Буруджиева: Правителството няма да го бъде, пари няма

Правителство ще има поне до края на председателството ни в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Буруджиева: Правителството няма да го бъде, пари няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да знае това сигурно тя ги е прибрала.

аман от спецялисти в политиката.

има пари, то ако няма борисов да не е будала да иска власт? какво става с тези пари е друг въпрос.

ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТЧИТА ПРЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ,ЕВРОФОНДОВЕТЕ СИ ВЪРВЯТ,ИЗНОСЪТ И ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ,БЕЗРАБОТИЦАТА НАМАЛЯВА.ТАЗИ ГАРГА И КУКУНДРЕЛА КАКВИ ГИ КАКАНИЖЕ.пРЕ ИДНА ДЪРЖАВА,БРУЛЕНА 27 ГОД. ТОВА Е ВСЕ НЕЩО.нЕ МОЖЕ ИЗВЕДНЪЖ.АКО ИСКАТ ИЗВЕДНЪЖ ДРУГАРИТЕ НА БУРУДЖИЕВА,ОЛИГАРСИ МИЛИАРДЕРИ И МИЛИОНЕРИ,"ЧЕСТНИТЕ" ЧЕРВЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ДА ВЪРНАТ КРАДЕНОТО ОТ 27 ГОД.НАЗАД.тОГАВА ПАРИ ЩЕ ИМА В ИЗЛИШЪК.ГИДИ ГАРГА ОСКУБАНА.

Гарвани грачат грозно, зловещо... Все ни рисуват апокалиптични сцени разни "специалисти". Госпожата да не се прави на пророчица, знаем на кого и срещу какво служи. По-добре да предскаже как би управлявала БСП ако си отиде правителството на ГЕРБ щом пари няма. Може би червените олигарси ще дадат на любимата партията от откраднатите от народа пари.

И децата са наясно, че сме в задънена улица. България се командва от некомпетентни и служещи на чужди интереси брюкселски и вашингтонски "експерти" чрез некадърни, крадливи и продажни нашенски управници. По този начин страната не може да се развива и просперира според собствените си национални интереси и запада непрекъснато. Оттук и криза навсякъде, изход от която нито някой предлага, нито може да предприеме нещо. Сега до приключване на председателството властта ще бъде поддържана в кома, след което не се вижда откъде ще дойде ресурс, за да се продължи по този начин или за някакво развитие в бъдеще. Като спрат и еврофондовете, съвсем ще закъсаме. И вместо да пишеш празни приказки, дай по същество, ако можеш: кой, как и с какъв ресурс ще изведе България от това състояние и как ще можем да се развиваме в бъдеще?

ДО KGB

Много комундета в този форум. На стада. И кой от кой по-неграмотни. Другарката Буруджиева е амнипулатор. Тя трябв ада изкара някой лев като угоди на тия дето й плащат. И самата тя не вярва и 5 думи на глупостите, които ги плещи. Неслучайно говори с общи приказки. Защото тази пасмина като нея, Льльо Льолев, Пънчо Стойчев. Пърдрей райчев и още маса червени социолози видяха че само с лъжа не става. Когато ББ дойде на власт з апръв път тази пасмина до 2 дена преди изборите твърдеше че БСП и ГЕРБ имат 1-2% разлика. И даже БСП била имала по-голям шанс. И изведнаж.... ГЕРБ получи 2,5 ПЪТИ повече от БСП. Колкото и да си некадърен не може да сбъркаш с 250%. И се видя че манипулацията е пълна. Хората престанаха да вярват на такива смешници. Българинът е мъдър човек. Когато види че някой се опита да го будалка той си има отговор: "Абе я го зае..би" Сега тези червени боклучарници действат по-префинено. Не защото са поумнели, не зашото с астанали по-обективни. а по една проста причина - стават смешни. Работата на ББ е лесна. Ако иска да управлява ще управлява. Ако иска да направи кабинет ББ-4 ще го направи. Ако иска да отиде на нови избори - ще отиде. И пак ще ги спечели. А БСП може само да духа супата. От големия сребърен супник.

По време на Лукановата зима чакахме на опашка дори за кисело мляко и под дърво и камък търсехме сухо мляко за бебетата. По време на Виденовата зима имаше моменти когато и едно кафе не можеш да си купиш.Хиперинфлация. По време на тройната коалиция и Станишев си стискахме парите и ги брояхме всекидневно за да стигнат до края на месеца. Сега почти всяка седмица поведнъж си купувам суджук,я пресен,я сушен,я пушен.Искам правителство в което поне малко можеш да се облажиш с такива екстри.Суджук не бях си купувал от 20 год.

защо ти слагат минуси, при положение че написаното е самата истина? Аз бях дете тогава, но имам достатъчно спомени за да знам че беше точно така. Напоследък има много тролове, които искат да изкривят фактите.

суджук,които пречат всяка седмица да блажим червото :( Просто не улучваме мъжкар,като Орбан да се озъби на банкстерите !

ама надали.Ако дойдат на власт да кажат,че няма пари бюджета.Всичко е изкрадено и изядено от ГЕРБ.Бе тяхната програма била социална,била народна,била за малкия човек,,за децата, за инвалидите,за бизнеса ,за здравеопазванета,за културата ,за отбраната,за,за,за,.. ., ама какво да направят.Нямало пари и всичко си остава по старому.Обещанията ... на изборите.Вече три пъти им ядем "суджука" на БСП-то.

На нас власта ни трябва само за няколко месеца, колкото да обработим още една банка като КТБ. После ще подадем оставка и се махаме. Обещаваме!

от 2009 год.насам поне до 2029 г.БСП-то НЯМА ДА ГО БЪДЕ да краде пари от държавната софра и да ни заблуждава със сполуки,промени,за България,за,за,за....на м.... ви в г..а.

Тази грешка на природата да ходи в някой западен университет за експонат, като липсващото звено в еволюцията. Че и има и по-големи тъпунгери от нея (трудно за вярване, но факт), които да се интересуват от мнението на този примат!

не вярват в западното образование !Само могат да лапад по западно ала станишев :Д

Това нещастно подобие на човек и то взело да дава акъл.

Аз желая на власт да дойдат умни висшисти, инженери......... НО НЕ ФИРМАДЖИИ!!!!!! ХОРА КОИТО СИ ВАДЯТ ХЛЯБА С ЧЕСТЕН ТРУД!!!!! НЕ ГИ НАРИЧАЙТЕ КОМУНИСТИ. ПРОСТО НЕКА ТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И КАТО ПРИКЛЮЧАТ, ДА ИМАТ САМО ТОВА КОЕТО СА СИ ИЗРАБОТИЛИ!!!!!! ПРЕДЛАГАМ ЗАПЛАТИ ОТ 100 000 ЕВРО!!!!!!МЕСЕЧНО!!!!!!!!! НО ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНОТО ДО СЕГА!!!!!!! ЧАСТЕН ТРУД, САМО СЕМЕЙНО!!!!!! НИКАКВА ЕКСПЛОАТАЦИЯ!!!!!!!! И ТОГАВА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА, КАРТОФА, КОМПИРА, РЕНДЕТО И ДРУГИ МАСТИТИ МИЛИОНЕРИ, ДЕТО НЕ МОГАТ И ДУМАТА КОМУНИСТ ДА НАПИШАТ ПРАВИЛНО, НО ДНЕШНИТЕ СОРОСЧЕТА НИ ВТЪЛПЯВАТ, ЧЕ СА КОМУНИСТИ!!!!!!

Единствено не желая ти да дойдеш на власт. Защото ще конфискуваш всичко, ще го изплюскаш и изпиеш за 3 месеца. След това ще умреш. От глад и жажда. Не че ни липсват Буриданови магарета и днес... Пълно е. Но ми е кеф от поста ти, че всичко е в голям шрифт и е като лозунг от едно време. Вижда се отдалеч колко е тъп, без мисъл и несъдържателен. Хареса ми.

внимание на коментаторка на креватните ВИП-Брадър истории, каквато е Бурунджиева.

Всеки знае,че тази произхожда от семейство на убиец.Но има друго интересно-главата й е много продълговата.В древността викингите са слагали обръчи около главите на децата си ,за да имат такива продълговати глави.

Пари може и да няма, обаче суджуци има. Няма да се плашите.

Знаем че има, вече ядохме "суджука" на Жан Виденов!

Какъв Комунист си ти бе суджукаджия ! Кой знае чии и колко суджука и излапал , щом така гордо се самонаричаш с това име . Нали точно ВИЕ - съпартийците и обкръжението на Жан Виденов му изядохте главата на това младо , доверчиво и честно , но неопитно момче , което си мислеше, че без да си подсигури гърба ще успее да измъкне кокала на тоталното разграбване и съсипване на страната от хищните ви усти ! Голямото Лапане тъкмо беше започнало да ви се услажда : схемите ви вече работеха , облагите бяха потекли към вашите сметки . Мноого удобно ви беше да се надупите на соросоидите и ни лук яли , ни лук мирисали - пожертвахме младото момче , за да не секне вашето грабене и угаждане на презокеанския ви господар , защото Жан вече ви беше подпукал, като ви отряза частните фирми на входа и на изхода на държавните предприятия , с които ги съсипвахте за да ги изкупите после за жълти стотинки , което всъщност довършихте при Иван Костов и неговия г-н 10 процента ! Само че , днес вече никой не ви се връзва на тази елементарна лъжа за Жан ! Жан Виденов беше Единствения , който имаше политическата воля да спре разрухата и разграбването на България и да се следва пътя на прехода на Полша , Чехия , Унгария без стопанска разрука и разграбване , НО алчното , предателско племе в парламента и родните партии , и извън тях не можеше да допусне това . На всяка цена ! Добре че поне физически не го убиха ! Така че мръсните гадове сте всички ВИЕ , които не искахте да гризнете дръвцето на Жан Виденов , който беше започнал да ви спира далаверката , та вие му спретнахте инфлацийка и пълно блокиране на икономиката . Е, не без помощта , инструкциите и парите на отвъдокенаския ви приятел Сорос УСА администрация , оф корс !

ПП Същият сценарий 1 към 1 се разиграва сега в Украйна ! Инфлация , подкокоросани и платени от сащ стачки и безредици в столицата (за по-сигурно там платените убийци - снайперисти изпозастреляха сумати невинни хора !!) , дива приватизация и пълна разруха на икономиката и тотална мафиотска обвързаност - от президента - парламента - през армията и всички държавни институции .. Само че там 40 % от населението са руснаци , много е близо до Русия и целта на САЩ е елементарно ясна , така че не се знае как точно ще приключи в Украйна !? Нали се сещате , че заради пушечното месо наречено украинци малко е вероятно хамерика да рискува ядрена война с Русия ?Ч? .. Освен ако не си произведат толкова страхотни , генномодифицирани свръхчовеци-войници, че да залеят Русия и да ги изловят по бели гащи ?? .. Може БИ ? Ама На ДАЛИ !?

Всъщност това е харакеристика на всички комунистически правителства. Но какво виждаме? ГЕРБ имат основно членска маса от БКП... БСП имат членска маса цигани и БКП... ДПС имат членска маса цигани и БКП... НДСВ- имаха членска маса от БКП... ДСБ - цигани и БКП... Няма шанс да не са постоянно на червено, защото винаги циганите са на червено и без грабеж и кражба не могат да вържат двата края. Та, Буруджиева първо да си помисли мое ли с цигани да има икономически просперитет? Да припомням ли циганията ветропарк "Свети Никола"? или Трейшън клифс? Всички знаеха къде и какво застрояват и мачкаха, както смачкаха живота ни. Е, сега ви е ред да бутате вашето построено и пак ще ви остане.

Прав си. Такива са масите. Тогава да връщаме член 1-ви и да обявим болшинството над малцинството. Няма индивид, защото е арестуван като "враг на народа". Друг е въпросът колко е тъп и самовлюбен индивида, нито е важно колко е тъп и прост народа. Ще има екшън поне. Все си е нещо...

Че откъде ще има, нали Жан и БСП обраха държавата до шушка!

Бе то и в Русия Премиера Медведев каза "паре нема", ама Правителството е по-бетон отвсякога!

Тази жена произлиза от семейство на убийци.Баща и заради руски пари извършвал братоубийства в България. Тази партия трябва да се забрани.Тяхната партия и метастазите и ограбоха България.

Буруджиева желае да дойде на власт БСП, а откъде ще имат пари? Най вероятно ще донесат откраднатите за да има. Буруджиева става смешна, БСП управлява и тя "самостоятелно".

Ако зависи от Боруджиева още днес ще свали правителството. Но нищо не зависи. За опозицията в България колкото по -зле е в България толкова по-добре. Но не всички мислят като тия.

Аман от грозни и тъпи жени. А като се има в предвид, че е и от БСП? Не си заслужава даже и да я коментираме! Искам само да се възстанови лагера в Белене и всички БСП-ри да минат през там за 10 дни, ама аз да съм ръководител. Ще им дойде акъла за 2-3 дни като играя кесмето...

Какви 100 дни? Правителството не са ли същите кукли на конци на едноличния Премиер-Слънце, който управлява не от 100 дни, от 8 години насамБ

тролче, един буезплатен съвет. Не си избирайте във висшите партиини съвети ама толкова отблъскващи женски. Ако са малко по-хубавки белкимв се излъже някои да гласува за вас.

тая така наричана по-долу от съпъртиец ТАНЧЕ - ха-ха - птица грозница, наподобява на Цецка. Абе няма ли БСП-то по-лицеприятни жени бе, бих се съгласил дори на вицето.

Виж ся Танче, умна жена си, но нищо ново не ни казваш. И без това си знаем, че Борисов - 3 ще е до юни - юли 2018 г. А и отдавна е известно, че правителствата на ГЕРБ не умеят да генерират доходи извън два основни метода: - от фондове от ЕС и от увеличаване на акцизи, такси, цени (т.е. - пак увеличаване на ДДС) и т.н. За това и правят винаги т.нар. и възхваляван от тях "консервативен бюджет" (основан на умишлено намаляване на очаквания БВП), който по подразбиране винаги се преизпълнява и освен възможноста да се бие в гърдите, колко е упяло правителството, генерира суми за извънбюджетно харчене. Доказано е - Борисов може да управлява само и единствено при наличие на куп пари, които да разпределя (както най-често става) извън бюджетно, без НС - прословутото негово "Аз дадох! Аз заповядах да дадат! Аз намерих пари! Има и съвпадение на две неща във времето (юли 2018 г.): 1. Свършва фамозното председателство на ЕС. 2. Стартира процедурата по разработването на Бюджет 2019. В условията на намалявани и спиране на фондовете от ЕС (официално от 2020 г.) и на все повече процедури срещу България с огромни глоби и наказания по тях (през 2015 г. ЕС е бил в процедура за налагане на глоби на България в размер на 15 млрд евро), а и поредния падеж на генерираните от кабинетите Борисов 2 и 3 дългове това означава само едно - падане на кабинета.

вие "умните комуноиди" ще генерирате копейки сигурно от русия но ще искате да откраднете всичката западна валута.....смръдливи селяци,пийте си парцуцата до като още можете,че след това ще има много силна диета за вас

симо

7/8!!!!Никога нещо цяло и нормално,като патрона си.

Това правителство направи първите си 100 дни преди 8 или 9 години.

Тази пъстърва какво разбира от политика ? Защо не коментира управлението на Тройната коалиция или управлението на Станишев ? Тази, ако разбира от политика, то нека да стана мултимилионер :)))

Очаквах тази красива жена да ни каже къде ваканцува онази стройна жена от врачанските села?

Боже що за държава сме? Дъщерята на доказан терорист и убиец, горда с деянията на престъпния си баща, да дава нравоучения и съвети на обществото ни?!?!

червената устатница дъщеря на убиец,бълва лъжи в сайта на моника станишева,абе изроди с какво можете да похвалите някое от предишните управления когато Борисов не е бил на власт,нищо полезно не сте направили за страната но да бълвате отрова можете

Ама добре ги е надупила герберастите, а? Не че ако дойдат социалистите пари ще има, ама герберастите ни лъжат, че всичко ни е наред и трябва да сме щастливи. :)

И затова Бойко налива пари в обезопасяване на техни производствени мощности... ама що не ги съди, а?

РОЗОВИ МЕЧТИ !!!

Слушал съм как говори тази мисирка - точно като партиен секретар,с назидателна интонация и категоричност,характерна за наглите,некадърни и с капаци на очите комунисти.Физиономията и предизвиква позиви за повръщане.И е грозна.

Абе то и за майка ти така се говори, ама ей-на - пръкнал си се ти...

и ти си някакво човекоподобно същество но мисирката направо е за предпочитане

Познахте ли за кого се отнася??????....................МАРШАЛ ФИЛИП ПЕТЕН!!!!!!!!!!!

"След окупирането на Франция от Нацистка Германия започва да сътрудничи на германците установява колаборационисткия режим на Виши чрез т.нар. Френска държава като неин държавен глава през периода 1940 1944 г. Осъден е на смърт след края на войната. По-късно присъдата е заменена с доживотен затвор." ТОЗИ Е КАТО ЛУКОВ-ФАШИСТ!!!!! Просто на нашия Луков са му прочели и привели в действие присъдата, .........малко по-рано.:) Защо тази жена да отговаря за нещо, което не е извършила???????

през 89г. трябваше да ви прочетем и на вас присъдите и да се оправим както всички останали бивши соц. страни но.....з.зелев ви спаси тогава,за това и го избрахте за президент за да не ви закачат но Бог забавя но не забравя селска подлого!!!!

Кои сте тези "Вие" през 1989г.? Тогава преврата си го направиха комунистите и всичко, ама всичко до 2007г. си вървеше по комунистически план. После една германска фондация заложи на бат Бойко/пак бивш комунист/ и маалко пообърка нещата, но малко...пак се разбраха. Та кои и кога изобщо сте имали думата Вие - "демократите"/ако се пишеш такъв де/.

С малката разлика,че Филип Петен не е избивал саморъчно мирни граждани по къщите им.

ама да бе пари няма правителството няма да искара и тн и тн вечните комунистически утрепки с вечните негативни коментари абе що за същества са тези комуняги умират от кеф на бг да и е зле невероятноооо

Тая от кое котило се пръкна?Какви ли щеше да ги плещи ,ако обсъждаше 100 дни на Курни,само лозунги и суперлативи.Нека си плюе, кучетата си лаят,но керванът си върви.

Ами котилото е на И.Буруджиев,убиеца на ген. Луков и както се вижда крушата не е паднала по-далеч от дървото.....тъпа и злобна комунистка защото и се провали "светлото бъдеще" на "борец с/у фашизма" с всичките привилегии

Много ТВЪРДА ЕРЕКЦИЯ! Интимни Стимуланти за Продължителна Ерекция и Забавяне на Еякулацията!

Дъщеря на убиец

Понеже се мери с двоен аршин, затова сме на това дередже. Дъщери и синове на убийци отпреди 9 -ти септември са на пиедестал, нали ? Видни реститути.

Сега са на власт тези дето перат парите на убийците след девети.

Тази говорителка на станиШЕФ освен злостната си комунистическа същност не е прогнозирала нещо, което да се е сбъднало!! Нищо не казва (а ТРЯБВА) за купувача на гласове!! Та това е много по-крупно престъпление отколкото тоновете суджуци!!! Общо взето тя се изявява като "прочутия" професор Ангелов, жалкия икономист, чиито "прогнози" така и не се сбъднаха.

Изветрялата другарка разбира от всичко.

едно не е разбрала , че когото свършиха парите свърши и комунизъма!!! Та сега червената пасмина да се скрият някъде и да не ръсят идиотщини.....

на власт идват другарите , ама пари няма... тази издухала брантия ще ми обяснили от къде ще намерят пари ... от дърветата ли ще ги берат ... или ще търсят от мамаша си Раша...да обясни де ???

Всичките парламентарни партии сме еднояйчни близнаци родени от великата ни матушка БКП-ДС. Ползваме различни тела, но мъзъка сме си го разделили, така както си делим плячката под формата на данъци, рекет, суджуци, комисионни и еврофондове.

ПРОСТО КАПИТАЛИЗЪМ!!!!!!!! Това е общото което ги обединява!!!!!! ЗАТОВА КРАДАТ!!!!!!!!!!!!! Ако е Социализъм, ЩЕ СА В БЕЛЕНЕ!!!!!!!!!!:)

при комунизма само "наште другаре" можеха да крадат и никой нищо да не им казва.....на др. таков синчето как хубаво си лапкаше от далаверите само а за другите да не споменавам

Спасе,прав си вместо Янчо да бъде в затвора,беше един от едно Дупнишко село,но след затвора същият стана известен ,,бизнесмен,,то язовир си открадна,то барове имаше отблагодариха се комунетата с поставени лица.Ето сега 15 милиона пак ние ще даваме защото никоя преватизация не е в полза на народа.Цели 27г си правят ,,гавра с хората,,и няма справедливост,няма пари хората затова са отчаяни и дават толкова низка отценка на всички управляващи.Жалкото ,че нямат желание нещата да се стопират и подебрят

Айдее, тази почна да разбира и от финанси - абе, от всичко което и е удобно за да защитава тезите си. Просто и ясно - ще ги махнат, щото няма пари. На това не може да се възрази, няма как!

А ако дойдат комунистите на власт, да знаете какви потоци пари ще потекат...

Чул те Господ. Дано се разкарат тия,че мама..та си ееееее....ло.

Ревеш ли бе комунист???? Реви!!!! Моите родители също са ревали след 1944!!!

Май и ти се подготвяш да ревеш като тях.......след време???:)))))))))))))))))))))