Илияна Йотова: Договорът с Македония е безспорен успех

"Безспорен успех на българската държава и на българското правителство".

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Договорът с Македония е безспорен успех | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се договори с жена си за туй-онуй по график, което е един небивал успех за всички от маалата!

Какъв успех,какви 5 лева говори тая жена.Просто краварите са заповядали на Б.Б. да отиде да го подпише тоя договор ,както и на оня предател Заев-човек на Сорос.Бързат да вкарат и Македония в нато,както вкараха и Черна гора- две нови колонии за сащ и пушечно месо за войната срещу Русия.

за какви договори ми говорят тия маймуни,обърнали са собствената си държава на корумпирана кочина,каква отврат ,само като им гледам мазните грозни физиономии и ми се повръща,поне да приличаха на нормални хора!!!!

Я си го вкарайте сами,нещастници мизерни!Не изглеждам свежа,защото имам тежък махмурлук от снощи.Скоро обаче отново ще се разкарвам из чужбина за сметка на държавния бюджет.А вие ще си броите стотинките в скапания квартален магазин,след което ще се приберете в мухлясалите си панелки.

Kadetoi da otidesh shte te gledat kato debelo bolno protivno prase ,takache nishto ne pomaga ha,ha,ha,ha!!!

Na tebe daje niama koi da ti go vkara tolkva si protivna, debela i miriche na kochina ha,ha,ha

пишат за партийните дрОгари! напишете кой е подписал договорът, бе, мюмюни!

Тази едно време поне хващаше окото, но сега вече е заприличала на леля си. В интелектуално отношение е близко до абсолютната нула. По едно време беше момиче за всичко на Станишев. Той с нея пълнеше дупки-всякакви. Най-добре е да вземе и да се скрие някъде и без това не става за чеп за зеле.

ТОВА ГОВЕДО, ТУРСКАТА АДМИНКА НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ, ИЛИ ВАС ДА ВИ СПРЕМЕ? ПОСЛЕДНО!!!!

Може да е каквато си ще, но е вицепрезидент и жена, моля ви да приявите поне известно уважение.

за вас няма уважение, админе, а само побой! и резане!!!

йотова, това педераско говно, дето педераси от ваше име ще бъде унищожено! нямате шансове с него! или вие, или sybil! и без това всички сте тъпи селяндури!

кой не еба в гъза тъпата модераторка педераст на дирника? всеки еба в гъза разпран модераторката на дирника, която е на такса на магистралката на бацко. турция->българия е основна магистралка за бежанци, които оправят населението и неговото днк. скоро и на сталинка ще и оправят днкто!

йотова не гледай така тъпо, офцо, а хвани за гушата тъпия си турски админ на дирника, като искаш да ти поделяме нещо, боклук тъп!

Една деловодителка в президенството може да те изпрати градинар към посолството в Стокхолм например.Е, го червеняков стана даже и посланик...ба си и дърнагалите,някой да е чул той да работи нещо?

Дреме й на Илиянка за договора...Президентството е друга държава, с други кинти, авторитет и лапане.Като Маргето- обикаляш по света и у нас,пишеш мемоари и жинот ,като на кино.Баламите четат и се чудят....

ебаси конкретиката на фейк нюза! щом йотоватова го казвала, значи - така е.

Хайде да направим ротация - ИЛИАНА ПРЕЗИДЕНТ !!!! А БОСИА СЛАМЕНЕН ЧОВЕК -- просто вице--на него и това му ие много !!!!

Айде първо да научиш правописа, а?!

Мислим,че за този договор ни завиждат и от швицарско!Ни имат домате, ни яблоки,като македонските.Цените ще падат!

тая кобила какво коментира? Този договор е инициатива и постижение лично на Борисов. Какво се пъха и тая мурзилка в калабалъка? Нея кой я питаа какво има в кухата си глава?

"великите сили" !! mome v koi vek jiveesh

....щом соросоидите хвалят този договор и от Kозяк нашите "прятели" са одобрили...значи си е чисто предателство на националните интереси !!!

От един народ създадохме ний два народа. От език един направихме езика два. В името на истината бранехме заблуди. Стар ярем разбивахме. Ковехме нов хомот. На България без жал делехме небосвода. Хвърляхме позор на майка с майчински слова

НЕУМЕСТНО! КЪДЕТО СА НАМЕСЕНИ ФАШИСТКИТЕ ЩАТИ,НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОЕЗИЯ И ЧУВСТВА,А ЗА ЖЕСТОКА/ОБИКНОВЕНО ВЪОРЪЖЕНА/ПРОЗА!!!

Ето и този екземпляр от снимката се обозначи като предател на българските национални интереси. Отделно е, че този договор е и гавра с историята. Толкова са елементарни соросоидните дебили, във всяко свое начинание се разпознават.

нещо си се объркал

Най-после и ние да сключим Договор с велика световна сила !?

А ще ни дадат ли едно парцелче от Луната?

Е щом хората на Сорос, а Илияна Йотова е документиран човек на Сорос, го харесват толкова тоя прословут договор, значи нещо не е наред работата!

господи какъв успех!!! ония направо се изкефиха че вече и история си имат . бре!бре!

TIREX

И каква реална полза има булгаристан? полза имат само макетата...

мурзилчета захапаха и другарката си.Бе много злоба,бе.Съвсем изтряскаха... като Курнито.

Тази на кой е радиоточка?! Изказва се по всички теми,без някой да иска да я слуша.

С Македония е подписан договор за добросъседство , разбирателство и сътрудничество,а не военен пакт по време на война.Мурзилажа още малко ще изкара договора като капитулантски, като победен по време на война.

Дайте да го видим този "безспорен успех". Къде го криете? Да го прочетем, да си кажем мнението за това каквото вече сте ни надробили, вие т.н. политици.

Иди на сайта на Външно и го виж. Защо все трябва някой наготово да ви го сервира?

Ти вярваш ли на ВЪНШНО с тези шефове, скубещи си веждите?

"Господи,как допускаш хората да имат толкова вулгарен речник". За другарката Нинова ли говориш,или за Кутевчето?А може би за младото и зелено зверче Зарев.

При цялата медийна пукотевица относно този "договор", при целият телешки възторг на соросоидите, при всички глупости, които наговори днес Бойко Суджуков III, eдно изречение, цитирано навсякъде обяснява и обезмисля целия този политико - медиен цирк: САЩ ОДОБРИХА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ! Това изречение изчерпва всичко!

И Германия го одобри. И целия ЕС. Знаеш ли кой не го одобри? Позна - Путин. Затова локалните му помиярчета се мятат на оградата и лаят разнопосочно, защото нямат спуснати опорни точки. Курни ли чакат, Решетката ли?

Поне й дадоха трибуна да се из....... ,и така от нея нищо не зависи

А бе къде е босия ? Не може да си запомни точките ли ?

Да, ето на! И комунистите склониха главица пред най успешния министър председател на България в новата ни история.( и един от най успешните в ЕУ) И отношенията ни с Македония са наред, и магистралите, и разтежа, рекорден( за всички времена) износ , милиарди нови инвестиции, разтеж и просперитет! Ето това сме ние от ГЕРБ!

Хапчетата се пият сутрин и вечер!

Да, на раЗтеж го докарвате-големи локуми раЗтягате. Виж, с раСтежа нещата не са баш така, както ги пишеш.

Плачи комунке, плачи! 24 милиарда евра износ! Кога вие сте постигали и 1/4 от това? Никога! Няма и да постигнете, още 10 мандата ще сме на власт защото милеем за България, а вие карате по коминтерна Виденовият модел на дива кражба! А ние имаме магистрали повече от Русия, и скоро ще имаме 3 пъти повече след пускането на Хемус и Струма...плачи! Хубаво е да се чува комунистически вой...или си Раданист? Аахахах

Безспорно ББ е по- по- най в новата, старата и най-старата история на България, Европа и света. Нито един друг държавник, никъде другаде по света, не е наддал толкова маса за три непълни мандата.

1.В България няма комунисти. 2.ГЕРБ са антибългарска, крадлива и лъжлива партия, скоро ще им дойде края.

голям успех на Нинова

ВИЦ-ПРЕЗИДЕНТКАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ В ООН-ТО И ВСИЧКИ СВЕТОВНИ И ЕВРО-ОРГАНИЗАЦИИ СЕ ИЗПОЛЗВА ИМЕТО "БИВШАТА ЮГОСЛАВСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ " .... АЗ БИХ ПРЕДПЧЕЛ ИМЕТО "БЪЛГАРСКАТА ОБЛАСТ ОХРИДСКА МАКЕДОНИЯ" ... ОБАЧЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА САМО "МАКЕДОНИЯ" ...

мурзилчетата:"Някой да иска валидолче".

От посольството осигуриха Боярищник да преглътнем по-леко мъката.

Две гладни, нещастни луди крави си оригват в муцуните. Екарисажът ви зове.

ТЯ ПОКАЗА,ЧЕ Е ПОДЛОГА

НИЩО ЧУДНО ДА Е БИЛА СМЕТАНАТА И ПЪРЖИЛА ЯЙЦАТА НА КАРАКАЧАНА В ДКМС :)))

Вече е съвсем близка реализацията на ислямската ос Истанбул Тирана през македонската албанска партия и ислямския халифат в Европа. Слагайте вече потурите и фереджетата другари демократи.

ТОВА Е УРОДСКИ НАТОВСКО И ЕВРО ОТРОЧЕ НЕ МЕ ОТРВРЪЩАВАЙ ОТ БЛАГОЕВ СРЕЩУ 2 РИ АУГ МОЛЯ ТЕ ИЛИ СЕ ИЗМЕТИ ВЕДНАГА СЛУГИ НА КАПИТАЛИЗМА

Успех за кого ? За митичните "евроценности", може би ? Благодарим !

БРАВО НА ИЛИАНА !!! /Макар, че не съм гласувал за нея...../ А КЪДЕ Е БОСИЯТ СЛАМЕНЕН ЧОВЕК ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО, ЗА ДА МУ ЧУЯ МНЕНИЕТО????

ТАЯ СЛИВА ЯВНО Е ЯХАЛА ПО НЯКОЙ СУДЖУК КОГАТО СА ПРЕПОДАВАЛИ ЗА БРЛИНСКИЯ КОНГРЕС В УНИВЕРСИТЕТА И ГИМНАЗИЯТА Берлинският Конгрес определя територията на българското княжество в земите между Дунав и Стара планина и дотогавашния софийски санджак. Между Стара планина и Родопите се обособява автономна област Източна Румелия, а Македония, Източна Тракия и Западна Тракия остават под пряката власт на султана