Ангелкова иска нови правила за къмпингуване

Нова работна група ще изработи правила за регулирането на къмпингуването по Черноморието.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова иска нови правила за къмпингуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нови правила се римува да ....

Ангелкова и кохортата около нея да вземат да оправат първом дивото къмпингуване у Факултето о другите гета за разгрявка, па тогава другото !

Е, много бързат и да не притупат работата!? ИМА ВРЕМЕ! За Коледа ще къмпингуваме спокойно!

Бих казал, че ако си с палатка почти няма къмпинг, където нормално и с условия да се къмпингува. Затова хората прибягват до "дивото къмпингуване". Изнасянето на боклука след това е задължително и много хора го правят.

В Гърция има определени места с ток ,вода,бани и тоалетни,плащаш малка сума и почиваш.И най важното не се краде.Обаче тук ще ги превземат мутрите,ще надуят цените/както шезлонги и чадъри/и ще стане по добре на хотел,ама мутрите си имат държава и не вярваме ,че нещо разумно ще измисли тази ,,работна група,,Като не могът да намерят разумно решение да питат как е в комшийте.Затова хората предпочитат да ходят в съседите около нас на почивка ,пред Б-я.,най вече да озъпят кражбите на електората им.А тук дори и в хотела те обират,а не да казват кражба до з00лв. Не е кражба

" Въпросът за регулирането на къмпингуването е изключително належащ, подчерта министър Ангелкова." -направете си сметка колко боза има в манерката й!

А, бе нещастници бърливи!Ако преспя на общинската мера ще ми слагате ли глоба.Нали закона е еднакъв, на морето да не сънувате цветно и широкоекранно.Оня правешкият щеше да ви разкаже играта и да правите тухли за по 15 дена, ама дойде демохрасията.

Ако знаете какви благини бяха на морето по времето на тошо, направо ще се гръмнете.Сега са скъпоплатени идиотщини, масово и организирано ограбване на разни нещастници спестявали цяла година за да пълнят гушите на неграмотни мутри!

Герберастката калинка пак иска по милиционерски да реши пороблема. Забраняваме и толкова. Ще се гоним, ще се заплшваме, ще се глобяваме. Страх трябва да има. Постоянно простотии, забрани, заплахи и репресии чувам от тези. Гнусна история. Започна да ми писва много сериозно от тях. :-( Един истински проблем не са решили.

Да се забрани със закон както във Гърция !!!!!

Да бъде като в Гърция,няма да откриваме ,,топлата вода,,

Колко истински къмпинги има в Гърция и колко в България?

ДО ГУША МИ ДОЙДЕ ОТ "ДЕМОКРАЦИЯ"!!!!!!!!!

Аз искам да бъде поне както през турското робство!!!! ВСЕКИ ДА ИМА ПРАВО ДА СПИ КЪДЕТО НАМЕРИ ИЛИ ЗАКЪСА, СТИГА ДА НЕ Е ЧАСТЕН ИМОТ!!!!!!!!!!!

Трябва само всяко населено място да намери няколко декара празно място около плажовете например . Да сложи ток и вода да направи тоалетни и да има човек да почиства .Може да събират пари но минимално.

Хубаво си там, ама не влизай мотан във водата,че няма кой да те извади по това време.

Естествено,че са нужни правила и за къмпингуващите и не защото Ангелкова ги искала.сега е просто безобразно.В момента съм на устието на Камчия и караваните буквално са преградили пространството между пътя и плажа.Вода,,изхвърляне на отпадъците-никой не знае как и къде се прави.Директно на плажа се палят огнъове и се прави барбекю.А плажът съвсем не е за "диво къмпингуване".Отвратителна гледка!

И на нея, горката, й се е приискало на палатка или в кемпер с някой здравеняк, но с тази физика...

Аз пък искам по-красива министърка. Като я видя да ми се прииска да съм на български курорт. Щото като я видя тази и бягам през девет земи в десета.

Една шайка в която бяха бургаския,катето захариева,каролчето.... " изкупи" общинските земи там за по 8 $ кв. м и ги продаде на испанците по 230 $ на кв. м.За такива "сделки" в ЕС присъждат конфискация и дълги години затвор.Плюс публично оплюване!Има филм на Цвета Младенова за бизнес успехите им.

На какво приличат сегашните къмпинги?! Целогодишно запазаени места и наблъскани каравани и палатки все едно си в 19 етажна панелка, а между тях опънати простори. Никак не се връзва с философията на къмпингуването са тишина, свобода и простор. Министърката гарантира ли, че ще осигури къмпинг на всеки плаж?! Защото по Северното Черноморие има много диви плажове където ще се окаже, че няма мераклии да правят къмпинги, а на къмпингарите ще се окаже забранено да пребивават.

Местата не са запазени а са платени предплатени. Обърни се към концесионерите. За да изглеждат така къмпингите сега, заслугата е тяхна. Палатки почти не останаха. Няма условия.

Стана ясно, че Ангелкова само свирки може да прави.

Тази кифла май иска да дръпне дявола за опашката... Да се вдигнем на протест и да изметем боклука! До кога ще ги търпим тези еничари?

Преложение за къмпиране само на определени за това места и облекчен решим за съдаване на такива имаше и през 2016. Резултатът беше национален протест и блокиране на столицата. Не е глупак този който греши, а този, който повтаря една и съща грешка отново и отново.

От една страна ред все пак трябва да има защото простаците които вършат безобразия не са се свършили но от друга не трябва да се допуска всевъзможни местни печелбари да рекетират хората.Какво лошо може да има ако по взаимно съгласие ползваш ток от близък имот или пък вода ?Поставят контейнери и ги използваш срещу минимално заплащане.Няма лошо ако местните имат например подвижен магазин ,кафе автомат или предлагат други услуги като изтегляне на закъсали или бърз ремонт.Недопустимо е обаче да ти дерат кожата в къмпинг където плащаш за кола ,палатка ,че и легло в палатката и всевъзможни още неясни оскъпявания а ти предоставят мръсна тоалетна ,боклучава поляна ,че и замърсена с фекални води и чалга в близката барака.За щастие лакомията да се рекетират волните души не е обхванала .още цялата страна така ,че ако искаш спокойствие може да отидеш някъде по-далеч от морето.В последно време обаче странстващите цигани навсякъде се превръщат в проблем ако не сте силна група .

Много поздрави за министърката.Ако ще говорли за нерегламентиран ток,то първо да оправят незавършените сгради без Акт 16.Там също токът е нерегламентиран ,но никому това не прави впечатление.Бели кахъри е тока за караваните.Първо да оправят блоковете.Там е големия проблем.Ако Ангелкова иска да накара хората с караваните да ходят по хотелите ол-инклузив,това е поредната й грешка.Половин Европа ходи на почивка с каравани и никой не мисли да задължи тези европейци да ходят на четири и пет-звездни хотели ол-инклузив.За много хора романтиката е именно в директния контакт с природата.При звездните хотели този момент отсъства, освен финансовата тесла.

И тока в циганските махали никой не плаща.

Аз

Тиоични по герберастки - не можем да се споравим, ще го забраним. Тия просто нямат интелектуалния капацитет, необходимм за да разберат идеята - хората искат да къмпингуват ИМЕННО нерегламентирано. Това, което държавата трябва да направи, е просто - да обяви кое е забранено и ще се наказва - замърсяване, произволна сеч и прочие. И да е ясно, че всичко останало е разрешено - можеш да отидеш където си искаш, стига да не е частна собственост или кръстовище, и свободно и спокойно да къмпингуваш там и точка.

Регламенти не са нужни...за къмпингуващите. Те са необходими само за да може едни "наши" хора да взимат на други хора такса за да си опънат палатката на държавната поляна.

Тази жена е най сбъркания министър. Все прави работни групи, все посещава плажовете и всичко в системата е гнусно. Не може ли да проумее, че не става за тази работ?

Ти да не мислиш, че тая неадекватна куха лейка е измъдрила тази идея сама? Просто ония, дето застроиха цялото черноморие и системно изгониха българите да летуват в Гърция чрез мутризъм, високи цени и дране на кожи на всяка крачка, нулева хигиена, смешно обслужване и безброй неприятности, правят ново отчаяно усилие да вкарат хора в хотелите си, еле на фона на това, че сега гонят "алкохолния туризъм" (знае се от какво печелеха "хотелиерите" в последните 10 години). Не ги слушай ония глупаци, които реват как къмпингарите цапали и н'ам к'во си.

Още 20 точки ,ама не знам как става да отцениш тота което ти харесва като чета мнението,което съвпада с мойто.Ако има регламен и строги правила ,ще се спазват.Бедният човек няма право да почива по евтино,трябва да му съдират кожата за всичко.Например в Барселона плажът е абсолютно безплатен,но тук мутрите определят правилата и тоя изрод им слугува

Регламенти, забрани... Благодарим ти, ГЕРБ !