Борислав Цеков: Цветан Василев няма да получи защита от САЩ

Няма да има никакъв ефект от жалбата на г-н Цветан Василев в САЩ. Твърденията, че ще получи защита от САЩ са неоснователни.

Обратно в новината

Коментари - Борислав Цеков: Цветан Василев няма да получи защита от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Цеков зализан гъзолизецо що не си гледаш перчема а се правиш на велиК!!!!

шеф "тромп обществото" в България, барабар с рашистите шаренкова и гестапото ?

Да си го прибират в мАсква и толкоз!

А сега да зарадвам трите прасенца! Пишете в ютуб - Ексклузивно за BIT! Американският адвокат на Цветан Василев: Пеевски и Цацаров ще са главните в иска. Ха, да ви е честито! Това ви е само началото. Както каза един известен и честен мъж КАЗУСА КТБ ЩЕ ЗАВЪРШИ С РАЗСТРЕЛИ!!! Как е сега? Е, Борисов, нали знаеш, че това е началото на вашия край!? Всички заедно ще рухнете и ще се въртите като мастии за прошка.......но прошка няма да има. Всеки момент чакам да излезнат имена и да ви почвам официално....

хехехе, за едно си прав, че ще има разстрели. За толкова откраднати пари е невъзможно да няма. Когато стане напечено за няКОЙ ще почнат отсрелите - за това нещо също сигурно имат план. Така, че, който е забъркан да му мисли!

Цветан Василев, само ще похарчи пари, от откраднатите от КТБ. Той разчита , че САЩ и по-специално Президента на САЩ Тръмп, ще реагира принципно и ще използва предоставените от него улики за корупция в големи мащаби за нашият любим Премиер, за да го разобличи пред света и поиска осъждането му. Това няма да стане! Президента Тръмп и Държавният Департамент на САЩ ще използват тези улики, за държане на Премиера ни в още по-голяма зависимост и подчинение, демонстрирайки пред света своята подкрепа за него! Все пак, ще благодарят и на Цв.Василев, по някакъв начин, за предоставените им улики!

нулев бил? Да видим. Нещо много се активираха слугите да дават мнения.

Виновните за фалита на ктб са шиши и искров! Те като са тук защи никой не ги съди?

Ако САЩ се произнесат то е от значение как имат права върху чужд суверенитет?

Защо дъвчат само Цветан Василев? Нали имаше още 17 обвиняеми за КГБ? Защо не се съобщават техните имена? И още много, защо, защо, защо ? Но АЗ знам защо, защото НЯМА ДЪРЖАВА ! Министър председател има, но държава няма !

Не виждам в сайта "Дир" отвореното писмо(и отговор) на Николай Банев относно обвиненията на премиера Борисов за "разграбеното" предприятие Полимери Публикувайте отговора на Банев

Още малко за спонсора на този Цеков, Сократис Кокалис, който го е изучил и платил обучението му за да може да пише този лумпен и мошеним Борислав Цеков писания като това: " В доклада за първия контакт с Кокалис водещия вербовката офицер Карл-Хайнц Детцер пише: "К. беше запитан съгласен ли е да подпомогне Министерството на Държавната Сигурност при проучването на този кръг от лица. Той изрази готовност. Може да се констатира, че К. притежава всички необходими качества, за да изпълнява задачите на нещатен сътрудник. От неговите думи може да се заключи, че той самият има интерес да спазва КОНСПИРАТИВНИТЕ ПРАВИЛА!!!(забележете как през всичките минали десетилетия ТОЧНО ТЕЗИ СЕ ПРИСМИВАХА НА ВСИЧКИ, КОИТО ГИ ИЗОБЛИЧАВАХА с "налудничавите им КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ, а става ясно, че това НЕ СА БИЛИ и не са теории, А ПРНаКТИКИ, рутина. И още е модерно при някои по-повърхностни лица да се застраховат като издекламират припева си как по принцип не вярвали в конспиративни теории, а като на теории не вярвате НА ФАКТИТЕ, ДОКУМЕНТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА и СВИДЕТЕЛИТЕ за тези практики защо " не вярвате", бе чукундури?!?) В един от докладите си като нещатен сътрудник на ЩАЗИ "Роко" пише за деловите връзки около създаването на "компания за търговски връзки между Гърция и ГДР" Според "Дойче веле" информаторът се позовава на контакти с влиятелни гръцки бизнесмени и политици, НЯКОИ ОТ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА! СПОРЕД ДРУГ ДОКУМЕНТ на ЩАЗИ ОТ СЪЩАТА ГОДИНА Сократис Кокалис Е БИЛ УЛИЧЕН В КОНТРАБАНДА СЪС ЗЛАТНИ МОНЕТИ от Западен към Източен Берлин?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?"

А на тебе Кой ти е спонсора?Както се вижда работиш срещу държавата ни в едно мега дело!

Ако бях на мястото на Борисов и Доган и още двама там щях да си търся парцел до Лили Иванова в софийски градски гробници.

Да видим кой е спосорът, поне един от спонсорите му, на този нещастен манипулатор Цеков. Собственикът на гръцката групировка "Интраком" Сократис Кокалис е бил агент на източногерманските служби ЩАЗИ, доказа преди време "Дойче веле". Службата за архивите на ЩАЗИ е предоставила на българската секция на радиото 30 страници документи от архивите на бившата Държавна Сигурност на ГДР. Цитираното от радиото досие е с регистрационен номер 953 от 1963 г. , заведено към 15-то управление на тайните служби. То показва, че през 1963 г. гръцкият гражданин Сократис Кокалис е бил вербуван като нещатен сътрудник на ЩАЗИ под конпиративното име "Роко"

Много" важно"!Важноти че закона Магнитски няма да улови авера ти Василев!

Между прочел този с тази си поръчкова статия много ми напомня един друг всеизвестен и велик капацитет в правото, и мисля точно в търговското право, Герджиков, който преди време написа една друга лобистка статия точно когато същата тази мафия лансираше тезата да се признаят МАСОВО цесиите в КТБ! Спомням си, че тогава прочетох наукоподобните лакардии на Герджиков и се погнусиш - толкова явно бе лобирането му. Той имаше огромната наглост не само да защитава цесиите по принцип, но невероятно арогантно и многословно се опитваше да лансира тезата, ЧЕ ВСИЧКИ ЦЕСИИ ТРЯБВАЛО БЕЗУСЛОВНО ДА СЕ ПРИЕМАТ В КТБ!!! Тогава коментирах, че ако това стане ще се извърши огромно разграбване на активите на КТБ, че това е безумие. Този твърдеше, че квесторите дори и нямали право да анализират и коментират!?!? предложените ИЧ цесионни договори!?!?!?! Н Само да допълня, че е всеизвестно, че НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АКТИВИ на КТБ БЯХА ЗАГРАБЕНИ ТОЧНО ЧРЕЗ ПОСЛЕДВАЩИТЕ ЦЕСИИ И ПРЕХВЪРЛЯНИЯ НА АКТИВИ!!! Много ми е интересно какво ще каже сега Герджиков по въпроса, както и този Цеков след няколко месеца - запомнете думите му и после го питайте!

Прав сте Приятелю. Между другото много Ви присфояват ника и пишат щуротии.

Знам, но това са рисковете на "живото предаване":) Аз опитах неколкократно възпитано да не го правят но знаел, че от дума разбират хора, а не говеда и човекоподобни. А и всъщност мисля, че всеки интелигентен човек тук който се интересува лесно може да различи дали авторът съм аз или не в повечето случаи, ако Шел дори и по грешките ми в бързината:), вида им, а останалите, които не могат или не искат, не ги интересува - ами честно казано и мен не ме интересуват:)

Ко става цеков?Май гроздето е кисело?Не се притеснявай всеки ще си получи заслуженото.И трите шопара и ти и цветанов и оня кукловода от сарайте.Това е финалната ви песен.Ще трябва да емигрирате в русия?Сори,забравих,че и руснаците търсят 1 милярд,заради фалита на ктб.Що не го търсят от цветанов,а от КОЙ?

Първо се изака по въпроса баба Кенарова! Сега излиза да затвърди осраното некъв си алкохолик Цеков. Аве много странно с тия Ц-ъта ве? ЦВ ЦЦ пак Ц. Напомня ми за едни мутри които си разделяли едни марки и все бъркали сметката и пак отначало започвали да броят и разделят, докато звъннал шефа им от СИК и ги попитал какво правят, а те горките му казали ЕЙ ТУКА ВЪРТИМ ЕДНИ ПАРИ!

Този Цеков твърди: "Какъв е шансът на г-н Цветан Василев със Закона Магнитски - Всеки е в правото си за своето оневиняване да депозира жалби, сигнали, прошения до всякакви органи и инстанции български и международни. Така разглеждам тази акция на занимаващите се със защитата на г-н Цветан Василев. Познавайки американското законодателство и политическа система, моята прогноза е, че няма да има никакъв ефект, тъй като случая със Цветан Василев и аферата КТБ нямат нищо общо с уредбата, която така наречения Закон "Магнитски" предвижда..." Този "специалист" твърди. че случаят с Цветан Василев нямал нищо общо с уредбата на визирания закон - трябва да си много нагъл и зависим (защото не вярвам все пак този да е толкова тъп и да не разбира от право и положението в Америка и политиката й и как функционират властите там), за да кажеш подобно нещо - двете истории ИМАТ МНОГО ОБЩО, и при двата случая имаме рекетирани от държавни ДС-КГБ структури, по-точно мафии на големи, едри бизнеси и бизнесмени и ликвидирането на бизнесите им с цел да бъдат фалирани и откраднати, разграбени! С РЕШАВАЩОТО И АКТИВНО УЧАСТИЕ НА РЕПРЕСИВНИТЕ ОРГНИ И ИНСТИТУЦИИ В УСЛОВИЯТА НА ДИКТАТУРА! Разликата е в това, че в Русия извършиха и убийства, докато при атаката и разграбването на КТБ собственикът й Цветан Василев успя да се спаси и избяга преди да го убият! Спомнете си, че дори и Борисов заяви в прав текст, че бил поръчан - убийството му, от Ахмед Доган!

Парите на вложителите са откраднати което е факт и в основата е главния акционер с неговите машинации!Ти като тролиш явно това изобщо не те интересува,че има кражби в особено големи разбери за нашата държава,а като развалена плоча ни занимаваш с Цацата и Пеевски,щото там ви е " болката" .Това е всеизвестно ,както и грандовете ,но да се опитваш да оневиняваш боклуци се вижда че си безнадежден!

Беше повече от ясно, че сарайско-библиотекарската мафия ще реагира веднага с поредната поръчкова статия и както виждаме тя не закъсня и този Путин! А това, че тази статия на поредния мастит "специалист" е видно от купа манипулации и неистини, както и откровени лъжи на този. Но преди да посоча само някои от манипулациите и лъжите на този, когото спешно са хвърлили на амбразурата всички отлично знаем кои, да си отговорим въпроса защо. От публичната информация за този се разбира, че той специализира през 2996 год. в Колеж за държавно управление "Джон Кенеди" в Харвардския университет като стипендиант на ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОГО - на собственика на гръцката групировка "Интраком" Сократис Кокалис! Сократис Кокалис Е БИЛ АГЕНТ НА ИЗТОЧНОГЕРМАНСКИТЕ СЛУЖБИ ЩАЗИ, който се е занимавал с престъпни дейности и контрабанда и бизнес партньор на един от най-богатите български бизнесмени - ценни ДОНОСНИЦИ на ДС - Васил Божков - Черепа ( общи участия в хазартните дружества "Еврофутбол" и "Евробет")

Вече ставаш смешен!Едно и също дрън,дрън!Тъкмо Прокопиевци се зарадваха за техните " любимци" и ей на се появи коментатор с други мнение,сякаш няма право на мнение,но трябва да бъде оплют от другото задкулисие с куп измислици! Инфото заприлича махлянска интригантка,щото статията не съвпада с целите им! Е няма да получи защита Банго,не се и надявай или си мислиш, че можеш да плашиш гаргите!Ами не!

Като съм смешен - ами смей се, бе идиот! И значи си ми задължен, щото те разсмивам... Изобщо не мен интересува всъщност дали Цветанов ще получи защита или не, колкото и цинично да звучи, но тъпанари като теб и това не вдяват, както и че Цветанов вече няма нужда от защита, БД кретен, играта се обърна, ако не си разбрал, сега се смениха местата на "Ти гониш"! Не е важното дали Мустака ще получи защита от Тръмп или не, и това е една от манипулациите на този лумпен Цеков на която кретени като теб кълват, А ЧЕ ИЗОБЛИЧАВА С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИТЕ БОСОВЕТЕ, ОБРЪЧИТЕ И КРЪГОВЕТЕ на ДС-КГБ МАФИЯТА в България, бе кретен!

И брее,Пеевски ли ти каза така?

Няма да защитава мустака, а ще търсят кои са взели кинтите за да ги държат за топките и да ги контролират кво да става в държавата.Компра се нарича това.

САЩ са суперсила. И Конгреса на САЩ може да приема каквито закони си иска. България е малка страна. Но това не значи че е необходимо да се съобразява с каквото и да е, идващо от САЩ, което не е ратифицирано от ООН. Все пак ако САЩ много искат да получат и защитават Цветан Василев, няма лошо. Българската Администрация винаги може да им каже: "Добре момчета, той е ваш. Преведете в Държавния бюджет на България едни 4 милиарда, колкото тоя изрод открадна от тук. И ще ви го изпратим опакован в целофан, завързан с панделка. Ако искате на едно парче, ако искане на много парчета. Но първо превеждате парите, а след това ще говорим. Все пак ние уважаваме законите на САЩ, когато сме там.

Важният въпрос е не дали Цв. Василев ще получи защита, а с колко и каква злепоставяща информация за висши политици, администрация и ченгета ще се сдобият от него по този повод разни американски агенции. Това може да се окаже катализатор за малко реални реформи у нас, както обикновено под диктат отвън.

gonzales

ако Тръмпчо поиска нашенецът ще има защита. ще им спуснат отгоре на нашите дупедавти промяна на закона и Цецко ще излезе сух.

А на кой му пука какво ще се случи с Цветан Василев ?? ...и дали ще го огрее по Магнитски??? И Кой глупак вярва на нашата Цацаратура ?? Там и без това изпълняват само каквото им се нареди .... от Горе, от НачалникО! помните ли един мастит прокурор как беше записан в къщата на ББ да договаря как да оттърват кожата на Мирослав Найденов?! А помните ли доклада от срещата при преЦедента, за КТБ. Ами там вътре ясно се споменаваше, че е имало огромна координирана атака срещу 3 български банки. Първата е КТБ, на втората и дадоха милиарди държавни пари за да се спаси, третата ... няма значение. Да сте чули Прокуратурата да разследва тази огромна атака, застрашила пряко националната ни сигурност и довела до изключително големи щети за икономиката и гражданите ?? Да са казали КОЙ е организирал това, защо го е организирал, как го е организирал ???!!! Няма такова нещо!!! Мълчат си като бити педерасти... За капак оставиха всичкото имущество на КТБ да бъде разграбено, викнаха международна фирма да направи проверка, но после засекретиха доклада и не дадоха на проверяващите да напишат мерки за връщането на парите .... Цветан Василев със сигурност има някаква вина, но на други хора вината е мноооого по-голяма!! ДАНС - финансово разузнаване, БНБ - Банков надзор, Министерство на Финансите, министъра, зам. министъра .....ПремиерОт ! Суджук влачи .... диря няма .... ей това е нашата страна! Законът Магнитски няма никакво значение в случая, нито пък дали ще се спаси Василев.

Аве, гъз- необърсан! Кога фалира КТБ премиеРОТ беше Орешарски. А зад него стояха БСП, ДПС и Атака. Те и гласуваха Пеевски да стане шеф на ДАНС, за да ни защитатвал. Анадън му!

Иначе, имаш ли нещо конкретно срещу написаното от мен или ще броим колко месеца е бил премиер Орешарски :) и как Пеевски не е успял да вземе ДАНС :)))

България няма да ви забрави и теб също ! България се управлява от три ШИШИ !

не се знае, ако василев развее няколко милярда пред тръмп може да му помогне някак, ама е голям риск за тръмп, понеже и там не ядат домати с колове.

че то нее нужно да го защити важно е да се раздухат кирливите ризи на Боко и Свини...повесе не третебе ей това ще го защити там...))))

Като гледам какъв вой сте надали паразити крадливи, само за едно се сещам. ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ!

СтриктноПроцедурно : Приемайки че Процедирането на казусаКТБ виа ЗаконаМагнитски ще го има - Следва ли Да предвидим Реалното участие на Наши Прависти&Юриспруденти като Начало ЗА Работната-Ни Група по Право&Юриспруденция ?

valentor

най-първо е контра трояноконниците

Абсолютно ! ...пък като Се сепне Човек че командированите от 'наште' СА НайВече В Америка - ... (ТихРазказ ! ;-)

Айде още един малоумник-общественик. Сега ще излизат един по един и ще ни обясняват как САЩ ще направят грешка в разследването и откритото от тях ще е болната фантазия на Тръмп. Страхувайте се копелета! Така ви искам!

да,ама ще се разсмърди яко.

ЕЙ излязла на врата му въшка, на врата на мръсната яка

Така ще твърдиш , защото и ти лапна от гювеча КТБ ! Закона действа и няколко попаднаха под него ! Тъкмо ти БЦ , М Велчев и ББ на върха на пирамидата прецакахте Цветан Василев ! Ти също прибра няколко десетки милиончета , а Буда и милиардче , дано ви пресоли , че да гниете по-дълго , на лъжата краката са къси , така каза Боршош !

Много ги разбираш ти тия работи,бе Бориславе.Сравненията между закона "Магнитски" и реципрочните руски актове-добре.Но какво общо има Лозан Панов с конкретни дела на българския съд и най-вече със Специализирания съд/към който Панов имаше редица възражения при конституирането му , а и след това /? Сравнението между Присъди на немски съд и български съд по идентичен казус са най-малкото некоректни,нито са професионално издържани.Един НК има в Германия, друг има в РБ/при това нашият е от 1968 г.от развитото социалистическо общество,ако го помниш/.По една квалификация е било делото в Германия , по друга е в РБ, а това много често предопределя успеха на обвинението.Прегледай тези детайли,пък после прави сравнения.Ако изобщо откриеш в немския НК - StGB/StrafGesetzBuch/ състав на престъплението "длъжностно присвояване", тогава имаш право да сравняваш тези казуси.Иначе не можеш да ни взимаш за канарчета...

Задължен ! (отн. Тагавов) ...а каква Е вероятността ТочноТоз да Е същинския по наместването на Лукойл у Нас ?

valentor

кво ли ще е ако се наложат санкции към тукашното джамбуре

Имате предвид задунайското 'управление' на 'наште' Изобщо ли, Колега ?! - ТочноТова Е адресацията.

valentor

и всинца непотребни ли да станат ?

на таквиз дърваи да не ме давате в ръцете

И наизлязоха червеите...

Цеков, какво общо има Лозан Панов. Този случай е на специализираният съд, който е аномалия по принцип. Какво има Лозан Панов да доказва. А за закона Магнитски е вярно ,че няма сила на пресъдено нещо, но има друга сила,за която друг път ще ти разказвам.

Може и да си прав,но в медиите са дадени различни координати.На едно място пише ,че делото е внесено в Специализирания наказателен съд,а друго че е в Софийски градски съд!

Ето ги,те сами се показват...! Борислав Цеков,Милен Велчев и компания,а къде е прокуратурата....!? Това човече се уплаши,че Цецо може да ги изобличи от много по-голяма и независима правова система и се обади от дупката си !

Путин:Американския закон Магнитски е НЕПриятелски.

Бате цецо може не по закона Магнитски, а по закона за Понци схемите да го подкарат

Леле! Много си стяга чипика, онези, които са прибрали парите от КТБ. Не е шега работа с теб да се занимават финансовите органи на САЩ! Легендата, че само Цветан Василев и обрал банката е просто несъстоятелна. Определено в кюпа са много политици, бизнесмени и техните слуги от прокуратурата. Поне такова е моето впечатление. Но както изглежда подцениха куража, но и възможностите на Цветан Василев, защото той ги вкара в една плоскост, от която трудно може да се измъкнеш без огромни загуби. Изглежда са го подценили. Затова сега търсят разни нищожества, с които се самоуспокояват, че фалита на КТБ ще остане някакъв регионален проблем, без да се сезират международните институции. А иначе мнението на такива дупедавци, като въпросният Цеков или онази другата- са без никакво значение. Малей! Страх!

Мда-а-а, така си е. +1 000 ... 000 ! Ц.Василев излезе, че е доста интелигентен човек и се е подсигурил яко. А и аз не вярвам, че само той е виновника. Колкото до Шефа, снишил се е, но е готов на всичко, за да не го погнат американците за "интересното" му минало и настояще.

За Протола : - очевидно Домакините/Дир.бг - СА решили виа Тази тема да Ни накарат Да направим Тотален DrillDown отн 'наште' ДълбокоПодприкритийни ТроянскоКонници ! ...защото след Отявлена 'наша' б-незнамквоси Кенарова - И тоя Е АчикАчик 'наш' ТеоянскоКонец ! а. След 'следване' СУ - Флюп !, тоталистическая 'специализация' Във ВоистинеПрестижни Институции ... И ! - Едновременно (моуъ Ви се !) на Само 24 годишна възраст - Старши Съветник в 'нашта' парла-мента ! и то Баш 1996-1997ма !!! б. Е от 'нашта' партия/коагулация на НовоВреме ...и като добави Човек И АчикАчик Доказателството че ХалХабер Няма отн. ЗаконаМагнитски !, ама е Явно Уплашен от Прилагането-му в казусаКТБ - ей го в на че И тоз 'наш' ТеиянскоКонец 'лъсна' !!!

Това лице не беше ли от страната на 'вЕрвайте ми'?Как да му се вярва на този,като всички видяхме какво се случи при онзи с вЕрвайте ми.

Този цитира, но не разбра какво цитира!!! "На второ място този закон предвижда в случай на груби нарушения на правата на човека - геноцид, незаконни отвличания, изтезания и големи корупционни афери, по преценка на изпълнителната и законодателната власт на САЩ да бъдат налагани персонални санкции спрямо конкретни длъжностни лица от Русия и Молдова. Тези санкции са точно два вида едната е забрана за достъп до територията на САЩ, втората е блокиране на финансови активи и имоти на тези лица, ако такива съществуват, в американски банки. През 2016 година действието на този закон беше разширено за всички неамерикански граждани." КТБ не е малка корупционна афера и ако по преценка на изпълнителната и законодателната власт на САЩ правата на Василев са нарушени, то могат да бъдат наложени персонални санкции на определени длъжностни лица от България! Дали този само се прави, че не го разбира или материята наистина е толкова сложна и обективно се затруднява!

Голям зор да се плюе по Василев. Разбираемо е че крадеца вика дръжте крадеца, но и хората взеха малко да вдяват въпреки силното медийно затъмнение.

Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа това е заключението на дипломатически доклад посветен на Бойко Борисов, изпратен от посланик Байърли на 9 май 2006 г. А сега си припомни какво изрече ШМАТКАТА МУ от САЩ през юни 2014.. Или какво каза сам той на българо-американския форум в София... Нещо за руски проекти май идеше реч.. Та за тез МУ заслуги пак ще го бутат в "правилната" посока.. Че и ПРАСЧОТО МУ ще носят на ръце..

И защо замесиха изобщо името на Лозан Панов в цялата случка и каква е допирната точка с американското законодателство? Питам абсолютно безпристрастно в случая! Поредната поръчкова статия...