Започва унищожаване на опасен химикал в ”Полимери”

Фирмата е готова, утре отваряме акредитивната сметка, в сряда се превеждат авансовите пари и почва да тече срокът за утилизация на трихлоретана в "Полимери".

Обратно в новината

Коментари - Започва унищожаване на опасен химикал в ”Полимери” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хващате Банев и Баневица ,давате им коги, лопати ,цистерна, маркуч и парцали и т.н. , завързнате ги с един по-дълъг синджир и да почват да изпразват резервоара в цистерната...Като свършат -плащат си инструментите и останалия масраф и ги пускате по-живо, по здраво...Само така можеш да се оправиш с тия...

Проблеми всякакви решавам! Бързо, точно и на добра цена!

..... същото и без цена, само за идеята да се намалят гадините ....

И НИЕ ПАК ПЛАЩАМЕ С НАШИ ПАРИ СМЕТКИ НА "ЧЕСТНИ ЧАСТНИЦИ". Мигар нямат пари и средства?? ВИЖТЕ ФИРМИТЕ В КОИТО УЧАСТВА ЛИЦЕТО НИКОЛАЙ БАНЕВ : "ПОТАНИН и БАНЕВ ИНВЕСТМЪНТ"" ООД, "ВИКТОРИЯ ЕЪР ВМ" ООД "ФОРС - 2011" ЕООД "ИЗИМАШ" ООД "ПАРРУС" ЕООД, "ПАРТНЪРС АКТИВ" ЕООД "ЛЮБИМЕЦ АГРО" ООД "ПОТАНИН и БАНЕВ ИНВЕСТМЪНТ"" ООД "ВИСЕНТ" ЕООД "ПАРТНЪРС КОМЕРС" ЕООД "ФОРЕС-КОМЕРС" ЕООД "ФОРС - 2011" ЕООД "ПОТАНИН и БАНЕВ ИНВЕСТМЪНТ"" ООД, "КЪМПЪНИ БИЛД КОМЕРС" Управители "ФОРЕС КОНСУЛТ" ООД, "КЪМПЪНИ БИЛД КОМЕРС" ЕООД, "ПАРТНЪРС КОМЕРС" ЕООД "ПАРТНЪРС АКТИВ" ЕООД "АГРОСЕТ" ЕООД П"РЕЗИДЪНС ПРОПЪРТИС 2014" ЕАД "БЛЯСЪК" АД, "БАНЕВ - ТЕЖКА ИНДУСТРИЯ" АД, "СЕКЮРИТИ 2011" ЕАД, "ХОЛАНДСКА МЕЧТА" АД П"КОСТЕНЕЦ - ХХИ" АД "ПО ИНВЕСТ" АД, "ДЕВНЯ ПОЛИМЕРИ ИНВЕСТ" ЕАД "АКБ-КОНСОРЦИУМ" АД "БИОИНВЕСТ" АД "АКБ-АКТИВ" АД Този БИВШ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР НЕ СИ ЗНАЕ ФИРМИТЕ И ПАРИТЕ , а аз и бедните българи ще му плащаме сметките както при КТБ ЗАЩО ТАКА БЕ БОРИСОВ?! ЗАЩО НИЕ , А НЕ ТЕ?!!!!

Отработена схема-един взема комисионни, друг забърсва няколко млн. държавни кинти!

Когато Борисов (или който и да е бспар/гербаджия) вкара Ники Банев в затвора, аз ще правя любов с майка си и ще го кача на интернет :D :D :D :D :D Вероятността да се случи е една от най-твърдите нули за всички времена.

Ти не си Васкубрат, а Едип цар бе, пич!

До Васко брат Престани да се плюнчиш бе тъпчо.Борисов не може никого да вкара в затвора.Това става със съдебен процес.

Да представиш изпълнението на задълженията си като височайшо благоволение може само Бойко Борисов. Явява се като спасител там където благодарение на НЕГОВОТО безхаберно управление е възникнал опасен проблем за гражданите.

Защо пак ние ще плащаме за чужди грешки и кражби?До кога?Кто е толкова богата Държавата на боко тъ..то защо народа и живее в мизерия?Веднъж са му го подарили,после той го окрал,сега ние ще плащаме за екобедствието ,което е докарал.Боклуци са всички до един.Бог да ви накаже.

Ей, льольо, Борисов да не е длъжен да инспектира всички фабрики и заводи, разграбени от червените престъпници? толкова години дремахте и гласувахте за червената чума, а сега друг ви е виновен.

С бездействието безчинствата на комунистите продължават и до днес да процъфтяват.Девет години властва и ставаме по зле.Питам те защо не харесва Румънският модел,по всичко личи ,че е в кюпа.Той спокойно може всички концесионни договори да прекъснд ,защото никой не си изпълнява концесионните задължения,а да си чула да е направил такова нещо.Тъп непокист ,нагаждач ,и човек без характер

Защо ли се съмнявам в думите на премиера ? КОЙ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ? Баневи ли ? Голям виц.

значи многото приказки това били означавали. далавери в особено големи размери в частна ползва ще се компенсират с бюджетни средства. гласувайте пак за мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, издислав от банкя с яката пърдяга. тиква, нали си бесен, че шефовете карали майбаси, а фирмата била несъстоятелна. тя и държавата е фалирала, в т.ч. и с твоите 29 млрд. заеми, и народът ти е бесен, но ти и крадливата и некомпетентна ибрикчийска клика от селски айдуци около тебе си возите гъзовете на бронирани лимузини. какво става, поръча ли вече ладата нива, както се зарече. или няма да може да се паркира в килията на бай ставри. той човекът е много загорял вече, подредил е лубрикантите и каучуците и си пуска гери-никол с твоята снимка на стената. очаква те. приятен ден.

Насочи острието на яда си към твоя приятел Николай Банев защото нито Борисов му е виновен нито държавата а просто си е прост номенклатурчик който от комсомолски секретар стана неуспял бизнесмен.И как са стане след като в пилешкия му мозък няма грам сиво вещество.И сега заради неговата простотия плаща целия народ.

седи на сянка и пий вода.

Трихлоретан не се утилизира, а се продава.Това е стока! Поредната кражба с активното участие на изпълнителната власт.

Защо пак Баневи??? Аман от комунистически протежета..

Фирмата в УСА-то ли е ? Или ще го излеете край Фокушима да замажете положението ?

Де факто и Де юре "Полимери" не е собственост на Банев. И то от доста време. Затова Суджуко плаши гаргите с не премерени приказки. Обаче тук изскача въпросът, Коя е фирмата за утилизация, която ще прибере едни здрави пари и затова ли се играе този скеч. Както се игра скеча за урановата вода в Хасково. Отпуснаха се пак едни милиони, изведнъж водата стана годна за пиене, а милионите...

Де факто и де юре Полимери е собственост на Баневи и това че е обявена за неплатежоспособна не е фактор за собственост.Няма предприятие на тези отрепки което да носи печалби.А и работниците останали в малкото им царство не получават заплати.

Съгласих се! Де юре може да е още тяхна собственост, но де факто не е. Както се случи с 85% от имотите му. И покрай тях постепенно разни властници на местно и на национално ниво си направиха врътките и налапаха добри пари.

moket1

Месец след Банев-Каратиста първия изведнъж се оказа лош. За нещо, знайно от години.

Ако дори един от тези резервоари в Полимери гръмне, Хитрино ще ни се види като коледен фойерверг. А колкото до конкретната ситуация, на мен ми звучи като "крадеца вика дръжте крадеца". Баневи са част от статуквото. Това което Борисов оглавява вече почти десетилетие.

банев пак набани народа и варненци и всички. Жалко, че не ги избрахме за президент и първа крадла. С цацата щяха да си хортуват за новите майбахчета.

Влязъл в затвора има ли?

Не разваляй рахата на Независимата Съдебна Власт. Такива въпроси не се задават що то отговора е един.