Бойко Борисов: Немците дойдоха, а няма работници

Премиерът Бойко Борисов участва в откриването на завод за автомобилни компоненти на германската фирма "Костал" в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Немците дойдоха, а няма работници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрата е активна и проста. Калинката "външна" е много амбициозна и още по-проста. Лика прилика са си.

Докарахте немците тук като им обещахте "евтина работна ръка" и "ниски данъци".Само дето ръботната ръка,която имаше образование се изнесе и остана само тази която нито може да пише,нито да чете!Може само да се "подписва " за социални помощи.Така ,че останаха само ниските данъци като примамка!

Тиквата ще се запише в историята като най-продажния премиер, тласнал страната ни под диктовката на Сорос в икономическата бездна.

Ако заплатите са като в Германия няма да имат проблем с работната ръка, ама нас ни третират като китайците.

СЪКРАТИ МАЛКО ОТ ТВОИТЕ ХОРА НАЧЕЛО С Л. ПАВЛОВА И ГИ ПРАТИ В ЗАВОДА ДА РАБОТАТ ЗА 600 ЛЕВА.

Ще вземе да заслабне.Не разваляйте хубавата фигура

Хора, нямате избор. Започвайте да обучавате братята роми и ги впрягайте на работа, че както е тръгнало само те ще си останат тука и на тях ще разчитате да ви пълнят пенсионните и здравните фондове.

Е кой да работи? Хората отидоха при немците. Защо този до теб не работи? Как изкарва месеца? Сигурно гладува,затова ходи в имениети си у Гръчко за по евтино. Е... такива сте всички .Щом този нефелник е милионер с неговите уникални ,,способности" представям си останалите.

Малка група цигани управлява всички позиции в държавата. Тази група е начело и на политическия елит. не се чудете, а ги погледнете, за да видите как се преебахте от надменност и тъпотия. Тази група е свързана изцяло с бкп, но вие сте слепи. Явно ви е гот да ви шибат в тъпите глави. Сега пак управлява бкп чрез ББ. Ами няма да е друго. Всички сте ушити.

Ми в Германия вече години получавам почти 1000 евро на месец социална помощ. за какво да бачакам в тоя завод за 400-500 лв най много?

Напротив - има, я колко много цигани, обучете ги, и ги накарйте да работят. Защото българите са изгонени и продължават да ги гонят. Хак да Вие.

сега кат нема Бг работници ще внесе ГЕРБ китайци хем ще се намали популацията от бездомни кучета

Кой каза, че всички работници, които им трябват, живеят точно в Пазарджик?

Неците може и да са дошли, но българите си тръгнаха изгонени от герберската чума оглавявана от престъпниците от снимката.

Спомнете си ние как и защо станахме член на НАТО и ще се сетите какво следва. Ще има бой по и мизерия за газпром и русия.

Имах уникалния шанс да се махна от тази пропаднала държава , но от сентименти пропуснах шанса си ! Живота ми мина в България в мизерия , получавайки обидно ниска заплата за професията си ! Повечето от колегите ми обаче не заплатиха данък патриотизъм и си биха шута ! Ето затова няма работници и специалисти ако ще и марсианци да дойдат в Бг !

Видял съм много неща направени с европейски пари в България. Не съм видял нищо направени с руски пари обаче ... не че рублите са пари де

Суспендирането на Търновската конституция, детронацията на Батенберг, Септемврийското въстание, 9.IX.1944 и геноцида срещу стотици хляди българи след това...създаването на македонска нация. Още много може да се изброява.

Захариева сякаш е с кухненска престилка.

и сякаш току-що опъната отзад...

Дамата е много зле с гардероба и вкусовете изобщо. Няма ли кой да ги понаучи как да се показват пред света! И прическата и като на отдавна уволена прислужница.

И гроздето кисело,като не можеш да го достигнеш

Каква е перспективата на един човек, който ще получава 600-700 лева: семейство ли ще прави, на зъболекар ли ще отида, ремонт на жилището ли, почивка на море ли? По-добре сервитьор на морето в Гърция за 1 сезон и после безработен с 450 Евро помощи и така до другия сезон...

Бокич, я вие работници ли храните с кебапчета по изборите? И със социални помощи след това? Така е, така е, Тикво - кой каквото си надроби - това ще сърба!Лошото е, че и народа ще сърба вашата попара...

При откриването на новия завод за автомобилни компоненти на немскато компания "КОСТАЛ: в Пазарджик, Премиерът отбеляза: -Най-големият проблем в момента ни е работната ръка ... Още Септември започваме Програмата за училищата и техникумите ... Тук бих допълнил: НЕ ЗА КАКВАТО И ДА Е РАБОТНА РЪКА, А ЗА ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ, ОБРАЗОВАНИ И ОБУЧЕНИ В НАШИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УЧИЛИЩА МЛАДИ КАДРИ, В НАЙ-ВИСОКАТА СТЕПЕН НА ПРИТЕЖАНИЕ НА УМЕНИЯ. Защото такива са изискванията на новата модерна техника и технология в съвременните заводи. И ако отговаряме на тези високи критерии, ръководителите на тези фирми сами ще ни дадат подобаващите възнаграждения и заплати.

Няма работна ръка защото куцо кьораво сакато взе диплома за висше (друг е въпроса как) е кой да работи ниско квалифициран труд като всички са висшисти половината чеб за зеле не стават ама дипломата закичена на стената.Учи мама да не работиш!В България който работи здраво взима малко, за 700 800 лева са готови да ти извадят душата,а зада те наемат за хиляда лева искат още да работиш поне три неща освен за това което си нает и естествено и събота да работиш за какво да си почиваш?! 1000 лева трябва да стане минималната заплата ако искат колелото да се завърти !

Сбъркан социален модел. Когато даваш социалини помощи колкото и по - големи от минимална заплата що да работят хората?Къде им е стимулът ? Намали малко помощите , увеличи малко заплащането и лека полека нещата ще си дойдат на място.

Ми ти, мутро, ни рекламираш навсякъде като евтина, но квалифицирана работна ръка. Пък нещо не вярвам да дигнат цял завод без елементарно проучване има ли кой да работи? Та къде е уловката?

Още от Костово време е така. Елате, ние сме прости и бедни, работим за няма и нищо.

Тук всички ли сте лузери с по 500 лв заплати !? Мързел или генетична тъпота ?

Що, ти къв лузер си? Или просто задн.к?

СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА...

Е сега ще видите как и тези немци ще се научат, че могло и да не се плаща.

Емиии, по принцип нашенците много добре ги обучават! Това Billa и др. подобни бързо се образоваха от наши натегачи.

Дошли са да печелят то е ясно.,трябва да има много бедни за да има малко богати всичко е математика.Защо идват тук,ами да плащат по малко по български, за тях ние сме Тайван и Виетнам само където не произвеждаме маратонки

ГЛУПАКО, върви ти работиш за жълти стотинки. Народът видя, че след като прост човек като Тиквоча може да получава заплата от над 5000 лева без да има образование и компетентност в която и да било сфера от живота, не може да бъде лъган със заплата от 400-500 лева. За тези пари да ходят да работят кауните в парламента и мързелите в правителството на Тиква-3.

Работници има, ама заплатите които предлагат са ниски.

Бойко Борисов: Немците дойдоха, а няма работници Ако дойдат и "германците" нещата ще се оправят.

ммм няма вече толкова тъпи хора, които да ви робуват за жълти стотинки. И най-умрелата циганка няма да ви се върже.

немци: къде са ви сирийците ?

нямаааа, да няма и да има!!!

Всички умни Българи избягаха от Мутренската територия

Излъгали са германците, че са останали аборигени да работят за по 500-600 лева на месец. Може би заради това пък е построен около Пазарджик за да се надяват на циганската работна ръка, обаче и те не са глупаци..

Лакардии, тези не са прости, те си си послали

Кат няма работници за чий го строихте завода? Или пък може да пратите младежкото герб да бачка там, що не? Или може би има работници, ама заплатите не са като хората?

Ще строим завод, огромен завод, със яки бетонни стени! Мъже и жени, народ, ще строим завод за живота! Децата ни мрат в отровната смрад, без слънце, в задушни коптори. Светът е затвор. Мъже и жени, народ, ни крачка назад! Ще строим завод за живота! Децата ни мрат в задушната смрад със жадни за слънце очи. А ние? Бездушно превиваме врат и мълчиме, позорно мълчим. Прокарахме мрежи и в тях укротена тече, да, нашата кръв преминава в проводните мрежи и движи живота а той ни помита, влече и ние го гледаме с тъпа, наивна небрежност. Със нокти дълбахме скалите. В гранита тунели пробихме. Опасахме с релси земята, в недрата й всичко открихме. Антени замрежват небето, където в мъглите забити са небостъргачи, а още нагоре в простора стоманени гарвани грачат. Другари, да бъдем наясно не удрям клеймо на прогрес и знам прекрасно, че не прогреса е, който ни души. И ние не ще го рушим. Ще строим завод, огромен завод, със яки бетонни стени. Мъже и жени, народ, ще строим завод за живота!

ето малко вулгарна поезия, и от мен: ЧАСТ ПРЪВА Възпей, о, музо ти делата, възпей гърдите и краката и подвизите най-достойни, и сладострастия безбройни, възпей ти тази Месалина, най-първа в нашата Родина отдала целий си живот на хуй, държава и народ! Позна тя курове достойни, мъже различни и безбройни, но пичката и яка волна не бе от никого доволна. И най-накрая тя прие с магаре да се наебе. Но тоз въпрос ще се разгледа във епилога най-последен.

Звучи малко притеснително, когато премиер повтаря мантрите на работодателските организации, че "безработица в България нямало, работници нямало и т.н.". Това само затвърждава в медиите тяхната позиция, че те трябва да са властелините в държавата, да колят и бесят, без държавата да им се пречка и да назначават хора на минимална заплата, за което всички трябва да им се кланят като на богове. И ако може разбира се, минималната заплата да стане 314 лв., колкото е прагът на бедността. Защото, ако освен да си платиш сметките, събереш и за някое кафе със заплата от 460 лв., това вече е притеснително. Гоите започват да стават независими. Те трябва само да работят и да са доволни на това да не умрат от глад, ако им бъде позволено поне това, разбира се.

браво на бойко борисов откри топлата вода.ами обади се на приятелката ти баба меркел да ги върне нашите обратно.немците дойдоха....

Вие сте пейзани! Какви работници, какви 5 лева? У нас останаха само неподготвени, дърти, глупави, пенсии, цигани и прекарани! Останалото, читаво е вън от България! За какви работници се секне тоя? И то не кде да , ами в Пазарджик - центъра на циганията! Защо се излагат толкова тия политици? Поредното доказателство, че са тъпи, тъпи, чак заоблени! Ай турете немската заплата минус 30% и ще ви дойдат работниците! Ама цинцарлък, нема да да дадат! Чакайте тогава, от умрял писмо или депутпатките поумняване!

Че как ще има работници, те отидоха да пасат овците бе Баце.

пак е матряла....да му се не види

"Немците дойдоха"... Как, ама пак ли?.. Звучи като окупационна сводка :))

къде са работниците...?! завод има работници няма :) ами вие прогонихте синовете на България, прогонихте ги да се скитат немили-недраги, да търсят препитанието си по света и сега "матриялът е лош"...цццц

като работните и компетентните отидоха в Германия, а тука останаха мързеливите и тъмнозелените и тук там някой закърфичен за нуждаещ се от присъствието му тук роднина.

КАТО ВСИЧКИТЕ ВИ ГЛУПОСТИ !!! ТО Е ЛЕСНО ДА ДОКАРАШ НЯКОЙ ДА НИ ЕКСПЛОАТИРА ,АМА Е ХУБАВО ДА МУ КАЖЕШ ИДВАШ И ПЛАЩАШ КАТО ГЕРМЕНЦИ! НЕ КАТО НА АБОРИГЕНИ! ЗАЩОТО НИЕ ПОХОДИХМЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ И ПРЕДПОЧИТАМЕ ДА РАБОТИМ И ДА НИ ПЛАЩАТ В ГЕРМАНИЯ................

Не само завода е негов и влака който се взриви в Хитрино е негов и убитите в Горни Лом са негови всичко е негово и държавицата която едва крета е негова.Той е....над всички и всичко.

... вчера чух мутрата-престъпник Борисов да казва, че имало работа ама хората били мързеливи. А БЕ МРЪСНА СВИНьО, ти иди работи за 700 лева, когато цял живот си трупал знания и нерви, когато си бил двигател на прогреса, когато знаеш 3 западни езика, когато ... и.т.н. и т.н., НО как ТИКВАТА да разбете, той е чел само ... ВИНЕТУ! УУУУУУУ!

Не си прав. Разбират те, но е важно за тях да е добре

Явно толкова си и натрупал знания и умения.

този германски инвеститор е закъснял. Вече българите не искат да работят за 500 лв. Егати нахалници.