Евелина Славкова, ТРЕНД: Борисов предпочита ОП пред РБ

Премиерът Бойко Борисов работи поне привидно по-добре с "Патриотите", отколкото с Реформаторите.

Обратно в новината

Коментари - Евелина Славкова, ТРЕНД: Борисов предпочита ОП пред РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цветанов ви го каза-4-ти мандат герб. всички работещи гласуват за тях, а и тръгват от човек на човек да ги агитират да гласуват за тях. страх ги е да не си изпуснат работните места, а те държавните, не са по за 300..400..500, а в някои семейства влизат по 6-7 хилядарки в провинциалните градчета , а и повече. Донякъде са прави, а като дойдат новите/гладните и тях да храним, животът е един. избират или в бг 300 лева или напускаш страната, теглиш кредит и заминаваш-терминал 1, терминал 2 е за богатите(много често изписват терминал 2), там не е за всеки хохохо навсякъде накъдето и да се обърнеш все ченгета комунисти, а те да ме извинят задръстеняци, били са по времето на соца, но вече им е отминало времето, все пак мнозина са напуснали и ходили при децата си, роднини и знаят как стоят нещата там и тук. правят сравнение и няма как да им се вързваме на глупавите им приказки. не може човек не излизал от града си да ни дава акъл. да, имат пари, защото освен пенсия работят, имат села и там работят, имат градини и там работят, поне за мен предпочитам и двете-ум и пари, а мнозина казват, че парата играе най-голяма роля, ама тогава не ни заблуждавайте мили политици-с Ботев, Левски и сие. Те някои не знаят рождените дати на родителите си, акъл не ми побира... обърнаха се нещата. по времето на соца... при дела... кога е роден баща ти ... не зная..., а то какво стана точно тия сега ни управляват, наставляват, акъл ни дават, а много от другите ги оставиха без препитание и ... добре, че са кътали пари родителите ни, та много години успяхме да оцелеем, много са случаите, лични са, знаем, че на политиците не ги еня за народа, но ей тъй, за да не се преуморят да дойдат и видят как стоят нещата в много западнали градове и села

Тази кифла на кого е любовница, че я притиквате за някакъв експерт ???

КАК ТРУДНО СЕ УДЪРЖА ДЕВСТВЕНОСТТА НА ТЕЗИ БУЙНИ ГОДИНИ ! ТА, СПОДЕЛЯ МОМАТА...

На тази отдалеч и личи богат житейски опит и дълбока проницателност. Маце, освен да се слагаш на властта какво умееш да правиш?

Сто дни преливане от пустото в празното! Скок на цените. Замръзнали доходи. Постоянно се създават скандали за отклоняване на вниманието от нищетата...Нямало безработица, хората били мързеливи... А какво прави правителството да оползотвори това което имаме? Реакторите киснат в Белене, терминал 2 е претоварен, пазарите за останалите след градушките плодове и зеленчуци къде са? Ама ще правим газов "хъб", газ ще продаваме и ще "печелим" ...

Скъпи Боко филма който ти приляга се казва селянина с колелото. Та не ми излизай с пунтажи на House of cards, млади журналистки и прочие. Няма да те заобичаме повече, като едно младо хубаво моме повтаря хвалбите, които така или иначе чуваме от твоята света уста.

и маймуната се научава да танцува, камо ли идиотите да не са видяли какво става с алчни гладни въшки, каквито са и реформаторите и те самите. Ако можеха реф... "реформаторите" да се сбутат пак в управлението, щяха да са по-послушни от кученца, но... има време за всякакви кУ-Ълиции.

Войвода се главява Аргатин на Пашата (Народна песен от Ямболско) Жена на Сидер думаше Остави войводо Балкана Остави Игликина поляна Ела си войводо у дома Да гледаш малко детенце Сина на Сидероглу Страшника ... Сидер се бая замисли Войвода рабта не хваща Войвода е срамно да бачка Мислил е до три дни па го измисли Глави се ибрикчия На Мутра Ага Банкянлията Пашата на Мутристана ... Сребърници Сидер броеше Малко детенце гледаше Сина на Сидероглу Смешника

ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО ФЕОДАЛА ПРЕДПОЧИТА Е,ВЛАСТТА ПРЕД ЗАТВОРА!!!СРЕДНО ПОЛУЖЕНИЕ ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО НЯМА И НЕ ТРЯБВА ДА ИМА!!!

А съвсем мъничко хирургия? За корекция? Може би лазерна? Ехх ... Не говоря за Борисов ...

балансьор?пълен глупак.

Борисов НЕ ПРЕДПОЧИТА НИКОГО.ПРИНУДЕН Е.ПРЕДПОЧИТА ДА УПРАВЛЯВА САМ, НО ВЕЧЕ НЯМА КАК ДА МУ СЕ ПОЛУЧИ. Жизнено важно му е да е на власт,иначе му остават само две възможности,които няма да назовавам. Той си ги знае и за това драска със зъби и нокти. Досието му е десетки томове.

Девойката от снимката изглежда, че добре е анал-лизирала главната Тиква на държавата.

Това са тъпите ПР - номера на Бойковите ПР-ки. Толкова са зле горките, че само с началника си могат да се мерят по простотия ... За капак, дори и не разбират колко много им личи .... Акъл море - глава Суджук!

туй моме що не си седи вкъщи и да си гледа дечурлигата ами си мъти красивата кратунка с ребуси

Кухите червени кратуни пак са изпаднали в безсилна ярост. Помията, която се стича от свинските им зурли може да удави невинен човек. Логореята ги е завладяла тотално. Те не могат да си представят, че хората могат да харесват други, освен червените милионери и газ пикаят, че ББ няма загубени избори. ДА! Наистина няма загубени избори, и няма и да има, поне не в следващите 8-10 години.

Бе, как така само 6-10 години, бе?! Поне още 150 - 200 години Вождът и Учителят на българският народ, Политик 1 на Балканите, Европа и надеждана на Демокрацията в целия свят Бой Ка-Ун ще печели всички избори!

Другарю "Нота Бене", не знам за колко важен се имаш, но поне засега иронията ти не се потвърждава, ББ печели всичко, което иска, това е положението. И наистина си мисля, че този хитър ход със Цецка направо разказа играта на другарите.

Мдаа, няма загубени избори! Правилно, на предпоследните, за президент, зае почетното второ място, което, при определени обстоятелства, се счита за "разгромяваща победа"! Естествено, за второ място златни медали не дават, но и не се става президент...Та, победа...Пък като знаем какво се върши по села, паланки, градчета и други видове населени места, ясно е защо винаги печели. Вярно, няма сигнали за купуване на гласове, но едва ли един чиновник ще признае, че е гласувал под натиск, щото рискува да се озове на опашката за безработни...Пък и оня суджук да не мислиш, че е изконсумиран в канцелариите на герберите, а не в циганската махала?

Абе ходи да козируваш на "Генерала", в партията, в чието ръководство никога няма едно "ама", "но" или каквото и да е различно мнение от Неговото. Демокрация бе. Оня каже нещо, останалите го подкрепят, на другия ден трябва да се червят пред камерите, че се отмятат, щото ТОЙ станал с левия суджук и си променил мнението.

За 30 лв на ден не си струва да ги лижеш отзад, искай им поне 50 за унизителното си съществование.

анал-лизаторка

Слагачка

хубавка е таман като жена на футболист, ама умна и ако тя ги е казала тия неща- далеч е от футбола

Единственият баланс, който Made in Bankya до сега твърдо е постигнал е: Мойто си е мое, за останалите 10-тина процента можете да си прегризете гърлата! Но, ака някой посегне на мойто - ще гризне...суджука!

Това не е ли агенцията, която предричаше победа на Цецка с 3,5%, а стана точно обратното. Когато познаят поне приблизително резултати от избори, да дават акъл. Дотогава ще са некадърни гъзолизци

A не е ли Списанието ,но и то е такова-лъскаво и глупаво.

Мацо,за е..не ставаш,ама за "анализи" не!!! ХО ХО ХО

Как пък нямаше една смилена фраза в тази статия ?? Какъв анализ е това, щом пропуска цирка с изтребителите - основно изискване на ОП беше реформата и модернизацията на армията, Щом пропуска грандиозния скандал с НДК - излагация пред ЕС точно със сградата, определена за място на неговото председателство ??! И щом подценява ефекта на суджук гейт ?! .... заради която издънка в нормалните държави отдавна да са си подали оставката и министър председателя и цялото правителство ... барабар с парламентарната група... А какво да кажем за играта "тука има - тука нЕма" с вземането на нови държавно гарантирани заеми ?? Ами проблемите с престъпността ? - убийства и грабежи всеки ден! Ами хипер издънката с противодействието на КОРУПЦИЯТА ? дето правят орган след орган и резултат НИКАКЪВ ??!! Ами резилът с КТБ и потъналите там милиарди ... че чак и в САЩ да ни научат ??? Мисля че тази мома - Евелина Славкова определено има данни, но за други занимания, не за политически анализи .... малко ми прилича на ПР - ката на Мирослав Найденов!!! Един суджук Корупция не прави, ама 4 тона ?!

Спря ли мигрантите-не. Намаляват ли циганите-не. Време е Тиквата да си ходи, а ГЕРБ да се ликвидира.

Пак реват червените гниди. Ето затова гласувахме за Бойко, да ги бие по червените тикви.

Е да, то големите победи, със стотина хиляди гласа повече :) Огромна разлика в подкрепата .... Разни протоколи дето от 10 стават 100 гласа за ГЕРБ ...

ВРЕМЕ Е ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА.АЙДЕ БОКО ЧАКАМ ОСТАВКА.

Ами вземаха та подписаха 4 години да властват ако ще да са се омазали от всякъде та за това работят ''добре'' а и интересите и целите им са едни и съхщи - кражби и власт..Дето има една дума принципа им е ''развалено и вонящо ама ще да се яде защото си е наше''

От както социологическите агенции влязоха активно в ролята си на главни придворни жреци и гадатели, бизнесът с проучвания процъфтява и естествен резултат са новите ГМО агенции, които получават бърз достъп до медийното пространство. Все пак плебса трябва да научи какво мисли като съвкупност. По отделно е ясно, че не мисли :)

П.С. Това не е анализ, а платена рекламка на Евелина.

РБ не се ползват с електорална подкрепа - факт! Синдром на лъжливия и крадлив политик - Костов!

Това моме, нищо не казва! Общи лафове и три пръста кал в ушите! И накрая, експертите щели да кажат по-детайлно!!! Аз си мислех, че тя е експерт, обаче се оказва една от хилядите софийски кифли, които могат дълго и напоително да те обливат със слова и нищо да не казват! А държавата ни е пълна с цяла кохорта пишман анализатори, които си дърдорят, вземат пари, а Суджуко си прави каквото иска! Моме, ако искаш да изпъкнеш, да те запомнят хората, иди захапи го, като булдог този мутро-пожарникар и избърши жълтите павета с него. А не така - хън-мън, ами той така с патриотите, с риформаторите и прочие! Така създаваш впечатление, че лижеш за да ти намерят някоя синекурна държавна длъжност!

Световно известната аналлизаторка Евелина Славова....

Едни безидейни и безполезни 100 дни. Лишени от смисъл и съдържание. КЕВР драстично вдигна цените. Не индексираха всички пенсии. Битовата престъпност се превърна в ежедневие. Скандалите,особено "Суджукгейт",биха бутнали всякакво Правителство в нормална Държава,каквато видимо не сме. Плодовете на нашумелия"Македонски договор",ще се берат....не знам си кога. А Геройко си е все този,от 1 до 3,колкото и да се опитва да се прави на друг.

Това да не е сестрата На Мария Илиева! Много и прилича - сигурно и по характер>

100 дни лапане на суджук.

Управляващите най-вече от ГЕРБ са самовлюбени и невиждат очевидни неща /както беше случая с Кристалина и Цецка и билетчето/, а опозижията я гони истерия, те са като прокажени все нещо им е криво но незнаят какво! Падишаха си е падишах и само патриотите си мисля, че работят правилно защото хем са в управлението но не достатъчно, а носят негативите за това и за това трябва да работят и за хората за да има пак...

Тая на снимката може да анализира само козметика и фотофилтри преди качването на фотоси във фейса.

Моме, да нямаш грешка. Може би искаш да кажеш ПЛАСЙОРА Борисов ?

АНАЛИЗАТОРИ са хора с житейски опит и широк поглед, с възможност да видят и осмислят реалността от много ъгли. Тази шутка е просто АНАЛ-ЛИЗАТОР на заплата и АНАЛ-ЛИЗИРА който плаща.

Спасиха перките на Цеца Карагьозова и лукойл и голфа на червените шамани кънчо и хлевоустия спец по всичко.

какъв анален лизатор е тва крве:)

Не зная дали е точно такава но иначе има палав поглед :)) !!! Па те едни "анал-изи" :)))

"Приоритетът Шенген" Цветанов го размахва още от първия мандат. Досега - нулев резултат! Така е и с останалото. Договорът с Македония е продиктуван по-скоро от интереса на съседите, а ние нямаме почти никаква полза, защото не се знае доколко са искрени в намерението да подобрим отношенията си. Утре всичко може да се върне на изходни позиции. В страната - пенсиите с 2,4% нагоре. Ако това е успех...!

Е как няма да работи по-добре с патриотите, като те от самото начало му клекнаха само и само да са във властта?

А пък Цецка е балетмайстор...

за управлението.

Ритано куче са "патриотите", знаят как да махат опашка.

Даааа, повсеместно показваната по медиите Евелина Славкова и фирмата, която представлява - ТРЕНД, очевидно са подставените клакьори на Боко Мутрата.

"""Евелина Славкова: Не виждам към момента сериозни казуси, които да доведат до силно напрежение между партньорите"""" .- Ех, този извод го отдавам на младостта ти. Силно напрежение няма как да има крадът заедно и в синхрон разбрали са се, как и по-колко.

Празни приказки ! Оценнката се побира в една дума - ПРОВАЛ !