ЧЕТКИТЕ!!!

Монархо - комунист.

"...башибозукът, наречен Реформаторски блок"... Този пореден платен идиот явно е хвърлен спешно на амбразурата. Вчера четохме манипулациите и лъжите му по казуса КТБ и закона "Магнитцкий" в САЩ, където този чукундур и дума не спомена за основните участници в атакуването и унищожаването и разграбването на банката - Пеевски, Цацаров, Доган, Борисов, днес тръгнал да оценява управление оприличавайки го на тим във футболен мач... Откъде се пръкват непрекъснато подобни лекета бе, откъде ги вади и хвърля на фронтовата линия ДС-КГБ сарайско-библиотекарската мафия! Дойдоха 2-те минути слава и за този. Да го пита някой кой му е платилобучението на Запад и кой е Кокалис и какво е правил в ЩАЗИ

Какви ги дрънкаш бе, момко!?Пиян ли си пак, не знам!?Сякаш кабинета и бай ти премиера, се намират на двата края на България и от време-на време се засичат случайно!?Да си кажат по някоя лакардия!?Смешен си Цеков!? Тоя министерски кабинет, нали бай ти Суджук ги е отбирал и назначавал!?Нали той трябва точно да знае, всеки от тях, министрите, какво може!?А той, трябва да разбира от работата на всеки министър и да ги предупреждава и предвардва от грешки, съобразно управленската програма!?Оказва се обаче, че бай Суджук, хал-хабер си няма от работата, на който и да е министър!? Та, постоянно изскачат гаф след гаф, от решенията на министерския съвет!?Нено Димов например, не ти ли докладва, какви тъпотии смята да направи и ти да му речеш!?-"Не!Не са така нещата!?Ето, така и така са!Почвайте отново да уреждате проблема и то по верния начин!"

Цеков, тичай с ибрика, че Тиквун ага ще те уволни и тебе. За тая работа, колкото по-прост си, толкова по-добър си. Ти днес си шампиона на ибрикчиите. Ашколсун!

кво полувреме бе .това не ти е мач ! Аман от идиоти подлоги и гъзолизци!

Баце пак в бяло... Ама другите го нацвъкали с кафяво.. Ма ний си знаем. Ариела препира яко, ама и новите му капси не смогват да скрият вонята.. "АЗ не съм способен на страдание. В това отношение съм голям егоист. В смисъл, такъв АЗ гледам така да подредя, че на МЕН да ми е угодно в живота. Така да подредя нещата, че да ми е добре на МЕН" Кат си имам таквиз блюдолизци кат Борето Цековия.. Максимата ми за култ към личността ми, сама са си утвърждава..

Леле ако това е ''силно'' какво да кажем за годинитге на БЕЗсилното ????Аман от гъзолизци дето за някой лев какво ли няма да изръсят без да се чуват сигурно какво ръсят..

Този помияр е пишман Анал изатор ! До кога мошенници като този ще си врат гагата в народните работи !

Умре циганката която го хвалеше ББ ! Вие все мишоци мушмороци се наблъскахте в Модерна политика на Шорош , Харизанов и Мартин са там на ясли от Сорос , мръсни помияри да ви дойде джихадист и да ви гръмне всичките , изроди мързеливи ! Аз и хиляди Българи му писахме 2 твърда , някой си изрод нагаждач ще твърди успешно , смръдлив суджук ! Мразя ви и ви желая ...........!

Само едно мнение- Стоичков напр. никога не би дошъл и играл в отбора от банкя- просто има акъл и няма как да го използуват за примамка. Пък и не само той! Има мнооооого хора, които виждат истинското положение в Р.България, и категорично ще откажат да стават подлоги на герб, които искат само и единствено да обират лаврите. Е, няма да им се получи. Най - малкото защото казусът " НДК" им застина на гърлото, а суджук - гейт ще ги довърши.

Боклукът Стоичков и боклукът чичов-Пенев бяха в атрактивна реклама на бухалкаджиите на ВИС, приказваха си около кабрио-Мерцедес, доволно-доволно, като същински управляващи територията България. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа...Както по същото време, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов от SiC раздаваше платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтяваше. И той, и фирмата му...Същият Генерал Бойко Борисов, три пъти Министър-председател на територията България...

ПЛАТЕН ПЛЮНЧО.

какво твърди този нагаждач е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

Новата длъжност на царистчето Цеков явно е главен ибрикчия.

И този ли чака службица от Боко ?!

Цекоффф хвали Бойко, защото се надява да го настанят на някоя службица, я член на някаква комисия по нещо си, я зам.министър.

ДИР пуснете резултат от оценката на анкетата!!!! НАД 50% пишат двойка на Боко Суджука, а неговите министри над 70% от гласувалите им пишат двойка!!!!

Над 70 %

Докара много футболни емоции и в Скопие с двете си гостувания, повлече крак, та Реал и Манчестър Юн. го последваха в новата футболна фешън дестинация. Ако не вярвате пуснете довечера телевизора. А те неблагодарниците, и македонци, и българи го плюят, (нали са един народ).

този пък като какъв дава оценки. нещастник.

Е-от такива политикатори най-много си патим. Капитана добър, ама отбора слаб !? Здрава нация - ама без армия ?! Нека да даде поне един пример за таква държава ! Даже и швейцарците, които са оградени с приятелскии към тях държави и не се намесват в никакви конфликти, поддържат доста сериозна армия.