Илияна Йотова: Общественият съвет ще бъде конструиран есента

Общественият съвет към Президентството ще бъде конструиран тази есен, съобщи в интервю за Дир.бг вицепрезидентът Илияна Йотова.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Общественият съвет ще бъде конструиран есента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

брейййй тая крава какви сензори ползва че чек матерялите от разтояние ги усеща..... развила е 8 чувство....

Вървял си един ден Бай Хуй по пътечката през гората умислен и загрижено се почесвал по погасената от три папи кратуна, щото привършвал суджука, Цецо много го нервен със семейните си приятели, разни каки го одумва ли по фризьорските салони, както му докладвали от записите в контактите, матерялът правел непрекъснато махленски свади за паркоместа, образът му в огледалото го врънкал непрекъснато за все повече и повече мутри да го пазят, а на всичкото отгоре и Цацата вече се дърпал и не искал повече да напада банки...и това на фона на линеещата му любима магнолия! Не щеш ли срещу него изскочил засмян ловджия със скъпа ловна пушка, засукан селски перчем и ухилена до уши глуповата хитрешка физиономия. - Какво става, бе Гоце, защо се лезиш като след среща с получен плик от Мишо Бирата? А Гоце доволно отвърнал: - Абе вървя си аз по пътечката и изведнъж гледам една напращяла мома с буйна рижа коса и закичена с червена роза попаднала в един капан, надупена и аз взех, че я опънах два-три пъти. Ако искаш иди и ти - все по този път направо... Бай Хуй отвърнал - а, не, аз съм верен и отдаден на ГЕРБ и магистралките, и се втурнал решително на дясно. В момента, в който Гоцето се скрило от погледа му Бай Хуй естествено обърнал посоката и се залетял към момата. Отперила я и той два-три пъти с все червената роза зад ухото до рижата грива, и след това си тръгнал и той я заебал в капана. След малко го видял хидромелоиратора, който се опитвал с един подарен му от един Гей микроскоп да направи гениално откритие и да разтърси света, като открие Америка и топлата вода чрез един уникален само негов циганско-турски етнически модел. -Абе, Бай Хуй, какво си се ухилил такъв като пред обира на банката с милиардите на Цецо Мустака, я вземи това огледало да си видиш в него образа и каква гуша от суджуци си направил, ами ти задмина и Цацата, бе, и настигаш Катарзиса ми!

-Абе, Бай Хуй, какво си се ухилил такъв като пред обира на банката с милиардите на Цецо Мустака, я вземи това огледало да си видиш в него образа и каква гуша от суджуци си направил, ами ти задмина и Цацата, бе, и настигаш Катарзиса ми! А Бай Хуй му разказал за рижата приклещена мома и Хидромелиоратора се затичал към нея с Алах в устата. След 5 минути се върнал доволен. - Кво стана, бе чалма, попитал го Бай Хуй, отпери ли и и ти няколко тека? А дребния тарикат отвърнал: - Не само, че й отперила но и я накарах да ми изпее стратегията си докато я клатех. Обещах й ако остави босия летец да ми се обади да я повозя на ... летящата ми чиния.

Абе ДИР, що публикувате всяка дума на тая КОМУНИСТИЧЕСКА КРАВА? Знаем, че сте НАГЪЗЕНИ към всеки комунистически кур, ама, тук.... Определено сте НАЙ- МЪРШАВАТА, НАЙ- ЖЪЛТАТА И НАЙ- СКАПАНАТА медия! Плюя на всички вас- модератори, редактори и всякаква проруска, шибана сволоч!

Тази оправи доносника Гоце навремето и той я набута в партията и политиката.

Пак съвети ,пак администрация.Кой ще ви храни ма ооооооооооо.Администрацията в България повече от самите граждани в цялата държаваНяма да има кой да ви храни ще се самоизядете в едон момент ма дропло.

Да се подстрижеш, защото приличаш на разплетена дам аджана,

Да-а-а при леките жени няма нужда от какъвто и да е похлупак, там всичко си е отвън, а при евтините и грозни леки жени е още по-лесно,защото от отстъпените ги оставяш да правят каквото си искат, само за да ти се махнат от главата.

- с обществен съвет от съпартийци.Отдел Пропаганда и агитация на ЦК.

този червен монтафон съществува и дебелей с 30 000 евро заплата на месец единствено и благодарение на еврогейския съюз който тая дебела пръдла лицемерно оплюва пред червените гладни бантускотове...другата и алтернатива би била с гумените ботуши в кочината на село при мама

Не са ти виновни от евро съюза, че 50 % от вас са управляни от отявлени комуниски, а другите 50 от прикрити.

аве тъпа точка , а комсомолката баба меркел каква е ...червена ганка ли е или щази

комунистическата чума няма да се махне от кочура...обречени сте завинаги,роби чалгарийски

На цялата ви пропаганда пак ще загубите изборите, др0гари. Поради простата причина, че колкото и да лъжете и мажете, народът ви разбра какви гнусни крадци и родоотстъпници сте. Айде честито начервения слон на снимката и специални поздрави на др0гарката кУрнелия. Бог с нас, Путин с вас.

Поздравявам те , гласувах и пак ще гласувам за вас ! Има много Укри , пишат в Българския нет за Българската президентска двойка , неприлични неща ! Време е да ги гоним Укрите от България и техния Посланик !

дето им ядоха попарата. От 9.9 та до днес.

...в случай, че ми се изтрие коментара.

В случай, че и моя...

Има ли някой, който изчете от началото до края това интервю?!

Парите дето цоца тази леля Цоцолана се превръщат в големи гувна!!

Йотова е дала на 2618 българско гражданство. Моля ви да я питате защо 2500 от тях са на руснаци?

2500 руснаци. Що, ма?

На вас Тъпи Укри , да не се дава !

Корнелий

А така! Покажи истинския език и култура на алтернативата за която искате да се гласува!

Укра що лъжеш , мама ти крадлива , тя не споменава за Руснаци че са взели българско гражданство , говори за македонци ! ДАНС трябва да те разследва как си дошел в България и пишеш обидни думи за нашите Президент и вице !

Ти си поредната дебела пръдла на висок стол. Нищо друго

Ми как ще усетиш , бе надута смотло! Че сте политически и социални дебили ние знаем много добре. Това, че не си усетила е ясно, въпросът за нас остава дали си усетила другите какво усещат за вас! Аман от промити мозъци, партийни крави и женски протежета в тая тъпа държава!

Toчно така бих си взел и аз интервю! Ще се питам само удобни въпроси и ще се самоизтъквам. Що пък да речем не я питаха примерно защо мълчаха като зaднiцi при изказването на Путин? За идиощината при гласуванто в чужбина? За противоконституционния популизъм на президентството . . .

Абе тъпа Украинска маймуна какво се прикриваш с посирано 20 , мама ти Укропска какво пишеш в Български нет иди с при Потрошенко и пиши !

Корнелий

Насам избирателю!!! Това е алтернативата - 60 000 пенсионирани кебапчета, наглост и безочие. Ти да не си гаджето на Буруджиева? Еднакъв език, еднаква мерзост, еднаква подлост . . .

"Амбицията моята и на президента и на нашия екип е много по-голяма да има една дългосрочна стратегия как българската държава работи със своите граждани, които не са на нейна територия." Много ми е интересно дали вече и как са формулирали в президенството ЦЕЛИТЕ, тоест основните приоритети на една такава стратегия, тоест какво точно искат да постигнат по отношение на българите в чужбина, респ. какви ще са обективните критерии за оценката на изпълнението й, защото тя не може да е самоцелна. И, ако наистина е сериозна една такава стратегия, тя не може да се изгради без ретроспективен анализ на предисторията.

Йотова става за учителка, но не е за политиката. Преди години в Панорама Иван Костов и разказа играта. Много е зле, горката. Винаги говори празнотии , както Станишев и Пирински.

...дамаджана на главата ,си-усети ли, я?

ТАЗИ СЕ ОЧЕРТАВА КАТО ГОВОРИТЕЛ НА СЛАМЕНИЯТ ЧОВЕК В ........ ДИР.БГ !!!

Йотова е един много добре образован човек, с няколко чужди езика, със сериозен опит в журналистиката и политиката....Всичко това си личи в отговорите й. От коментарите дотук какво си личи? Умение да се ругае, да се оплюва от хора, коитоне могат да се намжата на малкия пръст на вице-президента...

И на мен ми хареса интервюто .Тя е личност доказала своите знания и умения. Хубавичко говори, липсват реални действия, всичко се ограничава само в говорене така желаните от хората дела ги няма. И в тази връзка какво правим????? Добрите намерения не са достатъчни.

Е как няма да ти хареса. То е правено само с удобни въпроси за самоизтъкване. На всеки лапнишараноидиот ще му хареса!

Аз не само не съм от тези хора, коитоне могат да се намжата, но и не изпитвам желание да се намжата.

Не! Подкрепете я, тогава! Бихте ли избрали други, които не са от котилото? Не! Подкрепете я, добри другаруващи хора, тя е ваше дете!

Дали тая дебела крава ще подпише амнистия за човекът убил при самозащита баща й?

АКО иска да помогне нещо на президента, най-добре голямата червена, гадна леля да си трайка, ама много. Ама много много много. Абе, все едно, че я няма.

Тъпи въпроси зададени с уличен език. Дълги отговори с нищонеказнаващи обтекаеми изречения. Общо тягостно впечатление от яловите усилия да се изсмуче нещо от пръстите. Накратко - президент и вицепрезидент са далеко от истинските проблеми на обществото, но политическата им централа - БСП много иска те да са влиятелен център който да провежда удобни за центъра политики. До този момент неуспехът е видим.

И къде ще си набира контингента? От Гуляй поле ли?

Срамно е да имате такива съветници в президенството, като "калинката" Невяна Кънева, съпруга на олигарса Петър Кънев. На всичкото отгоре ние им изкарваме заплатите. Те ви въвличат в смешни правни казуси

Дълго и скучно. А кратичко: за нищо не става тази връзкарка, ама все държавни пари цоца.

Баща и обра един куп сиромаси като кмет на Сливница и тартор на местните бандити - накрая един от измамените го закла.

конструкция в ръцете на идиотова

Taя соросоидна пача какво ни я навирате вече трети ден?

КОНТРАПУНКТ НА ЛИЛЕТО :-))

Та те са като сестри! И двете са комунистически отрочета и двете са тъпи и дебели! Само, че Лилето е по-млада, но за грозните жени възрастта не е от значение.