ТЕЦ-ове в ”Марица Изток” търсят общ консултант за еконормите

ТЕЦ-овете от "Марица-Изток" търсят общ консултант за новите еконорми в ЕС. Анализът на данните ще покаже дали да се поиска дерогация.

Обратно в новината

Коментари - ТЕЦ-ове в ”Марица Изток” търсят общ консултант за еконормите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влизам в ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР и констатирам съществуването на две дружества които по данните изписани за тях са като СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ : 1/ "ЕЙ И ЕС - 3С МАРИЦА ИЗТОК І" ЕООД 2/ "ЕЙ И ЕС МАРИЦА ИЗТОК І" ЕООД ТЕЗИ МАРИШКИ ТЕЦОВЕ ЯКО НИ ГАБАРЯТ, пък и тока който произвеждат заминава за ТУРЦИЯ. ДА ГИ СПИРАТ!

Бедна ви е фантазията като се дигне "черното езеро" край ТЕЦ2 какво става. При другите ТЕЦ-ове е е същото.

Не ме занимавай с глупости бре...КОЙ? КОЙ? Кой ще пусне дерогация на всички ТЕЦ-ове в БГ? Ще си плащаме, като попове заради компетентни изедници, като теб. Ако имаше малко прагматизъм в енергетиката, сега щяхме да сме на луната... ДА ама НЕ... Това е резултат от политиката: "Аз ще кажа к'во ще стане, защото съм "генералисимус"... ! :)

Мдааа.... И трите ТЕЦ-а се правят на мнооого тарикати. Ама много! А ето го решението - двата чужденстранни ТЕЦ-а с минимална част от прекалено надутите си цени на произвежданата електроенергия правят модернизация. И точка! К'во ми шикалкавят наново?! Дерогация им се присънва! Пуста лакомия. А в ТЕЦ 2 решението е следното: Спират се обществените поръчки за "наши хора". И да правят обществени поръчки - чисти и святи. Без кражби, без комисионни, без формално и наужким извършени ремонти и "консултации". Щото им знаем мурафетите на ТЕЦ 2! И парите ще се намерят и за тамошната модернизация. Живкооо, за теб става дума. Мдааа... май че се заблуждавам. Няма да стане моята! Пустата лакомия - няма край. Димитров, Михайлов, Христозов, Динчев. Няма край.

НАПРАВО ХЛОПВАТ КЮПЕНЦИ !! И БЕЗ ТОВА ТОКА КОЙТО ИЗНАСЯТ Е ЗА ТУРЦИЯ КОЯТО СТРОИ ЧЕТИРИ РУСКИ ЯДРЕНИ ЦАНТРАЛИ НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО ВКАРВАТ В ПАКЕТА КОЙТО ПЛАЩАМЕ! Няма смисъл ТЕЗИ "АМЕРИКАНСКИ" /всъшност собственика им е холандска фирма/ ТЕЦОВЕ ДА РОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ!!

Аде на бас,че консултанта ще е или Парсънс или Риск инженеринг...Торба акъллиите на подобни поръчки:)Може и да съм аз,ама не ми се дават 80% от парите за ЗОП за рушвет...

ли една екологична мушингия с която заменяш отровни газове за пари? И продължаваш да бълваш отрови.....